#پنکیک_توری
مواد لازم:
آرد: 75 گرم
نشاسته ذرت: 37 گرم
آرد برنج: 37 گرم
شکر: 50 گرم
تخم مرغ: 1 عدد (50 گرم)
شیر مایع: 93 گرم
نمک: 1/4 قاشق چایخوری
روغن: 1 و نیم قاشق غذاخوری
وانیل
طرز تهیه:
1- همه مواد را با هم مخلوط کنید و در یک بطری سس بریزید.
2- ماهیتابه نچسب را گرم کنید. من از ماهیتابه گرانیتی استفاده کردم
3- مانند ویدیو الگوهای دایرهای بسازید
4- صبر کنید تا کمی قهوهای شود. سریع رول کنید. این کار را تا زمانی که تمام خمیر استفاده شود ادامه دهید.
5- وقتی همه رول کردن تمام شد در فر با دمای 150 درجه سانتیگراد به مدت 10 دقیقه یا تا زمانی که قهوهای شوند بپزید.
#ژله_تخم_شربتی
تخم شربتی ۱ ق غ
ژله در طعمهای مختلف ۳ بسته
ژله الوورا ۱ بسته
بستنی وانیلی ۱ لیوان
تخم شربتی رو در کمی آب حل میکنیم تا باز بشه و لعاب بندازه هر بسته ژله رو بجز آلورا با ١/۵ لیوان آبجوش حل میکنیم. چند قاشق از یکی از رنگها کنار میذاریم(برای قسمت قلب ها) مابقی رو میذاریم یخچال تا ببنده.
ژله الوورا هم با ۱ لیوان ابجوش حل میکنیم, وقتی خنک شد بهش ۱لیوان بستنی آب شده اضاف میکنیم و کنار میذاریم.
کف قالب مورد نظر تخم شربتی رو با اون چند قاشق ژله ای که نگه داشته بودیم میریزیم و اجازه میدیم ببنده بعد یک لایه از ژله الوورا با بستنی میریزیم مابقی ژلها رو ریز خرد میکنیم و با ژله الووا و بستنی مخلوط میکنیم و روی لایه های قبلی میریزیم.و میذاریم ببنده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🍳#کوکوذرت👩🍳
آرد ۱/۲ پیمانه
بیکینگ پودر ۱ قاشق چ
تخم مرغ ۱ عدد
روغن ۳ قاشق چ
نمک و فلفل سیاه
آب کمی بیشتر از ۱/۴ پیمانه
جعفری خرد شده ۱ قاشق غ
فلفل دلمه ای خرد شده ۲ قاشق غ
پیازچه ۲ عدد
ذرت ۱ پیمانه
🍘🌽
9.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوشمزه ترین غذای ایرانی فسنجون،بریم درستش کنیم😍
۲۵۰ گرم مغز گردو رو کامل آسیاب کنین
داخل قابلمه بریزین و کمی تفت بدین
مقداری آب و
۳ قاشق غذا خوری ازین رب سیب که طرز تهیه ش رو تو کپشن براتون گذاشتم اضافه
و در قابلمه رو بذارین
(برای تهیه رب سیب :باید ۲ کیلو سیب پوست کنده و خورد شده رو
با ۲ لیوان آب داخل قابلمه بریزین
بزارین بجوشه و بعد پوره کنین ، وقتی آبش کشیده شد و رنگش تغییر کرد ، آماده س)
۲ ساعت زمان بدین تا خوب جا بیفته
بعد مقداری یخ اضافه کنین تا شوک وارد بشه و گردو ها روغن پس بدن
به مقدار دلخواه رب انار بریزین
و ۱ ساعت دیگه زمان بدین تا حسابی جا بیفته
داخل تابه مقداری روغن بریزین.
نصف یه مرغ رو توی تابه بذارین و
روش مقداری نمک ، پودر سیر ،فلفل سیاه، کمی زنجبیل و عصاره زعفران بریزین
دو طرف مرغ رو سرخ کنین
کمی آب اضافه و درشو بزارین.
۱ الی ۱ ساعت نیم زمان لازمه تا مرغ پخته شه
وقتی فسنجون به روغن افتاد ،ینی آماده است
توی ظرف بکشین و مرغ رو داخلش بزارین
این فسنجون خوش عطر و طعم رو با برنج سرو کنین که مطمئنم هرکی بخوره عاشق میشه
نوش جان🥰