🥧کیک_شیفون_موکا
🧋#کیک_موکا
اندازه قالب ۲۰ سانت
پیمانه لیوانه فرانسوی
(برای پیمانه لیوان رو تو ارد نزنید و با قاشق مواد رو ددخل لیوان بریزید)
مواد رو نیم ساعت قبل از استفاده در دمای محیط قرار بدین
🍪آرد یک لیوان
🍪شکر یک لیوان
🍪پودر کاکائو1.4 پیمانه
🍪پودر قهوه 1و1.2 ق غ
🍪وانیل1.4ق چ
🍪بکینگ پودر1 ق م
🍪آبجوش 1.2 لیوان
🍪تخم مرغ 3 عدد
🍪روغن 1.4 لیوان
🍪نمک یک پنس
🍮دسر کدو حلوایی با آرد برنج و شیر🍨🍨🍨🍨🍨
🍦مواد لازم🍦
🍮کدوحلوایی: نیم کیلوگرم
🍮شکر: به میزان دلخواه ( ما از یک فنجان شکر استفاده کردیم)
🍮آرد برنج: یک قاشق غذاخوری
🍮شیر: یک لیوان
🍮آب: به مقدار لازم
🌰طرز تهیه🌰
کدو حلوایی ها را مانند روش قبل خرد کنید و در ظرف مناسبی بریزید. مقداری آب و به اندازه دلخواه شکر به آن اضافه کنید و ظرف را روی شعله ی متوسط اجاق گاز قرار دهید تا کدو حلوایی ها خوب بپزند. بعد از پخته شدن کدو حلوایی ها اگر هنوز آب در قابلمه وجود داشت، تکه های کدوحلوایی را از طرف خارج کنید و آن ها را میکسر بریزید یا با گوشت کوب بکوبید تا پوره شوند. آرد برنج و شیر را به پوره اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. مخلوط را روی شعله اجاق گاز قرار دهید و مدام هم بزنید تا به قوام دلخواهتان برسد. پوره را در ظرف دلخوه سرو کردن بریزید و اجازه دهید خنک شود. زمانی که پوره خنک شد آن را با دارچین، خلال پسته، بادام و.. تزیین کنید.
🍰پودینگ کدو حلوایی🍰
🍭مواد لازم
🔸کدو حلوایی پخته شده: ۴۰۰ گرم
شیر: ۳ لیوان
🔸شکر: به میزان دلخواه ( در این دسر ما به اندازه ۳چهارم لیوان شکر ریختیم )
🔸خامه صبحانه: ۲۰۰ گرم
🔸گلاب: ۳ الی ۴ قاشق غذاخوری
🔸زعفران دم کرده: به مقدار لازم
🔸پودر ژلاتین: ۳ قاشق غذاخوری
🔸پودر دارچین: به مقدار لازم ( اضافه کردن پودر دارچین اجباری نیست و در نهایت ته پودینگ ته نشین میشه. پس اگر دوستش ندارید میتونید حذفش کنید.)
🧊طرز تهیه🧊
کدو رو با مقدار کمی آب میپزیم جوریکه بعد پخت آبی ته قابلمه باقی نمونه. بعد با گلاب دارچین میکس میکنیم و میزاریم کنار. شیر، شکر، خامه رو میزاریم روی حرارت ملایم و هم میزنیم تا شکر حل بشه نباید. ( مراقب باشید مخلوط نباید به جوش بیاد)
ژلاتین و با مقداری آب بن ماری میکنیم و ژلاتین شفاف رو به همراه زعفران به مخلوط شیر اضافه میکنیم و میزاریم کمی که از حرارت افتاد، با پوره کدو حلوایی مخلوط میکنیم.
قبل از سرو کردن، قالب رو کمی چرب میکنیم و بعد دسر و توش میریزیم و میزاریم داخل یخچال و حدود ۴ یا ۵ ساعت داخل یخچال نگه میداریم تا خوب خودشو بگیره.
#کیک_موز_هرمی 🥟 😋
🔸دو بسته پتی بور رو خرد کرده با مقداری مغز گردو ریز شده، یک قاشق پودر کاکائو و 100 گرم شکلات تلخ بنما ری شده مخلوط می کنیم، سپس روی سلفون مواد رو پهن میکنیم، دو تا موز رو بین مواد گذاشته و به فرم مثلث با کمک سلفون شکل می دهیم، پس از چند ساعت در یخچال برش داده و تزیین می کنیم.
#رول_کادایف 🥖
کادایف را با تخم مرغ نم دار کنید(در حد نم شدن خیلی خیس نشود) و دور قالب قیفی بپیچید و داخل روغن سرخ کنید و در شربت که از قبل با آب و شکر درست کردید و خنک شده بندازید و بیرون آورید و داخل کادایف را با گردو و کرم شانتی (یا خامه قنادی و با خامه محلی هم خوشمزه میشه) پر کنید. کرم شانتی(بسته هاى 75 گرمى) در واقع همان پودر خامه هست که هم شیرین شده هست و هم بهش اسانس اضافه شده است. و با یک لیوان شیر هم زده میشود و برای تزیین انواع کیک و دسر استفاده میشود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی_چیکن_تریاکی
کامل با تمام نکات👌
👈
به دوستات فوروارد کن😍❤️
ترفندهایی برای زندگی بهتر اینجا👇
#آش_جو_نطنز 😋🍜
▪️سبزي اش ١ كيلو(تره ،جعفري،شويد،اسفناج،گشنيز)
▪️جو ١ ليوان
▪️گوشت گوسفندي ٤٠٠ گرم (بجاي گوشت ميتونين ازقلم گوساله استفاده كنين )
▪️عدس ،لوبيا چيتي،نخود هركدوم ١/٢ ليوان
▪️برنج ١/٤ پيمانه
▪️پيازداغ ،نعناداغ،كشك،نمك وفلفل به مقدارلازم
🔸حبوبات روخيس كنين وحندبارابش روعوض كنين ،سپس گوشت وپياز روبذارين بپزه ،حبوبات رواضافه كنين وبذارين باحرارت ملايم بپزه ،سبزي رواضافه كنين ونمك وفلفل وادويه روهم بعدازپخت اضافه وبذارين جابيفته .اش رودرظرف سروبكشين وبعدازكمي خنك شدن روشوباكشك ونعناداغ تزيين كنين اگرازقلم استفاده كردين :قلم روروزقبل باپيازوچندحبه سيربذارين بپزه وابش رواستفاده كنين براي آش
#شيريني_كشمشي 🥟 😋
🔸٣٠٠ گرم پودرقندو ١٤٠ گرم روغن صاف قنادي رودرظرفي بادست دستكش دستتون كنين وبادست خوب روغن وپودرقندرومخلوط كنين ،تاخميري ولطيف بشه .
🔸٣ تخم مرغ رو مخلوط وبادست هم بزنين وانيل روهم اضافه كنين ،سپس ٦٠ گرم كرم دانماركي رواضافه ومخلوط كنين وخميركاملا مخلوط شد
🔸٣٠٠گرم اردالك شده روتوسه مرحله اضافه ومخلوط كنين ٨٠ گرم كشمش رو اضافه و خميرروداخل قيف ريخته وداخل سيني كاغذشده بريزين وياباقاشق اينكاروانجام بدين .
سيني روداخل فر١٨٠ درجه بذارين به مدت ١٠ تا١٥ دقيقه .همينكه زيرشيريني رنگ گرفت ،شيريني اماده ست
#ترشي_مخلوط 🥕
براي ترشي از گل كلم، هويج، فلفل، ساقه كرفس، پياز ترشي،سير، موسير،سيب زميني ترشي و لبو واسه خوشرنگ شدنش، سبزي ترشي و ادويه جات ( فلفل سياه نكوبيده، گلپر آسياب نشده، نمك، سياه دونه)سركه رو بذاريد روي شعله بجوشه مقداري نمك بهش اضافه كنيد و اجازه بدين سرد شه ، بعد هم مواد و سبزيجات و ادويه جات نكوبيده رو به سليقه خودتون بريزيد تو شيشه تا پُر شه و در آخر محلول سركه و نمك رو اضافه كنيد .(مقدار سركه بايد به حدي باشه كه كاملا روي مواد بگيره)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی_ژله_رولی به شکل گل رز
کامل با تمام نکات👌
#نان_شکم_پر
مواد گوشتی(گوشت چرخکرده،پیاز،قارچ،ادویه) بپزید مواد را داخل باگت میریزیم.پنیر پیتزا،فلفل دلمه،گوجه وسبزی معطر روی پنیر میریزیم ۱۵-۲۰دقیقه بذارید فر با شعله گریل خیلی ملایم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی_کالباس_مرغ
کامل با تمام نکات👌
👈
به دوستات فوروارد کن😍❤️
ترفندهایی برای زندگی بهتر اینجا👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی_کیک_بادمجان
کامل با تمام نکات👌
👈
به دوستات فوروارد کن😍❤️
ترفندهایی برای زندگی بهتر اینجا👇
#ترفند
اگرغذا تو قابلمه تون سوخته ، فقط كافیه پياز از وسط نصف كنيد و قابلمه را اب پركنيد و پياز بندازيد توش بزاريد بجوشه
🍓
#استامبولی_با_مرغ🍛🧆
🧅مواد لازم:
🧇برنج
🧇سینه مرغ مکعبی خرد شده
🧇سیب زمینی مکعبی خرد شده
🧇لوبیا سبز
🧇پیاز رب ادویه و...
طرز تهیه؛
مرغو با نمک و زردچوبه و ادویه و پیاز و سیر و فلفل اب پز کنید وتفت بدید،لوبیا سبز تفت بدید ورب اضافه کرده وکمی اب مرغ بریزید تا سس غلیظی داشته باشه ولا به لای برنج ابکش شده بریزید و سیب زمینی مکعبی سرخ کرده رویبرنج بذارید تا دم بکشه
49.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_آموزشی_ترشک_و_لواشک
کامل با تمام نکات👌
👈
به دوستات فوروارد کن😍❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_نوتلا
٥ عدد سفيده تخم مرغ را با كمى نمك با همزن بزنید تا سفت شه بعد ٢٠٠ گرم نوتلا بهش اضافه کنید و آرام هم می زنیم و در قالبها مواد را نصفه پر می کنیم و در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه