eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.4هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.3هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
10.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 کتف و بال1 کیلوگرم 1 لیوان آب شیر 4 قاشق غذاخوری ماست 2 قاشق غذاخوری سس مایونز 1 قاشق غذاخوری عسل 2 قاشق غذاخوری آب لیمو روغن 50 میلی لیتر 1 قاشق چایخوری فلفل کاین، آویشن، زردچوبه 1 قاشق چایخوری فلفل قرمز آسیاب شده 1 قاشق چایخوری نمک 2 عدد سیب زمینی 1 قاشق چایخوری آویشن 1 قاشق چایخوری فلفل قرمز آسیاب شده 4.5 قاشق غذاخوری روغن 1 قاشق چایخوری نمک گوشت را در ظرف عمیقی بریزید و شیر را روی آن اضافه کنید و 1 ساعت به آن استراحت دهید.مواد سس را خوب هم زده و گوشت های استراحت کرده را سس می کنیم و در ظرف فر می چینیم و سیب زمینی ها را آماده می کنیم و لبه های آن را می چینیم و کاغذ روغنی را با آب خیس می کنیم و فشار می دهیم و روی غذا را می پوشانیم و می گذاریم تا بپزد. با دمای 180درجه که از قبل گرم شده و برعکس شده، اجازه دهید تا زمانی که گوشت و سیب زمینی نرم شدند بپزد، کاغذ روغنی را بردارید و بپزید تا قهوه ای شوند .
9.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 سینه مرغ.....۲ عدد هویج......۲عدد قارچ....۱بسته کوچک نخود.....۱پیمانه خامه.....۱پیمانه اب مرغ......۱لیوان رب.....۱قاشق سیر.....۲حبه نمک و فلفل و پاپریکا ابتدا سینه مرغ کمی خرد کرده.بهتره دو تا سه قسمت بشه.با پیاز و نمک و فلفل و لیمو مزه دار کنید.بزارید دو ساعت بمونه.بعد مرغ داخل روغن و کره تفت دهید.بزارید کمی سرخ بشه.مرغ از ظرف خارج کنید.هویج خرد کنید ،داخل همون تابه حدود ۱ تا ۲ دقیقه تفت بدید.قارچ اضافه کنید.بزاریدقارچ کاراملی بشه.بعد سیر و رب اضافه کنید.نخود و اب مرغ و خامه اضافه کنید.(اگه اب مرغ ندارید می تونید از عصاره مرغ داخل یک لیوان اب استفاده کنید)ادویه اضافه کنید.مرغ اضافه کنید،اجازه بدید تا مرغ بپزه و سس غلیظ بشه.این مرغ خوشمزه را هم با برنج و هم با پوره سیب زمینی می تونید سرو کنید .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳🥔🥕🌽🥒 1عدد سیب زمینی بزرگ رنده شده 1 عدد هویج رنده شده 1 کدو سبز (رنده شده و آب آن کاملا با فشار گرفته شود) 1 قاشق ذرت پخته 2 عدد تخم مرغ نمک، فلفل سیاه 1 حبه سیر 1 دسته جعفری ریز خرد شده
9.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 مواد لازم کره به دمای محیط رسیده: ۲۵۰ گرم تخم مرغ : یک عدد روغن مایع: نصف پیمانه پودر قند: یک پیمانه نشاسته ذرت : یک پیمانه بکینگ پودر: یک قاشق مرباخوری آرد: ۴ پیمانه وانیل: نوک قاشق چایخوری پودر کاکائو: ۲ قاشق غذاخوری شکلات چیپسی : برای تزیین ▶️کره و تخم مرغ و پودر قند و نشاسته ذرت و روغن مایع و بکینگ پودر و وانیل کاملا باهم مخلوط میکنیم و آرد کم کم طی چند مرحله اضافه میکنیم تا خمیر نرمی به دست بیاد که به دستمون نمیچسبه ▶️مقداری از خمیر جدا کرده پودر کاکائو الک شده به آن اضافه میکنیم ▶️از خمیر سفید گلوله های کوچیکی درست کرده ۵ تا ۵ تا کنار هم قرار میدیم ▶️از خمیر کاکائوی برداشته روی کف دست قرار داده پهن میکنیم و با خلال دندون یا سیخ چوبی بهش شکل میدیم ▶️با استفاده از شکلات چیپسی چشم درست میکنیم ▶️داخل فر از قبل گرم شده دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۰ دقیقه قرار داده زیر شیرینی تغییر رنگ داد شیرینی پخته شده است. .
18.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش باسلوق ژله‌ای😍😋
املت
5.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🥕 اگر شما هم از دسرهای تکراری خسته شدید‌ این فرنی درست کنید که طعمش بی نظیر‌ ‌ 🥕 چی میخواد؟‌ شیرسرد:دو‌ و نیم لیوان‌ هویج پخته: یک و‌نصفی‌ وانیل: نصف ق م‌ نشاسته ذرت: چهار ق غ‌ شکر: پنج ق غ‌ رنگ خوراکی: اختیاری‌ ‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزا با نان همبرگر😍😋 مواد لازم فیله مرغ فلفل دلمه رنگی قارچ اسلایس شده نمک و فلفل شیر کم چرب پنیر پیتزا نان همبرگر طرز تهیه فیله مرغ را خرد کنید و کمی تفت دهید فلفل دلمه و قارچ را اضافه و کمی نمک و فلفل و زردچوبه بزنید شیر کم چرب را بریزید و بگذارید کمی جا بیفتد و روی نان همبرگر بگذارید و پنیر پیتزا و حدود ده دقیقه داخل فر یا مایکرو فر بگذارید با ۱۸۰ درجه. .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برگر مرغ ترد 😍😋 مواد لازم : برای برگر مرغ : ۶۰۰ گرم سینه مرغ درشت چرخ شده ۲ حبه سیر ۱ عدد تخم مرغ ۲ قاشق غذاخوری آب ۲ قاشق غذاخوری شیر ۱ لیوان آرد سوخاری کمی کمتر از نصف لیوان آرد فلفل سیاه، نمک، کاری مواد دیگر: کاهو به اندازه کافی سس مایونز به اندازه کافی روغن برای سرخ کردن دستور پخت : سینه مرغ و سیر را در غذاساز بریزید. در ظرف مناسب بریزید، نمک، فلفل و کاری را اضافه کنید. بعد از خوب ورز دادن با با دست شکل دهید. اگر خیلی به دستتان چسبید، دستانتان را کمی آرد پاشی کنید. در یک ظرف جداگانه، تخم مرغ، شیر و آب را مخلوط کنید. آرد را در بشقاب دیگری بریزید و کمی فلفل سیاه و نمک به آن اضافه کنید. و مخلوط کنید. در ظرف دیگر آرد سوخاری را بریزید مرغ ها را ابتدا در ظرف آرد سپس مخلوط تخم مرغ و در نهایت در ظرف آرد سوخاری بغلتانید و سرخ کنید و سرو کنید. نوش جون😍