eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
165.1هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
#موس_چیا#موس_چیا_با_ژله#دسر#دسر_لیوانی#موس بریم برای دستور این دسر خوشگل و‌راحت: مواد لازم: شیر نارگیل یا شیر سویا و با شیر معمولی دو پیمانه دانه چیا یک پیمانه(ميتونيد اگه دانه ي چيا نداشتين از تخم شربتي يا تخم ريحان استفاده كنيد) عسل دو ق غ (اگر دوست دارید میتونید بیشتر استفاده کنید) وانیل نصف ق چ اسانس مورد علاقه موز یا نارگیل پنج قطره ژله ی تمشک یا انگور یا انار یک‌بسته خامه برای دیزاین روی دسر ب میزان لازم در صورت دلخواه طرز تهیه:ابتدا شیر ولرم را با دانه ی چیا مخلوط کنید،عسل و وانیل و اسانس مورد علاقه را اضافه کنید و مخلوط کنید و داخل یخچال گذاشته تا به غلظت برسد،ژله ی انگور را با یک لیوان اب جوش حل کنید و نصف لیوان اب سرد اضافه کنید،از مواد موس داخل لیوان بریزید و‌بعد ابتدا از ژله کمی روی موس ریخته و بذارید ببنده و سپس مابقی ژله ها را داخل لیوان ریخته و بذارید ببنده،در اخر برای دیزاین میتوانید خامه قنادی رو‌فرم‌بدین و‌روی دسر ماسوره بزنید و با میوه های فصل تزیین کنید @ashpazy_irani
#ترفند_آشپزى🍰 براى ازبين بردن بو و مزه بد تخم مرغ توى كيك؛ حتما از هر دو نوع وانيل مايع و پودرى استفاده كنيد. @ashpazy_irani
#بادمجان_پيتزايي 🍆 😋 بادمجان حلقه ای نیم سرخ شده + روش سسی شامل ترکیب ماست و سیر و آویشن و کمی مایونز+ روش کمی پنیر پیتزا + سس گوشتی شامل پیاز خلالی و سیر رنده شده گوشت چرخ شده و فلفل دلمه و ادویه های خوشمزه + روش کمی قارچ تفت داده شده + گوجه گیلاسی + فلفل دلمه و ذرت و روش هم کمی پنیر پیتزا میره توی فر تا پنیرش آب بشه @ashpazy_irani
#سوپ_شلغم 🍜 😋 🔸بلغور جو شسته خیس کرده ، سپس با آب و نمک و زردچوبه پختم . شلغم ریز خرد کردم ، هویج رنده کردم ، مدتی که از پخت بلغور گذشت سبزیجات و ادویجات (نمک ، زردچوبه ، فلفل ،زنجبيل) را اضافه کردم و اجازه دادن سوپ با حرارت ملایم پخته بشه @ashpazy_irani
#لازانیا_گوشت_قارچ برای این لازانیای خوشمزه اول پیاز داغ کردم و زردچوبه آویشن ادویه مخصوص لازانیا و فلفل سیاه اضافه کردم،بعد گوشت چرخکرده رو اضافه کردم و تفت دادم آبش که کشیده شد کمی پودر سیر زدم و قارچ و فلفل دلمه نگینی رو اضافه کردم همراه با کمی ریحون خورد شده ،تفت دادم و کمی بعد حرارت رو خاموش کردم. برای سس بشامل یک لیوان شیر رو با دو سه تا قاشق آرد سفید مخلوط کردم، یه ظرف کوچیک رو داخلش بیست سی گرم کره انداختم و گذاشتم روی حرارت و مخلوط شیر و آرد رو بهش اضافه کردم نمک و فلفل سیاه اضافه کردم و مدام هم زدم تا کمی غلیظ بشه. لازانیا رو سه دقیقه داخل آب داغ گذاشتم و بعد آبکش کردم، کف ظرف رو کره مالیدم و یه ورق لازانیا گذاشتم چند قاشق سس بشامل رو ریختم صاف کردم و مواد لازانیا رو ریختم و صاف کردم و پنیر پیتزا ریختم و یه ورق لازانیا گذاشتم... به همین ترتیب... لایه آخر هم پنیر ریختم و گوجه گیلاسی و ریحون. داخل فر از قبل گرم شده با حرارت صد و هشتاد به مدت یک ربع الی بیست دقیقه گذاشتم بپزه. داخل فر یه کاسه آب گذاشتم. آخر هم گریل رو روشن کردم تا روش طلایی بشه. @ashpazy_irani
#آش_ساده #موادلازم سبزی آش خرد شده سیصد گرم عدس نصف پیمانه برنج نیم دونه نصف پیمانه پیاز دو عدد نسبتا درشت نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل شلغم چند عدد طرزتهیه پیاز رو ریز خرد کنید و همه ی مواد رو‌ به جز شلغم باهم در قابلمه بریزید آب گرم اضافه کنید و‌ بزارید بپزه و کمی لعاب بندازه نیم ساعت تا چهل دقیقه اخر شلغم های پوست کنده رو اضافه کنید تا پخته شن به همین راحتی به همین خوشمزگی نوش جانتون بشه -این آش خیلی بهتر از سوپ برای سرماخوردگیه حتما سبزی آش اسفناج داشته باشه -اگه زنجبیل تازه داشتین رنده کنید اگه نداشتین پودرشو‌ بریزید -پیاز فراوون عالیه تو این آش من یه پیاز نسبتا کوچیک هم پوستشو جدا میکم و درسته میندازم داخلش و در اخر همونو میخورمش😉 @ashpazy_irani
#حلوا_بیسکویت 🍮 😋 ▫️پودر بیسکویت 2 لیوان ▫️آب سه چهارم لیوان ▫️شکر سه چهارم لیوان ▫️کره و روغن یک و نیم لیوان ▫️گلاب نصف لیوان ▫️هل و زعفران 🔸بیسکویت پتی بور. همه جا موجوده. در دسترس همه هم هست. شما باید دو بسته بخرید ولی همه اش استفاده نمیشه. بیسکویت رو آسیاب کنید و بعد حتما الک کنید. بیسکویت رو بریزید توی دیگ و روی حرارت بسیار بسیار بسیار ملایم اجاق مرتب همش بزنید. یعنی آنی میسوزه. 🔸مرتب هم بزنید که کمی رنگش تیره تر بشه و عطرش عوض شه. اگر کنترلش براتون سخته مرتب از روی حرارت بردارید و باز بذارید سر جاش. اگر هم خیلی براتون سخته که اصلا این مرحله اش رو حذف کنید. من از ترکیب کره و روغن استفاده کردم اینکه شما از چه روغنی استفاده میکنید و اینکه اصلا کره استفاده میکنید یا نمیکنید در اختیار خودتونه @ashpazy_irani
#خاگینه_قالبی_لیمویی 🥯 😋 ▫️ماست سفت 60 گرم ▫️بکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری ▫️آرد 40 گرم ▫️تخم مرغ 3 عدد ▫️رنده پوست لیمو 1 قاشق مربا خوری ▫️آب لیمو ترش 2-3قاشق چایخوری ▫️نمک 1/8 قاشق چایخوری ▫️وانیل 1/4قاشق چیخوری 🔸شربت بار به مقدار لازم تخم مرغ ها و ماست را با مفتول بزنید تا از لختگی درآیند و پوست لیمو و آب لیمو ترش را نیز اضافه کرده، سپس بکینگ پودر وآرد و نمک و وانیل مخلوط کرده و به تخم مرغ ها اضافه کنید هم بزنید تا یکدست شود. بعد مایه آماده شده را داخل قالب سیلیکو نی کوچک یا زینگهای فلزی خیلی خوب چرب شده ریخته و در فر 180 تا 190 درجه به مدت حدود 20-25 دقیقه بپزید تا طلائی شوند. بعد از پخت و خنک شدن داخل شربت بار گرم قرار بدید. در انتها به دلخواه و خیلی زیبا سرو و تزیین کنید @ashpazy_irani
#مرغ_سوخاری با یه روش جدید 😍😍😍😍 مرغ رو چرخ کنید و با تخم مرغ پیازچه هویج نگینی شده آرد و ادویه دلخواه مخلوط کنید و داخل غذاساز بریزید یا کاملا ورز بدید یک مقدار بردارید به سیخ چوبی بزنید داخل آب جوش بذارید به مدت یک ربع تا نیم پز بشه و بعد توی پودر سوخاری بغلتونید و در روغن سرخ کنید @ashpazy_irani
#رانى_پرتقال 🍊 😋 یک عدد پرتقال با پوست بگذارید داخل فریزر وقتی یخ زد ، نصف پرتقال پوست می کنیم وخرد کرده باسه لیوان اب و سه قاشق غذا خوری شکر و نصف آب لیمو ترش درشت داخل مخلوط کن می ریزیم و در اخر در صافی ریخته و صافش می کنیم نوش جان کنید @ashpazy_irani
‍#پاناكوتا_لبو😍😍 مواد لازم: لبوي شسته و پخته شده: ٣٠٠ گرم خامه صبحانه: ٢ پيمانه نمك: ١ پينچ پودر ژلاتين: ١ قاشق چايخوري عسل: ٣ قاشق غذا خوري وانيل مايع: ١/٢ قاشق چايخوري طرز تهيه: پودر ژلاتين را با ٢ قاشق غذا خوري آب سرد مخلوط كنيد تا اسفنجي شود سپس روي بخار كتري بگذاريد تا ذوب شود. خامه و عسل را روي حرارت متوسط قرار دهيد تا گرم شوند و عسل در خامه ذوب شود.سپس نمك را اضافه كنيد و از روي حرارت برداريد تا خنك شود. لبو را در غذاساز ريخته و پوره كنيد. پوره لبو، ژلاتين و وانيل را به مخلوط خامه اضافه كنيد. پاناكوتا را در قالب يا ليوان تك نفره ريخته و به مدت ٦ ساعت در يخچال قرار دهيد تا آماده سرو شود ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
#کیک_لیمو_ماست 🥮 😋 آرد 180 گرم ماست خامه ای کاله (سون) 100 گرم شکر 140گرم تخم مرغ 3عدد روغن مایع 100گرم بیکینگ پودر 1.5 ق چ رنده پوست لیمو یا پرتقال 1ق س پر 🔸ابتدا روغن، شکر و پوست لیمو را با همزن بزنید. تخم مرغ هارا دانه دانه اضافه کرده و هر بار حدود یک دقیقه بزنید و بعد از مخلوط شد طی سه مرحله و به تناوب ماست و ارد را به مخلوط اضافه کنید. مواد اماده را داخل قالب لوف که چرب کرده و ارد پاشیده اید ریخته و در فر ازپیش گرم شده به مدت 40 تا 50 دقیقه یا تا زمانیکه تستر تمیز بیرون بیاد بگذارید دمای فر 160درجه تا 170 درجه   @ashpazy_irani