eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
163.8هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.9هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
10.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🧀پنیر صد گرم کره ، و ۲ پیمانه شیر رو داخل یه قابلمه ریخته و روی حرارت بذارید تا کره ذوب بشه. از روی حرارت بردارید و کمی نمک و شکر بهش بزنین و با همزن خوب یکدست کنین. از یه صافی ردش کنین و دوباره داخل قابلمه ریخته و روی حرارت ببرین تا کمی گرم بشه . یه لیموی تازه رو آب بگیرید و چهار قاشق غذاخوری از آبِ لیمو رو داخل شیر بریزین. کمی شکر هم اضافه کنین. همونطور که میبینید شیر دلمه میبنده . درشو بذارید و حرارت رو خاموش کنید . بعد از ده دقیقه، داخل یه پارچه تمیز بریزین تا آب اضافیش خارج بشه و بعد روش یه نایلون بزارین . بعد از سه چهار ساعت، یه پنیر ماسکارپونه‌ی خوشمزه داریم😍 بللله به همین آسونی میتونی توی خونه یه همچین پنیر لذیذی درست کنی و از خوردنش لذت ببری 🤩
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تو این هوای گرم‌خیلی میچسبه😋😌 مواد لازم دوقاشق قهوه سه قاشق شکر دو قاشق اب بستنی یا شیر . ابتدا قهوه و شکر و اب رو قاطی میکنیم و خوب هم میزنیم تا پف کنه و خامه ای شکل شه سپس کف لیوان رو بستنی میریزیم و قهوه فرم گرفته رو داخلش میریزیم و با پودر کاکائو تزئینش میکنیم ..
9.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ سوخاری خوشمزه با سس مخصوص😋 2 عدد سینه ی مرغ 1 ق چ فلفل قرمز و فلفل سیاه و نمک 1 حبه سیر 2 عدد تخم مرغ 1 لیوان اب معدنی گازدار 5 ق غ آرد 1 ق غ بکینگ پودر سینه ی مرغ هارو به ضخامت کم خورد میکنیم و تخم مرغ و آب معدنی گازدارو آرد و بکینگ پودر و فلفل قرمز و سیاه و نمک‌ و حبه سیر رنده شده رو مخلوط کرده و سینه های مرغ رو داخل مواد میریزیم و نیم ساعت میذاریم و بعد در روغن داغ سرخ میکنیم
سلام دوستان گلم حلوای عربی یا شیر خشک یه حلوا بسیار خوشمزه و نرم و عالی که طرفداران زیادی داره 😋. شیر خشک منطور شیر خشک نیدو هستش نه شیر خشک بچه . فله ای ها کمی شور هستند و طعم حلوا رو تغییر میدن . آرد سفید شیرینی پزی ۱ لیوان (۱۵۰ گرم) شیر خشک ۱ لیوان (۱۵۰ گرم) شکر ۱ لیوان (۲۰۰ گرم) آب ۱ لیوان(۲۵۰ میلی) گلاب ۱/۳ لیوان (۸۰ میلی) پودر هل نصف ق چ روغن مایع ۱/۳ لیوان (۸۰ میلی) کره ۵۰ گرم روغن جامد ۲۵ گرم ( ۱ ق غ) آرد رو الک کردم و داخل ظرفی ریختم و روی حرارت قرار دادم و روی حرارت کم شروع کردم به تفت دادم و بو دادم . میزان رنگ حلوا به خودتون بستگی داره که دوست دارید رنگش روشن و یا تیره باشه . بعد آرد بو داده رو دوباره الک کردم و داخل ظرفم ریختم . شیر خشک رو هم الک کردم و بهش اصافه کردم و روی حرارت ملایم رو به کم قرار دادم و هی هم زدم یه کم شیر خشک گوله میشه ایراد نداره هی هم بزنین . شیر خشک زود در معرض حرارت می سوزه . حواستون باشه لحظه ای غفلت نکنین . دوباره مخلوط آرد و شیر خشک رو الک کردم . برای تهیه شربت : آب و شکر رو روی حرارت قرار دادم تا درات شکر حل بشه . بعد زعفران و گلاب و هل رو اضافه کردم و از حرارت برداشتم . به مخلوط ارد و شیر خشک کره و روغن ها رو اضافه کردم ( کره برای نرمی حلوا خوبه . روعن مایع هم برای براق شدن خوبه . پس بهتره از سه نوعش هم استفاده بشه یا ترکیب روعن مایع همراه با روعن جامد یا کره) (میزان روعن ها کلا تقریبی هست و به نوع ارد هم تاثیر میزاره توجه کنید ) روی حرارت کمی تفت خورد و بعد شربت رو بهش اضافه کردم . شربت اگر خنک باشه حلوا کشدار میشه . بعد از ریختن شربت خوب هم زدم تا گوله ای نمونه برای من گوله اصلا نشد و میزارین ردی حرارت بمونه تا به غلطت دلخواهمون برسه بعصی ها شل تر از این مقدار از حرارت برمی دارن 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای این مرغ خوشمزه اول ران مرغ رو اب پز کردم بهمراه پیاز سیر نمک و ادویه. بعد از نیمساعت مرغهارو جدا میکنیم. سه تا ظرف شامل یکی آرد سفید، یکی تخممرغ زده شده، یکی هم آرد سوخاری آماده میکنیم. اول مرغ رو داخل آرد سفید بعد تخممرغ و بعد آرد سوخاری می غلطونیم و داخل روغن داغ سرخ میکنیم.
خمیر: شیر ولرم: ۴۰۰ میلی لیتر مخمر تازه: ۳۰ گرم یا (۱۰ گرم مخمر خشک) شکر: ۱ قاشق غذاخوری نمک: ۱ و نیم قاشق چایخوری روغن: ۶ قاشق غذاخوری فیلینگ: سیب زمینی: ۴۰۰ گرم پنیر: ۱۵۰ گرم کره: ۱۰ گرم آرد به میزان لازم (اندازه‌ای که خمیر نرم و کمی چسبناک بدست آید) نمک و ادویه به میزان دلخواه رومال خمیر: زرده تخم مرغ + یک قاشق غذاخوری شیر رومال نان: کره طرز تهیه: در یک کاسه شیر ولرم، مایه خمیر و شکر را خوب با هم مخلوط کنید و بگذارید ۱۵ دقیقه بماند سپس سایر مواد (روغن نباتی، نمک و آرد) را اضافه کنید و خمیر نرم و چسبناکی به دست آورید. روی کاسه خمیر را بپوشانید و بگذارید حداقل یک ساعت در جای گرم ور بیاید، حجم خمیر باید تقریبا دو برابر شود. برای فیلینگ: سیب زمینی ها را حدود ۳۰ دقیقه بپزید و له کنید، کره، پنیر و ادویه ها را به دلخواه اضافه کنید و بگذارید خنک شود. تکه های خمیر را روی سطح کار آردپاشی شده باز کنید و فیلینگ را روی آن قرار دهید و روی خمیر را جمع کرده و دوباره باز کنید. اجازه دهید ۱۵ دقیقه دیگر نان ور بیاید، زرده تخم مرغ و شیر را با قلم مو روی خمیر بزنید و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه بپزید. نانهای داغ را با کره چرب و سرو کنید‌.
نان شکم پر
فصل فصل بسته بندی و فریز مواد غذایی و....هست 💎 منم یه کانال پیدا کردم که عالیه💃 پراز ترفندای باحال 🏡 ترفند انواع میوه وسبزی تابستونی ناب خونگی🍹 https://eitaa.com/joinchat/2730623102C1f2570d188 معطل چی هستی عضو شو ☝️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌼بسم اللهِ الرَّحمنِ الرَّحیمِ🌼 💛الهے به امید رحمت تو💛 🌼خدایا💛 🌙در این روز زیبا درهای مهربانیت را 💛به روی دوستانم بگشا و 🌼شادی،تندرستی و آرامش 💛را برای همه آنها مقدر کن 🌼آمین
چند تا سیب زمینی پخته شده رو رنده زدم یه مقدار سس و شوید خرد شده تازه و نمک و فلفل سیاه بهش اضافه کردم بعد داخل قالب مافین نایلون انداختم و سیب زمینی ریختم و بهش شکل دادم ودرشون اوردم ، بعد هم یه مقدار قارچ و سینه مرغ ریش شده و ذرت و نخود فرنگی و هویج پخته نگینی شده و خیارشور و سس و فلفل سیاه و قاطی کردم و ریختم داخل کاسه ها و تو یخچال گذاشتم 🥔🥔🥔🥔🥔 👩🏻‍🍳 نوش جان 💞 ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
9.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اسموتی هندوانه و توت فرنگی ❉⋆❉⋆❉⋆❉⋆❉⋆❉⋆❉⋆❉⋆❉⋆❉⋆ مواد لازم: هندوانه🍉 توت فرنگی🍓 لیموترش🍋 شیر عسلی 🍯