eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
163.4هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.9هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
موس توت فرنگی توضیحات ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
آشپزی ایرانی🍔
موس توت فرنگی توضیحات ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ #تزیین ‌
موس توت فرنگی: توت فرنگی 300 گرم خامه صبحانه 200گرم پنیر خامه ای ( ماسکارپونه) 100 گرم پودر ژلاتین 1قاشق مرباخوری وانیل نصف قاشق چایخوری شیر 1پیمانه شکر 1پیمانه یک قاشق مرباخوری پودر ژلاتین رو با نصف شیر ، بنماری کردم وروی حرارت غیر مستقیم( کتری) حل کردم و کنار گذاشتم تا از داغی بیفته، توت فرنگیهارو هم داخل مخلوط کن ریختم و بقیه شیر و به همراه ژلاتین بنماری شده و خامه و پنیرخامه ای و شکر و وانیل داخل مخلوط کن ریختم، وقتی کاملا مواد با هم مخلوط شد داخل ظرف ریختم و به مدت چهارساعت داخل یخچال گذاشتم تا آماده بشه، بعد با کمی خامه و توت فرنگی تزئین کردم ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
🍟 😋 ▫️سینه مرغ 1 عدد ▫️پیاز 1 عدد ▫️قارچ 1 پیمانه ▫️سیر 2 تا 3 حبه در صورت تمایل ▫️سیب زمینی 1 تا 2 عدد ▫️نمک و فلفل، سس مایونز و ماست به میزان لازم 🔸سینه مرغ رو پختم و ریش ریش کردم . قارچ رو هم ورقه ورقه کردم و توی روغن تفت دادم . پیاز رو هم نگینی خرد کردم و تفت دادم و سرخش کردم . سیب زمینی رو هم خلالی کردم و سرخش کردم . توی ظرفی میتونین هم با ه، مخلوط کنین یا میتونین لایه لایه بریزین ، من با هم مخلوط کردم . مرغ و قارچ و پیاز سرخ شده و سیر رنده شده به همراه نمک و سس و ماسک با هم مخلوط کردم . من خیلی سس نریختم اگه دوست دارین زیاد بریزین سلیقه ای هستش. بعد توی ظرف سرو ریختم و سیب زمینی های خلای سرخ شده دورش ریختم و با سبزی خوردن تزیین کردم . میتونین نصف از پیاز سرخ شده رو داخل مواد بریزین و نصف برای تزیین . اما من همش رو توش ریختم
🍡 😋 ▫️پودر ژله پرتقال یک بسته ▫️نشاسته گل نصف لیوان ▫️شکر یک لیوان ▫️پودر ژلاتین یک قاشق غذاخوری ▫️آب یک و نیم لیوان ▫️کره ده گرم ▫️گلاب دو قاشق غذاخوری ‌ 🔸ابتدا نشاسته و پودر ژلاتین را با آب سرد مخلوط می کنیم تا نشاسته حل شود بعد شکر و پودر ژله را اضافه می کنیم مواد را روی حرارت خیلی کم گذاشته( تا بوی خامی نشاسته از بین برود )و حسابی هم می زنیم تا غلیظ شود هر چقدر مدت زمانی که مواد روی گاز باشه بیشتر شود کیفیت لکوم بهتر می شود بعد از حدود بیست دقیقه کره و گلاب را هم اضافه می کنیم وقتی کامل غلیظ شد از روی حرارت بر می داریم و حداقل پنج ساعت در یخچال استراحت می دهیم بعد ازظرف خارج کرده برش می دهیم ودر شکر می غلتانیم ‌لینک کانال💞 h
🍞 😋 ▫️شكر ١/٢ پيمانه (سرخالي) ▫️روغن مايع ١/٤ پيمانه ▫️ارد ١/٥ پيمانه ▫️بكينگ پودر ٧ گرم كمي ازقاشق چايخوري بيشتر ▫️جوش شيرين ١/٤ ق چ (بجاي جوش شيرين ميتونين يك ق چ بكينگ پودربزنين) ▫️ماست ١/٤ پيمانه. 🔸ماست وشكر مخلوط باقاشق هم مي زنيم تا شكر حل شودسپس روغن اضافه شود ودرنهايت اردوبكينگ پودر ونمك اضافه شود همه ي اردرويك جا نريزين همينكه خميربه دست نچسبيد كافيه خميرنيازبه ورزدادن زيادنداره وبسيارلطيفه ونيازبه استراحت هم نداره خميرروبه شكل دايره يا مستطيل دربيارين روشو با چنگال چندتا سوراخ بزنين وروشو باقلم رومال يك عددزرده ويك ق روغن مايع واب زعفران ماليده داخل فر ٢٠٠ درجه يك طبقه بالاترازوسط بذارين به مدت يك ربع تا ٢٠ دقيقه تاروي نان طلايي شود
🍮 😋 ▫️١ليتر شير ▫️١ليوان شكر ▫️١ليوان سمولينا ▫️١بسته وانيل 🔸اين دسر را تا وقتي خوب غليظ بشه و جوش بياد بپزيد. 🔸سس پرتقالي 🔸٢عدد اب پرتقال(طبيعي)٣عدد نارنگي ٢-٣ قاشق نشاسته(در نصف ليوان اب حل بشه) ٤-٥ قاشق پودر قندهمه مواد را باهم هم بزنيد تا وقتي غليظ بشه بپزيد.مانند تصوير اول دسر پرتقالي سپس سمولينا را بريزيد و در يخچال بگذاريدو برعكس كنيد
🍗 😋 ▫️ روغن زیتون ▫️ نمک و فلفل سیاه ▫️ ۳قاشق غذاخوری پودر چیلی ▫️ نصف قاشق چایخوری پودر سیر ▫️ ۱۲تا تا ۲۵تا بال و بازوی مرغ ▫️ نصف پیمانه سرکه قرمز ▫️ یک یا دو قاشق فلفل قرمز پوره شده ▫️ یک قاشق غذاخوری پودر فلفل مکزیکی ▫️ یک قاشق غذاخوری خردل ▫️ یک قاشق غذاخوری عسل ▫️ یک قالب کره ▫️ گشنیز یا نعناع تازه برای تزئین 🔸بال ها و بازوها رو با مواد بالا ترکیب کنید ۳تا۴ساعت داخل یخچال استراحت بدین سپس به سیخ چوبی خیس خورده یا سیخ فلزی بکشید کمی روغن زیتون روش اسپری کنید به مدت چهل دقیقه داخل فر با حرارت متوسط و در نهایت به مدت ۱۵دقیقه با حرارت تند گریل کنید. ♦️روی بال ها رو با نوک چاقو خط بندازین تا مغز پخت بشه ♦️ترکیب عسل و خردل و کره این رنگ بی نظیر رو ایجاد می کنه ♦️از فلفل کبابی و گوجه فرنگی و ریحون خونگی غافل نشین ♦️اگه دوست دارین مقدار عسل رو کم یا زیاد کنید
🥙 😋 🔸جعفری خرد کرده 2 ق غ. لپه‎ 1پیمانه. تخم مرغ 2 پیاز1. گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم. نمک و فلفل و زردچوبه. لپه را با کمی نمک و آب پخته تا آب آن تبخیر شود. سپس آن را با گوشت کوب بکوبید تا کاملا له شود. 1 پیاز متوسط را پوست کنده، با دنده ریز رنده ‌کنید. سپس آب آن را جدا کنید و دور بریزید. پیاز رنده شده، لپه له شده، 1کاسه ماست خوری گوشت چرخ کرده، 2ق غ جعفری خرد کرده،2 تخم مرغ، نمک، فلفل و زردچوبه را با هم مخلوط کرده تا مایه کتلت لپه آماده شود. 2 فنجان روغن را کاملا داغ کرده، کتلت ها را با شعله نسبتا کم سرخ ‌کنید. در ماهیتابه را گذاشته تا کتلت ها مغز پخت شوند
‍ ‍ 🦪 😋 🔸ماهیا رو با یکم زردچوبه، ادویه مخصوص ماهی، فلفل سیاه،آبلیمو تازه و یکم زعفرون مخلوط کردم که تمام مواد جذب ماهی بشه یه پیاز بزرگ رو خلالی خرد و به ماهیا اضافه کردم و چندساعتی تو یخچال گذاشتم تا مرینیت بشه پیازا رو جدا و یکم به ماهیا آرد سفیدو ادویه ماهی زدم و بعد داخل تابه رژیمی سرخ کردم که روغن کمتری جذب کنن و علاوه بر سرخ شدن مغزپخت هم بشه