eitaa logo
آشپزخونه
213هزار دنبال‌کننده
12.8هزار عکس
7.2هزار ویدیو
300 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/a40d.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
#فرنی_با_نشاسته 🍨🍨 @ashpazzkhooneh🍨🍨
😍🌹👇 فرنی ارزش غذایی بالایی دارد , پخت فرنی با نشاسته بسیار آسان است و در مدت زمان کوتاهی می توانید آن را آماده کنید. فرنی به عنوان یک غذای کامل است و خوردن آن در ماه مبارک رمضان توصیه می شود. در ادامه دستور پخت فرنی با نشاسته را کامل به شما آموزش میدهیم. مواد لازم :🌹   نشاسته 1 پیمانه آب سرد 1 پیمانه شیر 4 پیمانه شکر یک و نیم پیمانه گلاب نصف پیمانه مغز هل کوبیده 1 قاشق مرباخوری طرز تهیه :🌈 1. نشاسته را با یک پیمانه آب مخلوط و حل کنید یا اینکه نشاسته را در یک پارچه مَلمَل یا تنظیف بریزید و داخل یک پیمانه آب قرار دهید. 2. سپس شیره آن را بگیرید تا اگر مواد خارجی در نشاسته باشد به این صورت گرفته شود. 3. نشاسته حل شده را با دو پیمانه شیر مخلوط کنید و روی آتش ملایم بگذارید و با قاشق چوبی آن را هم بزنید تا گلوله نشود. 4. بقیه شیر را به تدریج با نشاسته مخلوط کنید و مرتب هم بزنید. 5. سپس شکر، گلاب و مغز هل کوبیده یا وانیل را به آن بیفزایید و هم بزنید. 6. وقتی خوب غلیظ شد، آن را امتحان کنید یعنی با کفگیر روی آن خطی بکشید؛ اگر جای کفگیر به جا ماند، فرنی آماده است. 7. سپس آن را در ظرف های یک نفره یا در یک ظرف بزرگ بریزید و روی آن را با خلال پسته تزیین کنید. 🍨🍨 @ashpazzkhooneh🍨🍨
✏️مواد لازم برای۴ نفر 🚩ماکارونی (فرم دار): ۱ لیوان 🚩ژامبون مرغ: ۱۰۰ گرم 🚩ژامبون گوشت: ۱۰۰ گرم 🚩قارچ (درشت): ۵ عدد 🚩پیازچه: ۲ عدد 🚩نخود فرنگی: 1.5 فنجان 🚩جعفری (ساطوری شده): ۱ قاشق غذا خوری 🚩خیارشور: ۷ عدد 🚩گوجه فرنگی گیلاسی (یا مینیاتوری): به مقدار لازم 🚩کره: به مقدار لازم 🚩سس مایونز : به مقدار لازم 🚩نمک و فلفل: به مقدار لازم 🔹ابتدا در ظرفی مناسب ماكارونی را به همراه مقداری آب،نمك و كمی آبلیمو به مرحله آبكشی رسانده و آبكش كنید و با آب سرد بشویید. 🔹در تابه ای مقداری كره ریخته و ماكارونی را داخل آن كمی تفت داده و به ظرف مناسبی انتقال دهید تا سرد شود.قارچ را خرد كرده و در مقداری كره و آبلیمو سرخ كنید.فلفل دلمه ای و پیازچه را نیز نگینی خرد كرده و با مقداری كره یا روغن سرخ كنید.همه مواد سرخ شده را داخل توری قرار دهید تا روغن آنها كاملا برود و خشك شوند. نخودفرنگی را با مقداری آب و نمك بپزید و آب آن را جدا كنید.همه مواد آماده شده را با هم مخلوط كنید.خیارشور را نگینی ریز كنید و ژامبون ها را نیز نگینی خرد كنید . 🍝🍝 @ashpazzkhooneh🍝🍝
#سالاد_ماکارانی_با_ژامبون 🍝🍝 @ashpazzkhooneh🍝🍝
هدایت شده از دور بزن
🦋 آن سوی مرگ تجربیات سه نفر از افرادی که برای لحظاتی مرگ را تجربه کرده‌اند. 🔸جذابیت مطالب آنقدر بالا هست که بعد از جلسه اول و دوم خودتان پیگیر خواهید شد. به دلیل استقبال و درخواست بالای همراهان گرامی تمام فایل‌ها به صورت یک‌جا تقدیم می‌گردد. 🔈 https://eitaa.com/joinchat/2637299714C3c968e2ee4
هدایت شده از مسجد مقدس جمکران
🔹قرارگاه مردمی گامی به سوی جامعه مهدوی 🔺نذر قربانی برای سلامتی امام زمان عجل الله تعالی فرجه 🔺کد دستوری #۳۱۳*۷۸۰* 🔺شماره کارت۶۱۰۴۳۳۷۴۳۱۳۱۰۴۳۰ بنام مسجد مقدس جمکران برای ظهور همدل باشیم 💠💠💠 ✅ کانال رسمی مسجد مقدس جمکران: @jamkaran_ir
هدایت شده از آشپزخونه
مواد لازم برای 6 نفر گندم 2پیمانه گوشت گوسفندی سردست 300گرم نخود 1پیمانه لوبیا چیتی 1پیمانه لپه نیم پیمانه دارچین .زنجفیل. فلفل .نمک .میخک .زردچوبه .شحم به میزان لازم آب جوش به میزان لازم گوشت و گندم را به مدت 10 ساعت باهم میپزیم درون قابلمه مقداری شحم ریخته زردچوبه و میخک را کمی تفت میدهیم نخود و لوبیا را که قبلا خیساندیم اضافه کرده با آب کم به مدت دو ساعت میپزیم آب مواد که تقریبا تمام شد و حبوبات پخت گندم و گو شت را اضافه کرده و مدام هم میزنیم درآخر لپه را جداگانه پخته و آبکش میکنیم و با مقداری شحم و نمک و فلفل و دارچین و زنجفیل تفت میدهیم و به غذا اضافه میکنیم ❤️❤️ @ashpazzkhooneh❤️❤️
هدایت شده از آشپزخونه
#شله_مشهدی ❤️❤️ @ashpazzkhooneh❤️❤️
مواد لازم برای 6 نفر هل 6عدد آب جوش 1لیوان شکر قهوه ای 1و نیم لیوان تخم شربتی نیم لیوان آب خنک 4نفر هل ها را شکسته و با آب جوش به مدت نیم ساعت دم میکنیم دمکرده هل که سرد شد با شکر و آب خنک مخلوط کرده تا شکر حل شود سپس تخم شربتی را اضافه کرده و نیم ساعت درون یخچال قرار داده تا خنک شود 🍺🍺 @ashpazzkhooneh🍺🍺
‌ ‌ ‌ 🌽🌽🌽🌽🌽 📃کاهو: ✍خواب آور ✍کاهو همراه با سکنجبین اشتها آور و کاهنده صفرا ✍دارای ویتامینC ✍دارای ویتامینA ✍خنک کننده بدن‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ✍مصرف شربت سکنجبین همراه با کاهو سبب تقویت کبد، کاهش حرارت بدن و رقیق شدن خون میشود. 🔍استفاده از این شربت برای اشخاصی که دچار کبد چرب نیز هستند، بسیار مناسب است. 🌽🌽 @ashpazzkhooneh🌽🌽
طرز تهیه کوکتل سیب و پرتقال 🍹تجربه ی یک نوشیدنی خوش طعم و گوارای جدید برای همه خوشایند است که کوکتل سیب و پرتقال نیز برای شما همین حس را به ارمغان خواهد آورد .دستور تهیه این نوشیدنی کاملا مختصر و کاربردی در این مطلب بیان شده است . 🍷مواد لازم برای تهیه کوکتل سیب و پرتقال ➰دو لیوان آب سیب تازه ➰یک لیوان آب پرتقال ➰تکه های خرد شده توت فرنگی ➰پودر زنجبیل ➰تکه های یخ ➰آب گاز دار یا سودا یک استکان 🍷نحوه درست کردن کوکتل سیب و پرتقال 🍹ابتدا در مخلوط کن آب سیب و پرتقال و پودر زنجبیل را به همراه سودا اضافه نموده و با دور تند مخلوط نمایید تا حسابی کف کند و سپس یک لیوان انتخاب کرده و تکه های یخ را به میزان دلخواه در درون آن بریزید و تکه های توت فرنگی را نیز اضافه نمایید ، حال کوکتل آماده شده را در درون لیوان بریزید . کوکتل سیب و پرتقال دارای طعمی ملس و ترش و شیرین می باشد 🍹🍹 @ashpazzkhooneh🍹🍹
🍕دستور تهیه سس چیلی شیرین تایلندی 💠 سس چیلی شیرین تایلندی از آن دست سس‌هایی است که علاقه‌مندان به طعم تند و شیرین را جذب خود می‌کند. این سس را می‌توانید همراه با انواع غذاها سرو کنید و از آن لذت ببرید. سس چیلی شیرین همراه با انواع بورک و مرغ سوخاری فوق‌العاده است. همچنین گاهی با آن سس‌های دیگری تهیه می‌شود، مثل سسی که برای پاستا با میگو تهیه کردیم. 💠 سس چیلی شیرین در اصل مربوط به شرق آسیاست و در آشپزی شرقی کاربرد دارد. انواع بسته بندی شده این سس با عنوان Sweet Chili Sauce به فروش می‌رسند ولی شما می‌توانید به راحتی آن را در منزل تهیه کنید. سس چیلی تند را می‌توانید مدتها در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید. 🍕مواد لازم سس چیلی 🔸شکر ۳/۴ پیمانه 🔹سرکه برنج ۱/۴ پیمانه 🔸سیر رنده شده ۱ قاشق غذاخوری 🔹پرک فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری 🔸سس فلفل ۱ قاشق چایخوری 🔹نشاسته ذرت ۱ قاشق غذاخوری 🔸آب سرد ۱ قاشق غذاخوری 🔹نمک ۱/۲ قاشق چایخوری 🍕طرز تهیه سس چیلی 💠 سرکه برنج و شکر را همراه با ۱/۴ پیمانه آب داخل قابلمه‌ای بریزید و آن را روی شعله متوسط قرار دهید. هر چند دقیقه یک با هم بزنید تا شکر کاملاً حل شود. 💠 وقتی مخلوط شروع به قل زدن کرد سیر رنده شده و فلفل قرمز را اضافه کنید. شعله زیر قابلمه را کم کنید اجازه بدهید مواد ۲–۳ دقیقه دیگر در حرارت کم باقی بمانند. با این کار طعم تند وشیرین به خوبی با هم آمیخته می‌شوند. 💠 سپس سس فلفل را به قابلمه اضافه کنید. مقدار سس فلفل را بسته به این که می‌خواهید سس چقدر تند باشد می‌توانید کمتر یا بیشتر کنید. 💠 در کاسه دیگری، نشاسته ذرت را با یک قاشق غذاخوری آب سرد مخلوط کنید. هم بزنید تا نشاسته در آب حل شود. نشاسته حل شده را همراه با نمک داخل قابلمه‌ی سس چیلی شیرین بریزید. 💠 سس بلافاصله شروع به غلیظ شدن می‌کند. ۳–۵ دقیقه دیگر سس را روی حرارت متوسط هم بزنید تا به غلظت دلخواه برسد. صبر کنید سس خنک شود. سپس آن را داخل شیشه بریزید و تا زمان مصرف در یخچال نگهداری کنید.