#تزئین_میز_پذیرایی
سمبوسه
الویه
سوپ شیر
کرم طالبی
کرم کارامل
کیک شکلاتی
ژله رولی
┄┄┅┅🍃✿❀🌸❀✿🍃┅┅┄┄
#لواشک_چند_میوه
از چند نوع میوه بنا به ذائقتون ترش یا شیرین انتخاب کنید تمیز بشورید داخل قابلمه خرد کرده و با نصف لیوان آب روی حرارت بزارید تا بپزه و له بشه مقداری نمک اضافه کنید و به کمک ملاقه یه مقدار فشرده و له کنید ،بعد از آبکش رد کرده تا صاف بشه غلظتش روان باشه. بعد داخل سینی نایلون باز کنید میشه خیلی کم چرب کنید و مایه لواشک رو روی سینی باز کرده و صاف کنید ،جلوی نور آفتاب یاغیر مستقیم و در هوای آزادقرار داده و یکی دو روزه آماده میشه
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
🌸🌸شربت_ژله_ای😎😋
نصف ژله را با دولیوان اب جوش و یه قاشق شکر بذارید بنماری بشه و دوقاشق گلابم اضافه کنید و داخل یخچال بذارید نیم بند که شد دو قاشق تخم شربتی که به اب ریختید و جا افتاده بریزید داخل ژله و هم بزنید از اخر اگر نیاز بود اب سرد اضافه کنید میتونید ژله رو چند رنگ درست کنید 👌
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_تزئین_کیک
💕💕💕💕
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_تزئین_کیک
💕💕💕💕
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_تزئین_کیک
💕💕💕💕
@ashpazy_irani
#رول_ماکارونی
ابتدا در يك ظرف حاوي آب سرد ماكاروني هاي آبكش شده رو بريزيد.
ماكارونى را دونه دونه روي پلاستيك بچينيد.
روي آن مواد ماكاروني راكه از قبل تهيه كردين پهن كنيد. مايع ماكاراني بايد غليظ و بدون اب وسرد باشه .
روى مواد ماكاروني پنير پيتزا بريزيد.
طول پلاستيك زير ماكاروني بايد زياد باشه تا هنگام رول كردن راحت باشه، ماكاروني رو آهسته آهسته با پلاستيك رول كرده و به هنگام هر دور پلاستيك رو كنار بزنيد.
بعد از اينكه رول كرديد، اون را آهسته درون فويل گذاشته و ببنديد و خوب فشار بديد تا رول ماكاروني در فويل باز نشه.
بمدت ٤٥ دقيقه. با دماي بالاي ١٧٠ اجازه پخت بديد. سپس فويل رو باز كنيد و مانند تصوير به مدت ١٥ دقيقه در فر بزاريد.
از تك ماكارون با قطر ٢/٨ استفاده كنيد.
ميتوانيد مواد ماكارونى وپنير پيتزا را با هم مخلوط و پهن كنيد .
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#سالاد_مرغ_و_زيتون_يوناني 🍗
اين سالاد هم به تنهايي و هم با پاستا آبكش شده عاليه
نيم كيلو سينه مرغ آبپز و مكعبي خرد شده+سه چهارم ليوان زيتون سبز و سياه بدون هسته و خرد شده+دو ق غ ريحان خرد شده+دو ق غ جعفري خرد شده+يك پياز بنفش كوچك+روغن زيتون يك ق غ+سركه قرمز يك و نيم ق غ+نمك و فلفل و پودر سير و پرك فلفل قرمز : همه رو مخلوط كنيد و حداقل نيم ساعت داخل يخچال بذاريد و بعد سرو كنيد.
ميتونيد مقداري پاستا رو آبكش و با اين سالاد مخلوط كنيد،عالي ميشه.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
طرز تهیه
1.ژله قرمز رو با یک لیوان و نیم لیوان آب جوش درست کنید. توی قالب قلب بریزید یخچال بذارید که ببندن.
2. برای رنگ سفید از ژله آلورا و شیر یا بستنی استفاده کنید. هر بسته ژله رو با یک لیوان آب جوش درست کنید و وقتی کاملا سرد شد نصف لیوان شیر یا یک بستنی لیوانی وانیلی اضافه کنید.3.برای رنگ سبز می تونید از ژله رنگی دلخواه تون با شیر یا بستنی استفاده کنید یا به ژله آلورا و شیر رنگ خوراکی بزنید4..مقداری از رنگ سبز رو کف قالب بریزید وقتی نیم بند شد . روش ژله رنگ سفید بریزید و بذارید نیم بند بشه. سپس قلبها رو روش بچنید و با قاشق مجدد ژله سفید بریزید و بذارید فیکس بشن ✔️هر لایه رو که ریختید اجازه بدید نیم بند بشه در حدی که چسبناک بشه و به انگشت بچسبه، بعد لایه بعد رو بریزید.مراحل کامل در عکس ها مشخصه
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani