eitaa logo
آشپزخونه
192.7هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
9.7هزار ویدیو
301 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/AW9c.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم برای۱۲ نفر 🥃فلفل سیاه و فلفل قرمز به مقدار لازم 🥃آویشن ۱ قاشق چای خوری 🥃پونه خشک ۱/۲ قاشق چای خوری 🥃ریحان خرد شده ۱ قاشق چای خوری 🥃شکر ۱/۲ قاشق غذا خوری 🥃سس گوجه فرنگی ۱/۲ فنجان 🥃گوجه فرنگی رنده شده 3.5 فنجان 🥃سیر خرد شده ۱ قاشق چای خوری 🥃روغن زیتون ۱ قاشق غذا خوری طرز تهیه ⁉️- روغن زیتون را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود سپس سیر را داخل آن تفت می دهیم برای 1- 2 دقیقه ⁉️- گوجه فرنگی رنده شده و سس گوجه فرنگی را اضافه می کنیم تا خوب مخلوط شوند و در انتها نمک ، شکر و سایرادویه ها را اضافه می کنیم و به مدت 10 دقیقه اجازه می دهیم روی حرارت بماند و بجوش بیاد تا یک سس غلیظ شود . 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
موادلازم: 🥄 آردسنگک دولیوان 🥄شیر خشک دو لیوان 🥄شکر دولیوان 🥄آب یک لیوان 🥄گلاب نصف لیوان 🥄کره صد گرمی دوتا 🥄روغن مخصوص سرخ کردنی یک سوم لیوان 🥄زعفران به مقدار لازم 🥄هل آسیاب شده یک ق چ خ طرز تهیه: 🥘اول باید شیر خشک روبا آرد مخلوط کنیم والک کنیم سه بار وبعد بدون اینکه روغن بریزیم اونو تفت میدیم تا رنگ آرد تغییر کنه.تند تند باید هم زد تاشیر خشک داخل آرد گلوله نشه وبه ظرف نچسبه. بعد من وقتی که آردم رنگش تغیییر کرد زیرشو خاموش میکنم وکره رو که به دمای محیط رسیده رو باروغن به آرد اضافه میکنم وهم میزنم بعد با شیره ای که از قبل درست کردم باهم مخلوط میکنم گلاب وزعفران وهل رو اضافه میکنم ودوباره هم میزنم . اگر شل بود روی گاز میزاریم وهم میزنم تاکمی سفت تر بشه . داخل دیس میریزیم وبا بادام وپسته تزیین میکنیم 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
: مواد لازم : 🧆ماست نصف پیمانه 🧆 تخم مرغ ۲عدد 🧆بکینگ پودر ۱ق س 🧆نمک یک پنس 🧆روغن مایع ۱چهارم پیمانه 🧆آرد سفید به اندازه ای که خمیر به دست نچسبد 🧆وانیل ۱هشتم ق م 🧆شربت طرز تهیه: ❌ماست,نمک,بکینگپودرراباهم مخلوط کنید تخم مرغ وروغن مایع رااضافه کرده ومخلوط کنید سپس آرد رااضافه کنید تامقداری که به دست نچسبد یک ساعت خمیر رااستراحت دهید روی سطح کار آرد پاشی کنید وبا وردنه باز کرده سپسنوارهایی به باریکی یک سانت وطول ۱۰سانت می بریم وآنهارا گره میزنیم ودر روغن داغ سرخ میکنیم بعد داخل شربت ولرم بیندازید تا شیره داخل آن برودزیاد زمان نمیبرد با کمی چشیدن هم متوانید به مقدارشیرینی وجذب آن پی برد بعد از شربت درآورده وداخل آبکش قراردهید تاشربت اضافی آن گرفته شود. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
. مواد لازم: 🍭کره 200 گرم 🍭🍭پودر قند 100 گرم 🍭آرد سفید 300-250 گرم 🍭پودر کاسترد 4 قاشق سوپخوری 🍭رنده پوست لیمو ترش یک قاشق چایخوری 🍭🍭زرده تخم مرغ یک عدد 🍭بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری 🍭وانیل یک چهارم قاشق چایخوری 🍭آرد ذرت یک قاشق غذاخوری طرز تهیه: 🥣کره و پودر قند را با رنده پوست لیمو و وانیل بزنید. زرده تخم مرغ را اضافه کرده پودر کاسترد، آرد ذرت، آرد و بکینگ پودر را با مواد مخلوط کنید . 🥣خمیر را با قالب دلخواه قالب زده وسط آن پسته یا مروارید بگذاریدو به مدت 15-10 دقیقه در طبقه وسط فر با دمای 175 درجه سانتی گراد بپزید. 🥣این خمیر چون پودر کاسترد دارد زود سفت میشود برای همین نباید آرد زیادی اضافه کنید و در صورتی که خمیر چسبنده بود در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
مواد لازم: 🥄1 قالب ۱۰۰ گرمی شکلات سفید 🥄توت فرنگی خشک (۱۰ گرم) 🥄پسته (۳۰ گرم) دستور تهیه: 🍜پسته ها و توت فرنگی ها را خرد و ریز ریز کنید. 🍜شکلات را به تکه های کوچک مربعی بشکنید و در مایکرو ویو آب کنید. 🍜 پسته و توت فرنگی را مخلوط کنید و کمی از آن را هم نگه دارید. این مخلوط را در ظرفی پهن کنید و پسته ها و توت فرنگی هایی که برای تزئین نگه داشته بودید را رویش بریزید. 🍧سپس در فریزر بگذارید تا کاملاً ببندد. بعد از فریزر درآورید و به تکه های کوچکتر بشکنید. 🍫شما می توانید این دستور را با طعم های دیگر هم امتحان کنید. به طور مثالً بجای توت فرنگی از کشمش، یا میوه های خشک استفاده کنید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
موادلازم: 🥘مغر ران گوساله ۳۰۰گ 🥘پیاز ۱ عدد 🥘لپه ۱/۲پ 🥘تخم مرغ ۲ عدد 🥘زعفران ۱ ق س 🥘دارچین ۱ ق م 🥘زردچوبه ۱ ق س 🥘نمک و فلفل طرزتهیه: 🍖گوشت را سه بار چرخ می کنیم. 🍖لپه را خیس کرده سپس با زردچوبه و ادویه کاری سه بار چرخ می کنیم. 🧆گوشت , پیاز رنده شده و اب گرفته , لپه , دارچین ,زردچوبه , زعفران ,نمک و فلفل را مخلوط کرده با دست خوب ورز می دهیم. سپس یکی از تخم مرغ ها را اضافه می کنیم و ورز می دهیم. اگر موادخوب منسجم نشده بود تخم مرغ دوم را اضافه می کنیم در غیر اینصورت یک تخم مرغ کافی است. 🧆یک مقدار از مواد برداشته گرد کرده کمی صاف می کنیم وسط انرا یک سوراخ ایجاد کرده و در روغن داغ و حرارت کم سرخ می کنیم. می توانیم قبل از سرخ کردن در ارد سوخاری بغلتانیم. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
مواد اولیه : (برای 6 نفر) 🧆خیار (خرد شده) 1/2 فنجان 🧆هوموس 1/2 فنجان - 120 گرم 🧆خمیر پیتزا (یا 400 گرم خمیر پیتزای یخ زده) 1 عدد 420 گرمی 🧆گوجه فرنگی گیلاسی (چهار قسمت شده) 5 عدد 🧆نمک 1/8 قاشق چایخوری طرز تهیه: 1. فر را با دمای 400 درجه فارنهایت (200 درجه سانتی گراد) داغ کنید. سپس کف و دیواره های 20 قالب مافین را با اسپری آشپزی کمی روغن پاشی کنید. 2. خمیر پیتزا را به شکل یک مستطیل 35 در 30 سانتی متر در بیاورید. 3. سپس با یک قالب شیرینی بُر دایره ای شکل به قطر 6 سانتی متر 20 دایره از داخل خمیر در بیاورید. هر خمیر دایره ای را کف قالب مافین فشار دهید. حالا با یک چنگال کف هر قالب پیتزا را سوراخ کنید. سه تا چهار سوراخ کافی است. به این شکل خمیر کف قالب ها پف نمی کند. 4. پیتزاهای فنجانی را 8 تا 10 دقیقه تا زمانی که لبه های قهوه ای روشن شوند در فر بپزید. 5. زمانی که خنک شدند داخل نان پیتزاهای فنجانی را با یک قاشق چایخوری پر هوموس پر کنید و روی آن را چند تکه خیار و یک چهارم گوجه فرنگی بپوشانید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
صبح را بخوانیم🌞 بر باور طلوع مهربانی ها ♡ و نفس بکشیم طراوت عاشقانه‌ی دل را♥️ بر هوای بی‌هوای دوست داشتن‌ها 💓آدینتتون پـر از عـشـق 💓 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
❄️تخم مرغ 4عدد آرد 3 ليوان روغن مايع 1ليوان ماست1 ليوان نمك،فلفل،زردچوبه بميزان لازم سيب زميني3 عدد متوسط جعفري خرد شده 4 ق غ بكينگ پودر2 ق م كنجدبميزان لازم سيب زميني هارو پوستشو گرفته و نگيني خرد ميكنيم ميشوريم ميزاريم اب اضافيش گرفته بشه درظرفي تخم مرغ رو با همزن دستي همزده ب تدريج روغن مايع ،ماست،نمك،فلفل و زرد چوبه (من بجاي زردچوبه زعفران دمكرده)رو اضافه كرده و همزده ارد رو بهمزاه بكينگ پودر الك كرده اروم اروم اضافه ميكنيم در اخر سيب زميني و جعفري خرد شده را مخلوط كرده و خوب قاطي كرده داخل ظرف مورد نظر را چرب كرده و مواد را توي قالب ريخته روشو كنجد ميباشيم داخل فر ك از قبل با درجه حرارت 180روشن كرديم بمدت 30دقيقه قرار ميدهيم . 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
مواد لازم : 〽️هویج 400 گرم مرغ 400 گرم 〽️رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری 〽️پیاز متوسط یک عدد 〽️زعفران دم کرده 4 قاشق غذاخوری 〽️آلو 100 گرم 〽️نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم طرز تهیه خورش هویج تبریزی : ♻️ابتدا پیاز را رنده کنید و کمی تفت دهید. مرغ را همراه رب گوجه‌فرنگی به پیاز اضافه کنید و به مدت سه تا چهار دقیقه کمی تفت دهید تا تغییر رنگ بدهد. ♻️نمک و فلفل را به مرغ اضافه کنید و بعد از جوش آمدن در قابلمه را ببندید و شعله را کم کنید. هویج‌ها را پوست بگیرید و به صورت خلال خرد کنید. در یک ماهیتابه کمی روغن بریزید و هویج‌ها را کمی سرخ کنید. 🔅بعد از این‌ که حدود یک ساعت از پخت مرغ گذشت و نیم‌پز شد هویج را به همراه آلو به خورش اضافه کنید تا با هم پخته شوند. در نهایت زعفران را نیز به خورش اضافه کنید. این غذا باید با شعله کم و آهسته پخته شود تا خوب جا بیفتد. در صورتی که از گوشت گوسفند استفاده می‌کنید اضافه کردن نمک را به مرحله آخر پخت غذا موکول کنید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
مواد لازم: 🥄آرد سفید=1 لیوان 🥄تخم مرغ=1 عدد 🥄آرد برنج=3 قاشق مرباخوری 🥄پکینگ پودر=1 قاشق مرباخوری 🥄مایه خمیر فوری=1 قاشق غذاخوری 🥄ماست=1 قاشق غذاخوری 🥄آب=به مقدار لازم طرزتهيه: 🥣ابتدا تخم مرغ را با ماست و خمیرفوری و آرد برنج و پکینگ پودر خوب مخلوط می کنیم. سپس آرد را می ریزیم و با دست خمیر را ورز می دهیم. 🥣در صورتی که خمیر سفت بود کمی آب هم به آن اضافه می کنیم تا خمیر رقیق شود(توجه شود که خمیر باید حتما مانند ماست رقیق باشد) . خمیر را به مدت یکساعت در جای گرمی می گذاریم تا خمیر بالا بیاید. 🥣روغن را داخل ماهیتابه نسوزی می ریزیم. بعد مایه بدست آمده را با قاشق بر می داریم و در روغن داغ شده می ریزیم .خمیر در داخل ماهیتابه پف می کنید و به اندازه گردویی بزرگ می شود.باید شیرینی کمی طلایی رنگ شود. 🥣سپس بقیه مواد را به همین طریق درست می کنیم. بعد شیرینی ها را در شیره می زنیم تا شیرین شود. 🥃طرز تهیه شیره یا شربت : 1 لیوان شکر را با دو لیوان آب مخلوط می کنیم و کمی زعفران و گلاب را هم به آن اضافه می کنیم و روی گاز با حرارت ملایم می گذاریم تا جوش بیاید و مواد مثل عسل غلیظ شود. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
مواد لازم: 🥕آرد 400 گرم 🥕کره 150 گرم 🥕روغن جامد 50 گرم 🥕پودر قند 1 پیمانه 🥕ماست 3 قاشق 🥕بیکینگ پودر نیم قاشق 🥕وانیل نیم قاشق 🥕هویج 4 عدد 🥕شکر 5 قاشق 🥕دارچین و گردو طرز تهیه: 🥪برای درست کردن شیرینی هویج و گردو ابتدا هویج را رنده کرده و با مقدار لازم آب روی شعله ملایم گذاشتممه تا کمی نرم شود‌. سپس شکر را اضافه کرده تا زمانی که آب و شکر کامل جذب هویج شود. در آخر دارچین و گردو را اضافه نموده و کنار بگذارید تا خنک شود. بعد آرد و بیکینگ پودر را داخل ظرف مناسب ریخته و بقیه مواد را با آرد ترکیب و کمی ورز دهید. بعد سطح کار را آرد پاشیده و با وردنه به قطر کمتر از نیم سانت باز کنید و کاتر بزنید. 🍰بعد وسط نصف تعداد خمیرهای کاتر زده را خالی کرده از مواد میانی وسط خمیر ریخته و لایه رویه را بگذارید و به آرامی کمی با دست فشرده کنید. به مدت 20 دقیقه داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 بگذارید تا بپزد. پس از خنک شدن با پودر پسته تزیین کنید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕