#سان_شاین
مواد لازم
🥣ژله ۳ بسته در رنگهای متفاوت و بستنی وانیلی به میزان لازم
طرز تهیه
🥄اول از همه ژله ها رو درست کردم و گذاشتم یخچال تا خودش رو بگیره بعد از یخچال بیرون آوردم و ریختم داخل مخلوط کن و نصف مواد رو داخل لیوانهام ریختم و نصف دیگه شو با بستنی وانیلی مخلوط کردم و روی ژله ریختم و دو لایه بعدی رو همینطور تکرار کردم و روش رو با توت فرنگی و بیسکویت و کرم شکلاتی تزئین کردم.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#پیتزا_کالزونه
❗️با خمیر معرکه
500گرم آرد،1عدد تخم مرغ،6 ق غ روغن مایع،1 ق غ مایه خمیر فوری، 1ق غ شکر،1ق م نمک+ 1پیمانه شیرولرم.
طرز تهیه:
همه مواد به جز آرد را با هم مخلوط میکنیم،آرد را کم کم میریزیم ❗️تا وقتی خمیر نرم ولطیفی به دست بیاد. *
✍🏻 اضافه یا کم بیاد . *اگر به مایه خمیر اطمینان دارید که عمل میکنه، نیاز نیست جداگانه عمل بیارید و میتونید مستقیم با بقیه مواد مخلوط کنید.
✍🏻یه ظرف بزرگ را چرب کرده، خمیر را داخل ظرف قرار بدید و درِ ظرف را بذارید و در جای گرم بمدت یکساعت تا یکساعت و نیم قرار بدید تا خمیر ور بیاد.
❗️برای غذا ها و نان ها از این رسپی استفاده کنید و برای نون های با فیلینگ شیرین، مقدار شکر دو یا سه برابر میشه.
کف قالب پیتزا را چرب کنید و یک چانه از خمیر را کف قالب پهن کنید، کمی سس گوجه فرنگی روی خمیر بمالید، مواد پیتزا را با پنیر پیتزا مخلوط کنید و روی سس گوجه فرنگی بریزید، سپس یک چانه کوچک تر از خمیر را با وردنه یا دست باز کنید و روی مواد پیتزا بذارید بیست دقیقه استراحت بدید و روی خمیر زرده تخم مرغ بمالید و کنجد بپاشید و توی فر از قبل گرم شده با بالاترین درجه بپزید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#دسرمالاگا
مواد لازم:
🧇سفیده تخم مرغ ۳۰۰ گرم
🧇پودر شکر ۳۰۰ گرم
آرد ۹۰ گرم
🧇شکلات اسلب توت فرنگی سوربن ۱۵۰گرم
🧇خامه قنادی سولیانو کاله ۵۰۰ گرم
🧇توت فرنگی ۱۰ عدد
طرزتهیه:
🍜ابتدا سفیده تخم مرغ را با دستگاه میزنیم تا پف کند و بعد از ۵ دقیقه خاک قند را اضافه می کنیم و بعد از ۱۵ دقیقه که دستگاه با دور تند کار کرد، شکلات سوربن را رنده کرده و به آرد اضافه می کنیم. سفیده وخاک قند را از دستگاه بیرون آورده و آرد وشکلات را به سفیده اضافه میکنیم ترجیحا با دست مخلوط کنید و رنگ خوراکی دلخواه را اضافه میکنیم.
🍜تمام مواد را داخل یک سینی بزرگ ریخته و با لیسک آن را به صورت مستقیم صاف میکنیم (به شکل رولت). در فر را باز نمایید آن را داخل فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ دقیقه قرار میدهیم و بعد بیرون آورده و حدود ۱۵ دقیقه اجازه میدهیم خنک شود. سپس با خامه قنادی سولیانو کاله آن را روکش میکنیم و بعد آن را شبیه رولت پیچ میدهیم. سپس سینی را داخل فریزر قرار میدهیم و بعد از یک ساعت از فریزر بیرون آورده و به صورت دلخواه برش میزنیم. برای تزیین هم میتوانید از توت فرنگی، موز یا آناناس استفاده کنید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#چيز_كيك_لوتوس
مواد لازم:
🥄بيسكويت لوتوس ١٠ عدد
🥄بيسكويت پتی پور وانیل ۱۵ عدد
🥄كره تقریبا ۱۰۰ گرم
🥄پنير کیبی ۸ عدد
🥄قشطه ٢٠٠ گرم قشطه همون خامه هست خامه صبحانه هم میشه بزنید
🥄كرم لوتوس ۲ ق غ
🥄پودر ژلاتين ٢ ق غ سر صاف
🥄حليب مكشفي ( شير عسلي) ٣/٤ قوطي و يا كمتر
طرزتهیه:
🧊واسه تزیین روش کرملوتوس مقداری
🍪بيسكويت ها رو داخل غذا ساز ريخته كامل حالت پودري بشه، بعد كره اب شده و هم مي زنيم تا حالت خميري در بياد، بعد ته قالب كمربندي به قطر ٢٠ سانت پهن ميكنيم و داخل يخچال مي گذاريم ، ميريم سراغ طبقه دوم.
🥡خامه رو هم مي زنيم تا فرم بگيره ، بعد پنير خامه اي رو با پشت قاشق از هم باز مي كنيم و به خامه اضافه ميكنيم تا حالت گوله گوله نشه، و بعد كم شير عسلي رو اضافه كرده ، ( شيرينيش بستگي به ذائقه اتون داره) بعد ژلاتين اب شده و خنک شده رو بریزید و همبزنید و سپس دو ق غ کرم لوتوس بریزید و مجدد همبزنید
🥄بعد روی لایه بیسکوییتی بریزید و داخل يخچال گذاشته تا خودش رو كامل بگيره،
🥄مرحله سوم بعد در مياريم و كرم لوتوس رو كه به روش بن ماري به راحتي اب شده رو روش ميريزيم و به دلخواه تزيين ميكنيم.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#سس_پیتزا
مواد لازم برای۱۲ نفر
🥃فلفل سیاه و فلفل قرمز به مقدار لازم
🥃آویشن ۱ قاشق چای خوری
🥃پونه خشک ۱/۲ قاشق چای خوری
🥃ریحان خرد شده ۱ قاشق چای خوری
🥃شکر ۱/۲ قاشق غذا خوری
🥃سس گوجه فرنگی ۱/۲ فنجان
🥃گوجه فرنگی رنده شده 3.5 فنجان
🥃سیر خرد شده ۱ قاشق چای خوری
🥃روغن زیتون ۱ قاشق غذا خوری
طرز تهیه
⁉️- روغن زیتون را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود سپس سیر را داخل آن تفت می دهیم برای 1- 2 دقیقه
⁉️- گوجه فرنگی رنده شده و سس گوجه فرنگی را اضافه می کنیم تا خوب مخلوط شوند و در انتها نمک ، شکر و سایرادویه ها را اضافه می کنیم و به مدت 10 دقیقه اجازه می دهیم روی حرارت بماند و بجوش بیاد تا یک سس غلیظ شود .
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#حلوای_عربی
موادلازم:
🥄 آردسنگک دولیوان
🥄شیر خشک دو لیوان
🥄شکر دولیوان
🥄آب یک لیوان
🥄گلاب نصف لیوان
🥄کره صد گرمی دوتا
🥄روغن مخصوص سرخ کردنی یک سوم لیوان
🥄زعفران به مقدار لازم
🥄هل آسیاب شده یک ق چ خ
طرز تهیه:
🥘اول باید شیر خشک روبا آرد مخلوط کنیم والک کنیم سه بار وبعد بدون اینکه روغن بریزیم اونو تفت میدیم تا رنگ آرد تغییر کنه.تند تند باید هم زد تاشیر خشک داخل آرد گلوله نشه وبه ظرف نچسبه. بعد من وقتی که آردم رنگش تغیییر کرد زیرشو خاموش میکنم وکره رو که به دمای محیط رسیده رو باروغن به آرد اضافه میکنم وهم میزنم بعد با شیره ای که از قبل درست کردم باهم مخلوط میکنم گلاب وزعفران وهل رو اضافه میکنم ودوباره هم میزنم . اگر شل بود روی گاز میزاریم وهم میزنم تاکمی سفت تر بشه . داخل دیس میریزیم وبا بادام وپسته تزیین میکنیم
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#شیرینی_گرهای :
مواد لازم :
🧆ماست نصف پیمانه
🧆 تخم مرغ ۲عدد
🧆بکینگ پودر ۱ق س
🧆نمک یک پنس
🧆روغن مایع ۱چهارم پیمانه
🧆آرد سفید به اندازه ای که خمیر به دست نچسبد
🧆وانیل ۱هشتم ق م
🧆شربت
طرز تهیه:
❌ماست,نمک,بکینگپودرراباهم مخلوط کنید تخم مرغ وروغن مایع رااضافه کرده ومخلوط کنید سپس آرد رااضافه کنید تامقداری که به دست نچسبد یک ساعت خمیر رااستراحت دهید روی سطح کار آرد پاشی کنید وبا وردنه باز کرده سپسنوارهایی به باریکی یک سانت وطول ۱۰سانت می بریم وآنهارا گره میزنیم ودر روغن داغ سرخ میکنیم بعد داخل شربت ولرم بیندازید تا شیره داخل آن برودزیاد زمان نمیبرد با کمی چشیدن هم متوانید به مقدارشیرینی وجذب آن پی برد بعد از شربت درآورده وداخل آبکش قراردهید تاشربت اضافی آن گرفته شود.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#شیرینی_گل_مینا.
مواد لازم:
🍭کره 200 گرم
🍭🍭پودر قند 100 گرم
🍭آرد سفید 300-250 گرم
🍭پودر کاسترد 4 قاشق سوپخوری
🍭رنده پوست لیمو ترش یک قاشق چایخوری
🍭🍭زرده تخم مرغ یک عدد
🍭بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
🍭وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
🍭آرد ذرت یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
🥣کره و پودر قند را با رنده پوست لیمو و وانیل بزنید.
زرده تخم مرغ را اضافه کرده پودر کاسترد، آرد ذرت، آرد و بکینگ پودر را با مواد مخلوط کنید .
🥣خمیر را با قالب دلخواه قالب زده وسط آن پسته یا مروارید بگذاریدو به مدت 15-10 دقیقه در طبقه وسط فر با دمای 175 درجه سانتی گراد بپزید.
🥣این خمیر چون پودر کاسترد دارد زود سفت میشود برای همین نباید آرد زیادی اضافه کنید و در صورتی که خمیر چسبنده بود در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#شکلات_سفید
مواد لازم:
🥄1 قالب ۱۰۰ گرمی شکلات سفید
🥄توت فرنگی خشک (۱۰ گرم)
🥄پسته (۳۰ گرم)
دستور تهیه:
🍜پسته ها و توت فرنگی ها را خرد و ریز ریز کنید.
🍜شکلات را به تکه های کوچک مربعی بشکنید و در مایکرو ویو آب کنید.
🍜 پسته و توت فرنگی را مخلوط کنید و کمی از آن را هم نگه دارید. این مخلوط را در ظرفی پهن کنید و پسته ها و توت فرنگی هایی که برای تزئین نگه داشته بودید را رویش بریزید.
🍧سپس در فریزر بگذارید تا کاملاً ببندد. بعد از فریزر درآورید و به تکه های کوچکتر بشکنید.
🍫شما می توانید این دستور را با طعم های دیگر هم امتحان کنید. به طور مثالً بجای توت فرنگی از کشمش، یا میوه های خشک استفاده کنید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#شامی_پوک
موادلازم:
🥘مغر ران گوساله ۳۰۰گ
🥘پیاز ۱ عدد
🥘لپه ۱/۲پ
🥘تخم مرغ ۲ عدد
🥘زعفران ۱ ق س
🥘دارچین ۱ ق م
🥘زردچوبه ۱ ق س
🥘نمک و فلفل
طرزتهیه:
🍖گوشت را سه بار چرخ می کنیم.
🍖لپه را خیس کرده سپس با زردچوبه و ادویه کاری سه بار چرخ می کنیم.
🧆گوشت , پیاز رنده شده و اب گرفته , لپه , دارچین ,زردچوبه , زعفران ,نمک و فلفل را مخلوط کرده با دست خوب ورز می دهیم.
سپس یکی از تخم مرغ ها را اضافه می کنیم و ورز می دهیم. اگر موادخوب منسجم نشده بود تخم مرغ دوم را اضافه می کنیم در غیر اینصورت یک تخم مرغ کافی است.
🧆یک مقدار از مواد برداشته گرد کرده کمی صاف می کنیم وسط انرا یک سوراخ ایجاد کرده و در روغن داغ و حرارت کم سرخ می کنیم. می توانیم قبل از سرخ کردن در ارد سوخاری بغلتانیم.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#نان_فنجانی_با_هوموس_و_خیار
مواد اولیه : (برای 6 نفر)
🧆خیار (خرد شده) 1/2 فنجان
🧆هوموس 1/2 فنجان - 120 گرم
🧆خمیر پیتزا (یا 400 گرم خمیر پیتزای یخ زده) 1 عدد 420 گرمی
🧆گوجه فرنگی گیلاسی (چهار قسمت شده) 5 عدد
🧆نمک 1/8 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
1. فر را با دمای 400 درجه فارنهایت (200 درجه سانتی گراد) داغ کنید. سپس کف و دیواره های 20 قالب مافین را با اسپری آشپزی کمی روغن پاشی کنید.
2. خمیر پیتزا را به شکل یک مستطیل 35 در 30 سانتی متر در بیاورید.
3. سپس با یک قالب شیرینی بُر دایره ای شکل به قطر 6 سانتی متر 20 دایره از داخل خمیر در بیاورید. هر خمیر دایره ای را کف قالب مافین فشار دهید. حالا با یک چنگال کف هر قالب پیتزا را سوراخ کنید. سه تا چهار سوراخ کافی است. به این شکل خمیر کف قالب ها پف نمی کند.
4. پیتزاهای فنجانی را 8 تا 10 دقیقه تا زمانی که لبه های قهوه ای روشن شوند در فر بپزید.
5. زمانی که خنک شدند داخل نان پیتزاهای فنجانی را با یک قاشق چایخوری پر هوموس پر کنید و روی آن را چند تکه خیار و یک چهارم گوجه فرنگی بپوشانید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
صبح را بخوانیم🌞
بر باور طلوع مهربانی ها ♡
و نفس بکشیم
طراوت عاشقانهی دل را♥️
بر هوای بیهوای دوست داشتنها
💓آدینتتون پـر از عـشـق 💓
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕