شامی_گیلانی
.
.
مواد لازم 👇
گوشت گوسفند یا گوساله: 500 گرم
پیاز: 1 عدد
سیب زمینی: 2 عدد
نخود 300گرم
لپه: 250 گرم
مغز گردو: در صورت تمایل
سبزی معطر (جعفری، تره، نعنا و ترخون): 500 گرم
به جای این سبزیها میتونید فقط از جعفری هم استفاده کنید
تخم مرغ: 5 تا 6 عدد میتونید کمتر هم استفاده کنید
روغن برای سرخ کردن: به میزان لازم
زعفران دم کرده: 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه:
گوشت، پیاز و لپه و نخود را بپزید تا آب آن تمام شود. سبزی را پاک کرده، شسته و ریز خرد کنید. سیب زمینی را بپزید و رنده کنید و همراه سبزی، گوشت و لپه چرخ کنید. مغز گردوی خرد شده، نمک، فلفل، زعفران
تخم مرغ را به آن بیفزایید و ورز دهید. به اندازه یک گردو از آن را در کف دست پهن کنید و در روغن داغ سرخ نمایید. سپس در ظرف
مناسب بچینید و سرو کنید. .
.
┅═###🍧🍷🍽###═┅
👩🍳 @ashpazy_irani
#ترفند_آشپزی
بهترین روش باز شدن یخ ماهی، قرار دادن ماهی در درون شیر است. شیر طعم یخی ماهی را از بین می برد و به آن طعم تازگی می دهد.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazi_ba_bano#ترفند_آشپزی
بهترین روش باز شدن یخ ماهی، قرار دادن ماهی در درون شیر است. شیر طعم یخی ماهی را از بین می برد و به آن طعم تازگی می دهد.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
🔷#_ژله
✍ابتدا ژله رنگ دلخواه رو با یک لیوان آبجوش درست کنید و به جای آب سرد یک بستنی وانیلی بریزید یه مقدار از ژله رو توی قالب بریزید و بزارید توی یخچال تا نیم بند بشه طوری که انگشت بهش بچسبه . حالا همون رنگ ژله رو درست کنید برای هر بسته یک لیوان آبجوش و کمتر از نصف لیوان آب سرد . مقداری از ژله رو روی ژله قبل بریزید و بزارید یخچال تا ببنده . این کار رو تا پر شدن قالب انجام دهید . اینکه قسمت شفاف اول باشه یا کدر بستگی به سلیقه خودتون داره .
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#خورش_سیب_آلبالو
موادلازم:
گوشت خورشی. ۴۰۰گرم
آلبالو ۵۰۰ گرم
سیب سبز یا زرد ۲عدد
پیاز ۱عدد
زعفران ۳ق غ
نمک و. فلفل به میزان لازم
روغن ۴ق غ
زرد چوبه ۱/۳ ق چ
طرز تهیه:
.۱) ابتدا گوشت را شسته و خورشی خرد کنید.
۲)قابلمه مناسبی انتخاب و روی حرارت بگذارید،پیاز را رنده کرده و با ۲ق غ روغن خوب سرخ کنید،زردچوبه و گوشت را اضافه تفت دهید،مقداری آب جوش اضافه درقابلمه را بگذارید و صبر کنید تا گوشت بپزد.
۳) سیب ها را شسته دو نیم کرده قسمت هسته ها را جدا کرده و به صورت پره ایی درشت خرد کنید.
۴)آلبالو ها شسته و هسته ها را جدا کنید به طوریکه آلبالو له نشود.
۵) حالا سیب و آلبالو را در ۲ق غ روغن تفت بدهید و به گوشت پخته شده اضافه کنید.
۶)نمک،فلفل و زعفران را به خورش اضافه و آب خورش راندازه کنید ، صبر کنید تا خورش جا بیافتد و سپس با پلو سرو کنید.
🍎🍎🍒🍎🍒🍎🍒🍏🍎🍒🍏
@ashpazy_irani
#نون_روغنی_سنتی
آرد ۵ کیلو
کره نیم کیلو
زعفران دم کرده به مقدار لازم
شکر نیم کیلو
خمیرمایه فوری ۲ قاشق غ خ
گلاب ۱ لیوان
شیر ۲ کیلو
زردچوبه ۲ قاشق
شیر گلاب زعفران زردچوبه کره و خمیرمایه وشکر و یه قاشق مربا خوری نمک رو باهم مخلوط میکنیم بعد آرد رو کم کم اضافه میکنیم تا اونجایی که خمیر نرمی بدست بیاد خمیر را ب مدت نیم ساعت میزاریم تا کامل عمل بیاد
بعد خمیر رو به اندازه متوسط چونه میکنیم و با دست باز میکنیم روش زرده تخم مرغ و زعفران و ماست با هم مخلوط میکنیم رومالش میکنیم و در تنور میچسپونم در تنور درست ۳چهار دقیقه طول میکشه تا بپزه تو فر مدتش فکر میکنه وقتی زیر نون روغنی ها طلایی شد گریل روشن میکنیم روش هم طلایی شه
┄┄┅┅🍃✿❀🌸❀✿🍃┅┅┄┄
#سالاد_میوه 😍😍
من آناناس، کیوی، پرتقال، نارنگی، موز، توت فرنگی و چندتا دونه انار باهم مخلوط کردم بهش ۱ لیوان بستنی موزی که با ۵.۶ ق خامه فرمی قاطی کرده بودم اضافه کردم و روش مغز تخمه و گردو و پسته زدم
🌀سس سالاد میوه را به چند مدل میشه درست کرد مدل اول؛ بنا به ترکیب میوها از یک یا چند نوع ترکیب آبمیوه استفاده کنید مدل دوم؛ بنا به ترکیب میوه ها از ماست و آبلیمو استفاده کنید مدل سوم؛ از آبمیوه، خامه و بستنی یا هرکدوم تک استفاده کنید تعداد مدل میوها میتونه کمتر یا بیشتر باشه دستتون بازه بجای خامه فرمی میتونید از خامه صبحانه یا دنت استفاده کنید
┄┄┅┅🍃✿❀🌸❀✿🍃┅┅┄┄
#هات_چاکلت_ایتالیایی😍😍
115 گرم شکلات 50 درصد
یک و نیم پیمانه شیر کامل
دو قاشق سوپخوری شکر
دو قاشق چایخوری نشاسته ذرت
شکلات و مقداری شیر را درون قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. آنها را با قاشق چوبی دائم هم بزنید تا مخلوط و شکلات ها آب شوند. بقیه شیر را اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس شکر را باید اضافه کنید و وقتی حل و آب شد، نشاسته ذرت را به تدریج اضافه کنید و دایم هم بزنید تا نوشیدنی به غلظت دلخواه برسد. وقتی کاملا غلیظ و تقریبا سفت شد، از روی حرارت بردارید و در ماگ دلخواه سرو کنید.
┄┄┅┅🍃✿❀🌸❀✿🍃┅┅┄┄
#تزئین_میز_پذیرایی
لوبیا پلو با گوشت
سالاد الویه
دلمه برگ مو
روکر موز
سالادفصل
ماست خیار
دسر تکنفر
وانواع ترشی
┄┄┅┅🍃✿❀🌸❀✿🍃┅┅┄┄
#تزئین_میز_پذیرایی
دلمه برگ
خوراک بادمجان
سوپ
جوجه و کباب کوبیده
زرشک پلو با مرغ
سالاد سبزیجات
انواع ترشی و سبزی
بقیه مخلفات
┄┄┅┅🍃✿❀🌸❀✿🍃┅┅┄┄
#شیک_میزبانی_کنید
#تزئین_نون_پنیرسبزی☘😍
#عصرونه
نون ها رو مربع بریدم بعد مثل قیف درست کردم داخلش سبزی گذاشتم بعد پنیر قالب زدم در آخر دستهای تره رو به عنوان دسته ی گل و نون ها رو مثل دسته گل چیدم و روبان زدم😍😍😍
┄┄┅┅🍃✿❀🌸❀✿🍃┅┅┄┄