eitaa logo
آشپزخونه
192.7هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
9.7هزار ویدیو
301 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/AW9c.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
8.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 2 لیوان شیر گرم نصف لیوان آب گرم 1 لیوان روغن 1 قاشق غذاخوری کره (در دمای اتاق) تقریباً 1 قاشق غذاخوری نمک 3 قاشق غذاخوری شکر 2 عدد تخم مرغ (یکی از زرده ها برای مالیدن روی خمیر) 1.5 قاشق غذاخوری مخمر خشک 8 لیوان آرد قنادی یک کف دست شوید خورد شده چند قاشق کره برای مالیدن مخمر و دو ق شکر و اب ولرم و شیر ولرم را درون یک کاسه بریزید تا ده دقیقه روش. و بپوشونید بزارید جای گرم تا تخمیر شود. مواد دیگر را اضافه کنید ، آرد را به تدریج اضافه کنید و یک خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد (به مدت 10 دقیقه ورز دهید) و شوید را اضافه کنید و دوباره ورز دهیدخمیر را به مدت نیم ساعت بپوشانید و در جای گرم استراحت دهیدده قسمت کنید و روی هر قسمت یک قاشق کره بزنید (برای جلوگیری از چسبیدن آن) چانه را با دست پهن کنید. کره نرم شده را بمالید. نوارهایی به شکل رول درست کنید. و گرد کنید . آن را روی سینی فر مرتب بچینید. زرده تخم مرغ را با 1 قاشق چایخوری شکر مخلوط کرده و روی خمیرها ها بزنیدبزارید تو فر به مدت نیم ساعت با دمای ​180-190 درجه. به محض بیرون اوردن روش پارچه بزارید تا خشک شود نوش جان 💖 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
7.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🧑‍🍳 4 عدد سیب زمینی متوسط(آب پز شده) 1 ق مرباخوری نمک 1/4 ق چ فلفل سیاه 1 ق چ پودر فلفل قرمز تند 1 دسته جعغری برای آغشته کردن: 2 عدد تخم مرغ 1 استکان آرد 1لیوان نان سوخاری( خردشده) نوش جان 💖 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
6.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍨🍨 این یه بستنی میوه ای هست که با هر نوع میوه ای که دوس دارین میتونین درست کنین. مواد لازم : نصف بسته خامه قنادی(یا خامه صبحانه)اگه از خامه صبحانه استفاده کردین حتما شکر بزنین یادتون نره. دو بسته دنت هر طعمی که دوس دارین. آناناس یا هر میوه ای. طرز تهیه : خامه و دنت و آناناس رو داخل مخلوط کن میریزیم و میکس میکنیم،حالا که میکس شد ، لیوانی که اسکمو هارو میخواین داخلش بریزین رو وردارین یکم از مواد بستنی توش بریزین یکم از تکه های آناناس،و در آخر ۸ الی ۱۰ ساعت توی یخچال بزارین. چون خامه خودش چرب هست،بعداز یخ زدن راحت از قالب جدا میشه و نیازی به چرب شدن قالب نداره نوش جان 💖 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍮 😋 🔸ابتدا يك پيمانه نشاسته ذرت ، سه پيمانه آب سرد و نصف پيمانه آرد برنج رو باهم مخلوط کرده و خوب هم میزنیم تا کاملا در آب حل بشن. سپس مواد رو روی حرارت گذاشته ، ٥پيمانه شیر و ٢پيمانه شکر رو اضافه میکنیم. ابتدا حرارت رو بالا برده تا مواد گرم بشن و بعد حرارت رو کم کرده و مواد رو مرتب هم میزنیم . کمی که به غلظت رسید نصف پيمانه گلاب و هل رو اضافه میکنیم و باز به هم زدن ادامه میدیم. (برای اینکه ترحلواها قالبی بشن حتما مواد باید غلیظ بشن و این زمان زیادی میبره.) سپس زعفران اضافه کرده هم میزنیم و داخل قالب میریزیم . سپس قالبهارو داخل یخچال قرار داده و یک تا دو ساعت بعد، از قالب بیرون آورده و میل میکنیم. نوش جان 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
5.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍞 آرد نان ۳/۵ لیوان شیر ولرم ۱/۵ لیوان خمیر مایه ۱ ق غ شکر ۱ ق غ نمک ۱ ق م کره نرم ۵۰ g آرد رو داخل ظرف الک کنید وسطش رو گود کنید شکر و خمیر مایه و یک لیوان از شیر رو بریزین و همونطور وسط آرد کمی مخلوط کنید در ظرف رو بذارین ۱۰ دقیقه استراحت بدین تا عمل بیاد و کف کنه بعد باقی شیر رو اضافه کنید نمک رو روی آرد بریزید مخلوط کنید تا خمیر منسجم بشه کره رو اضافه کنید ورز بدین تا کاملا به خورد خمیر بره و نرم و یکدست بشه و به دست نچسبه. در محیط نسبتا گرم یک ساعت استراحت بدین تا حجمش دو برابر بشه. هوای خمیر رو گرفته روی سطح تا کنید و کمی ورز بدین به تکه های ۶۰ گرمی تقسیم کرده و چانه کنید (۱۵ چانه میشه) با اولین چانه شروع کنید و به شکلی که تو ویدئو نشون دادم با دست پهنش کنید دو طرفش رو تا کنید و رول کنید انتهاش رو خوب به هم بچسبونید و داخل سینی با فاصله از هم قرار بدین روی نونها رو با شیر رومال بزنید و با تیغ ۳ برش اریب بزنید روشون رو پوشانده ۳۰ دقیقه استراحت بدین در فر گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه قرار بدین تا وقتیکه طلایی بشن نوش جان 💖 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
5.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😋😋 مواد لازم برای سه نفر👇 لپه یک لیوان گوست چرخ کرده 200 گرم سیب زمینی متوسط یک عدد تخم مرغ یک عدد پیاز متوسط یک عدد نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه به میزان لازم روغن سرخ کردنی ❌نکته های مهم: ☑️حتما لپه را دو ساعتی بزارید خیس بخوره. ☑️بعد از پخت لپه داخل قابلمه آبی باقی نمونده باشه. ☑️اگر خرد کن نداشتید لپه و سیب زمینی را داخل آسیاب له کنید بعد گوشت چرخکرده و تخم مرغ و ادویه ها را اضافه کنید و با دست حسابی ورز بدید. ☑️اگر خواستید شامی بدون گوشت درست کنید میزان سیب زمینی را بیشتر کنید، میشه یه غذای رژیمی ☑️بزارید خوب روغن داغ بشه بعد شامی ها را بچینید با این روش روغن کمتری جذب شامی میشه. ☑️بعد از سرخ شدن شامی، اونا رو روی دستمال آشپزخانه بچینید تا روغن اضافیشون خارج بشه. امیدوارم درست کنید و نوش جونتون کنید. نوش جان 💖 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
6.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ژله کروی 😍😋 هر بسته پودر ژله رو با نصف لیوان اب جوش حل کنین (اب کمتر میریزیم که حالت پاستیلی بگیره و راحت تر از مولد دربیاد) روی بخار اب جوش هم میزنیم تا ذرات ژلاتین حل بشن بعد از اینکه کاملا سرد شد یک چهارم لیوان شیر یا بستنی نرم شده بریزین ژله سفید : نصف بسته پودر ژله آلوئه ورا رو با نصف لیوان اب جوش بنماری کنین و بعد از سرد شدن یک چهارم لیوان شیر یا بستنی سرد شده بریزین ژله بی رنگ: نصف بسته ژله آلوئه ورا رو با دو سوم لیوان اب جوش بنماری کنین و بذارین نیمبند شه کمی از ژله سفید تو مولد چرب شده بریزین و بعد از نیمبند شدنش مولد رو با ژله رنگی پر کنین بذاربن چند ساعت تو یخچال بمونه تا ژله سفت بشه و از مولد خارج کنین تو قالب کره که از قبل با روغن مایع چرب کردین، کمی ژله سفید بریزین بعد از اینکه نیمبند شد گل ها رو توی قالب بچینین یک قاشق ژله الوئه ورا روی گل ها بریزین و بذارین نیمبند بشن تا فیکس بشن باقی ژله آلوئه ورا رو توی قالب بریزین در قالب رو بذارین و خوب فیکسش کنین و بذارین چند ساعت تو یخچال بمونه تا ژله سفت بشه در قالب رو بردارین و ژله های کروی رو از تو قالب جدا کنید. نوش جان 💖 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
3.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اینا لازمه👇 🌀گوشت چرخ‌کرده حدود 300 گرم 🌀پیاز رنده شده و آب گرفته یک عدد 🌀جعفری ساطوری دو قاشق 🌀نعناع خشک یک قاشق چایخوری 🌀نمک و فلفل سیاه و زردچوبه 🌈برای سس 🌀پیاز خرد شده 2 عدد 🌀رب گوجه یک قاشق 🌀رب انار دو قاشق 🌀آبغوره یا آب نارنج حدود نصف استکان 🍀سبزی اصلی این غذا سبزی محلی چوچاق و خالواش هست که ما چون بهش دسترسی نداریم از جعفری و نعناع خشک استفاده می‌کنیم. ☘️نیازی به آرد نخودچی و تخم مرغم نیست چون اگر خوب ورز بدین گوشت چسبندگی لازم رو پیدا میکنه. کنار این غذا سيب زمینی سرخ شده و گوجه فرنگی سرخ شده فراموش نشه. نوش جان 💖 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
2.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍹 ضد عطش و شیک مخصوص 😍 نوش جان 💖 .✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
5.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوش عطرترین شربت برای ماه رمضان تازه می تونید با کاهو هم نوش جان کنید خیلی خیلی هن اسونه و همه موادش هم تو همه خونه ها هست پس درستش کن و با یه تیر دو تا نشون بزن .❤❤ نوش جان 💖 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
😋👌 سیصد گرم گوشت چرخ شده رو با یدونه پیاز متوسط و یدونه سیب زمینی متوسط ریز رنده شده، همراه با یک عدد تخم مرغ مخلوط می کنم و بهش نمک، فلفل وزرد چوبه میزنم دوست داشتین کمی سماق هم میتونین بهش بزنین. مقداری از مخلوطم رو برمی دارم و بادست حالت میدم و توی روغنی که کمی داغ شده دو طرفشو سرخ میکنم. من چندتا کتلت به اندازه ی معمولی درست کردم و با بقیه مواد یدونه بزرگ، که گذاشتم روی برنج😅 دوستان کتلت بزرگ درست مثل کتلتهای کوچیک سرخ میشه و کاملابرشته و مغز پخت میشه. نوش جان 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🌹 بیخیال نداشته هایت✨ بیخیال هرچه توراناآرام میکند🌷 امروز نفس کشیده ای؟✨ پس خوش به حالت🌸 عمیق نفس بکش✨ عشق را ،زندگی را🌺 بودن و شادزیستن را✨😊 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕