#خورشت_قیمه
پیاز رو خرد کردم و تفت دادم،گوشت رو همراه ادویه،فلفل و زردچوبه اضافه کردم و باز کمی تفت دادم، بعد یه مقداری آب ریختم و گذاشتم که بپزه.آب که به جوش اومد لپه ی خیس خورده رو اضافه کردم.گذاشتم گوشت و لپه خوب بپزه بعد رب گوجه رو جدا تفت دادم و اضافه کردم.در اواخر پخت لیمو عمانی و مقداری زعفرون دم کرده ریختم که هم طعمش بهتر میشه و هم رنگش.
سیب زمینی قیمه هم همونطور که میدونین باید نازک و کوچیک باشه و خشک و طلایی سرخ بشه،سیبو موقع سرو روی خورش میریزم که نرم و خمیری نشه.
#شیرینی_تونلا
برای لایه اول دو بسته بیسکوییت پتی بور رو آسیاب میکنیم با دو تا قاشق غذاخوری کره ذوب شده مخلوط میکنیم روی حرارت میزاریم تا طلایی شه بعد از روی حرارت برش میداریم و میزاریم خوب خنک بشه بعد بهش 2 قاشق غذاخوری سر پر نوتلا و سه قاشق غذاخوری خامه اضافه و مخلوط میکنیم و میریزیمش توی سینی و صافش میکنیم.
برای ردیف دوم چند تا بیسکوییت پتی بورو با شیر مرطوب میکنیم و روی لایه ی زیری میچینیم
برای لایه ی سوم به 50 گرم کرم کارامل، یک و یک سوم پیمانه شیر عسلی و دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو و 31 گرم پودر خامه(دریم ویپ) نیاز داریم. برای درست کردن لایه ی سوم شیر و کاراملو میزاریم روی حرارت تا جوش بیاد و مدام هم میزنیم برای اینکه کارامل حباب نندازه و گلوله گلوله نشه حتما الکش کنید بعد روی حرارت بزارید. بعد از روی حرارت برش میداریم. بهش دریم ویب رو اضافه میکنیم و داخل غذاساز مخلوطش میکنیم و روی لایه ی بیسکوییتی میریزیم و میزاریمش دو سه ساعت توی یخچال بعد برشش میدیم.
بسییااااار راحت و خوشمزه😋
دستورش:
نون تست هارو با كاتر حلقه اى زدم و روش رو بدون سس زدن (هميشه سس كچاپ ميزدم)پنير پيتزا ريختم و مرغ پخته و ريش شده رو كه با قارچ و فلفل دلمه اى و ادويه(زردچوبه؛فلفل؛نمك؛اويشن)تفت دادم ريختم و در اخر مقدارى پنير...
روى لايه اخر پنيرى فلفل دلمه و گوجه و قارچ گذاشتم و فرستادم توى فر...
فقط شعله بالا رو روشن كردم و تا زمان اب شدن پنير گذاشتم اون تو بمونن..
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸✨سلام دوستان ارجمندم
⚪️✨صبح زیباتون بخیر
🌸✨به آخرين جمعه زمستان
⚪️✨خوش آمديد
🌸✨دوستان خوبم
🌸✨امروزتون سرشار
⚪️✨ازشور و هیجان
🌸✨عشـق و مهربانی
⚪️✨لبخنده وشـادی
🌸✨وصفا و صمیمیت
⚪️✨و آرامش جاری درتمام
🌸✨لحظه های زندگیتون
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌼بر مهدی دین منجی دنیا صلوات
بر چهره آن ماه دل آرا صلوات🌼
🌼در دامن نرجس گل زهرا بشکفت
بر این گل وبر نرگس و زهرا صلوات🌼
🍃🌼 اللّهُمَّصَلِّعَلي
🍃🌼 مُحَمَّدوَآلِمُحَمَّد
🍃🌼 وَعَجِّلفَرَجَهُــم
#ترشه_آبه
برای تهیه این خورش از سبزی قرمه استفاده می کنم چون همیشه سبزی محلی در دسترس نیست و فکر می کنم سبزی قرمه طعمیه که همگان میپسندن.سبزی قرمه رو سرخ می کنیم و یک عدد پیاز سرخ شده بهش اضافه می کنیم و همراه حدود سه چهار لیوان آب میذاریم تا آروم حدود دوساعت بجوشه و جا بیوفته. بهش نمک،فلفل، آبلیمو یا گرد لیمو و اب نارنج یاآبغوره میزنیم. در این فاصله چندتا بادمجون رو طولی برش میزنیم، نمک پاشی می کنیم تا تلخیش گرفته بشه روش آب سرد می گیریم . ابشو با دستمال خشک می کنیم تا روغن کمتری جذب کنه. سرخش می کنیم. از تابه درمیاریم ، توی همون روغن، گوجه های ریزمون رو و اگر گوجه ریز نداشتیم گوجه درشت خرد شده یا حلقه شده رو سرخ می کنیم. بهش کمی نمک و فلفل میزنیم و زمانی که سبزیمون جا افتاد، بادمجونها و گوجه ها رو بهش اضافه می کنیم تا چندتا قل بزنه و مزه ها باهم تلفیق بشن.کمی از گوجه و بادمجون سرخ شده رو برای تزئین روی خورش نگه می داریم.
#مرغ_فیلیپینی
مواد لازم و طرزتهیه:
تکه های مرغ را در ظرف مناسبی در یک ردیف چیده ،یک عدد پیاز را حلقه کرده روی مرغ ها گذاشته سپس تا نیمی از قطعات مرغ سرکه ی قرمز (انگور یا سیب ،،،،) بریزید و با حرارت متوسط 5 الی 6 دقیقه با در بسته بجوشانید. سپس 1پیمانه ی سرخالی (برای 7تکه مرغ) سویا سس ریخته و بگذارید 5،6 دقیقه ی دیگر بجوشد.اکنون تکه های مرغ را از ظرف خارج کرده درون صافی قرار داده سپس در 2 ق س روغن زیتون یا کره آنها را کمی سرخ کنید دوباره به ظرف اصلی برگردانده و یک عدد پیاز خرد شده و 1/2 ق چ زردچوبه به آن افزوده و به مدت 45 دقیقه بپزید. نیازی به نمک و فلفل نیست،سویا سس نمک دارد.
#املت_اسفناج
کف تابه نچسب رو چرب کنید ، با توجه به حجم تابه چند تا تخم مرغ رو با نمک و فرفل و پودر آویشن بزنید تا یکدست شه بعد پهن کنید کف تابه ، صبر کنید با حرارت ملایم نیم بند بشه .اسفناج رو درشت خرد کنید بدون روغن بذارید رو حرارت تا آبش کشیده بشه بعد با یک قاشق روغن تفت بدید ، قارچ رو هم به همین روش سرخ کنید ، وقتی تخم مرغ نیم بند شد مخلوط قارچ و اسفناج رو بریزید یک سمت تخم مرغ. کمی پنیر پیتزا یا یک ورق پنیر چدار یا کمی پنیر فتا برای اینکه رژیمی بشه روی اسفناج و قارچ بریزید.تخم مرغ رو از قسمت خالی تا کنید روی مواد ، حرارت رو کم کنید ، در تابه رو ببندید و صبر کنید تا املت بپزه و بعد هم نوش جان یه املت سالم و خوشمزه با کمتر از یک قاشق روغن .
#کتلت_مرغ
سینه مرغ ۵۰۰گرم
سیب زمینی ۲عدد
تخم مرغ ۱عدد
پیاز دو عدد
نمک وفلفل وادویه
زعفران غلیظ دم کرده۱ق غ
ارد سوخاری
سینه مرغ رو با پیاز آبپز میکنیم و همراه با یک عدد پیاز چرخ میکنیم. سیب زمینی رو ابپز کرده ورنده میکنیم.(حتما رنده بشه )وبه مرغ چرخ کرده اضافه میکنیم وتخم مرغ وادویه رو اضافه کرده و ورز میدیم تا مواد خوب مخلوط شود. بعد تو دست گرد کرده وداخل ارد سوخاری زده وحالت میدیم وتو روغن داغ سرخ میکنیم.
#سیب_زمینی_رست_شده
سیب زمینی رو با پوست یا بی پوست قاچ کنید،تو یه قابلمه آب جوش بیارین سیب زمینی ها رو به مدت 4دقیقه بریزین تو آب جوش.وقتی ریختین تو صافی خنک که شد با روغن زیتون،پاپریکا،پودرسیر،آویشن،نمک و فلفل مزه دار میکنیم تو فر 180درجه به مدت نیم ساعت میذاریم طلایی بشن.بعد نوش جان میکنیم