6.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حلوا نارگیلی زعفرونی
بخش اول
مواد لازم
آرد سفید ۱۵۰ گرم
پودر قند ۱۰۰ گرم
پودر نارگیل جرب آسیاب شده ۱۲۰ گرم
کره ۱۶۰ گرم همدمای محیط
گلاب ۲۵ گرم
زعفران دم شده غلیظ ۲ ق غ
طرز تهیه
همه چیز در فیلم توضیح داده شده
#نکات 👇
قالب به چرب شدن نیاز نداره
حلوا در یخچال و در ظرف در بسته تا ۲ هفته ماندگاری داره
حتما در یخچال و ظرف در بسته باشه
به دلیل اینکه شکلات نداره در دمای اتاق زود نرم مبشه پس از سرو دوباره در یخچال قرار بدین
۱۵ تا بیست دقیقه قبل از سرو از یخچال خارج کنید
پودر نارگیل حتما حتما آسیاب بشه
آرد قبل و بعد تفت الک بشه
حلوا تا گرمه منسجمه و در قالب فشرده کنید
خونه های قالب رو خوب فشره کنید تا حلواهاتون یکدست و مرتب در بیاد.
اگر بین قالب پر کردن حس کردین حلوا خنک شده و اذیتتون میکنه تابه رو کمی گرمکنید حرارت فقط در حدی باشه که تابه گرم بشه ، حلوا دوباره نرم میشه ، کلا باید سرعت عمل داشته باشید
🍕@ashpazzkhooneh🍕
10.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بخش دوم حلوا نارگیلی زعفرونی
🍕@ashpazzkhooneh🍕
6.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عصرونه فوق العاده لذیذ
مواد لازم
۲ عدد تخممرغ
یک پیمانه شیر
نصف قاشق چایخوری نمک ،
باهم مخلوط کنید
یک پیمانه آرد بریزید و ترکیب کنید.
در آخر هم نصف پیمانه جعفری خرد شده بریزید.
کف تابه رو چرب کنید و یه ملاقه از مواد بریزید و پخش کنید.
زیر و روش کنید تا دو طرفش خودشو بگیره .
سمتی که سبزی کمتری داره مقداری پنیر پیتزا بریزید و اینجوری بپیچید.
روی حرارت بذارید و سرخ کنید تا پنیرشون هم ذوب بشه.
🍕@ashpazzkhooneh🍕
5.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مربای هلو بی نقص
مواد لازم:
دو کیلو هلو
یک کیلو و نیم شکر
یک قاشقجوهر لیمو
یک قاشق کره
هلو هارو پوست بکنید و مثل فیلم خرد کنید،
داخل یک قابلمه شکر بریزید و کمی از هلوها رو بریزید توی قابلمه و روش شکر بریزید و به همین ترتیب ادامه بدید تا تموم بشن،
سر قابلمه رو ببندید و بذاریدش توی یخچال تا یک روز بمونه،
بعد که دیدید هلو ها آب انداخته قابلمه رو بذارید روی حرارت و کره و جوهر لیمو رو بهش اضافه کنید تا به جوش بیاد،
وقتی جوشید هلوها رو از شهد دربیارید و اجازه بدید شهد بجوشه و به غلظت برسه،
بعد دوباره هلوهارو به قابلمه منقل کنید و هم بزنید و اجازه بدید با حرارت کم بجوشه تا قوام بیاد،
تو این فاصله کف هایی که بوجود میاد رو حتما از روی مربا جمع کنید،
بعد که مربا به قوام دلخواهتون رسید اجازه بدید سرد بشه و منتقلش توی شیشه یا هر ظرفی که خواستید
🍕@ashpazzkhooneh🍕
4.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رول کدو
مواد لازم
کدو ۲ تا متوسط
واسه مواد داخلشم
پنیر خامه ای ۱۰۰ گرم
پنیر پارمزان ۱۰۰ گرم
زرده تخممرغ ۱ عدد
ریحون تازه خورد شده ۵۰ گرم
فلفل به میزان لازم
برای سس گوجه
یه دونه پیاز
دو حبه سیر تازه خورد شده
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی ۳ عدد که باید رنده شن
نمک و فلفل به میران لازم
این میزان حدود ۱۵۰ گرم سس بهتون میده
سیر و پیاز و تفت بدین،رب گوجه رو اصافه کنید و یکم که تفت خورد گوجه فرنگیاتونو بریزید و موادو مخلوط کنید بذارید با شعله ی کم سس به غلظت برسه
این سس رو برای پاستا،ساندویچ،پیتزا و .... میتونید استفاده کنید
دمای فر ۱۸۰ درجه باید باشه و مدت پخت حدود ۱ ساعته
🍕@ashpazzkhooneh🍕
5.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴 سیره اجتماعی امام صادق علیهالسلام
🎙حجت الاسلام اوسطی
#شهادت_امام_صادق
#سخنرانی
10.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اگه مشتی هستی بستنی سنتی خودت پز میخوری
مواد لازم:
شیر نیم کیلو یا دو لیوان
خامه قنادی یا صبحانه ۲۰۰ گرم
خامه صبحانه یخ زده
ثعلب یک ق غ
شکر صد گرم
زعفرا یک ق چ
گلاب ۴ ق غ
مغزیجات
🍕@ashpazzkhooneh🍕
کیک زعفرانی رسپی رویا
مواد لازم 👇
تخم مرغ ۴عدد
آرد ۲۰۰گرم
بیکینگ پودر ۲ق چ
وانیل ۱ق چ
شکر ۱۵۰گرم
روغن مایع ۱۰۰گرم
گلاب دو آتیشه ۳۵گرم
شیر ولرم ۷۰گرم
زعفران غلیظ ۲ق چ
پودر هل ۱ق چ
خامه زعفرانی 👇
خامه قنادی ۴۰۰گرم
پنیر ماسکارپونه ۱۰۰گرم
زعفران غلیظ ۳ق غ
گلاب ۲ق غ
شیر عسلی ۱۰۰گرم
طرز تهیه 👇
سفیده و زرده جدا کردم
سفیده رو با ۱/۳مقدار شکر با همزن بزنید تا کاملا فرم بگیره .
زرده ،وانیل ،پودر هل،مابقی شکر با همزن بزنید تا کرمی بشه .(رویا)
شیر ولرم ،روغن مایع،گلاب ،زعفران دم کرده اضافه و در حد مخلوط شدن بزنید .
مواد خشک (آرد ،بکینگ پودر) که قبلا سه بار الک شده به همراه سفیده ها تخم مرغ طی دو مرحله اضافه وآرام مخلوط کنید.
قالب ۲۰سانت کاغذ روغنی میذاریم مایع کیک آماده شده بریزید و داخل فر از قبل گرم شده با درجه ۱۷۵درجه به مدت ۴۰دقیقه بپزید
دما های فر باهم فرق میکنه شما طبق تجربه خودتون تنظیم کنید
برای دیزاین کیک .خامه فرم گرفته با پنیر ماسکارپونه بزنید تا کاملا یک دست بشه وفرم دهی خوبی داشته باشه بعد شیرعسلی ،زعفران دم کرده غلیظ (حتما زعفران غلیظ باشه تا خامه شل نشه )،گلاب اضافه و مخلوط کنید
اگه رنگ خامه دلخواه تون نبود میتونید در حد چند قطره رنگ ژله ای زرد بزنید .
بعد به دلخواه کیک برش بدین میتونید بین لایه ها از فیلینگ شکلات ،نوتلا،کارامل،موز پرک بادام،گردو استفاده کنید
فیلینگ کاملا دلخواه هست ولی پیشنهاد میدم حتما امتحان کنید
من مواد دوبرابر کردم و داخل قالب ۳۰زدم
نکته شما میتونید برای تزیین خامه فقط از خامه قنادی به تنهایی استفاده کنید یا خامه با شیرعسلی ،یا خامه با پنیر ، شیر عسلی وپنیر کاملا به دلخواه هست
وزن کیک نهایی من با فیلینگ ۳,۱۰۰کیلو شد
این کیک بشدت بافت نرم و عالی داره وطعم بسیار دلچسب 😌
🍕@ashpazzkhooneh🍕
✨امامـ صـادق عليهالسلامـ
إنّي لاَُحِبُّ للرجُلِ مِنكُم المؤمنِ إذا قامَ في صلاةٍ فَريضَةٍ أن يُقبِلَ بقَلبِهِ إلى اللّهِ و لا يَشغَلَ قَلبَهُ بأمرِ الدنيا، فليسَ مِن مؤمِنٍ يُقبِلُ بِقَلبِهِ في صلاتِهِ إلى اللّهِ إلاّ أقبَلَ اللّهُ إلَيهِ بوَجهِهِ، و أقبَلَ بقُلوبِ المؤمنينَ إلَيهِ بالمَحَبَّةِ لَهُ بعدَ حُبِّ اللّهِ عَزَّ و جلَّ إيّاهُ.
دوست دارم كه فرد مؤمن شما هرگاه به نماز واجب مىايستد، با دل خويش به خداوند رو كند و دلش را مشغول امور دنيا نگرداند؛
زيرا هيچ مؤمنى نيست كه در نمازش روى دل به خدا كند، مگر اين كه خداوند نيز به او توجّه كند و خداوند عزّ و جلّ او را دوست بدارد و محبّت دلهاىِ مؤمنان را نيز متوجّه او گرداند.
📚 ثواب الأعمال، ص۱۶۳
#حدیث
🍕@ashpazzkhooneh🍕
9.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک اسمارتیز خوراک بچه هاست
مواد لازم :
اسمارتیس یک فنجون
تخم مرغ دو عدد
وانیل نوک ق چ
بکینگ پودر یک ق چ
🍕@ashpazzkhooneh🍕
10.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مزه دار کردن مرغ
با صدا ببینید🔈
یک عدد مرغ کوچیک
دو ق غ پودر پاپریکا
نصف ق غ پودر گشنیز
یک ق غ زردچوبه
یک ق م فلفل تند
یک ق غ پودر سیر
نصف ق غ نمک
دو ق غ روغن زیتون
دو ق غ آبلیمو
دو ق غ سس کچاپ
یک تا دو عدد سیب زمینی
پوست مرغ رو با دقت طبق تصویر جدا کنید روی سینه ی مرغ چندتا شیار عمیق بزنید با کمک سیخ چوبی هم روی تمام سطح مرغ سوراخ بزنید سس رو آماده کرده و تمام سطح داخلی و خارجی مرغ رو به سس آغشته کنید.
داخل ظرف گذاشته روش سلفون بکشید و یک تا دوساعت داخل یخچال بهش استراحت بدید.
کف ظرف سیب زمینی ورقه شده بچینید مرغ رو روی سیب زمینی ها بذارید بال و ران مرغ رو با خلال دندون فیکس کنید و شکم مرغ رو با مواد پر کنید کمی از سس دوباره روی مرغ بزنیدیک لیوان آب کنار مرغ ریخته و حدود یک ساعت و نیم با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد داخل فر بپزید.
#مزه_دار_کردن_مرغ
🍕@ashpazzkhooneh🍕