#فیله_استریپس
فیله های مرغ روکه نواری برش زدین داخل پیاز خلالی شده( سه عدد) و نمک، فلفل سیاه، فلفل سفید، پودر پاپریکا، پودر سیر و نصف فنجون آب بریزید و مزه دار کنید . ( حدود سه چهار ساعت) بیشترم بسه، چه بهتر
بعد از سه چهار ساعت داخل کاسه ای دو سه لیوان آرد بریزید و بهش نمک، فلفل سیاه، پودر زنجبیل، نمک، پودر آویشن ، پودر سیر بزنید و یه کاسه آب یخ هم بزارید کنار دستتون. بعد فیله ها رو ابتدا داخل آرد بعد آب یخ ، مجدد آرد ، بعد آب یخ( این کار رو دو بار انجام بدید) ودر آخر آرد . حالا با دو دست فیله رو فرو کنید تو آرد و خوب ماساژ بدید ( تا روی فیله ها به صورت پولکی در بیاد) بعد داخل قابلمه کوچیکی روغن بریزید و بزارید داغ شه بعد فیله ها رو بریزید و سرخ کنید
🥙سالاد سیب زمینی با سوسیس
مواد لازم✅✅
🥔زمینی ۴۰۰ گرم
🌭سوسیس ۲۰۰ گرم
🥒خیارشور ۱۰۰ الی ۱۵۰ گرم
🌱پیازچه ۴ الی ۵ ساقه
🍶سس مایونز نصف لیوان
🍋آبلیمو یا سرکه یک الی ۲ قاشق غذاخوری
🧂🍾نمک، فلفل و روغن به میزان لازم
🥙طرز تهیه:🥙
🥔سیب زمینیها را آبپز و حلقهای خرد کنید.
سوسیسها را حلقهای خرد کنید و تفت دهید. پس از آنکه سوسیس را تفت دادید، آنها را در ظرفی قرار دهید که کف آن را با دستمال پوشانده اید. به این ترتیب روغن اضافه سوسیس گرفته میشود.
خیارشور و پیازچه را نیز خرد کنید.
آبلیمو، نمک و فلفل را با سس مایونز مخلوط کنید.
سوسیس و سیب زمینی را با سس مایونز مخلوط کرده و در ظرف مناسبی بریزید.🌮
#کافه_گلاسه
شیر 4لیوان.
پودر نسکافه یا پودر قهوه 4قاشق غ خ.
شکر4قاشق غ خ.
بستنی لیوانی به انداز ه ی هر لیوان برای من 6 عدد.
▫️گردوی خرد شده و بیسکوییت رولفر برای تزیین
ابتدا شیرو شکر و پودر قهوه را مخلوط کرده و روی گاز مدام هم میزنیم تا شیر کاملا بجوشه.
سپس بزارید توی یخچال دوساعت بمونه تا خنک شه وبعد توی هرلیوان به میزان لازم از مایه بریزید حالا هرلیوان یه اسکوپ بستنی یا یه بستنی لیوان بریزید روش پودر گردو ریخته و رولفر واسه تزیین بزارید به همین راحتی
🥗🥙خوراك لوبيا سبزبا فارچ وگوشت
🟠مواد لازم ۴ نفر🟠
🟡۲۰۰ گرم لوبيا سبز
🟡۱۵۰ گرم گوشت
🟢هويج مقداري
🟢۱ عدد پياز نگيني
⚪️قارچ به دلخواه قابل حذف
🔵۱ عدد سيب رميني مكعبي
🟠۲ ق غ رب
🟠نمك فلفل زردچوبه ادويه كاري
🌿طرزتهیه🌿
🧅پياز ها رو با ادويه تفت ميدهيم سپس گوشت را اضافه مي كنيم تفت مي دهيم بعد رب را با مواد تفت مي دهيم و بقيه مواد را اضافه مي كنيم
وقتي خوب تفت داديم به ميزان لازم آب اضافه مي كنيم در قابلمه را مي بنديم و با حرارت ملايم اجازه مي دهيم خوب بپزن و جا بيفتن اين خوراك هم برنج و هم نان قابل سرو هست😋
کلی شیشه مربا و سس مایونز خالی تو کابینتام جمکرده بودم بدم نمکی😕
جاریم اومد گفت خنگی؟! کلی ایده برای #پاسماوری و #جاادویه_ای رنگی یادم داد 😍
پرسیدم از کجا؟! 😳 بلاگرفته گوشیمو گرفت اینجا عضوم کرد😍👇😋
https://eitaa.com/joinchat/2730623102C1f2570d188
🥗سالاد گوجه فرنگی و نخود سبز
🍅🥬🍅🥬🍅🥒
✅مواد لازم✅
🍅گوجه فرنگی ۲ عدد
🥣کنسرو نخود سبز (نخود فرنگی) ۱۰۰ گرم
🥒خیار شور ۵۰ الی ۷۵ گرم
🌱ترخان خرد شده یک چهارم قاشق غذاخوری
🥚تخم مرغ ۳ الی ۴ عدد
🍥سس مایونز یک الی دو قاشق غذاخوری
🥃روغن زیتون نصف قاشق غذاخوری
🥄سرکه یا آبلیمو نصف قاشق غذاخوری
🧂نمک و فلفل به میزان لازم
🥙طرز تهیه:
آبلیمو، نمک، فلفل و روغن زیتون را به سس مایونز اضافه کنید.
خیار شور را ریز خرد کنید.
نخودفرنگی و خیارشور را با سس مایونز مخلوط کنید.
تخم مرغها را رنده کنید و در ظرف قرار دهید. سپس مابقی مواد را روی تخم مرغها پخش کنید.
ترخان خرد شده را نیز روی سطح غذا بریزید.
گوجه فرنگیها را حلقهای خرد کرده و دور ظرف بچینید.
اگر از نخود سبز خام استفاده میکنید، باید آن را بپزید و بدیهی است که در این صورت به زمان بیشتری برای تهیه این سالاد نیاز خواهد بود. برای پختن نخود فرنگی، آن را در یک قابلمه بریزید، مقداری آب اضافه کنید تا سطح نخود را بپوشاند. سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا نخود سبز کاملا بپزد
سپس در آبکش بریزید تا آب اضافی آن کاملا گرفته شود.
🍔کتلت ذرت با گشنیز و پیازچه
✅مواد لازم تعداد(۴ نفر)
• گوشت مرغ چرخ شده: ۲۵۰ گرم🥩
• ذرت پخته شده یا کنسرو ذرت: ۲۰۰ گرم🌽
• گشنیز ریز خرد شده: ۱ دسته کوچک
• پیازچه ریز خرد شده: ۱ دسته کوچک
• تخم مرغ: ۱ عدد🥚
• نمک: به میزان لازم🧂
• روغن برای سرخ کردن: حدود ۱ استکان کوچک🍾
🍖طرز تهیه🍖
۱. گوشت مرغ چرخ شده را با ذرت، گشنیز، پیازچه، نمک و تخم مرغ خوب مخلوط می کنیم تا تمام مواد یکسان شود.
۲. سپس روغن را درون تابه ای گرم کرده و از مایه کتلت با نوک قاشق، یک گردی برمی داریم و با یک چنگال مواد را از قاشق در تابه می اندازیم تا سرخ شود. پس از اینکه دو طرف آن سرخ شد با سس کچاپ سرو می کنیم.
🌯رولـت سیب زمینی🌯
🧇مـواد لازم🧇
🥔سیبزمینی یک کیلوگرم
🌶فلفل دلمهای رنگی برای تزیین یک عدد
🥩گوشت چرخکرده ۱۵۰ گرم
🧅پیاز متوسط دو عدد
🥫رب گوجهفرنگی یک قاشق غذاخوری
🥗فلفل دلمهای یک عدد
🧂روغن، نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
🧑🏾🍳طرز تهیه
✅سیبزمینیها را شسته و میپزیم، سپس آنها را به صورت پوره درمیآوریم.
پیازها را خلالی سرخ نموده و گوشت چرخکرده را به آن اضافه میکنیم، بعد از این که گوشت آب انداخت، رب گوجهفرنگی را در تابه میریزیم، فلفل دلمهای را نگینی خرد کرده و به مدت پنج دقیقه با بقیه مواد تفت میدهیم.
در این مرحله پوره سیبزمینی را روی کاغذ روغنی به ابعاد ۵۰—۲۰ و به ضخامت نیم سانتیمتر پهن میکنیم.
روی سیبزمینی را یک لایه مخلوط گوشت میریزیم به طوری که تمام سطح آن به یک اندازه پوشیده شود.
از گوشه، کاغذ روغنی را گرفته و مانند رولت آن را میپیچیم و به مدت دو ساعت در یخچال میگذاریم تا خودش را بگیرد، سپس در یک تابه کمی روغن ریخته و رولت را به آرامی در آن گذاشته و سرخ میکنیم.
میتوانیم این رولت را با سس، ماست چکیده و فلفل دلمهای تزیین کنیم.
🌱خوراک لوبیا سبز گیاهی🌱
✅مواد لازم ۴ نفر🔸🔸
🥗۱/۲ کیلو گرم لوبیا سبز پهن
🧅۱ عدد پیاز
🧄۷-۸ حبه سیر
🍅۲ عدد گوجه فرنگی
🧂نمک، فلفل و مقداری زنجبیل تازه
🥣طرز تهیه🥣
🥙پیاز را نگینی و کمی سرخ کنید.
لوبیا را خرد کنید و با پیاز تفت دهید.
۲ لیوان آب روی آن بریزید وزنجبیل را به آن اضافه کنید و بجوشانید تا لوبیا نرم شود.
گوجه را نگینی خرد کنید یا بنا به سلیقه خود می توانید رنده کنید. سیرها را خرد یا رنده کنید و با گوجه به مواد اضافه کنید بگذارید بجوشد تا خوب جا بیفتد.
هنگام صرف غذا میتوانید روغن زیتون روی آن بریزید.✅👌
🥙سالاد لبو با لوبیا چیتی😍
🔸لبو: ۲ عدد
🔸لوبیاچیتی: ۱ لیوان
🔸سیبزمینی: ۱ عدد
🔸خیارشور: ۱۰۰ گرم
🔸هویج: ۱ عدد
🔸کاهو: ۱ عدد
🔸پنیر صبحانه: یکدوم فنجان خردشده
🔸سس مایونز، نمک، فلفل و آبلیمو: به مقدار لازم
🥕🍅طرز تهیه
مانند روشهای قبلی، ابتدا موادی مثل هویج، لوبیا و سیبزمینی را بپزید. سپس تمام مواد پخته شده و مواد دیگر را بهطور نگینی خرد کنید و با هم ترکیب کنید. سپس نمک، فلفل و آبلیمو را روی مواد بپاشید و سس مایونز را نیز به آنها اضافه کنید.
میتوانید سالاد را در یخچال بگذارید تا طعم بهتری بگیرد. بهجای لوبیا چیتی، میتوانید از لوبیاهای دیگر نیز استفاده کنید. در صورت تمایل به جای سس مایونز مقداری ماست چکیده به سالاد لبو و لوبیا چیتی اضافه کنید تا رژیمیتر باشد.
🍣رولـت املـت قـارچ با اسفـناج
🌯🥚🌯🥚🌯🥚🌯
🟢مـواد لازم
☢️تخممرغ دو عدد
☢️شیر یک فنجان
☢️آرد یک قاشق غذاخوری
☢️پودر سیر یک قاشق چایخوری
☢️اسفناج ۳۰ شاخه
☢️قارچ حلقه شده یک بسته کوچک
☢️پنیر پارمزان (هر نوع پنیری که بتوانید رنده کنید) به میزان لازم
🎈طرز تهیه🎈
ابتدا تخممرغها را با شیر، آرد و پودر سیر خوب هم میزنیم، سپس این مایه را در یک تابه تفلون با کمی روغن آن قدر سرخ میکنیم تا دو طرفش قرمز رنگ شود.
ورقه سرخ شده را در بشقابی گذاشته و در همان تابه قارچ و اسفناج را تفت داده و سپس وسط ورقه سرخ شده میریزیم و پنیر میپاشیم.
املت را رول (لوله) کرده و بار دیگر روی آن پنیر رنده شده میریزیم.😍