فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبحانه ی فوری و کامل
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
مواد لازم:
نون تست 🍞
تخم مرغ 🥚
ژامبون🥓
گوجه فرنگی 🍅
کاهو🥬
کنجد سیاه
نمک و فلفل سیاه 🌶🧂
نوش جان 💞
┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیز برگر کورن داگ
⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده 🥩 ۵۰۰ گرم
نمک 🧂 ۱ قاشق غذا خوری
فلفل 🌶 ۱ قاشق چای خوری
پودر سیر🧄 ۱ قاشق چای خوری
پنیر ورقهای🧀 ۱۲ اسلایس
آرد🥡 ۱ پیمانه
آرد ذرت🌽 ۲ پیمانه
بکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری
شکر 🍚 ۱/۴ پیمانه
نمک🧂 ۱ قاشق غذا خوری
پاپریکا ۱ قاشق چای خوری
شیر🥛 ۲ پیمانه
تخم مرغ🥚 ۱ عدد
روغن ۱ قاشق غذا خوری
نوش جان 💞
┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
13.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترفند جالبی میخوام بهت یاد بدم که هر کسی اونو نمیدونه!👌😍
یه زیپ کیپو باز کنید و داخلش:
یک پیمانه آب ولرم ،
یک سوم پیمانه شیر ولرم،
یک قاشق غذاخوری شکر،
یک قاشق غذاخوری خمیر مایه،
و نصف قاشق چایخوری نمک،
با هم مخلوط کنید.
دو پیمانه آرد رو به تدریج به مواد داخل نایلون اضافه و یکدست کنین .
نایلون رو ببندین وَ روشو بپوشونین.
بعد از یکساعت درشو باز کنید وَ پف خمیرو بگیرید.
گوشهی نایلون رو با قیچی ببرین .
به اندازه نارنگی از مواد داخل روغن داغ و فراوان بریزین و با قیچی چرب برش بزنین .
با حرارت متوسط دو طرفشون رو برشته کنین.
از این نون به عنوان نون همبرگر میتونین استفاده کنین.
بافتش خیلی عالی و خوش طعمه.
نوش جان 💞
┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_ایتالیایی
مواد موردنیاز:
۴ عدد ران مرغ(پوستش رو جدا نکنید)
یک عدد پیاز
۲ حبه سیر
۲ عدد فلفل دلمه سبز و قرمز
۵۰۰ گرم پوره گوجه فرنگی
سه چهارم فنجان آب
یک قاشق چایخوری چیلی
نصف پیمانه زیتون
یک چهارم فنجان جعفری
نمک و فلفل
روی ران مرغ با نوک چاقو چندتا سوراخ ایجاد کنید و آنهارا به نمک و فلفل آغشته کنید و بدون روغن توی تابه سرخ کنید و روغنی که مرغ پس داده رو خالی کنید
سیر و پیاز رو تفت بدین و فلفل دلمه و پوره و چیلی و آب رو بهش اضافه کنید و اجازه بدین ۱۰ دقیقه بپزه و بعد زیتون رو بهش اضافه کنید و مرغ رو هم توی تابه بزارید و جعفری رو روش بریزید و اجازه بدین چنتا جوش بخوره
نوش جان 💞
┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
13.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ماش پلو
~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•
مواد لازم:
ماش 🌿
برنج🍙
گوشت چرخ کرده 🥩
پیاز رنده شده 🧅
نمک و فلفل سیاه 🧂🌶
سیب زمینی برای ته دیگ 🥔
نوش جان 💞
┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
48.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تزیین حلوا
𖤛𖤛𖤛𖤛𖤛𖤛𖤛𖤛𖤛𖤛𖤛𖤛𖤛𖤛𖤛
مواد لازم:
نون تارت آماده 🧇(از لوازم قنادی فروشی ها بخرید)
سس شکلات🍫
پودر پسته
از ترافل رنگی هم می تونید استفاده کنید🌈
نوش جان 💞
┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ آموزشی
#شیرینی_شاه_پسند
شیرینی شاه پسند
نوش جان 💞
┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
آشپزی ایرانی🍔
#کرم_پسته عسلی طرز تهیه پست بعدی کانال👇
#کرم_پسته_عسلی
شیر : 1 لیوان و نیم، پودر پسته: نصف لیوان، نشاسته ذرت: 1ق غ، شیر عسلی: یک ق غ ، پودر ژلاتین: 1 ق غ، زرده تخم مرغ: 1 عدد ، وانیل : مقداری ، شکر: 1 ق غ
ابتدا زرده تخم مرغ، وانیل و شکر رو با همزن میزنیم تا کرم رنگ بشه.
یک ق آب سرد روی ژلاتین میریزیم ده دقیقه بهش زمان میدیم و بعد روی حرارت کتری قرار میدیم تا ذرات ژلاتین حل بشه.
نشاسته رو روی شیر سرد میریزیم و خوب هم میزنیم تا کاملا حل بشه. بعد روی حرارت ملایم قرار میدیم و مرتب هم میزنیم، کمی بعد زرده تخم مرغ و شیر عسلی و ژلاتین حل شده و پودر پسته رو توش میریزیم و اجازه میدیم تا کمی غلیظ بشه ولی اصلا نجوشه.
توی قالب سیلیکونی میریزیم و به مدت چهار تا پنج ساعت داخل یخچال میزاریم تا خوب ببنده.
★به راحتی از قالب برمیگرده و احتیاجی به آب جوش نداره.
★هرچه مقدار پسته بیشتر باشه خوشمزه تر میشه.
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شاورما مرغ
ادویهها: نمک و فلفل سیاه و پودر زنجبیل ( نصف ق مرباخوری) و دارچین ( کمتر از نصف قم) و آویشن (نصف ق م) و پاپریکا (نصف قم )و پودر تخم گشنیز ( نصف قم)
و سه حبه سیر تازه ( سیر تازه معمولا بوش کمتره )
آبلیمو حداقل دو قاشق ( کم یا زیادش ذائقهایه، ولی من پیشنهادم اینه که بین دوتا پنج قاشق باشه)
روغن زیتون پنج قاشق
مرغ خرد شده حدود هشتصد گرم
ماست یک پیمانه
پیاز یک عدد
مواد مرغی توی ماهیتابه حدود بیست دقیقا زمان لازم داره تا بپزه و آبش کشیده و بشه و یهکوچولو سرخ بشه. × اگه زمان زیادی میبره تا دستگاهتون نونها رو گریل کنه، پیاز و جعفری و خیارشور روی لای ساندویچ نگذارید × من روی پیاز جعفری، سماق ریختم و عاشق این ترکیبم ×نون پیتا یا نون مدیتزانهای یا نون عربی معمولا بهصورت بستهبندی کارخونهای توی سوپرها هست.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد مرغ ماستی
مواد لازم:
2 تکه فیله مرغ (نیم ساعت داخل زودپز بپزید و بعد از سرد شدن ریش ریش خرد کنید)
14_12 عدد خیارشور
1 کاسه گردو
1 بسته شوید (حدود 30 ساقه)
1 کاسه ماست (مخلوط ماست چکیده و ماست معمولی استفاده کردم)
نمک
میتوانید سس مایونز هم اضافه کنید
طرز تهیه:
تمام مواد را خرد کنید و داخل ظرفی بریزید مرغ را اضافه کنید ماست و نمک را بریزید و هم بزنید و داخل ظرف سرو بریزید.
#سرخ_کردن_چیپس_طعم_دار_درماکروفر
سیب زمینی به اندازه دلخواه
ادویه های دلخواه
من از نمک،فلفل،پودر سیر و کمی شبت خشک استفاده کردم 👍🏻
روغن خیلی کم
کاغذ روغنی
ابتدا سیب زمینی را پوست گرفته سپس به نازک ترین شکل ممکن اسلایس کرده ، کف سینی ماکروفر کاغذ روغنی انداخته و با روغن مایع کل کاغذ را چرب میکنیم. اسلایس های سیب زمینی را روی کاغذ چیده ، نمک،فلفل و ادویه های دلخواه را روی سیب زمینی ها میریزیم و مدت ۶ تا ۷ دقیقه ، با دکمه استارت ماکرو داخل ماکرو گذاشته تا کاملا کریسپی و ترد شود. سپس با کمی کچاپ نوش جان میکنیم.اگر مساله ی رژیمیش براتون مهم نیست روی سیب زمینی هارو هم با یه براش روغن بمالید و بعد ادویه ها رو اضافه کنید. انقدر خوشمزه و ترده که به چشم به هم زدنی تموم شده
#رولت_نمکی 😋
🔸تخم مرغ چهار عدد،ارد ۱۲۰گرم،شکر ۲۰گرم،نمک،نصف ق س وانیل نصف ق چ، اب جوش یک ق سوپ خوری
زرده و سفیده رو از هم جدا میکنیم و سفیده رو با شکر با دور تند میزنیم تا کاملا سفید بشه و پف کنه زرده و وانیل رو زده تا از لختگی در بیاد به سفیده اضافه کرده و با لیسک مخلوط میکنیم ارد و نمک رو هم الک کرده اضافه و مخلوط میکنیم کف قالب ۲۵*۳۵رو کاغذ روغنی انداخته مواد رو داخلش ریخته و صاف میکنیم در فر از پیش گرم شده با مای ۲۰۰درجه برای پنج دقیقه و ۱۸۰درجه ده مین قرار میدیم
بعد از پخته شدن رولت رو روی یک پارچه برگردونده کاغذ روغنی رو رو جدا کرده میزاریم تا خنک بشه برای مواد میانیش دوتا بسته پنیر خامه ای رو با مقداری مغزگردو و نعنا مخلوط کرده من مقداری کلم بنفش رو خردکرده کف نان پخش کردم و مواد پنیری رو هم به همین صورت پخش کردم و اروم رول کردم داخل مشما فریزر و داخل یخچال دوساعت قرار میدیم تا منسجم بشه و و بعد برش میدیم
❤️
نوش جان 💞
┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نوشیدنی بادام و گل پنیرک🍸
◍⃟⁞ ◍⃟⁞ ◍⃟⁞ ◍⃟⁞ ◍⃟⁞ ◍⃟⁞ ◍⃟⁞ ◍⃟⁞ ◍⃟⁞ ◍⃟⁞ ◍⃟⁞ ◍⃟⁞ ◍⃟⁞ ◍⃟
مواد لازم:
سیروپ بادام
دانه ی چیا
آب گازدار
عصاره ی پنیرک یخ زده
نوش جان 💞
┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کشمش پلو
طرز تهیه این غذا و پلوی خوشمزه
حالا مهم نیست که گوشت چه گوشتی باشه از مرغ و یا حتی گوشت چرخ کرده به هر صورتی که دوست دارید می تونید.
برای ۳ نفر
گوشت ۲۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و چوب دارچین
زعفران به میزان لازم
برنج ۲ پیمانه
کشمش پلویی ۴ تا ۵ ق غ
پیاز داغ ۳ ق غ
گوشت رو ریز خرد کردم . پیاز رو خرد کردم و تفت دادم و گوشت رو اضافه کردم و زردچوبه و فلفل سیاه و یه دونه چوب دارچین هم قرار دادم و کمی آب ریختم و گذاشتم بپزه اواخر پخت چوب دارچین رو بیرون آوردم و نمک و زعفران ریختم .
داخل تابه ای گوشت پخته رو بدون آب و همراه کمی پیاز داغ و کشمش پلویی کمی تفت دادم یه کم هم زردچوبه ریختم .
برنج رو که از قبل خیس کرده بودم و داخل آب جوش داخل قابلمه ریختم و اواخر بهش کمی زعفران ریختم و کمی نیم پز شد آبکش کردم .
داخل قابلمه لا به لا برنج و مواد گوشتی رو ریختم و گذاشتم دم بکشه و بعد از پخت روغن داغ ریختم و توی دیس کشیدم .
نوش جان 💞
┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
#فوت_وفن😍🤗
#_شیرینی_بادامی_توری
موادلازم:
پودر بادام یک دوم پیمانه پوست کنده
کره یک چهارم پیمانه
آرد 3 قاشق سوپخوری
شکر یک دوم پیمانه
خامه 2 قاشق سوپخوری
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
✍️طرزتهیه:
کره را در ظرف کوچکی روی حرارت کم آب کرده و بلافاصله شکر و خامه و وانیل را اضافه کرده و مخلوط کنید.
سپس آرد و پود بادام را افزوده مخلوط کنید.
یک قاشق چایخوری از مایه شیرینی را برداشته و با فاصله ی 6 تا 7 سانتی متر در سینی فر که از قبل چرب کرده اید ریخته و در طبقه وسط فر که از قبل با حرارت 190 درجه گرم کرده اید به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی که طلایی شود بپزید. پس از پخت اجازه دهید شیرینی در سینی بماند تا خنک شود. با کاردک نازکی شیرینی ها را برداشته و روی پنجره سیمی کاملا سرد کنید.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🎀
نوش جان 💞
┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
15.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ذرت مکزیکی
مواد لازم👇
ذرت: ۵۰۰ گرم
قارچ: ۳۰۰ گرم
کره: ۲۰ گرم
سس مایونز: ۳ ق.غ
پنیرپیتزا: ۲۰۰ گرم
نمک، فلفل سیاه، فلفل پولبیبر، آویشن از هر کدام: ۱ق.چ
آبلیمو: ۱ق.غ
اول آب رو میذاریم تا جوش بیاد بعد ذرت رو داخلش میریزیم و میذاریم نیم ساعت بپزه بعد تو آبکش میریزیم تا آبش بره.
قارچ هامون رو خورد میکنیم و تو کره با حرارت زیاد تفت میدیم آبلیمو هم بهش میزنیم تا سفید بمونه بعد ذرت پخته شده رو همراه ادویه ها بهش اضافه میکنیم هم میزنیم و سس مایونز و پنیرپیتزا رو اضافه میکنیم خوب مخلوط میکنیم تا پنیرمون کاملا آب بشه.به این مرحله رسید آمادست شعله رو خاموش میکنیم و تو ظرف سرومون میکشیم.
به همین راحتی یه ذرت مکزیکیِ سالم و خوشمزه خونگی درست کردیم😍
شما هم درست کنید و از خوردن این میان وعده خوشمزه و جذاب لذت ببرید😋
نوش جان 💞
┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم یه پاستای تابه ای فوری و خوشمزه
با دسرسیتی همراه باش
ماکارونی
پیاز خورد شده و فلفل دلمه ای خورد شده
به همراه کمی نمک و فلفل سیاه
و دو تا سه قاشق روغن رو داخل تابه بریزید و بعد روی اونا آب جوش بریزیدو با حرارت متوسط بزارید تا جوش بیاد
هر از گاهی اونا رو هم بزنید و این کار رو چند بار تکرار کنید تا کم کم آب بخار بشه
گوشت سینه مرغ خورد شده رو به همراه کمی نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و دو حبه سیر به شده داخل تابه بریزید و اونا رو تفت بدین
وقتی که تفت خوردن روشون آب نصف لیمو ترش بریزید
وقتیکه آب ماکارونی تقریبا خشک شد اون رو داخل بشقاب سرو کنید و بعد با تکه های گوشت رو روش تزیین کنید
نوش جان
نوش جان 💞
┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
#سوهان_بادام_زمینی
🧊 بادام زمینی تست شده ۱۲۵ گرم
🧊شکر ۲۰۰ گرم
🧊کره ۲ ق غ
🧊نمک ۱/۲ ق چ
🍪شکر را در تابه ای روی حرارت متوسط گذاشته تا کاراملی شود هم نزنید فقط تابه را تکان دهید تا یکنواخت کاراملی شود موقعی که شکر قهوه ای رنگ شد کره و بادام زمینی و نمک را اضافه کنید و مخلوط کنید سینی را که کاغذ روغنی انداخته اید آماده کنید و مواد را در آن بریزید و پهن کنید به مدت ۱ ساعت در یخچال گذاشته تا خنک شود برش بزنید و نوش جان کنید
13.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فرنچ تست و دالگونا کافی، چطوره؟🥪🍓🍫
#فرنچ_تست
برای فرنچ تست، ۲ تا تخم مرغ رو با یک لیوان شیر، ۱ ق چ دارچین، ۱ ق چ عصاره وانیل حسابی هم میزنیم و نان تست رو بهش آغشته میکنم و تو تابه کره میریزیم تا نان تست برشته بشه و با توت فرنگی و نوتلا سرو میکنیم.
🧋دالگونا کافی:
مقدار مساوی از قهوه فوری، شکر و آب جوش که من از هر کدوم ۲ ق چ ریختم رو تو ظرفی میریزیم و با همزن دستی یا برقی ۵ دقیقه تا وفتی کامل فوم بگیره هم میزنیم.
یک لیوان شیر هم گرم میکنیم و از فوم روش میریزیم به همین آسونی و خوشمزگی!
❌برای آیس دالگونا از شیر سرد و یخ استفاده کن.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به روی ماهتون حالتون چطور خوبید؟
اینم #کمپوت_هلو با ورژن جدید از هلو سفت کم مزه خبری نیست .
دلیل اینکه از هلوهای رسیده استفاده کردم هم شیرینتر وهم میخوام اب کمپوت غلظت داشته باشه چون شکر کم میریزیم اب دیگه غلظت نداره اما اینطوری هم خوشمزه وسالم تره هلو پوست گرفتم ازوسط برش دادم دونشو دراوردم داخل شیشه ها ریختم برای هر شیشه هشصد گرمی یک قاشق شکر ریختم اب جوش بهش اضافه کردم درب ها محکم بیت داخل قابلمه گذاشتم اب جوش ریختم تا نصف شیشه ها بعد گذاشتم از زمان جوش دقیقه رو حرارت بعد اونارو از قابلمه خارج کردم وشیشه هارو برعکس گذاشتم رو کانتر تا زمانی که سرد شدن اون برگردوندم ، نوش جان.
از شکر فراوان هم خبری نیست.
حالا اگر میخواین شیرینتر درست کنید.
برای هر شیشه باید یک فنجون شکر استفاده کنید اگر هلو ها سفت هستن یک ربع باید رو گاز باشن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آيس_كافى👆🎥
يخ خرد شده ٢ پيمانه
شير ٢ پيمانه
شكر ١/٤ پيمانه
كافى ميكس ٢ عدد
طرز تهيه ؛
خيلى راحت و سريع آماده ميشه فقط كافيه يخ و شكر و كافى ميكس و شير و بريزيد تو مخلوط كن و بعد حسابى بزاريد مخلوط بشه بعد تو ليوان سس شكلات بريزيد و آيس كافى رو داخل ليوان ها بريزيد و نوش جان كنيد
نكته؛ از هر مارك و طعم كافى ميكس به سليقه خودتون ميتونيد استفاده كنيد يخ و خردكنيد و تو دستگاه بريزيد كه آسيب نبينه، با اين مواد چهار تا از اين ليوان ها آيس كافى دارين ،اگه دوست نداشتين شيرين باشه شكر و حذف يا كم كنيد
نوش جان 💞
┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
32.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فيلم_آموزشي
#طرز_تهيه_پيتزا
نوش جان 💞
┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅