eitaa logo
آشپزخونه
210.1هزار دنبال‌کننده
12.9هزار عکس
7.6هزار ویدیو
300 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/a40d.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
به اندازه تک تک گلبرگ های دنیاشادمانی برایتان آرزومیکنم میدانم که این شادمانی قرین ِ سلامتی ست پس میگویم حالِ خوب نصیبِ دلهای مهربانتان. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍳 🧇1 پیمانه کلم خرد شده 🧇1 پیمانه هویج خرد شده 🧇¼ پیمانه ییاز سبز و خرد شده 🧇100 گرم میگو تکه شده 🧇1 پیمانه گوشت 🧇¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه 🧇¼ قاشق چایخوری ودر سیر 🧇¼ پیمانه سس سویا 🧇¼ قاشق چایخوری شکر 🥪 گوشت را با سس سویا ، شکر، پودر سیر و فلفل سیاه می پزید. از کفگیر برای برداشتن و تکه تکه کردن گوشت استفاده کنید. کلم، پیاز . هویج را اضافه می کنیم و آنها را با روغن سرخ می کنیم تا سبزی ها پخته شوند ولی ترد بمانند. میگو را اضافه کنید. همه را با هم مخلوط کنید و از روی گاز بردارید. قبل از پیچیدن بگذارید سرد شوند. مواد را پس از سرد شدن درون رویه رولت ریخته و بعد از زدن سفیده تخم مرغ به آن سرخ می کنیم. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍩مواد لازم: ◽️دانه چیا۱/۲ پیمانه ◽️شیر۱ پیمانه ◽️عصاره وانیل۱/۲ قاشق چای‌خوری ◽️عسل ۳ قاشق چای‌خوری ◽️اسلایس میوه به میزان دلخواه ◽️مربای آلبالو یا شکلات ذوب شده به میزان دلخواه 🍭طرز تهیه: دانه چیا را داخل ظرف بریزید و شیر را به آن اضافه کنید. عسل و عصاره وانیل را به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شوند در ظرف را ببندید و آن را داخل یخچال قرار دهید. بعد از حدود ۲۰ دقیقه ظرف را از یخچال بیرون بیاورید و میوه های تازه را روی آن بچینید. روی پودینگ را با شکلات ذوب شده٬ مربای آلبالو یا میوه‌ی دلخواهتان تزئین کنید. پودینگ خوشمزه را نوش جان کنید. 💭فوت کوزه‌گری: در صورت نداشتن دانه چیا می‌توانید از تخم شربتی برای تهیه‌ی این دسر خوشمزه استفاده کنید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
كه بهش مجبوس_كويتي هم ميكن كه در مجبوس كويتي كشمش هم كمي اضافه ميكنن كه من اضاف نكردم . 🥠 🍗طرز تهيه مرغ رو با پياز و كمي زردچوبه بذاريد خوب بپزه يك عدد پياز بزرك رو رو خلالي كنيد و تفت بديد در حدي كه پياز نرم بشه مرغ رو بهش اضافه كنيد كمي تفت بديد مرغ رو و بعد بهش نمك و ادويه و كمي فلفل سياه و برگ بو و سه تا هل و دارچين و ميخك (تركيب اينها باعث عطر خوش غذا ميشه) و خوب با هم تفتش بديد . لپه را كه من از قبل به مدت ده دقيقه ابپز ميكنم بهش اضافه كنيد و كمي زردچوبه هم بريزيدو خوب هم بزنيد تا تفت بخوره و قشنك به خورد هم بره (اكه دوست داشتيد اينموقع كشمش را اضافه كنيد ميتونيد اين مواد رو بريزيد لا به لأي برنج كه ابكش كرديد و بذاريد دم بكشه يا هم مثل من مواد كه خوب تفت دادم يه كم اب مرغ ميريزم كه كامل نرم بشه و موقع سرو ميريزم روي برنج در هر دو مدل مزه يكيه😀 درست كنيد و نوش جان كنيد😋🍀 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🧄مواد لازم🧄 🥩فيله يا راسته گوساله ۲ كيلوگرم 🍖نمك و فلفل به مقدار لازم 🍖روغن به مقدار لازم 🥘طرز تهیه🥘 🥩بهترين رتی با فيله گوساله يا گاو تهيه می‌شود، گوشتی كه به مصرف رتی می‌رسد بايد كمی‌چرب باشد و مدت طبخ آن طولانی باشد تا چربی به تدريج جذب گوشت شود. فيله را از طول دولا می‌كنيم و يا دو عدد فيله را كنار هم قرار می‌دهيم و با نخ مخصوص می‌پيچيم.اطراف گوشت را فلفل زده و در ظرف مناسب ديواره بلند كمی‌روغن می‌ريزيم و اطراف گوشت را در روغن سرخ می‌كنيم، پس از اين كه گوشت خوب برشته شد، حرارت را ملايم كرده تا گوشت پخته شود.گاهی از آب گوشت روی گوشت می‌ريزيم و آن را در ظرف می‌غلتانيم تا كاملاً پخته شود، اگر قبل از پختن، آب آن تمام شد مقداری آب اضافه می‌كنيم و نمك نيز به آن می‌زنيم.پس از پخته شدن و بعد از اين كه آب آن كشيده شد، نخ را از اطراف گوشت باز می‌كنيم و گوشت را ورقه ورقه می‌كنيم، در ظرف مناسبی قرار می‌ريزيم و رويش را سس می‌دهيم و اطراف آن را با پوره سيب زمينی و نخود فرنگی تزئين می‌كنيم. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🧂مواد لازم 🥟خمير يوفكا سه ورق گوشت چرخ‌كرده 500 گرم پياز يك عدد رب گوجه‌فرنگي دو قاشق غذاخوري هويج رنده‌شده سه عدد پنير پيتزا 300 گرم اسفناج يا برگ چغندر خردشده 100 گرم روغن، نمك و فلفل به ميزان لازم آويشن يك قاشق چايخوري آب نصف پيمانه 🫕طرز تهیه🧀🧀 گوشت چرخ كرده را با پياز خرده شده، روغن و نمك تفت دهيد و سپس رب گوجه‌فرنگي را اضافه كرده و كمي فلفل بزنيد. يك ورق يوفكا را پهن كرده و نصف پيمانه آب را با نصف پيمانه روغن مخلوط كرده و با قلم‌مو روي خمير بماليد، سپس پنير پيتزا را روي ورق يوفكا پخش کنید.ورق دوم را روي ورق اول گذاشته و دوباره مخلوط آب و روغن روي آن بماليد بعد مخلوط برگ چغندر و هويج رنده‌شده را پخش كنيد. در مرحله آخر، ورق سوم را قرار داده با قلم‌مو آب و روغن زده و مخلوط گوشت چرخ‌كرده را ريخته و كمي آويشن بپاشيد.يوفكا را از پايين به صورت لوله پيچيده و در سيني فر چرب شده به مدت 30 دقيقه با حرارت 180 درجه سانتي‌گراد قرار دهيد. در حين پخت يك الي دوبار روي آن را با قلم‌مو روغن ماليده تا كاملا برشته شود. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🫕🥘مواد لازم 🍑 هلو 5 عدد ران مرغ 2 عدد سينه مرغ 1 عدد روغن1 پيمانه نمک به میزان لازم پياز ريز شده1/2 پیمانه آب ليموی تازه4 قاشق سوپخوری آرد1 قاشق سوپخوری زعفران حل شده1 قاشق سوپخوری آلو بخارا بدون هسته6-5 عدد شکر1 قاشق مرباخوری 🍑🫕طرز تهیه خورش هلو : تكه های مرغ را نصف كنيد. سپس با 2 قاشق سوپخوري روغن و 1/2 قاشق مرباخوري نمك مرغ را مزه دار کرده و به مدت 1 ساعت در يخچال قرار دهيد. پياز را با 3 قاشق سوپخوري روغن تفت داده و تكه‌هاي مرغ را اضافه کرده و آنها را تفت دهید. کمی آب گرم اضافه کنید تا روي سطح مرغ را بگيرد و بگذاريد بپزد. آب لیموی تازه، شكر و زعفران را به خورش اضافه کنید. آرد را در یک کاسه با 3 قاشق آب سرد حل کنید، سپس آن را به خورش اضافه کنید و صبر کنید تا خورش کمی جا بیفتد. در این زمان آلو بخاراها را بشویید و آنها را به مدت 15 دقیقه داخل آب جوش خیس کنید، سپس به خورش اضافه کنید. هلوها را پوست گرفته، هسته آنها را در آورده و آنها را خرد کنید. هلو های خرد شده را در یک تابه با 3 قاشق سوپخوري روغن تفت دهيد تا طلايي شوند، سپس آنها را به خورش اضافه کنید 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🔸مواد لازم : ▫️یخ خرد شده یک پیمانه ▫️وانیل نیم قاشق سوپ خوری ▫️قهوه در آب جوش حل شده یک قاشق سوپ خوری ▫️شکر یا عسل یک تا دو قاشق سوپ خوری ▫️موز متوسط پوست کنده و خرد شده یک عدد ▫️شیر بدون چربی یک پیمانه ☕️طرز تهیه : داخل یک مخلوط کن موز، شکر، شیر، پودر کاکائو و قهوه و وانیل بریزید تا یکنواخت شود بعد یخ ها را کم کم اضافه کنید . 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🧂آرد: 3 لیوان تقریبی 🧂تخم مرغ: 1 عدد 🧂روغن: 1 قاشق غذا خوری 🧂نمک: 1 قاشق چای خوری 🧂آب: به میزان لازم 🧂بادمجان: 2 عدد 🧂سیر:2 عدد 🍆ابتدا بادمجان ها را کبابی کرده ، پوست آن ها را بگیرید و با سیر له شده بکوبید تا با هم مخلوط شده و به شکل پوره دربیاید. سپس خمیر را آماده کنید ، آرد ، تخم مرغ ، نمک ، روغن و کمی آب را با هم مخلوط کنید تا خمیر حاصل شود. در ادامه خمیر را کمی ورز دهید تا از حالت چسبندگی خارج شود. خمیر را به اندازه های یکسان تقسیم کرده و با وردنه آن ها را باز کنید. مقداری از مخلوط بادمجان و سیر را روی خمیر پخش کرده و آن را از وسط تا بزنید تا به شکل نیم دایره دربیاید. یک تابه را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس روغن را بریزید و خمیر را داخل آن سرخ کنید ، بعد از این که هر دو طرف آن را سرخ کردید در یک بشقاب قرار داده و میل کنید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍥مواد لازم: ▫️سس تند: ۱ قاشق سوپخوری ▫️مایونز یا خامه : نصف پیمانه ▫️سرکه: نصف پیمانه ▫️روغن زیتون: ۱ پیمانه ▫️مغز کرفس: دو عدد ▫️خیارشور: صد گرم ▫️پیازچه: صد گرم ▫️تخم مرغ آب پز: پنج عدد 🍥طرز تهیه : اول. همه سبزیجات را خرد کنید بعد له کنید .خیارشور را هم چرخ بزنید . دوم . زرده تخم مرغ ها را از سفیده جدا کنید . زرده را از رنده ریز عبور بدهید و با سرکه، سس تند وروغن زیتون قاطی نمایید . سوم. سفیده را هم از رنده ریز عبور دهید و با سبزی خرد شده قاطی کنید. چهارم . خامه را به مخلوط روغن زیتون اضافه کنید و هم بزنید. پنجم . همه مواد را با هم قاطی کنید و خوب هم بزنید تا سس شما اماده شود . 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🫔عدس۱ فنجان 🌯سیب زمینی۱ عدد 🫔پیاز۱ عدد 🌯رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذا خوری 🫔شنبلیله خشک۱ قاشق مربا خوری 🌯رشته پلویی۱ پیمانه 🫔نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم 🌯آبغوره به میزان لازم 🫔روغنبه میزان لازم 🫕ابتدا عدس ها را پاک کرده و می شوییم و داخل آب به مدت ۴ ساعت خیس می کنیم و در این زمان چندین بار آب آن را عوض می کنیم. سیب زمینی و پیاز را پوست گرفته و به شکل نگینی خرد می کنیم. 🫕قابلمه مناسبی را روی حرارت می گذاریم پیاز را به همراه روغن داخل قابلمه می ریزیم و پیاز را کاملا تا زمانیکه طلایی شود تفت می دهیم و به آن نمک، فلفل و زردچوبه می افزاییم. 🫕حالا عدس و رب را به پیاز تفت خورده می افزاییم و خوب تفت می دهیم حالا ۲ لیوان آب افزوده و اجازه می دهیم عدس کاملا پخته شود. 🫕حالا که عدس کاملا پخته شده است شنبلیله، سیب زمینی و رشته پلویی را به آن افزوده و اجازه می دهیم تا سیب زمینی و رشته هم کاملا پخته و اشکنه ما جا افتاده شود نمک و فلفل آن را اندازه کنید و در صورت تمایل کمی آبغوره بیفزایید در ظرف زیبایی ریخته به همراه نان تازه و سبزی خوردن نوش جان کنید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
بار دیگر صبح شد بیدار شد این زندگی ، ای تمام حس بودنهای من صبحت بخیر ... 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕