eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.4هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.3هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
9.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌷صبح‌بخیر امروزتون پر انرژی بر صبح بگویید که امروز قشنگ‌ست🌼 وز لطف خدا هوای دل ما صاف و قشنگ‌ست گر لکه ابری به دل افتاده ز یاری🌼 بر گوی که این گنبد فیروزه قشنگ‌ست امروز شروع کن به لطف و ز سر مهر الهی فردای دگر عمر به فردا که امروز قشنگ‌ست یارب تو در این صبح طلایی ، 🌼 نظری بر دل ما کن حیف‌ست نبریم لذت ایام که امروز قشنگ‌ست🌼 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نوری ز حریم مرتضی آمده است✨ با حلم و وقار مصطفی آمده است✨ فرمان اجابت دعا در این ماه✨ از یمن قدوم مجتبی آمده است✨ 🌸🎊🌸
آشپزی ایرانی🍔
#خوراک_بادمجان_و_پلوی_قالبی .
خوراک بادمجان و پلوی قالبی مواد لازم: بادمجان 5 عدد(قلمی و کشیده) پیاز 1 عدد روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری فلفل چارلستون 2 عدد فلفل پاپریکا 2 عدد گوشت گوساله 250 گرم سیر 2 حبه رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری گوجه فرنگی 2 عدد آب داغ 1 لیوان نمک 1 قاشق چای خوری فلفل سیاه 1 قاشق چای خوری برنج 2 لیوان روغن مایع به مقدار لازم جعفری تازه بمقدار دلخواه . طرز تهیه: .بادمجان ها را شسته و خشک می کنیم و اگر پوست سالم و ظریفی دارد، نیازی نیست پوست آن ها را جدا کنیم. بادمجان ها را برش های طولی نازک می زنیم و درصورت دلخواه به آن ها نمک زده و اجازه می دهیم تلخی آن ها گرفته شود سپس بادمجان ها را آبکشی کرده و خشک می کنیم و در مقدار کمی روغن مایع ، دو طرف برش های بادمجان را سرخ می کنیم. پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن_زیتون کمی تفت می دهیم سپس فلفل چارلستون و فلفل پاپریکا را نگینی خرد کرده و به پیاز اضافه می کنیم و تفت می دهیم سپس سیر له شده را اضافه می کنیم. گوشت قیمه ای را به سبزیجات اضافه کرده و همه ی مواد را به خوبی با هم مخلوط کرده و تفت می دهیم تا آب گوشت کشیده شود سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و کمی تفت می دهیم و در آخر گوجه فرنگی های رنده شده یا پوره شده را به همراه نمک و فلفل سیاه به مخلوط گوشت اضافه کرده و اجازه می دهیم همه ی مواد به آرامی با هم بپزد. در ظرف دیگری برنج را نیم پز می کنیم. در یک قالب کمربندی برش های بادمجان سرخ شده را روی دیواره ی قالب طوری کنار هم می چینیم که قسمتی از طول بادمجان کف قالب را بپوشاند و قسمت انتهایی آن نیز از لبه ی قالب بیرون بماند برای پوشاندن روی خوراک و کف قالب را نیز با برش های بادمجان می پوشانیم. مخلوط گوشت را درون قالب می ریزیم و آن را کف قالب پهن و یکدست می کنیم سپس برنجِ نیم پز شده را روی مخلوط گوشت ریخته و کمی فشار داده و روی آن را صاف و یکدست می کنیم، یک لیوان آب داغ را روی تمام سطح خوراک می ریزیم و با انتهای برش های بادمجان و باقی مانده ی بادمجان ها، روی برنج را کاملا می پوشانیم. قالب را درون فری که از قبل با دمای 190 درجه ی سانتی گراد روشن کرده ایم، قرار می دهیم تا روی خوراک طلایی شود سپس از فر خارج کرده و اجازه می دهیم حدود 15 دقیقه استراحت کند سپس در ظرف مورد نظر برمی گردانیم و با جعفری تازه روی آن را تزیین کرده و سرو می کنیم. .نکات: - به جای گوشت می توانیم از گوشت چرخ کرده استفاده کرد. - این غذا را میتونید در قابلمه نچسب و روی اجاق تهیه کرد .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ 😍😋 یک سینه مرغ کامل کره۵۰ گرم دوعدد سیب زمینی متوسط نصف لیوان ذرت قارچ هم ۱۰۰گرم جعفری یا پیازچه خرد شده ۲قاشق سس مایونز ۲قاشق ابلیمو برای تفت قارچ دوقاشق گوجه گیلاسی هم برا تزئینش 😍 نمک فلفل و اویشن هم بزنید🥰 ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
🥧 😋 ▫️بیسکویت ساقه طلایی ۱پیمانه ▫️شیرخشک تفت داده ۱پیمانه ▫️خرمابدون هسته ۱/۲پیمانه ▫️پکینگ پودر ۱ ق غ ▫️تخم مرغ ۳عدد ▫️روغن مایع ۱/۲پیمانه ▫️شیر ۱/۲پیمانه ▫️آب ۱/۴پیمانه ▫️وانیل ۱/۴ق چ 🔸اول از هر کاری بیسکویت رو با میکسر خوب پودر میکنیم ‌ شیرخشک رو هم روی حرارت کم تفت میدیم تا به رنگ نخودی دربیاد. هسته وپوست خرما رو میگیریم ودر آب خیس میکنیم. حالا تخم مرغ ووانیل وشیر وروغن مایع وخرمای خیس خورده رو در ظرف میکسر قرار داده تا تمام موادمون خوب مخلوط وخرما خوب له بشه‌. در ظرفی بیسکویت پودر شده وشیر خشک تفت داده وپکینگ پودر رو باهم خوب مخلوط میکنیم. مواد مایع رو به مواد خشک اضافه میکنیم وخوب هم میزنیم . قالب ها رو چرب کرده و تا سه چهارم قالب مواد میریززم و۲۰الی ۳۰دقیقه در فر ۱۸۰ سانتی گراد میزاریم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
طرز تهیه پست بعدی کانال👇
‍ _مارمالاد_پرتقال😍😍 مواد لازم: پرتقال بدون پوست: یک کیلوگرم رنده پوست پرتقال: به میزان لازم شکر: ۲ کیلو‌گرم اسانس پرتقال: یک قاشق چای‌خوری ژلاتین: ۶ ورق گلوکز: ۲ قاشق غذاخوری جوهرلیمو: ۲ قاشق چای‌خوری ✍طرزتهیه : ابتدا پرتقال‌ها را که پوست کنده‌ایم خرد کرده و هسته می‌گیریم و داخل پارچ میکسر ریخته و مقداری شکر به آن اضافه می‌کنیم. بعد از میکس‌کردن مایه کاملا یکدست آن را داخل قابلمه‌ای مسی ریخته و روی حرارت می‌گذاریم؛ بقیه شکر را به مواد اضافه کرده و اجازه می‌دهیم تا مارمالاد بجوشد و بلوری شود. قبل از اینکه مارمالاد قوام آید کف شکر را نیز می‌گیریم تا مارمالاد کدر نشود. در‌نهایت ژلاتین نرم شده را به همراه جوهر لیمو و اسانس و گلوکز روی حرارت به مواد اضافه کرده و آنقدر به هم می‌زنیم تا گلوکز ذوب شود. مارمالاد را در دمای محیط می‌گذاریم تا خنک شود. در این زمان در صورت دلخواه مقداری رنده پوست پرتقال را به آن اضافه می‌کنیم. سپس آن را در شیشه‌های مخصوص مارمالاد ریخته و در یخچال نگهداری می‌کنیم.
6.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اینم یه رژیمی ‌ و خوشمزه ک مطمعنم عاشقش میشی حتما امتحان کن🤩 عناصر • 10 عدد ران مرغ • 4 سیب زمینی • 1 فلفل قرمز برای سس؛ • روغن زیتون • آب لیمو • نمک • فلفل • رزماری • زنجبیل • فلفل قرمز • ادویه کاری تمام مواد لازم را برای سس مخلوط کنید. ران مرغ ، سیب زمینی و فلفل قرمز را به صورت کلیپ فرم دهید. و سس زده 40 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد / 350 درجه فارنهایت ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‎‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‍‌‍‌‌ ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌
خواص تخم تربچه👇 در گذشته هنگام مسمومیت غذایی مقداری تخم ترب را همراه با سکنجبین به بیمار می‌دادند که موجب پاکی معده و درمان مسمومیت می‌شد. خوردن تخم تربچه، ترشح شیر مادر را زیاد می‌کند. تخم تربچه اشتها آور است. تخم ترب همچنین ضد یبوست است.