#خواص_طالبی
🔸از دلایل مفید بودن خواص طالبی ویتامین A در این میوه است. طالبی مملو از بتاکاروتن بوده که در بدن تبدیل به ویتامین آ می شود. بتاکاروتن یک آنتی اکسیدان بسیار عالی است که از سرطان پیشگیری می کند، کلسترول را کاهش می دهد و درصد بیماری های قلب و عروق را به طرز چشمگیری کم می کند.
🔸این ویتامین در بهبود بینایی و حفظ سلامت و طراوت پوست، نقش ارزنده ای دارد. به علاوه بتاکاروتن بالای طالبی، مانع بروز آب مروارید در سالمندان می شود.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#خاگینه_پفی
🔶مواد لازم:
▫️تخم مرغ یک عدد
▫️ماست نصف لیوان
▫️بکینگ پودردوق چ
▫️وانیل و پودر هل کمی
🔶طرز تهیه:
آرد تاجایی که خمیر به دست نچسبه.
همه مواد رو با هم قاطی میکنیم خمیر رو روی سطحی که آردپاشی کردیم پهن میکنیم و قالب میزنیم و توی روغن شناور سرخ میکنیم بعد خاگینه رو همینطور که داغه توی شیره که سرد شده میریزیم یه کم بمونه و شیره به خوردش بره
🔸مواد شیره:
دو لیوان شکر
یک لیوان آب و کمی زعفران رو میزاریم تا غلیظ بشه.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#سالاد_هفت_رنگ
🥒مواد لازم :
🔸سیبزمینی آب پز شده و نگینی خرد شده : ۲ عدد متوسط
🔸لوبیا چیتی پخته : یک پیمانه
🔸کالباس خرد شده : ۱۰۰ گرم
🔸پیازچه خرد شده: ۱۰۰ گرم
🔸کاهو : یک بوته
🔸گوجه فرنگی خرد شده : ۲ عدد
🔸تخممرغ آب پز شده : ۲ عدد
🔸لبو : یک عدد
🔸سرکه و روغن زیتون : یک پیمانه
🔸نمک و فلفل : به مقدار لازم
🔸فلفل دلمهای : یک عدد
🥒طرز تهیه :
تمام اجزا و مواد اولیه را خرد کرده، سپس سیبزمینی را به همراه لوبیای پخته شده داخل ظرف ریخته، به ترتیب کاهو، پیازچه، کالباس، لبو، نمک و فلفل و سرکه و روغن زیتون را به مواد اضافه کرده و مواد مخلوط شده را به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید. سپس از تخممرغ آب پز شده و گوجهفرنگی و فلفل دلمهای برای تزئین استفاده کنید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
به اين فكر نكنيد كه
چه روزهايى را از دست داديد
به اين بیندیشید كه
چه روزهايى را نبايد از دست دهید
صبح بخیر☀️
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#موسلی_صبحانه
🔹برای تهیه کردن موسلی به عنوان صبحانه شما میتوانید از شب قبل ½ پیمانه موسلی، یک پیمانه ماست شیرین یا شیر (شیر سویا، شیر نارگیل، شیر بادام) و یا ترکیبی از هر دو را با یکدیگر مخلوط کنید و در نهایت با تاپینگ میوههای فصل اسلایس شده دلخواه (سیب، توت فرنگی، موز، هلو، شلیل، انبه و…) و دارچین سرو و نوش جان کنید. (تاپینگها تمام آن چیزی هستند که شما با انتخاب خود روی دسر خواهید گذاشت!)
در صورت تمایل شما میتوانید از عسل، شیره خرما یا انگور نیز به عنوان طعم دهنده و شیرین کننده طبیعی استفاده کنید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#دیپ_پنیر_و_گوجه
🧀گوجه گیلاسی چند رنگ: 1 پیمانه
🧀نمک: 1/4 قاشق چایخوری
🧀روغن زیتون: 1/4 فنجان
🧀پنیر فتا: 1 قالب
🧀آب لیمو تازه: 2 قاشق چایخوری
🧀فلفل سیاه آسیاب شده
🧀برگ نعنا تازه
🥪صفحه فر را گرم کرده و سینی فر را با روغن زیتون چرب کنید.
گوجه های گیلاسی را نصف کنید و درون صفحه فر قرار هید و کمی نمک روی آن بریزید تا برشته شوند. حدود 5 دقیقه کافی است.
پنیر فتا، آب لیمو تازه، 1/4 فنجان گوجه سرخ شده، یک قاشق روغن زیتون باقی مانده را درون میکسر بریزید و کاملا مخلوط کنید تا مخلوط صاف و یکدستی حاصل شود.
مخلوط را درون کاسه سرو ریخته و روی آن را با برگ های نعنا و گوجه فرنگی سرخ شده تزیین کنید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#همبرگر_با_سویا
🔷موادلازم:
▫️سویا
▫️پیاز
▫️۲ عدد تخم مرغ
▫️نمک و فلفل
▫️دارچین
▫️جوز هندی
🍔طرز تهیه:
ابتدا سویا را به مدت ۱۰ دقیقه در آّب ولرم خیس می کنیم و سپس آن را به مدت ۵ دقیقه روی حرارت قرار داده تا پخته شود ، سپس آنرا چرخ می کنیم . در مرحله بعدی پیاز را رنده کرده و آبش را می گیریم وهمراه با ۲ عدد تخم مرغ و نمک ، فلفل ، دارچین ، جوز هندی ، با هم مخلوط کرده و سپس به صورت گلوله های کوچک جدا کرده و پهن می کنیم مانند همبرگر. سپس در روغن سرخ می کنیم و همراه با گوجه فرنگی و خیار شور ، کاهو ، سس مایونز سرو می کنیم.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍴#ترفند_آشپزی
🍃برای خوش طعم کردن کباب ران مرغ، از چاشنی رازیانه و سیر استفاده کنید. برای این منظور، 1.5 قاشق غذاخوری سیر رنده شده، 1.5 قاشق چایخوری تخم رازیانه، 4/3 قاشق چایخوری آویشن و 4/3 قاشق چایخوری فلفل قرمز و یک و نیم قاشق چایخوری نمک را با هم مخلوط کنید. شیارهای داخل ران ایجاد کنید. این مواد را به مرغ بزنید و 4 ساعت در یخچال نگهدارید. سپس کباب کنید.😋
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#کیک_پودینگ_موکا
🍫مواد لازم:
🔸آرد: ۱ پیمانه
🔸شیر پرچرب: ۱ پیمانه
🔸قهوه دم کرده: سه چهارم پیمانه
🔸شکر قهوهای: سه چهارم پیمانه
🔸شکر سفید: سه چهارم پیمانه
🔸تخم مرغ: ۱ عدد
🔸کره: ۱۰۰ گرم
🔸پودر کاکائو: ۱ پیمانه
🔸بیکینگ پودر: ۱ قاشق غذاخوری
🔸وانیل: نصف قاشق غذاخوری
🔸نمک: یک چهارم قاشق چایخوری
🍮طرز تهیه:
ابتدا در یک ظرف مواد شیر، نصف پیمانه شکر سفید و کره را مخلوط کنید.سپس تخم مرغ و وانیل را نیز اضافه و مخلوط کنید تا کف کرده و مایه رنگ کرمی شود.در یک ظرف جداگانه مواد آرد، سه چهارم پیمانه پودر کاکائو، بیکینگ پودر و نمک را ریخته و مخلوط کنید.سپس مخلوط آرد را مرحله مرحله به مواد شیر اضافه و مخلوط کنید.قالب مورد نظر را کمی چرب کنید و مواد کیک را داخل آن بریزید.در یک ظرف دیگر مواد شکر قهوهای و باقی مانده شکر سفید و پودر کاکائو را مخلوط کنید.مخلوط آماده شده را بر روی مایه کیک بریزید.قهوه را نیز در آخر بر روی مایه کیک بریزید .فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید .مایه کیک را به مدت ۲۵ دقیقه در فر بگذارید تا آماده شود.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#ماهی_کباب_بندری
🍥مواد لازم :
▫️نمك و فلفل قرمز به اندازه نیاز
▫️زعفران دم كرده چهار قاشق غذاخوری
▫️آب پياز شش قاشق غذاخوری
▫️آبليمو شش قاشق غذاخوری
▫️روغن مايع يك چهارم پيمانه
▫️فيله ماهی ۱ كيلو، خرد شده
🐟طرز تهیه :
روغن، آبليمو، آب پياز و زعفران را مخلوط كرده و حسابي روی آن نمك و فلفل بپاشيد.تكههاي ماهي را كاملا خشك كرده و داخل مايه روغن بريزيد و حداقل يك ساعت صبر كنيد تا ماهي طعم بگيرد.ماهيها را به سيخ كشيده و روي زغال كباب كنيد تا هر دو طرف آن برشته و طلايي شود.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#سوپ_سرد_بهاری
🫑فلفل دلمه ای متوسط: چهار عدد
🍅گوجه فرنگی بزرگ: دو عدد
🥒خیار پوست کنده و برش خورده: یک و نیم فنجان
🧄سیر: دو حبه
🥃سرکه سفید: دو قاشق غذاخوری
🧂نمک: به مقدار لازم
🍾روغن زیتون: پنج قاشق غذاخوری
🍋آب لیموی تازه: به میزان لازم
🧅پیاز خرد شده سفید: دو قاشق غذاخوری
🫕برای تهیه سوپ بهاری مقداری از فلفل دلمه ای ها و سپس مقداری از گوجه فرنگی ها را به صورت مکعبی خرد کنید.
فلفل دلمهای و گوجه فرنگی را درون ظرفی مناسب با یکدیگر ترکیب کنید و سپس پیاز خرد شده و یک قاشق غذاخوری آبلیموی تازه را به مواد بیفزایید و هم بزنید.
باقی مانده فلفل دلمه ای ها و گوجه فرنگی ها را خرد کنید و درون مخلوط کن بریزید.
سپس خیار ،سرکه ،سیر ،نمک و سه قاشق غذاخوری روغن را به مواد بیفزایید و مخلوط کن را روی درجه بالا تنظیم کنید تا مواد با یکدیگر مخلوط شوند.
سپس مواد را به مدت ۶۰ دقیقه در مکانی مناسب قرار دهید تا خنک شود.
مایه سوپ را درون ظروف مناسبی بریزید و سپس روی هر یک از ظرفها از مخلوط فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی بریزید و دو قاشق غذاخوری باقی مانده از روغن زیتون را روی سوپ اضافه کنید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#نکات_ته_چین_مرغ
🫕ماست ته چین هر چه غلیظ و ترشتر باشد، مایه بهتری به شما میدهد.
🫕اگر ماست چکیده ترش ندارید، کافی است یک یا دو ساعت قبل از شروع پخت، ماست معمولی را داخل یک لیوان بریزید و بیرون از یخچال قرار دهید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕