eitaa logo
آشپزخونه
192.2هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
9.7هزار ویدیو
301 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/AW9c.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم 🥣 ☑️ گوشت مغز ران گوساله:750 گرم ☑️ پیاز سرخ شده:2 تا 3 قاشق غذا خوری ☑️ هویج:1 کیلو گرم ☑️ آلوی خشک:250 گرم ☑️ زعفران ساییده:1 تا 2 قاشق غذا خوری ☑️شکر:1 تا 2 قاشق غذا خوری ☑️ روغن:150 گرم ☑️ نمک:به قدر کافی طرز تهیه 🍵 🔺قابلمه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید و گوشت را به همراه پیاز سرخ شده داخل روغن تفت دهید. وقتی رنگ گوشت تغییر کرد به آن 2 تا 3 لیوان اب اضافه کنید تا بپزد. 🔺در این فاصله ، هویج را بشویید و لایه نازکی از آن را پوست بگیرید و به صورت ورقه ورقه خلالی کنید. 🔺سپس در مقداری روغن تفت دهید. آلو را با هویج سرخ شده به قابلمه گوشت اضافه کنید تا همه مواد با هم بپزند. 🔺در آخر پخت خورشت ، زعفران را به همراه مقداری شکر و نمک به خورشت اضافه کنید. 🔺وقتی خورشت کاملا جا افتاد از روی حرارت بردارید. اگر دوست داشته باشید خورش ترش مزه باشد مقداری آبلیمو به آن اضافه کنید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
مواد لازم🥣 🔶مرغ: 350 گرم 🔶نمک و فلفل: به میزان لازم 🔶آلو: 8 عدد 🔶دانه انار: یک پیمانه 🔶آب‌جوش: 2 پیمانه 🔶پیازداغ: 2 قاشق سوپخوری 🔶روغن کنجد: 2 قاشق سوپخوری 🔶رب انار: 2 قاشق سوپخوری طرز تهیه🍵 🔸ابتدا مرغ را با روغن کنجد کمی تفت می‌دهیم تا طلایی شود و بعد پیازداغ، نمک و فلفل را اضافه می‌کنیم. حالا رب انار را با آب‌جوش رقیق کرده به مرغ اضافه می‌کنیم و به مدت 30 تا 40 دقیقه روی حرارت ملایم می‌گذاریم تا پخته شود. 🔸 در آخر آلوها و دانه انار را اضافه می‌کنیم و دوباره به مدت 10 دقیقه می‌گذاریم تا آب و رب جمع شود؛ طوری که سس غلیظی باقی بماند و دانه‌های انار و آلو تغییر شکل ندهند. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🔴دمی بلغور جو یکی از غذا‌های محلی استان تهران است. این غذا مربوط به منطقه لواسان است که در آن از نوعی سبزی محلی به نام تبله نیز استفاده می‌شود. مواد اولیه🥣 🔷 بلغور جو: ۲۰۰ گرم 🔷 لوبیا قرمز، لوبیا چیتی و نخود: جمعاً ۱۵۰ گرم 🔷 آب۱ لیتر 🔷عدس ۷۰ گرم 🔷 سبزی (تره، جعفری، گشنیز، اسفناج): ۳۰۰ گرم 🔷 نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین: به میزان لازم 🔷 پیاز داغ۲ قاشق س 🔷 نعنا۱ قاشق س 🔷 برنج ۱۰۰ گرم 🔷 ماست چکیده:برای تزئین طرز تهیه🍵 🔹بلغور و حبوبات را به جز عدس، از شب قبل در آب بخیسانید. آن گاه در آبکش بریزید تا آب اضافی‌اش گرفته شود. حالا یک لیتر آب به ان بیفزایید و روی اجاق قرار دهید🔹 آب که جوش آمد، شعله را ملایم کنید و پس از یک ساعت عدس را همراه با سبزی شسته و خرد کرده اضافه نمایید و صبر کنید تا حبوبات بپزد.🔹 سپس ادویه، پیاز داغ و نعنا داغ را بیفزایید هنگامی که آب غذا کشیده شد، برنج شسته و خیس خورده را اضافه کنید و آهسته هم بزنید تا تمام آب آن جذب شود.🔹 حالا صبر کنید تا برنج کاملا مغز پخت شود آنگاه دمی را در ظرف بکشید و با ماست چکیده تزئین کنید 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
مواد لازم برای 10 نفر🥣 🔹پیاز 5عدد 🔹تخم‌ مرغ 3عدد 🔹شیر 1لیوان 🔹نمک 2قاشق چ 🔹پودر سیر 2قاشق م 🔹دارچین 1قاشق چ 🔹آرد به میزان لازم 🔹آرد سوخاری به میزان لازم 🔹زعفران 2قاشق غ 🔹فلفل 🔹بیکینگ پودر 1قاشق چ 🔹کره طرز تهیه 🥟 🔶برای درست کردن چیپس پیاز ابتدا پیاز را پوست کنده و آن را به صورت حلقه ای ضخیم ببرید و بعد آن را داخل آب خیلی خنک قرار دهید.در ظرفی مناسب شیر،دارچین،زعفران آب کرده،نمک و پودر سیر را قاطی کرده و تخم مرغ ها را به آن افزوده و با همزن خوب هم بزنید 🔶آرد را با بیکینگ پودر قاطی کرده و 2بار الک کنید و کم کم به مواد بیافزایید طوری که غلظت آن مثل ماست شود.پیاز ها را از آب بیرون آورده و داخل آبکش بریزید تا آب آنها کاملا کشیده شود. 🔶درون تابه کره بریزید و بگذارید داغ شود.هر یک حلقه پیاز را داخل مخلوط فرو کرده و خوب آن را آغشته کنید و بعد آن را داخل آرد سوخاری بغلطانید و به سرعت داخل کره سرخ کنید تا طلایی شود. 🔶پس از اینکه سرخ شدند از روغن خارج کنید و روی دستمال کاغذی بگذارید تا روغن اضافی اش خارج شود سپس به همراه سس دلخواه سرو کنید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🔴 چند تکه سینه یا ران مرغ 🔴زعفران دم کرده 🔴مقداری روغن 🔴1 عدد پیاز 🔴2 عدد هویج 🔴آلو به اندازه دلخواه 🔴 ادویه جات مراحل🍵 40 دقیقه 🔷 اول پیازو خرد کردم و توی روغن سرخ کردم و بعد مرغارو اضافه کردم و وقتی که رنگش تغییر کرد ادویه ها رو بهش اضافه کردم و بعد زعفرون و در آخر هویج و آلو رو و آب ریختم و گذاشتم تا جا بیوفته 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
مواد لازم 🥣 ♦️ آب جوش : یک قوری ♦️ زرشک2 :قاشق غذاخوری ♦️ نبات یا عسل در صورت تمایل طرز تهیه 🥤 🔴 هر روز یک قاشق غذاخوری از میوه زرشک را در سه لیوان آب جوش به مدت ۳۰ دقیقه دم نموده و بعد آن را صاف کرده و به تدریج در طی روز میل کنید. در صورت تمایل مقداری نبات و یا عسل به آن اضافه کنید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
ممنون خودت باش، بـرای تمام روزهایی که فکر می‌کردی نمیتونی ازشون عبور کنی ولی تونستی. برای تمام لحظه‌هایی که میگفتی این بار دیگه آخـرین باره، ولی ادامه دادی ☀️ 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
😋 🥠مواد مورد نیاز 🥧شکر……۱پیمانه و نصفی 🥧آرد…..۱پیمانه و نصفی 🥧پنیر خامه ای……۱۲۵ گرم 🥧کیک صبحانه 🥧کره……نصف پیمانه 🥧نمک……نصفه قاشق چای خوری 🥧تخم مرغ……۳عدد 🥧وانیل……نوک چاقو 🌰طرز تهیه🌰 ابتدا کره را با همزن با دور تند می زنیم.تا کاملا کرم رنگ بشه.پنیر خامه ای را می ریزیم.با همزن می زنیم تا با کره یکدست بشه.شکر را کم کم اضافه می کنیم. تمام مراحل را با همزن می زنیم.حتما حتما نیم ساعت جلوتر تخم مرغ بزارید به دمای محیط برسه.دونه دونه تخم مرغ را اضافه می کنیم.دقت کنید هر تخم مرغ را یک دقیقه بزنید. با آخرین تخم مرغ وانیل رو بریرد.نمک به آرد اضافه کنید.آرد را بریزد.با دور کند همزن بزنید تا حدی که مواد مخلوط بشه. داخل قالب رو چرب کرده.مواد داخلش بریزد.چرب کردن قالب حتما با کره باشه.بعد آرد پاشی کنید و آرد اضافه رو بگیرید.یا از روغن جدا کنده استفاده کنید.داخل فر از قبل گرم شده با ورجه ۱۸۰ بمدت ۴۵ دقیقه قرار دهید. اینم کیک صبحانه عالی و خوشمزه! امیدواریم که از این دستور پخت هم خوشتون اومده باشه و براتون مفید واقع شده باشه. نوش جون 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🥦🍃 🥞کلم بروکلی یکی از انواع سبزیجات خوشمزه و مقوی است که می‌توانید به صورت‌های مختلف میل و نوش جان کنید. پن کیک کلم بروکلی یکی از غذاهای خوشمزه و لذیذ است که حتما باید امتحان کنید. 🥦مواد لازم🥔 کلم بروکلی 1 عدد سیب زمینی پخته 2 عدد تخم مرغ 2 عدد آرد 1 پیمانه شیر 1/2 لیوان پیازچه خرد شده 2 قاشق غذاخوری نمک و فلفل به میزان لازم 🥦طرز تهیه🥦 1- کلم بروکلی را همراه با آب و نمک برای 5 دقیقه بپزید. 2- تخم مرغ و شیر را داخل کاسه بریزید و هم بزنید. 3- سیب زمینی پخته و رنده شده، آرد، پیازچه، نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید. 4- کلم بروکلی پخته را ریز خرد کنید و به مایه کوکو اضافه کنید. 5- داخل یک ماهیتابه روغن بریزید و اجازه دهید داغ شود. مایه کوکو را داخل ماهیتابه بریزید و پهن کنید. پس از این که یک طرف سرخ شد کوکو را برش بزنید و برگردانید تا طرف دیگر نیز سرخ شود. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
" 🍲 یک پیمانه جو پوست کنده (پیمانه میتونه لیوان دسته دار باشه) دو عدد پیاز نگینی خرد شده یک عدد هویج رنده شده یا ریز خرد شده آب قلم و یا آب مرغ چهار لیوان گوجه میکس شده یا رنده شده چهار عدد جعفری خرد شده سه قاشق نمک و فلفل و زردچوبه 🥦🥦🥦🥦 من جو رو شب با آب ولرم خیس کردم یک بار آبشو دور ریختم و دوباره داخل آب سرد گذاشتم شب تا صبح حسابی خیس خورد. پیاز رو خرد کردم به همراه جو و هویج و گوجه میکس شده با آب قلم گذاشتم حسابی بپزه در قابلمه رو نیمه گذاشتم تا سر نره. ( وقتی لعاب داد و جو پخت شعله رو کم کنید تا حسابی غلیظ بشه) جعفری رو ده دقیقه آخر اضافه کردم تا بوش حفظ بشه و سبز بمونه. دوستان اگه آب قلم و یا آب مرغ نداشتید میتونید از خود مرغ استفاده کنید. حتی میتونید از بال و بازوی مرغ و گردن استفاده کنید.یا یک عدد سینه رو داخلش بریزید وقتی پخت خرد کنید و به سوپ اضافه کنید یه سوپ آسون و خوشمزه. 😋 در نهایت میتونید با کمی آبلیمو تازه و یا آب نارنج میل کنید 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
مواد لازم: 🔺سیب زمینی آب پز دو عدد 🔺پودرسوخاری سه قاشق غذاخوری 🔺نشاسته ذرت سه قاشق غذاخوری 🔺آرد سه قاشق غذاخوری 🔺تخم مرغ یک عدد 🔺نمک و فلفل سیاه ‌طرز تهیه:‌ سیب زمینی پخته را رنده کرده و با همه ی مواد خوب مخلوط کنید تا خمیر نرمی حاصل شود.اگرخمیر چسبیده بود کمی دیگر آرد اضافه کنید تا خمیر به دست نچسبد.خمیر را بین دو کاغذ روغنی بزارید و با وردنه پهن کنید و قالب بزنید حتما زیر خمیر و رویش را آرد پاشی کنید و در آخر هم در روغن داغ سرخ کنید با حرارت ملایم. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🔸پياز،فلفل دلمه تفت داده،نمك و فلفل و زردچوبه و اويشن زده و بعد قارچ،سينه مرغ رو بريزيدوتفت بدديددر اخر سس كچاب،سس خردل بزنيد مواد رو باپنير در نان ريخته و گريل كنيد 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕