فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی_پیتزا_بدون_فر
کامل با تمام نکات👌
👈
به دوستات فوروارد کن😍❤️
ترفندهایی برای زندگی بهتر اینجا👇
7.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_آموزشی_کیک_بدون_فر
کامل با تمام نکات👌
👈
به دوستات فوروارد کن😍❤️
ترفندهایی برای زندگی بهتر اینجا👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺🍃سلام اگربالبخندهمراه باشد،
حکم شاخه گلی،پرازاحساس رادارد،
که به قلب التیام میبخشد
روزشماپرازاحساس آسمون دلتون رنگی
زندگیتون سبز،صبحتون شاد🍃🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸✨🌸✨🌸
💖عید قربان💖
جشن رهایی از اسارت نفس
و شکوفایی ایمان و یقین 🌸🍃
عید سرسپردگی و بندگی
عید نزدیک شدن دلها 💖
به قرب الهی 💖
بر همه شما خوبان مبارک باد🌸🎊🌸
#گیف 🎬
11.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آشپزی😍
ماهی سوخاری
موادلازم:
فیله ماهی ۶ تکه
نان ۶ عدد
ارد ۲ پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
پانکو ۲ پیمانه
نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز و پاپریکا و پودر پیاز هر کدوم ۱ قاشق چای خوری
سس تند ۲ قاشق غذا خوری
مواد سس
مایونز کم چرب ۲ قاشق
ماست ۱ قاشق غذا خوری
نصف پیاز قرمز
خیار شور ۱ عدد
فلفل تند ۴ عدد ریز
سیر کمی
نمک و فلفل سیاه
لیمو نصف
ماهی رو بعد از مزه دار کردن با فلفل نمک نیم ساعت برارین یخچال بعد روکش بزنید راستی میتونید بزارین تو فر تا کاملا رژیمی باشه
11.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_بستنی
کیک ۵۰۰ گرم (که من از ۵ تا کیک ۱۰۰ گرمی آماده استفاده کردم)
کره ۱۰۰ گرم
بستنی شکلاتی ۳۵۰ گرم
بستنی وانیلی ۳۵۰ گرم
توتفرنگی خرد شده یک لیوان و تعدادی برای تزیین
#ترشی_آلبالو
مواد لازم:
دو و نيم كيلو آلبالو
چند شاخه نبات
دو قاشق غذا خوري سر خالي نمك
و به مقداري كه روي آلبالو هارو سركه بگيره از سركه ي سفيد استفاده كردم.
طرز تهیه:
آلبالو هارو شستم و ريختم تو آبكش تا آب اضافه اش خارج شه بعد داخل شيشه ريختم و روي آلبالو ها تا حدي كه رويش رو بگيره سركه اضافه كردم بعدم چند تيكه نبات و يه قاشق نمك ريختم تو شيشه و دربشو بستم و تماااااام
نکات:
بهتره آلبالو ترشي رو توي يخچال نگهداري كنيد تا از له شدن و ليز شدنش جلوگيري بشه . چنانچه يخچالتون جا نداره يه جاي خشك و خنك ترجيحا واسش پيدا كنيد. جهت تهيه ي آلبالو ترشي بهتره از سركه و همچنين نبات سفيد استفاده كرد چرا كه بقيه ي سركه ها باعث تغيير رنگ آلبالو ها تون ميشن . البته اگه مث من رنگش واستون اهميت داره.
#توپک_هویچی_نارگیلی 🍡 😋 ▫️5 عددهویج بزرگ
▫️1/4 پیمانه آب
▫️30 گرم کره
▫️3 قاشق سوپخوری شکر
▫️پودر نارگیل 2 قاشق سوپخوری
▫️1 بسته بیسکوییت پتی بور پودر شده
▫️1/3 پیمانه گردوی خرد شده ▫️1 قاشق سوپخوری پوست لیمو رنده شده
▫️1 قاشق سوپخوری دارچین
▫️برای غلتاندن: پودر نارگیل 🔸پوست هویج هارا بکنید درشت رنده کنید داخل ماهیتابه با کره و مقدار آب داخل دستور به صورت در بسته 5 دقیقه بپزید شکر را اضافه کنید هم بزنید تا زمانیکه آب مواد کاملا کشیده شود بپزید و کنار بذارید ولرم شود. بیسکوییت پودر شده ،گردو،رنده پوست لیمو و دارچین و پودر نارگیل را به هویج اضافه کنید و هم بزنید از مواد به اندازه ی گردو بردارید گرد کنید و داخل پودر نارگیل بغلتانید
╲
🍦مواد لازم بستنی رژیمی شکلاتی 🍦
شیرنصف پیمانه
وانیل نوک قاشق چای خوری
موز 3 عدد
شکلات تخته ای خرد شده به مقدار دلخواه
پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری
گردو خرد شده 5 قاشق غذاخوری.
🍫🍦🍫برای تهیه بستنی رژیمی، ابتدا موزها را پوست گرفته و خرد می کنیم و داخل یک نایلون فریز می ریزیم و به مدت چهار ساعت در فریزر قرار می دهیم.
2. سپس از فریزر خارج کرده و همراه با وانیل توی مخلوط کن می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم تا موزها پوره شود. بعد هم شیر، پودر کاکائو و گردوی خرده شده را اضافه می کنیم و مجدد هم می زنیم تا مواد بستنی یکدست شود.
. در انتها یک ظرف فلزی انتخاب می کنیم و به ترتیب ابتدا نصف بستنی را در ظرف بریزید و بعد نصف شکلات تخته ای خرد شده، سپس بقیه بستنی و آخرش شکلات تخته ای را روی بستنی بریزید و ظرف بستنی را به مدت چهار ساعت دوباره در فریزر بگذارید تا خوب ببندد و آماده شود
🧇شلهخرمایی🍴🍴
🥮دوستان شله خرمایی از دسرهای مخصوص فصل سرماست وخیلی مقوی وخوشمزه وسالمه توی شهرهای جنوبی درست می شه ممکنه هر کسی به روش خودش درست کنه توی کشورهای عربی هم درست می شه به اسم قصیده که دقیقا همین شله خرمایی است درست کنید واز خوردنش لذت ببرید
یک لیوان تا یک ونیم لیوان پر خرما را با سه لیوان ابجوش بذارید نرم بشه وبعد توی مخلوط کن یا با گوشت کوب برقی خوب پوره کتید
یک لیوان ارد که بهتره سبوسدار باشه را تفت دهید تا طلایی بشه به رنگ نخودچی بعد ارد را به پوره خرما اضافه کنید وسریع بهم بزنید در این مرحله اکر دوست دارید حدود 30گرم کره یا سه تاچهار قاشق روغن اضافه کنید وگلاب حدود دوقاشق که من نکردم وسریع بهم بزنید اگر موادتون سفت بود ابجوش اضافه کنید تا به غلظت مثل فرنی برسه نبایددمثل حلوا سفت وخودش راجمع کنه واز ظرف جدا بشه به حالت فرنی که درامد از روی حرارت بردارید واماده سرو است.
🥠شوکس پاف
▫️ارد ......150 گرم
▫️شکرپودر .......100گرم
▫️روغن شماره (50).........75گرم
▫️تخم مرغ..........۱عددخیلی کوچیک یا نصف ▫️▫️تخم مرغ بزرگ
▫️کمی وانیل
🥠اول روغن و شکرپودررو داخل دستگاه بریزید یا با همزن بزنید .بعد اردرو اضافه کنید وهم بزنید و در آخر تخم مرغ ورنگ رو اضافه کنید ودر دستگاه غذاساز بزنید تا خمیر لطیفی دست بیاد وبعد روی زمینه کار یا روی پلاستیک باز کنید و قالب بزنید وروی نون خامه ای بذارید و بره داخل فر