5.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#لازانیابدون_گوشت_بدون_فر
سویا و پیاز
قارچ و فلفل دلمه ای
ادویه(نمک،فلفل،زردچوبه،پودر سیر،پاوریکا،آویشن،کاری)
رب گوجه فرنگی و سس کچاپ_ورقه ی لازانیا_شیر و آرد_پنیر پیتزا
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
14.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بچه_ترشی 🍆🧄🌶🧂
تقدیم به همه شما💚❤️
اسمش به خاطر سادگیش انتخاب شده
در رابطه با مقادیر استفاده شده یه توضیح بدم:
مقادیر(نسبت بادمجون و سیر و فلفلدلمه) اندازه مشخص و دقیق نداره و شما میتونید اندازه هر کدوم رو کم و زیاد کنید.
توصیه من این هست که اول یک مقدار کم(اندازه من) درست کنید، امتحان کنید و بعد اگه خواستید مقدار زیاد درست کنید.
🍆بادمجون: ۵ عدد (در فر با دمای ۲۰۰ قرار بدید تا به خوبی نرم بشه. یااینکه روی زغال ویا روی شعله گاز قرار بدید تا کباب بشه) 🌶فلفل دلمه: ۲ عدد متوسط (من ۳ تا فلفل داشتم. هر کدوم از اونهارو نصف کردم تا از هر سه رنگ توش باشه و با بقیه اونها سالاد درست کردم)
🧄سیر: ۶-۷ حبه (اختیاری) .
میتونید از هویج رنده شده یا گل کلم هم استفاده کنید.
.
تخمگشنیز: ۱ قاشق چایخوری
نمک: ۱ قاشق چایخوری
فلفلسیاه: نصف قاشق چایخوری
.
سرکه قرمز (سفید هم میشه): حدود ۱ لیوان. نصف نصف لیوان رو داخل کاسه (موقع مخلوط کردن) بریزید، نصفش هم روی مواد (داخل شیشه).
.
بعد از اینکه در شیشه رو محکم بستید، حداقل ۶ ساعت به اون اجازه بدید تا جا بیفته.
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رول کالباس وپنیر
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
11.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
میرزاقاسمی😋😍
این مقدار تقریبا برای ۵ الی ۶ نفره🔻
بادمجان ۲ کیلو
گوجه ۲ کیلو
سیر ۱۰ حبه
نمک فلفل زردچوبه
تخم مرغ به دلخواه
روغن به مقدار لازم
طرز تهیه🔻
بادمجان ها و گوجه ها را کبابی میکنیم ، با دقت پوست آنها را میگیریم و ساطوری میکنیم.
سیرها رو له میکنیم کمی تفت میدهیم ، نمک فلفل و زردچوبه را اضافه میکنیم ، حالا گوجه رو اضافه میکنیم زیر شعله رو کم میکنیم و اجازه میدیم مقداری از آب گوجه کشیده بشه ، حالا بادمجان ها رو اضافه میکنیم و در قابلمه رو میزاریم و اجازه میدیم با شعله مناسب بپزه و کاملا آب غذا کشیده بشه.
اگر رنگ گوجه کم بود میتونید مقداری رب سرخ شده به غذا اضافه کنید.
آخر کار در صورت تمایل میتونید چند تخم مرغ بشکنید تو غذا و کاملا مخلوط کنید
و یا اینکه جداگانه نیمرو درست کنید و روی غذا بزارین و یا کلا بدون تخم مرغ نوش جان کنید.به نظر من برای پیش غذای مهمان ،یک تخم مرغ آخر سر نیمرو کنید داخل ماهیتابه تفلون و روی میرزا قاسمی بزارید برای تزیینش.
⚠️نکته:حتما بادمجان و گوجه رو کبابی کنید طعم این غذا به طعم کبابیشه.
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
8.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
راز کوکو بادمجون😍😋
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
5.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیتزا پاف 😋👌
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
6.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دیگه فصل گوجه سبزه و #خورش_گوجه_سبز
مواد لازم:🤗
گوجه سبز ۵۰۰ گرم
نعنا سرخ شده ۱ پیمانه
جعرفی سرخ شده ۲ پیمانه
مرغ ۳۰۰ گرم_پیاز ۱ عدد متوسط
رب گوجه ۱ ق.غ_پیاز داغ آماده ۱ ق.غ
شکر ۱ ق.غ_نمک،فلفل،زردچوبه،چوب دارچین،زعفران به مقدار لازم👌🏻
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔