eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.4هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.3هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
کرم کارامل دراژه:3 بسته(2بسته ساده 1بسته شکلاتی)، شیر:3 و نیم لیوان، خامه صبحانه صورتی: 1 بسته. ابتدا 2 بسته کرم ساده رو با دو لیوان و نصف از نصف لیوان شیر سرد روی گاز گذاشته و مرتب هم میزنیم کمی که گرم شد و از کناره های ظرف قل زد از روی حرارت برمیداریم. وقتی خنک شد چند قاشق از مواد رو با دوسوم بسته خامه مخلوط کرده تا خامه یکدست بشه بعد به مواد اضافه میکنیم،کرم شکلاتی رو هم با بقیه مواد به همین ترتیب آماده میکنیم.کف قالب مورد نظرمون، کارامل موجود در بسته رو میریزیم و بعد دو سوم از مایع کرم رو در قالب میریزیم. نگران بالا اومدن کارامل ها نباشید که خودش ته نشین میشه.داخل یخچال قرار میدیم.وقتی بست کرم شکلاتی رو ریخته داخل یخچال میزاریم و بعد باز کرم ساده رو. چهار تا پنج ساعت بهش زمان میدیم تا خوب ببنده ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
🍃🥗🍃 🔺تركيبات👇🏻 لبوي پخته شده،هويج،كلم بنفش،ذرت 🔺براى سس ميتوانيد از ابليمو يا آب انار يا سس مايونز استفاده كنيد ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
ژله مورب 😍😍 طرز تهیه👇👇 😍😍 ژله در رنگهای مختلف رو با ی لیوان ابجوش حل کردم و وقتی ک سرد شد نصف لیوان شیر بهش اضافه کردم...و قالبمو چرب کردم و ژله رنگ دلخواهتون رو در قالب بریزین و قالبو کج داخل یخچال بذارین ک ببنده....و همه رنگها رو ب همین ترتیب تا اخر ادامه دادم...و در اخر ژله رو با دست از دیواره جدا کردم و روی ظرفم برگردوندم. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
👈اجازه دهید مواد کاملا سرد شود سپس آنها را خرد و مخلوط کنید زمانی که مواد گرم هست و سس اضافه میشود سالاد طعم اصلی خود را از دست میدهد. 👈به جای سس مایونز از سس الویه استفاده کنید. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
يك غذای خوشمزه هرمزگانی گوشت رو که من از ماهیچه استفاده کردم رو میذاریم با پیاز برگ بو هل دارچین فلفل سیاه و زردچوبه و نمک خوب بپزه.رشته فرنگی یا همون رشته سوپ رو خرد میکنیم و با روغن تفت میدیم تا رنگش تیره بشه.بعد چند قاشق محلول زعفران روش میریزیم.برنج رو بصورت ابکش درست میکنیم دستور اصلی رشته رو بعد از ابکش کردن برنج لابلای پلو میدن ولی بنظرم اگه کمی هم با برنج بجوشه و بعد ابکش کنیم بهتر میپزه.حالا برنج رو که با رشته مخلوط شده رو لابلاش پیاز داغ و ادویه پلویی میپاشیم و میذاریم دم بکشه.گوشت رو از آبش جدا کرده و با ادویه سرخ میکنیم. پیاز داغ هم با کشمش درست میکنیم برای روی بریانی.مغز بادام هندی و پسته هم با کمی گلاب خیس میکنیم با روغن کمی تفت میدیم و محلول زعفران اضافه میکنیم .حالا پلو رو میکشیم گوشت رو روی پلو گذاشته و با پیازداغ و کشمش و مغزها تزئین میکنیم.از لپه هم برای این پلو میشه استفاده کرد ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
کوکی پرتقالی: آرد 300 گرم شکر 200 گرم کره 170گرم تخم مرغ 1 عدد بکینگ پودر یک و یک دوم قاشق چای خوری جوش شیرین یک چهارم قاشق چای خوری کرنبری 50 گرم پوست پرتقال رنده شده 1 قاشق سوپخوری برای تزیین روی کوکی🍊🍊 شکر 2 قاشق سوپخوری رنده پوست پرتقال 1 قاشق سوپخوری طرز تهیه: فر را با دمای 180 درجه 15 دقیقه قبل گرم کنید کره نرم و شکر را با دور متوسط همزنن بزنید تا کرمی رنگ و سبک شود تخم مرغ را به همراه پوست پرتقال اضافه کنید و به مدت 1 دقیقه بزنید. آرد بکینگ پود و جوش شیرین را که از قبل الک کردید به مواد داخل کاسه همزن اضافه کرده و در اخر کرنبری را اصافه کنید، از خمیر به دست آمده گلوله هایی به اندازه گردو جدا کنید کف دو دست گرد کرده و با فاصله داخل سینی فر قرار دهید. شکر و پوست پرتقالی که برای تزیین روی کوکی ها بود را با هم مخلوط کنید و مقدار کمی روی هر کدام از کوکی ها قرار دهید سینی را در فر قرار دهید به مدت 10 تا 15 دقیقه تا بپزد ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
  مواد لازم:  نخود يك پیمانه  گوشت با استخوان ۵۰۰ گرم  نمك، زرد چوبه و فلفل به ميزان لازم  كشك ساييده شده به مقدار كافي گندم شير ۲ پیمانه رشته آش مقداري سير و نعنا داغ به مقدار لازم پياز يك عدد   طرز تهيه :  گوشت و نخود را همراه پياز، زردچوبه و فلفل بپزيد. گوشت ها را له كرده سپس گندم شير را اضافه كرده و پس از پخت آن مقداري كشك به آن بيفزاييد. رشته آش را به ديگر مواد اضافه كنيد و در آخر نعنا داغ و سيرداغ را درون قابلمه بريزيد و صبر كنيد تا كاملاً بپزد.  طرز تهيه گندم شير:  ابتدا گندم ها را با آسياب به صورت بلغور درآوريد و به وسيله الك كردن آرد آن را كاملاً جدا كنيد. پس از آن گندم ها را با شير، سياهدانه، زنجبيل، فلفل، زردچوبه، زيره و نمك بپزيد و روي پارچه اي داخل قابلمه ريخته تا كاملاً خشك شود. گندم شير بسيار مقوي است و در چند آش سنتي استان كرمان مورد استفاده قرار مي گيرد. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
آشپزی با بانو کی این صبحانه رو رد می کنه؟😋 همسرتو با این ایده برای صبحانه شگفت زده کن که تا اخر روز سپاسگذارت باشه😍 ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با بانو یه غذای فوری فوتیه خوشمزه😍😋 ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
ایده تزیین میوه وسط قیف ها بستی،از خامه ی شیرین شده یا خامه قنادی میتونین استفاده کنید😊 درست کن و بدرخش✨ ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
😍😍 ✍برای اینکه شکر بهتر داخل تخم مرغ حل شود و کیک خوب پف کند چند ثانیه شکر را داخل آسیاب بریزید تا دانه های شکر ریز شوند. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani