#ژله_معلق
دسر مورد علاقه تون رو تو لیوان ریخته و میزارید تو یخچال تا ببنده ، بعدش یک لایه نازک ژله آلوورا آروم روش میریزید و دوباره میزارید یخچال و بعد میوه ی دلخواهتون که من یک اسلایس لیمو رو انتخاب کردم رو به شکلی که دوست دارید میزارید روش و یه کوچولو ژله دورش میریزید و دوباره یخچال ، بعدش یه بار دیگه هم از یخچال در میارید و ژله ی آلوورا رو میریزید دور میوه و میزارید یخچال تا جای میوه تون محکم کاری بشه😊 و دوباره که از یخچال اومد بیرون کل ژله رو میریزید و میره تو یخچال و در آخر بقیه ی دسر رو میریزید روش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ژله_پاییزی
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#تزیین
این دسرها خیلی ساده تهیه میشن کافیه لیوانهاتون و به صورت کج داخل قالبهای کاپ کیک قرار بدین و لایه لایه موادتون و اضافه کنید .
برای تیره روشن شدن هم می تونید از چند قطره رنگ خوراکی استفاده کنید . به طور مثال پاناکوتای وانیلی درست کنید و بعد موادتون و چند قسمت تقسیم کنید. یک قسمت و ساده و سفید استفاده کنید ، به قسمت دوم یک قطره رنگ خوراکی استفاده کنید ، به قسمت سوم دو قطره و به همین ترتیب ادامه بدین تا سایه روشن دسرتون درست بشه.
امروز باز براتون یه دیزایین ته دیگ آوردم که هم آسونه وهم زیبا در عین حال نونش هم حسابی برشته وعالی شده بود.
اول جعفری ها رو ته قابلمه چیدم بعد روغن ریختم ونون لولش رو به اندازه کف قابلمه بریدم وروی جعفری ها گذاشتم ودر آخر برنج آبکش شده رو روش ریختن ودم کردم .
بنظرم برای مهمونی ها خیلی ته دیگ خوشگلیه ومیتونیداز سبزیحات دیگه هم استفاده کنید.
#تزیین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #فیلم_آش_دوغ_اصل_اردبیل😍😍
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸✨امیدوارم به برکت عید مبعث
🤍✨لبخند به لبهای شماحک باشد
🌸✨غمهای شما همیشه اندک باشد
🤍✨این عید که سرشار
🌸✨ز لبخند خداست
🤍✨بر وسعت جانتون مبارک باشد
🌸✨تقدیم به عاشقان رسول الله
🤍✨عــیــد مــبــعــث مــبــارکـــــ
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️💫بانگ تڪبیر زامواج فضا مےآید
🤍💫گوش باشید ڪہ آواےخدا مےآید
❤️💫بوےعطر از نفس بادصبا مےآید
🤍💫نفس بادصبا روح فزا مےآید
❤️💫پیڪ وحےاست ڪہ در غارحرا مےآید
🤍💫بہ محمد ز خداوند ندا مےآید
❤️💫عید بزرگ مبعث مبارڪ
.
دسر پاناکوتا 🍮🍮🍮
.
موادلازم:
🔸️شیر ۲ لیوان 🔸️خامه صبحانه ۱۰۰ گرم یا نصف لیوان 🔸️شکر ۶-۷ ق غ 🔸️وانیل کمی
🔸️نصف لیوان آب سرد 🔸️پودر ژلاتین ۱/۵ ساشه یا ۳ ق غ
.
طرز تهیه:
پودر ژلاتین رو بریزید رو سطح آب تا سطحش اسفنجی شه و بزارید رو بخار کتری تا خوب حل بشه .
شیر و شکر رو بزارید رو گاز باشعله کم تا شکر حل شه خامه رو هم بزارید رو بخار کتری تا شل بشه و به شیر اضافه کنید پودر ژلاتین هم به محلول اضافه کنید و در اخر یکم وانیل اضافه کنید دقت کنید که شیر نجوشه.
من شکلاتشو چشمی میریزم اما حدود ۳-۴ ق غ بسه . برای پاناکوتا نسکافه هم ۲ ق چ اضافه کنید.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میوه ارایی جذاب 😍😍😍
ایده پذیرایی
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خورشت گوجه سبز😋😋
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#مرصع_پلو_با_فیله_حلزونی😍
برای مرصع پلو اول یه برنج سفید درست میکنید و بقیه مواد رو جدا آماده میکنید، خلال هویج که با کمی شکر و کره تفت دادم وقتی نرم شدن کمی آبغوره اضافه کردم و یه تفت کوچولو تا آبغوره بخار بشه و بخورد هویج ها بره، کشمش پلویی هم تفت دادم، زرشک رو با کمی شکر و کره و چند قطره آبلیمو تفت دادم، خلال هارو هم من خام دوست دارم شما میتونید تفت بدید، فیله مرغ یا سینه مرغ رو به طول برش زدم نمک و زعفران زدم رل کردم (با سیخ چوبی) و با کمی روغن یا کره تفت بدید، خلال پرتقال رو هم سه بار جوشوندم و سریع توی آب یخ گذاشتم و تلخیشو گرفتم با کمی شکر تفت دادم(ابتدا میتونید خلال هارو توی آب سرد بزارید و چند بار آبش رو عوض کنید بعد توی آبجوش بزارید و تلخیشو بگیرید، و کنار هم روی چلو تزیین کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میوه ارایی جذاب 😍😍😍
ایده پذیرایی
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
🔷#کوفته_پلو
گوشت چرخکرده را با پیاز رنده شده و آب گرفته و نمک و فلفل سیاه و پودر دارچین و زنجبیل و یک ق آرد نخودچی خوووب ورز میدیم و کوفته هایی ریزی باهاش درست میکنیم و یه ربع تو یخچال می ذاریم و با حرارت متوسط سرخ میکنیم و وقتی برنج رو آبکش کردیم اونها رو لای برنج دم میدیم و کشمش و زرشک و گردو رو کمی تفت میدیم و با برنج زعفرانی سرو میکنیم
#کوکو
#کوکوی_کدو_و_هویج 🥒🥕
چند عدد کدو و. هویج رو رنده کنید،مقداری سبزی معطر تازه یا پیازچه ،همراه چند عدد تخم مرغ و ادویه دلخواه ، پودر سوخاری و نمک رو بهش اضافه کنید و هم بزنید بعد هم توی تابه همراه روغن داغ شده با کمک قاشق مقداری از مواد رو بریزید و سرخ کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه یک املت خوشمزه
مواد لازم:
✅گوجه
✅پیاز
✅ژامبون خرد شده
✅پنیر رنده شده
✅ریحان خشک
✅تخم مرغ
✅نمک و فلفل
#فینگر_فود 😍😍
🌀قارچ را بامواد گوشتی مثل مواد ماکارونی یاسبزیجاتی یاپوره سیب زمینی
پرکنیدو روى ان پنیر پیتزا بریزید وگریل کنید
#غذا_كودك
#پوره_انبه_هویج_سیب
♦️1 عدد هویج و 1 عدد انبه، 1 عدد سیب را پوست بگیرید و خرد کنید و داخل قابلمه بریزید تا کاملا بپزد سپس آنها را با مخلوط کنید میکس کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پاستیل_ماستی😋😋😋
ویدئوصداداره لطفاگوش کنید
مواد لازم:
ماست: ۴۰۰ گرم
عسل: ۸ قاشق غذاخوری
گیلاس: ۱۵۰ گرم
پودرژلاتین: ۴ قاشق غذاخوری
آب: ۱/۳ پیمانه
طرز تهیه:
پودرژلاتین را با آب سرد مخلوط می کنیم و روی حرارت غیرمستقیم (بن ماری) قرار داده و هم می زنیم تا کامل حل شود.
ماست، عسل و گیلاس پوره شده را با هم مخلوط می کنیم و ژلاتین از دما افتاده رو به مخلوط اضافه کرده و هم می زنیم.
مایه به دست آمده را از صافی رد می کنیم و داخل قالب های سیلیکونی از قبل چرب شده می ریزیم و داخل یخچال قرار می دهیم. و بعد از ۵-۴ ساعت پاستیل ها از قالب خارج می کنیم و در کنار تنقلات دیگر سرو می کنیم.
نوش جان 😄😍
نکات:
از ماست پرچرب و همزده استفاده کنید.
میزان عسل و شیرینی به ذائقه شما بستگی داره.
قالب ها را حتما با روغن چرب کنید.
از میوه های مختلف با توجه به ذائقه برای تهیه این پاستیل می توانید استفاده کنید.
در صورت علاقه به طعم ماست های میوه ای شیرین، این پاستیل را درست کنید.
#تزیین