9.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوشمزه ترین غذای ایرانی فسنجون،بریم درستش کنیم😍
۲۵۰ گرم مغز گردو رو کامل آسیاب کنین
داخل قابلمه بریزین و کمی تفت بدین
مقداری آب و
۳ قاشق غذا خوری ازین رب سیب که طرز تهیه ش رو تو کپشن براتون گذاشتم اضافه
و در قابلمه رو بذارین
(برای تهیه رب سیب :باید ۲ کیلو سیب پوست کنده و خورد شده رو
با ۲ لیوان آب داخل قابلمه بریزین
بزارین بجوشه و بعد پوره کنین ، وقتی آبش کشیده شد و رنگش تغییر کرد ، آماده س)
۲ ساعت زمان بدین تا خوب جا بیفته
بعد مقداری یخ اضافه کنین تا شوک وارد بشه و گردو ها روغن پس بدن
به مقدار دلخواه رب انار بریزین
و ۱ ساعت دیگه زمان بدین تا حسابی جا بیفته
داخل تابه مقداری روغن بریزین.
نصف یه مرغ رو توی تابه بذارین و
روش مقداری نمک ، پودر سیر ،فلفل سیاه، کمی زنجبیل و عصاره زعفران بریزین
دو طرف مرغ رو سرخ کنین
کمی آب اضافه و درشو بزارین.
۱ الی ۱ ساعت نیم زمان لازمه تا مرغ پخته شه
وقتی فسنجون به روغن افتاد ،ینی آماده است
توی ظرف بکشین و مرغ رو داخلش بزارین
این فسنجون خوش عطر و طعم رو با برنج سرو کنین که مطمئنم هرکی بخوره عاشق میشه
نوش جان🥰