11.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🧑🏻🍳#رول_پیتای👩🏻🍳
نان پیتا
1 کیلوگرم سینه مرغ
2 هویج
2حبه سیر
1 پیاز 50
350 گرم پنیر چدار
شوید و سس مایونز نمک ، فلفل ، فلفل قرمز برای طعم و مزه
روغن نباتی برای سرخ کردن
.
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
12.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#اسنک_متری😍😋
سیب زمینی پخته ۵عدد
نمک وادویه(فلفل،پاپریکا،اویشن،پودرسیر،زردچوبه)به میزان لازم
نشاسته ذرت یک سوم لیوان
سیب زمینی پخته روپوره کرده بهش نمک وادویه ونشاسته ذرت رواضافه میکنیم داخل زیپک پهن کرده نیم ساعت میزاریم داخل فریزربعدبرش داده وداخل روغن سرخ میکنیم ومیتونیدباسس کچاب میل کنید
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
#شکلات_هندوانه_ای 😍😋
طرز تهیه:
150 گرم شکلات سفید رو بنماری کردم روی بخار کتری و به سه قسمت تقسیم کردم( من به ازای هر 50 گرم شکلات یک قمخ روغن داخل شکلات میریزم و خوب مخلوط میکنم و یا کلا میتونید یک قغخ بریزید) بعد رنگ ژله ای قرمز و سبز رو به دو قسمت از شکلاتم اضافه و خوب همزدم.بعد قالب شکلاتم رو داخل ی سینی گزاشتم.. اول ی کم شکلات قرمز داخل قالبم ریختم و گزاشتم داخل فریزر به مدت 2 دیقه و بعد شکلات سفید رو ریختم روش و ته قالب رو اروم کوبیدم روی زمین تا شکلات صاف بشه..و دوباره گزاشتم فریزر و در اخر شکلات سبز رو ریختم روی شکلات سفید و دوباره اروم کوبیدم روی زمین تا شکلات صاف بشه..
و برای بار اخرگزاشتم فریزر به مدت 5 دیقه تا خودشو بگیره و سفت بشه..و بعد از قالب دراوردم..قالبم سیلیکونی بود و احتیاج به چرب کردن نداره..
نکته::میتونید ازرنگ ژله ای سیاه و خلال دندون و شکلات چیپسی برای تخم های هندوانه استفاده کنید
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
6.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کوکو_پیتزایی😍😋
سیب زمینی آبپزنگینی شده ۳عدد
ذرت پخته یک سوم لیوان
سوسیس یک عدد
فلفل دلمه متوسط یک عدد
پنیرپیتزا ۱۰۰گرم
نمک وادویه(پاپریکا،فلفل،زردچوبه،پودرسیر)
هویج پخته نگینی شده یک سوم لیوان
تخم مرغ ۳عدد
همه ی موادروباهم مخلوط کرده میتونیدهم داخل قالبهای کوکو وهم داخل تابه به صورت یکجا بریزین من به هردوروش درست کردم
اگرازقالبهای کوکواستفاده میکنین بایدحتماقبلش بزارین قالبها داغ بشن که کوکونچسبه
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
9.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
وافل خوشمزه🧇🍓🍌
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزا تابه ای🍕😍😋
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
14.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سالاد ماکارونی😍😋
.
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
7.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لاهماجون ترکیه😋😍
مواد لازم برای خمیر🔻
🍚نیم کیلوگرم آرد
🥤یک و یک سوم لیوان آب ولرم
🍙مخمر فوری ۷ گرم
🧂نصف ق چ نمک
🍙۱ ق چ شکر
طرز تهیه خمیر🔻
آرد الک شده روداخل کاسه بریزید و شکر و نمک و مخمر رو اضافه و آب ولرم رو به تدریج ریخته و خمیرو ورز بدین(خمیر باید به دستتان نچسبد اگه چسبنده بود یه مقدار دیگه آرد اضافه کنین و حتما موقع ورز دادن دستتان رو با روغن چرب کنین)و سپس روشو بپوشانید و یکساعت در جای گرم استراحت بدید.
مواد میانی🔻
🥩گوشت چرخ کرده: 400-500 گرم
🌶️فلفل دلمه: 3 عدد
🧅پیاز: 2 عدد
🥦جعفری
🍅رب گوجه فرنگی:2 قاشق غذاخوری
🍅 گوجه فرنگی:3عدد
🧉 روغن:1 قاشق چای خوری
🧉 فلفل سیاه
🌶️ فلفل تند
🧄سیر: 2-3 حبه
🧂نمک
‼️مواد میانی باید خام باشه
.
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
7.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پیتزا_پاکتی
بچه ها مواد داخلی قابل تغییره و به دلخواه خودتون میتونید پر کنید🤗
.
👈میتونید از سوسیس یا مرغ ریش شده و ترکیب سبزیجاتی مثل جعفری، قارچ تفت داده شده، فلفل دلمه، ذرت و ... استفاده کنید .
و برای ادویه ترجیحا از آویشن، فلفل سیاه و فلفل قرمز به اندازه دلخواه استفاده کنید
. 👈 اگر دوست دارید؛
قبل سرخ کردن میتونید نون ها رو اول توی تخم مرغ و بعد پور سوخاری هم بغلتونید 😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹
🌼در این صبح زیبا
🍂هم خدا هست
🌼هم نور و زیبایی و عشق
🍂آفتابِ مهربانی، ارزانی
🌼پلک گشودهتان
🍂همهمۀ پرندگانِ نیکبختی
🌼شادی بخش بامدادتان
🍂صبحتون بخیـر و زیبایی
🌼و روزتون پراز خیرو برکت
9.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تست پنیری😍😋
.
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
8.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قیمه خوشمزه😋
موادلازم🔻
پیاز:۲ عدد بزرگ
لپه:۱ پیمانه
گوشت:۳۰۰ گرم«بهتره با استخوان و چربی باشه»
رب گوجه فرنگ:3 ق غ
نمک فلفل سیاه زردچوبه و دارچین:به مقدارلازم
گلاب :۳ تا۴ قطره
سیبزمینی سرخ شده
لیموعمانی:۲ عدد پرک شده«پوست و هسته ش جدا بشه»
نکات مهم🔻
هل داخل قیمه خیلی خوشمزه ش میکنه من نمیریزم،اما اگر دوست دارید حتما عرق هل یا پودر هل بهش اضافه کنید،عالی میشه.
من کلا داخل قیمه هیچ وقت زعفران نمیریزم چون قیمه م خوشرنگ میشه،واسه همین نیازی نیست که بریزم،شما اگر دوست دارید زعفران بریزید.
فقط نمک و آخر کار باید اضافه کنید.
حواستون باشه گلاب بیشتر از سه چهار قطره نریزید.
من همیشه لیموعمانی رو پرک میکنم و میریزم شما اگر دوست دارید خود لیمو عمانی رو چندتا سوراخ کنید با چاقو بعد بزارید داخل خورشت.
.
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒