eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
159.7هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.7هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳🥮 50 گرم جودوسرپرک شیر 120 میلی لیتر 1/2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری 1 عدد موز 1 قاشق غذاخوری عسل 1 قاشق غذاخوری کره نارگیل
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: 750گرم سينه مرغ 2 قاشق غذاخوری آرد 1 عدد سفيده تخم مرغ 3تا4 قاشق غذاخوری روغن 1/5 قاشق چایخوری نمك 1 قاشق چایخوری فلفل سياه 1 قاشق چایخوری آويشن 1 قاشق چایخوری ادويه كاري 1 قاشق چایخوری پاپریکا 1 قاشق چایخوری زيره 1 تا 2 حبه سير مواد لازم برای سرخ کردن : 1 لیوان پودر نان (پودر سوخاری) 2 عدد تخم مرغ 3 تا 4 قاشق غذاخوری آرد طرز تهيه : ابتدا سينه مرغ را خرد کنید وبه همراه آرد و سفيده تخم مرغ وروغن وادويه ها رادر غذاساز بريزيد وخوب میکس کنید تا تمام مواد یکدست شود. دستتون رو کمی خیس کنید واز مواد به اندازه یک گردو بردارید وگرد کنید (میتونید قالب هم بزنید) و برای سرخ کردن ناگت ها اول در آرد زده و بعد در تخم مرغ و در آخردر پودر سوخاري زده روغن داغ شناور سرخ كنيد . پ. ن. ميتونيد ناگتها رو فریز کنید و قبل از استفاده 10 تا 15 دقیقه بزارید در خارج از یخچال تا یخ آن کمی باز شود وبعد در روغن داغ سرخ کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نون بربری خونگی مواد لازم ۵۰۰ گرم آرد نان ( نه آرد کیک) یک پاکت یا ۸ گرم پودر خمیر مایه یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر دو قاشق ماست. ۵ گرم شکر که برای پودر خمیر مایه هست. ۱۰ گرم نمک. ۱۵ گرم کره یا روغن خوب. ۲۸۰ سی سی آب گرم که دست را نسوزانه. مخلوط کنید. خوب ورز بدید. بزارید مثل نون معمولی دوبرابر بشه. سپس پف را بخوابانید و چهار قسمت کنید و به شکل خمیر که در ویدیو میبینید بکنید. دوباره روش را بپوشانید و بزارید یکم پف کنه. برای رومال روی بربری. یک قاشق ارد با کمی آب روی اجاق برای چند دقیقه گرم کنید تا مایه خودش را بگیره. وقتی سرد میشه. مایه باید مثل ویدیو بشه. برای زیر نون، سبوس یا آرد سبوسدار درجه فر دویست سانتیگراد خوبه. برای طرز پخت ویدیو را دنبال کنید
_کوکو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شام فوری شام بی دردسر فقط این غذاست🤤 دو عدد گوجه فرنگی رو حلقه ای اسلایس کنید بعد یک عدد کدو سبز رو هم حلقه ای برش بدید داخل تاب بچینید و روش کمی روغن بریزید روی حرارت بذارید‌و مقداری نمک بزنید. اجازه بدید یک طرفش کمی سرخ بشه و بعد برگردونید تا سمت دیگه هم کمی پخته بشه دو عدد تخم مرغ رو دونه دونه اضافه کنید و کمی ادویه بزنیند درشو بزارین تا تخم مرغ ها خودشو بگیره در اخر هم کمی جعفری خرد شده روش بریزید فوق العادست نوش جان
17.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اسنک رولی مواد لازم : 🌯 گوشت چرخکرده: ۲۵۰ گرم نان لواش: ۴ عدد پیاز:۱ عدد قارچ: ۴ عدد ذرت: ۳ ق غ فلفل دلمه‌ای : نصف ۱ عدد سیر : ۲ حبه پنیر پیتزا: به میزان دلخواه ادویه: نمک، زردچوبه،پودر سیر، پولبیبر سس مورد علاقتون بی نهایت لذیذ خوشمزس عاشقش میشید 😋👌🏻🤌🏻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساندويچ لذيذ که سریع درست میشه ومیتونید موادش رو آماده کنید وبزارید یخچال وهروقت خواستیدبپزیدو سرخ کنید 🤗 طرز تهیه : نیم كيلو سینه مرغ خرد شده (از طول خرد کنید) از هر کدام 1 قاشق چایخوری نمک وفلفل سیاه از هرکدام 1 قاشق غذاخوری سس کچاپ ومایونز از هر کدام 1 قاشق چایخوری سس تند(دلخواه ) و سویا سس 1 قاشق چایخوری سیر وزنجبیل پوره شده (میتونید استفاده نکنید) 💁🏻‍♂️ همگی را در یک کاسه بریزید ومخلوط کنید واگه فرصت دارید 1 ساعتی استراحت بدید وگرنه همون موقع استفاده کنید. تابه رو روی حرارت بزارید تا گرم بشه وروغن بریزید 🔥 یک عدد پیاز خلال ویا خرد شده 🔪 ویک عدد فلفل دلمه خرد شده، اضافه وتفت بدید 🔥👌🏻 تکه های مرغ مزه دار شده را اضافه وتفت بدین تا مرغ پخته وکمی آب مرغ گرفته شود 🤤 وبعد نون ساندویچی رو برش زده، سس مایونز بزنید وکاهو و از مواد آماده شده گذاشته ودر کنارش هم سیب زمینی سرخ کرده ونوشیدنی دلخواه سرو کنید نوش جان
🍹 😋 ▫️شیر4پ ▫️اب3پ ▫️شکر1/5پ ▫️نشاسته1پ با2 قاشق اضافه ▫️کره۵۰ گرمی ▫️اگر پیمانه استکان بود ۲۰ گرمی چون حجم استکان کمتر از پیمانه های استاندارد آشپزی یا لیوان فرانسویه ▫️زعفران وگلاب به اندازه دلخواه ،به اندازه ای که بوی نشاسته نده 🔸اب و نشاسته رو به اندازه 20 دقیقه میزاریم خیس بخوره بعد کل مواد رو با هم مخلوط وبا شعله متوسط به هم میزنیم و اصلا نباید دست از هم زدن برداریم تا غلیظ شه سر اخر زعفران و گلاب را اضافه و بعد اینکه مواد شروع به حباب زدن کرد البته با شعله کم و بگذارید که کمی بجوشه ،،بعد دیگه آمادست و در قالب میریزیم،بعد اینکه کمی خنک شد میزاریم تو یخچال تا کاملا سفت بشه حدودا 3 تا 4 ساعت و بعد در ظرف مورد نظر سرو میکنیم،خیلی هم راحت از قالب جدا میشه برای قسمت کاکائویی هم بعد اینکه مواد غلیظ شد کمی از مواد رو تو ظرف دیگه ای ریخته و به یکی زعفرون و به قسمتی دیگه مخلوط پودر کاکائو و کمی گلاب و شکر که باهم مخلوط شده بود رو به دسرمون اضافه میکنیم
خوووشمزه😋😋😋‌ دستور پخت: پیاز گوشت نخود لوبیا برنج عدس زردچوبه فلفل سیاه و قرمز روغن نمک سبزی آش نعنا پیاز داغ کرده، گوشت رو خوب تفت میدیم. ادویه ها و نخود، لوبیا، عدس، برنج رو از قبل خوب خیس میکنیم. و ب مواد گوشتی اضافه میکنیم. میزاریم خوب خوب بپزن. بعد پخت سبزی رو اضافه کرده و با گوشتکوب برقی کامل میکوبیم. میزاریم کامل غلیظ بشه و جابیوفته. روش رو هم با نعناداغ و پیازداغ تزیین میکنیم. نوووش جان❤❤❤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالم و خونگی درست کن و ازش ببر 😍 ۳ قاشق غذاخوری ماست ۱ عدد تخم مرغ ۲ قاشق غذاخوری روغن ۱/۲ پیمانه آب ۱ قاشق غذاخوری سرکه انگور با هم مخلوط کنید ۳/۵ پیمانه آرد الک شده رو کم کم اضافه کنید ۲/۵ قاشق غذاخوری بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری نمک خمیر ورز بدین خودشو جمع کنه و به مدت نیم ساعت استراحت بدین روی سطح کار آرد پاشی کنید با وردنه پهنش کنید به شکل دایره کاتر بزنید کف تابه روغن بریزید و نون ها رو سرخ کنید وقتی پف کرد و برشته شد برگردونید تا سمت دیگه هم طلایی بشه به امتحان کردنش می ارزه نوش جان🍀 نوش جان 💞 ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩طرز تهیه بورک نان لواش 🔹بورك يك غذا يا پيش غذاي معروف تركيه اي هستش كه معمولا با خمير يوفكا با پركردن گوشت وسبزيجات ويا حتي پنير درست ميشه ،تنوع خيلي بالايي داره ولي من تواين ترجمه بورك رو با نون لواش رو براتون مي زارم كه اگر يوفكا هم نداشتين بتونين اين خوشمزه رو درست كنيد. 🔹براي سس🔻 نصف شيشه سودا ياهمون آب گازدار نصف ليوان روغن مايع يك عدد تخم مرغ يك قاشق غذا خوري پر ماست چيكده 🔹طرز تهیه🔻 همه اين مواد رو باهم تركيب كنيد ونون لواش هارو كاملا بهش آغشته كنيد براي مواد داخلي هم سيب زميني آبپز شده ،ماست چكيده،فلفل قرمز ونمك رو باهم مخلوط كنيدومثل تصوير داخل نون با مقداري پنير پيتزا رول كنيد وبعد زرده تخم مرغ رو رومال كنيد. ودردماي١٨٠درجه تا طلايي شدنش بپزید. نوش جان 💞 ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳🥞 یک پیمانه آب ولرم دو قاشق غذاخوری شکر یک قاشق غذاخوری خمیر مایه یک دوم قاشق چایخوری نمک دو قاشق غذاخوری روغن مایع یک عدد تخم مرغ مواد رو هم بزنین دو پیمانه آرد رو به تدریج اضافه کنین ، یک قاشق چایخوری بکینگ پودر، یک قاشق غذاخوری رنده پوست پرتقال، ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
13.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳 🍎🍏 هر تعداد سیب بخواین می تونین استفاده کنین به تعداد نفرات سیب می خوایم . یه بسته هم پودر ژله که هر رنگ و طعمی که دلتون بخواد . من از پودر ژله انار استفاده کردم . دو لیوان آب جوش رو با یه بسته پودر ژله مخلوط توی ظرفی ریختم و روی حرارت قرار دادم . سیب ها رو هم پوستشون رو کندم و داخل ژله انداختم . مدام از آبش زیر و روی سیب ها می ریختم تا رنگ به خودش بگیره . حدودا ۴۵ دقیقه روی حرارت موند . حرارت کم باشه و سیب ها هم خیلی بزرگ نباشن کوچیک باشه بهتره خوب می پزه . بعد از پخت داخل ظرف سرو قرار دادم و باقی مونده ژله که غلیظ هم شده توی ظرف ریختم . این دسر هم گرم میشه سرو کرد و هم سرد هر طور بخواین . دقیقا مزه کمپوت سیب میده ولی خوشمزه تره چون توی ژله پخته . جای سیب هم می تونین از گلابی استفاده کنین ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳🍛🥔 مواد لازم: گوشت گوسفندی نیم کیلو سیب زمینی ۳عدد متوسط پیاز ۲عدد بزرگ زردچوبه. فلفل پول بیبر فلفل سیاه. نمک. زعفران دمکرده ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
💕 يك روش خيلى خوب براى بسته بندى نان؛ نون هارو به اندازه دلخواه برش ميزنين و تويِ ظرف درب دار تو فريزر قرار ميدين نيازى به مصرف كيسه فريزر هم نيست😉 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
برنج را ابکش کنید و کف قابلمه را نصف فنجان روغن مایع ,نصف فنجان اب سرد و نصف فنجان هم زعفران اب کرده پر رنگ بریزید و بعد برنج ابکش شده را روی ان بریزید. دم کنی گذاشته و شعله را متوسط بکذارید تا برنج دم بکشد و ته دیگ جا بیفتد ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
🍃❤️ برای درست کردن این مدل کاناپ الویه باید اول نون تست و با کاتر قلبی شکل یا هر مدل دیگه ای که دوست دارید برش بزنید و بعد مابینش الویه بزنید و روی اون و مطابق سلیقه تون تزیین کنید ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشمزه ترین کاپ کیک رو داخل قابلمه درست کن. بافتش فوق العاده میشه😍 با ما همراه باش. دو عدد تخم مرغ رو یک دقیقه هم بزنین . نصف پیمانه شکر و کمی وانیل اضافه و دو دقیقه دیگه هم بزنین . یک چهارم پیمانه روغن بریزید و مخلوط کنید . یک پیمانه آرد و نصف قاشق چایخوری بکینگ پودر رو به تدریج روی مواد الک و یکدست کنین. سه قاشق غذاخوری از مواد برداریدو یک قاشق چایخوری پودر کاکائو روش الک کنید. یک قاشق هم شیر اضافه و داخل قیف بریزید . داخل قالب، کپسول مافین بزارین و سه قاشق از مواد داخل هر کدوم بریزین . از سس شکلاتی بشکل های متفاوت روش بریزید و با سیخ چوبی طرح بندازین. قابلمه رو یک ربع روی حرارت گرم کنین و کفش یه جسم فلزی قرار بدید. قالب مافینو روش بزارین و در قابلمه رو ببندین یک ربع تا ۲۰ دقیقه زمان بدین تا پخته بشه. به همین راااحتی مافینای خوشمزمون حاضر شدن ببینید چه بافت لطیفی داره ؟ نوش جان😍 🥦 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳🥙🍠 ۴۰۰_۴۵۰ گرم ترشی لبو یا ۲_۳عددچغندر یا چغندر آب پز (در این ویدیو از ترشی لبو استفاده شده) ۱.۵ فنجان ماست (تقریباً ۳۰۰ گرم) ۳ قاشق غذاخوری سس مایونز ۱ حبه سیر ۱ مشت گردو (خرد شده) ۳_۴ شاخه شوید (ریز خرد شده) ۳_۴ قاشق غذاخوری ذرت ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳🫕🧀🍕 بروکلی ... چند تکه پیاز ... ۱ عدد آرد سفید ... ۴ ق غ شیر ESL رامک ... ۱ پیمانه آب مرغ ... ۱ پیمانه هویج رنده شده ... ۱/۲ پیمانه نمک/فلفل سیاه ... به میزان لازم پنیر موزارلای رامک ... ۱ پیمانه روغن ... به میزان لازم ‌
🍛🍳 دستور پخت : 👇 برای درست کردن این دمی خوشمزه ابتدا دوپیاز وریز خردکرده وباکمی روغن سرخ کرده وکمی زردچوبه زده وباقالی کمی خیس خورده (یک پیمانه پلوپز باقالی برای دو تا دو ونیم پیمانه برنج) اضافه شده وکمی تفت داده وچهارپیمانه اب ریخته ومیزاریم تاباقالی نیم پخت بشه(حدود یک ربع تا نیم ساعت) وسپس برنج واضافه میکنیم ونمکش واندازه میکنیم وابش که کشیده شد دمکنی رو میزاریم. درکنار دمپختک باقالی نیمرو خیلی میچسبه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍰 ✍️مواد لازم : یدونه تخم مرغ ۳ ق غ شکر نوک ق غ وانیل ۳ ق غ روغن مایع (مخصوص پختنی جات باشه بهتره) ۵ ق غ آب یا شیر (من طعم شیر رو زیاد دوس نداشتم آب ریختم. ۷ یا ۸ ق غ آرد سفید (من اول ۶ تا زدم دیدم مواد غلیظ نیس،یکم دیگه اضافه کردم) بکینگ پودر نصف ق چ ۳ ق غ پودر کاکائو ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
🥒🍃 اگر ميخواين خيارشور هاتون مزه خيارشور بيرون رو بده....!! نسبت اب و سركه رو ٥به١بزارين از ترخون،سير،فلفل،نعنا استفاده كنيد😉 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این مدل اسنک جدید از بس که ترد و خوشمزس همه عاشقش میشن با ما همراه باش. یه دسته جعفری و صد گرم پنیر رو خرد کنید یک عدد تخم مرغ، نصف پیمانه شیر ، پنیر و جعفری خردشده، صد گرم پنیر پیتزا ، یک قاشق چایخوری نمک، و دو قاشق چایخوری بکینگ پودر با هم مخلوط کنید. دو و نیم پیمانه آرد اضافه و یکدست کنید تا تبدیل به خمیر بشه. سطح کار رو ارد بپاشید و خمیر رو با وردنه باز کنین . برش های عمودی و افقی بزنین و در نهایت بصورت مثلثی درشون بیارین. در آخر هم داخل روغن فراوان سرخشون کنین . عطر جعفری، خوشمزگی این اسنکارو چند برابر کرده. باید امتحانش کنید تا بفهمید چی میگم. نوش جان😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
همه امون پیاز داغ و سرخ کردن گوشت و پختن اون را بلدیم. سبزی هم می دونیم که نعنای جعفری است. ولی کرفس به نظر من کمی قلقش سخت تر از قرمه هست، چون اصولا ابکی می شه! معمولا من تو ریختن روغن اگر مهمان نباشه خیلی دست و دلباز نیستم و ترجیح می دم که برای خوشمزه کردن غذا از روش های دیگه استفاده کنم. حالا راز و رمز . 🌱یکی دو قاشق رب هم سرخ کنین وتو خورشت بریزین، ولی نه اینکه قرمز شه هاااا یک کم رب انار ترش هم توش بزنین یک استاک گوشت هم برای طعمش عالی می شه سعی کنین از لیمو ترش تازه استفاده کنین اگر فلفل قرمز در دست دارین، خورشت کرفس را کمی تند تر کنین ترکیبش جالب می شه. . حالا شما روش های خودتون را بنویسین و بگین کرفس بیشتر دوست دارین یا قرمه؟؟ دوستان ، فیلم و همه عکسها را ببینین، فیلم از همون استوری های موقع درست کردن غذا درست شده.