eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
172هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
28.6هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
14.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کمتر از ۱ ساعت خیلی راحت میتونید این رولت مرغ خوشمزه رو برای مهمونی هاتون درست کنید😍 _ مواد لازم: سینه مرغ:۴۰۰ گرم (میتونید از مخلوط سینه و ران مرغ استفاده کنید و نصف نصف استفاده کنید) تخم مرغ:۱ عدد پیاز متوسط:۲ عدد( آبشو بگیرین) آرد سوخاری یا آرد معمولی:۲ قاشق هویج آبپز:۲ عدد جعفری خرد شده:۲ قاشق غذاخوری زرشک:۲/۵ قاشق غذاخوری پیاز سرخ شده:مقداری زعفرون:به مقدار لازم ادویه ها:نمک،فلفل سیاه،زردچوبه:به مقدار لازم سیر:دوحبه _
تخم مرغ 1 عدد روغن مایع نصف استکان آب 1 استکان سرکه 1 قاشق مربا نمک مقداری بکینگ پودر 1 پاکت آرد به مقدار لازم شربت: شکر 2 لیوان آب 2 لیوان لیمو ترش تازه 2-3 قطره مواد داخلی: گردوی خرد شده ابتدا شربت را درست می کنیم کنار می گذاریم سپس مواد خمیر را باهم مخلوط کرده و در آخر آرد را می ریزیم به مقداری که خمیر بدست نچسبد. از خمیر گلوله های کوچکی درست می کنیم سپس خمیر را باز کرده 4 قسمت می کنیم وسط هر قسمت را با آب خیس کر ده مثل تصویر چین می دهیم در یک طرفش گردو ریخته و با قسمت دیگر رویش را می بندیم و کناره هار ا هم خوب می بندیم سپس در روغن داغ سرخ کرده و در شربت سرد می اندازیم کمی در شربت بماند و در می آوریم رویش را به دلخواه تزیین می کنیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
7.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 مواد لازم👇 سیب زمینی متوسط:۵عدد آب:۲لیوان هویج رنده شده:۱عدد ذرت پخته شده:۵ق.غ خامه صبحانه:۱بسته ۲۰۰گرمی شیر:۵۰۰گرم نمک و فلفل سیاه:مقدارلازم کره:۵۰گرم پولبیبر:۱ق.م عصاره مرغ:۱عدد
7.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چلو گوشت و اینجوری درست کن یه دونه پیازو تفت بده ۴۰۰ گرم گوشت و اضافه کن نوک قاشق زرد چوبه و فلفل سیاه /۱و نیم قاشق رب و تف بده /۲پیمانه آب جوش بریز /۲ تا چوب دارچین و بزار بپزه /بعد از ۲ ساعت نصف قاشق چای خوری نمک و ۱ قاشق چای خوری سماق و ۳ تا هل و با یکم زعفرون بریز تو خورش و زمان بده جا بیافته واسه ۴ الی ۵ نفر
5.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مناسب افطار برای ۹ تا ۱۰ عدد شامی گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم هویج متوسط ۳ تا ۴ عدد پیاز متوسط ۱ عدد آرد نخودچی ۲ ق غ تخم مرغ ۱ عدد نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم پیاز رو رنده کردم و آبش رو گرفتم هویج رو پوستش رو گرفتم و رنده ریز کردم همراه با گوشت چرخ کرده و آرد نخودچی و تخم مرغ و نمک و فلفل و زردچوبه خوب ورز دادم می تونید تخم مرغ نریزین اگر دیدن مایه تون سفت هست و انسجام نداره تخم مرغ بزنین اگر دیدن مایه تون شل هستش آرد نخودچی بزنید توی تابه روغن ریختم و توی دستم فرم دادم کمی دستتون رو آب بزنید و توی دستتون فرم بدین هر طور دوست دارین و بعد با حرارت ملایم سرخش کردم
8.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این آسونترین و خوشمزه ترین باقلوای خونگی که میشه درست کرد میشه 😍 خمیر اماده باقلوا رو سوپر مارکتا دارن 🤍 مواد لازم شربت بار: آب ۱/۳ پیمانه شکر ۱ پیمانه گلاب ۱/۳ پیمانه جوهر لیمو یا اب لیمو ۱/۸ ق چ هل ۳ عدد زعفران ۲ قاشق چای خوری ╭✵🍝🍔🍝✵╮
مواد لازم برای شربت⏬ شکر 3 لیوان آب 2/5 لیوان زعفران دمکرده کمی آب لیمو ترش 1 ق غ شکر و آب را روی حرارت قرار داده تا بجوشد. بعد زعفران را اضافه کرده تا قوام آید. در آخر آب لیمو ترش را اضافه کنید. آرد سمولینا (ایرمیک) 500 گرم آرد سفید قنادی 1/2 لیوان شیر 1 لیوان آب ولرم 1 لیوان روغن مایع 1/2 لیوان شکر 2 ق غ بکینگ پودر 1 ق غ پر روغن مایع برای سرخ کردن تمام مواد را باهم مخلوط کنید و روی کاسه را بپوشانید. در دمای محیط 30 دقیقه قرار داده تا استراحت کند. بعد مواد را داخل قیف با سر ماسوره مخصوص بامیه، ریخته و داخل روغن داغ شکل دهید. تابه را مدام تکان داده تا خوب سرخ شود. بعد از سرخ شدن، آن را داخل شربت سرد انداخته و اجازه دهید 1 الی 2 دقیقه مانده تا شربت جذب بامیه شود. بعد از شربت خارج کرده و پودر پسته بپاشید. نکات: این این مقدار مواد، حدودا 16 عدد بامیه به ما می دهد. بامیه را وقتی داخل شربت میگذارید؛ باید داغ و شربت سرد باشد. آرد سمولینا جایگزینی ندارد و همه لوازم قنادی ها دارند.
تقدیم به تک تک دوستان که نه صدایی از شما دارم و نه تصویری ولی موج انرژی مثبت تون قد یه دنیاست مهرتون پایدار🍃🌼🍃 صبحتون شاد
🌷 گوشت با بادمجون پنیری( ) مواد لازم: بادمجان ۴ عدد گوشت خورشتی سیر رنده شده پیاز کره ۳ ق غ ارد دو ق غ نمک و فلفل پنیر چدار رنده شده یک لیوان یک لیوان شیر پوره گوجه فلفل پول بیبر روش پخت: ابتدا بادمجونا رو با پوست روی اتیش کباب کنید، بعد پوستشون رو بگیرید و ساطوری خرد کنید، توی تابه کره رو حرارت بدید و ارد رو اضافه کنید از حالت خامی که درومد بادمجونا رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید، سیر رنده شده رو اضافه کنید، نمک و فلفل ، پودر سیر و پیاز بزنید و خوب مخلوط کنید شیر رو اضافه کنید و همچنین پنیر رنده شده و اجازه بدید سس غلیظ بشه ، توی قابلمه پیاز رو نگینی خرد کنید، تفت بدید طلایی که شد گوشت رو که ریز خرد کردیداضافه کنید، نمک و فلفل و ادویه ها رو اضافه کنبد، سیر بزنید، پوره گوجه فلفل پول بیبر رو اضافه کنید، اب گوجه گرفته شد و به روغن افتاد، یک لیوان اب بریزید و اجازه بدید با شعله ملایم گوشت بپزه وقتی گوشت پخت، توی ظرف سرو ابتدا بادمجون پنیری و روش هم خوراک گوشت رو بریزید.
7.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش این خاگینه با عطر و طعم بهشتی رو ببینید که واقعا عالیه😍 دو لیوان شکر دو لیوان آب چند دانه هل مقداری عصاره زعفران رو بزارین ده دقیقه بجوشه در آخر چهار قاشق غذاخوری گلاب اضافه کنین و زیرشو خاموش کنین تا به دمای محیط برسه هشت عدد تخم مرغ رو با همزن برقی بزنید دو قاشق چایخوری بکینگ پودر همراه با هشت قاشق غذاخوری ماست مخلوط و به تخم مرغ ها اضافه و یکدست کنین کمی نمک عصاره زعفران هشت قاشق غذاخوری آرد رو روی مواد الک و مخلوط کنید کف تابه چند قاشق روغن بریزین و نصف مواد خاگینه رو بریزین در تابه رو با دم کنی ببندین بیست عدد گردو خردشده کمی هل ، زنجبیل ، دارچین و گل محمدی بهش اضافه و هم بزنین وقتی مواد کامل خودش رو گرفت گردو ها رو بریزین و بقیه مواد رو بریزین روش و در تابه رو ببندین کامل که مواد پخته شد ، برگردونین تا سمت دیگه هم ده دقیقه برشته بشه شربت سرد رو بریزین و با پودر پسته تزیین کنین برش بزنین و نوش جان کنید شبیه کیک شربتی هست ولی بنظرم خوشمزه تره حتما امتحانش کنید و نظراتتون رو برامون بنویسید ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا