فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#نان بائو🥠🥟🥐
آب گرم - 210 میلی لیتر
شیر - 30 میلی لیتر
شکر - 1 قاشق غذاخوری.
خمیرمایه - 7 گرم(1 قاشق مرباخوری )
آرد - 450 گرم
نمک - 1 قاشق چایخوری
روغن زیتون - 2 قاشق غذاخوری.
کره - 20 گرم
#سالاد_گندم_ترکیه_ای 🥗 😋
🔸گندم رو شسته و یه شب خیس میکنیم. روز بعد گندم رو داخل کاسه بزرگ ریخته. ذرت، گردو و پیاز و خیار و فلفل دلمه و هویج و گوجه خرد شده اضافه کرده و مخلوط میکنیم.
برای سس سرکه، روغن زیتون، کمی شکر، نمک، فلفل سیاه و سس خردل مخلوط میکنیم و به سالاد اضافه میکنیم.حداقل 2ساعت در یخچال داخل ظرف دربسته نگه میداریم تا سس جذبه سالاد بشه بعد سرو میکنیم
#نکات #ترفند های خانه داری
✔️اگر فلفل غذای شما زیاد شد
اگر فلفل بیش از اندازه به غذایتان زده اید و خیلی تند شده است چند دقیقه قبل از آنکه غذا را از روی حرارت بردارید آب یک عدد لیمو ترش تازه را در آن بریزید و خوب هم بزنید. به طرز قابل ملاحظه ای تندی غذا از بین خواهد رفت.
✔️رفع شوری غذا با سیب زمینی
سیبزمینی رو پوست بگیرید چند تیکه کنید و به غذا در حال پختن اضافه کنید.
✔️خارج شدن آسان نمک از نمک پاش
برای اینکـه نمک آسان تر از نمک پاش خارج شود میتوانید چند دونه برنج خشک داخل نمک پاش بریزید.
✔️رفع بوی سوختی غذا
اگر برنجتون سوخت یک پیاز و حلقه حلقه کنید و لا به لای برنج بزارید با یک تیک نان بالای برنج بزارید ، نون بوی سوختگی برنج و به خودش میگیره.
✔️اگرم کل خونه بوی سوختگی غذا میاد شمع روشن کنید یا 15 یا 20 دونه میخک بجوشونید یا چوب دارچین بجوشونید
#نخودپلو برنج2پیمانه
نخودفرنگی 1پیمانه،سینه مرغ 1عدد
شوید خشک به مقدار لازم
پیاز 1عدد،سیب زمینی 1عدد
نمک و زردچوبه به مقدار لازم
زعفران به مقدار لازم
طرز تهیه:
برنج رو از 2ساعت قبل خیس میکنیم.
نخود فرنگی هارو جدا میپزیم.
سینه مرغ را اول آب پز و بعد از پخت ریش ریش میکنیم.پیاز داغ میکنیم و کمی زردچوبه میزنیم، بعد هم مرغ های ریش ریش شده و نخود فرنگی هارو اضافه میکنیم و کمی تفت میدیم و در آخر زعفران دم کرده را بهش اضافه میکنیم.برنج رو آبکش میکنیم...ته قابلمه سیب زمینی های حلقه حلقه شده رو میچینیم و بعد کمی برنج و شوید میریزیم و با هم مخلوط میکنیم و بعد یه لایه از موادی که آماده کردیم.بعد دوباره برنج وشوید و مواد رو لایه لایه اضافه میکنیم،و بعد میزاریم تا خوب دم بکشه...
#کتلت_مرغ_مغزدار
یه رون و یک سوم یه سینه مرغ و یه پیاز متوسط خورد شده و مقداری نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و پودر سیر ریختم تو میکسر تا کاملا له شدن بعد یه مقدار زعفرون اصافه کردم و خوب مخلوط کردم بعدم از موادم به اندازه یه گردوی بزرگ برداشتم تو دستم شکل دادم و بازش کردم و وسطش یه مقدار زرشک و نعناع خشک و پنیر پیتزا ریختم و مثل کتلت تو دستم حالت دادم و تو روغن سرخشون کردم تمووووم
نکته : با حرارت متوسط سرخشون کنید و دو سه بار پشت و روشون کنید
مرغ چرخشده یه مقدار چسبنده میشه با کمک آب سرد میتونید راحت تو دستتون شکلشون بدید
بچه ها اصلا خشک نمیشه کاملا نرم و اسفنجی میشه
عزیزان این کتلت تخم مرغ و آرد نخودچی و سیب زمینی نمیخواد نگران نباشید اصلا وا نمیره و کاملا منسجم میشه
#واویشکا
برای مواد اولیه نیم کیلو جگر سفید دو عدد پیاز متوسط دو عدد گوجه متوسط دو حبه سیر کمی نمک و فلفل و آب نارنج
طرز تهیه : اول جگر سفید رو بشورین بعد به قطعات کوچیک خوردش کنین و داخل قابلمه یک پیاز کوچیک خورد کنین و دو حبه سیر و در قابلمه تفت بدین و گوشتای خورد کرده رو تو پیاز و سیر تفت داده شده بریزین بعد کمی تفت دادن گوشتا اب می ریزیم تو قابلمه تا روی گوشتا رو اب بگیره بعد پخت گوشت و خشک شدن ابش کمی روغن تو همون قابلمه می ریزیم و گوشتا رو سرخ می کنیم تا گوشتا برشته بشن بعد پیاز نگینی خورد شده رو بهش اضافه میکنیم و هم می زنیم تا پیاز ها نرم و با گوشت سرخ بشه بعد خشک شدن اب گوشت و پیاز در اخر گوجه های نگینی رو به گوشت اضافه میکنیم کمی که تفت دادیم بعد نمک و فلفل می زنیم کمی هم اب نارنج اضافه میکنم با چند بار هم زدن وقتی گوشت ابش خشک شد حالا واویشکای ما اماده شده.
#نکات_پخت_ماکارونی_خوشمزه
✔️اگر نشاسته ماکارونی به خوبی از آن خارج شود ماکارونی شما خوشمزه تر می شود چون به راحتی سس ماکارونی به خرد آن می رود و مزه فوق العاده ای می گیرد.برای همین وقتی ماکارونی پخت باید به وسیله آب سرد آن را آبکش کنید تا نشاسته ای آن خارج شود و هم با دست ماکارونی ها را باز کنید تا به یکدیگر نچسبد و ماکارونی را بد فرم نکند.
✔️به هنگام پخت ماکارونی در قابلمه آب جوش،از نمک، زردچوبه و روغن استفاده کنید تا از وا رفتن و چسبندگی ماکارونی جلوگیری کند.
✔️وقتی آب قابلمه جوش آمد و شما می خواهید ماکارونی را با آن اضافه کنید ابتدا مقداری آبلیمو اضافه کنید و سپس ماکارونی ها را اضافه کنید این کار باعث می شود ماکارونی مزه بهتری بگیرد و حتما به ماکارونی در حال جوش نمک اضافه کنید تا ماکارونی مزه خوبی بگیرد.
✔️برای اینکه ماکارونی عطر و رنگ بی نظیری بگیرد یک قاشق چایخوری زعفران دم کرده به مایه آن اضافه کنید.
5.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#کیک_مرغ🥧🍗
ارد ١پيمانه
ماست نصف پيمانه
روغن مايع نصف پيمانه
بكينگ پودر 2ق چ
نمك و فلفل و آویشن
تخم مرغ ۲عدد
فلفل دلمه رنگي خرد شده ذرت و قارچ و هر چیزی که دوست دارید
مرغ یک چهارم سینه ی
19.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
....﷽....
#کوکی_کشمش_و_گردو
🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪
با رویه ی کرانچی و بافت نرم 🙂
سوپ سیب زمینی #پنیری😋
پیازهای خرد شده را در کره و روغن زیتون بریزید و حدود 45 دقیقه روی حرارت متوسط رو به پایین کارامل کنید و هر چند دقیقه یکبار هم بزنید. در حین پختن، پوره
سیب زمینی خود را آماده کنیدسیب زمینی ها را به ورقه های 3/4 اینچی برش دهید و در آب خنک فرو کنید. به تدریج آنها را به جوش بیاورید و بگذارید حدود 15 دقیقه یا تا زمانی که کاملاً نرم شوند بپزند. آبکش کنید و اجازه دهید بخار کاملا خارج شود. پنیر خامه ای و خامه ترش را اضافه کنید و له کنید تا کرم رنگ شود.سیر، سس تند و سس سویا را در آخرین دقیقه پخت پیاز اضافه کنید. سپس با آرد بریزید و 1-2 دقیقه بپزید. آب #مرغ و. چاشنی ها را اضافه کنید. بگذارید به جوش بیاید، سپس آن را کم کنید تا بجوشد.از #پوره سیب زمینی استفاده کنید تا سیب زمینی ها را داخل #آبگوشت بریزید.پنیر رنده شده را روی حرارت ملایم اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. با پیازچه، بیکن و/یا پنیر بیشتر تزئین کنید و سرو کنید