eitaa logo
آشپزخونه
210.8هزار دنبال‌کننده
12.9هزار عکس
7.5هزار ویدیو
300 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/a40d.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
🔰مواد لازم : گوشت گوسفندی خرد شده: 400 گرم به بزرگ: 2 عدد پیاز متوسط نگینی خرد شده :1 عدد آلو بخارا: 15 تا 20 عدد شکر:1 تا 2 قاشق غذاخوری کره: 30 گرم آبلیمو تازه:1 قاشق سوپخوری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان لازم 🔰طرز تهیه : برای شروع پیازی را که به صورت نگینی خرد کردیم همراه با مقدار روغن داخل قابلمه ریخته و تفت می دهیم تا سبک و نرم شود. سپس گوشت را اضافه می کنیم و همراه با پیاز تفت می دهیم تا رنگ آن تغییر پیدا کند و لایه روی گوشت منسجم شود. سپس کمی زردچوبه و فلفل را به گوشت و پیاز تفت خورده اضافه می کنیم و خوب آن را مخلوط می کنیم. سپس مقداری آب در حدی که روی گوشت ها را با فاصله یک بند انگشت بگیرد می ریزیم. این خورش در اصطلاح باید تنگ آب باشد یعنی بعد از جا افتادن باید مقدار کمی آب داشته باشد. درب قابلمه را روش قرار می دهیم و اجازه می دهیم تا گوشت با حرارت ملایم بپزد. به ها را بعد از شستشو به صورت مکعب های درشت برش می زنیم. بافت به بسیار لطیف و نرم هست و در حین پخته شدن، اگر خیلی ریز برش خرده باشند، یا نازک باشد بافت خودش را از دست می دهد و خورش ما دیگر چهره قشنگی نخواهد داشت. بعد از خرد کردن به، کره را داخل ماهیتابه ذوب می کنیم و البته مواظب هستیم که حرارت ملایم باشد و بلافاصله بعد از ذوب شدن آن به های خرد شده را اضافه می کنیم و یک تفت کوچک به آن می دهیم. به ها که کمی طلایی رنگ شدند آن را از روی حرارت بر می داریم. به های تفت داده شده را به گوشت پخته شده اضافه می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم. برای اینکه به رنگ قشنگ و قرمزش را به خوبی نشان بدهد سعی می کنیم تا حدوداً نیم ساعتی که برای پخت به زمان لازم داریم، درب قابلمه را باز نکنیم. در 15 دقیقه پایانی پخت آلوهایی را که از قبلا با مقداری آب سرد خیس کرده بودیم، آبکش می کنیم و بعد به خورش اضافه می کنیم. و در 5 دقیقه پایانی، چاشنی ها را اضافه می کنیم. شکر را بنا به ذائمان می توانیم کم یا زیاد کنیم. همچنین مقدار خیلی کم نمک به اندازه یک پینچ یا 1/4 قاشق چایخوری به خورش اضافه می کنیم. خورش را بعد از آماده شدن داخل ظرف مورد نظرمان می کشیم و همراه با چلو سرو می کنیم. @ashpazzkhooneh
@ashpazzkhooneh
animation.gif
690.3K
#كوفته_سيب_زمينی_مغزدار 🔺مواد لازم: تخم مرغ: هفت عدد سيب زمينی متوسط: چهار تا پنج عدد پياز: یک عدد فلفل كاپی: یک عدد روغن زيتون: یک قاشق سوپخوری جعفری خرد شده: یک قاشق سوپخوری آرد و آرد سوخاری: به ميزان لازم نمك و فلفل سياه: به ميزان لازم روغن سرخ كردنی: به ميزان لازم 🔺طرز تهیه شش عدد از تخم مرغ ها را آبپز کرده، پوست گرفته و كنار می گذاريم. سيب زمينی ها را آبپز كرده و اجازه می دهيم تا خنك شوند، سپس آنها را رنده می كنيم. پياز و فلفل کاپی را به صورت خيلی ريز خرد کرده و به سيب زمينی های رنده شده، همراه نمك و فلفل اضافه می كنيم. روغن زيتون، جعفری و تخم مرغ دیگر را اضافه كرده و با دست مواد را با هم مخلوط می نماييم. كمي آرد به آن اضافه کرده تا مواد قوام و چسبندگي لازم را پيدا كند. از مواد به اندازه يك نارنگی درشت برداشته، با دست آن را باز كرده، يك عدد تخم مرغ آبپز وسط آن قرار داده و با دست آن را بسته و فرم می دهيم. توپ های آماده را درون آرد سوخاری غلطانده و در روغن فراوان سرخ می کنیم. @ashpazzkhooneh
#خوراك_سبزيجات 🔸پيازتفت بديدنمك،فلفل،زردچوبه،پاپريكا،پوره گوجه رواضافه كنيدتفت بديد١ سيب زمينى،هويج،لوبيا سبز رواضافه كنيد.١/٢ليوان ابجوش،١/٢ليوان ابغوره بريزيدوبگذاريد بپزد @ashpazzkhooneh
✨ ترفند #کاهش_وزن ✨ 🍃شوید خشک شده را به ماست کم چرب اضافه کنید و در میان وعده ها یا به عنوان دسر در وعده های غذایی میل کنید! شوید خشک یکی از بهترین چربی سوزهاست 💕 @ashpazzkhooneh
#سالاد_ماکارانی_با_ژامبون ✏️مواد لازم برای۴ نفر 🚩ماکارونی (فرم دار): ۱ لیوان 🚩ژامبون مرغ: ۱۰۰ گرم 🚩ژامبون گوشت: ۱۰۰ گرم 🚩قارچ (درشت): ۵ عدد 🚩پیازچه: ۲ عدد 🚩نخود فرنگی: 1.5 فنجان 🚩جعفری (ساطوری شده): ۱ قاشق غذا خوری 🚩خیارشور: ۷ عدد 🚩گوجه فرنگی گیلاسی (یا مینیاتوری): به مقدار لازم 🚩کره: به مقدار لازم 🚩سس مایونز : به مقدار لازم 🚩نمک و فلفل: به مقدار لازم ♨️طرز تهیه 🔹ابتدا در ظرفی مناسب ماكارونی را به همراه مقداری آب،نمك و كمی آبلیمو به مرحله آبكشی رسانده و آبكش كنید و با آب سرد بشویید. 🔹در تابه ای مقداری كره ریخته و ماكارونی را داخل آن كمی تفت داده و به ظرف مناسبی انتقال دهید تا سرد شود.قارچ را خرد كرده و در مقداری كره و آبلیمو سرخ كنید.فلفل دلمه ای و پیازچه را نیز نگینی خرد كرده و با مقداری كره یا روغن سرخ كنید.همه مواد سرخ شده را داخل توری قرار دهید تا روغن آنها كاملا برود و خشك شوند. 🔹نخودفرنگی را با مقداری آب و نمك بپزید و آب آن را جدا كنید.همه مواد آماده شده را با هم مخلوط كنید.خیارشور را نگینی ریز كنید و ژامبون ها را نیز نگینی خرد كنید و مواد را به سالاد اضافه كنید. 🔹سس مایونز و جعفری خرد شده را به همراه مقداری آبلیمو به مواد اضافه كرده و نمك و فلفل آنها را اندازه كنید و حداقل 1ساعت داخل یخچال قرار دهید تا سالاد سرد شود.سپس روی سالاد گوجه گیلاسی ریخته و برای سرو آماده كنید. @ashpazzkhooneh
#_کله_گنجشکی😍🌹 ✍طرزتهیه: ابتدا یه پیاز رنده کردم آبش گرفتم و به سیصد گرم گوشت چرخ کرده اضافه کردم نمک ،فلفل،زردچوبه، سبزی معطر خشک (نعنا، ریحان)اضافه کردم چنگ زدم و ده پانزده بار بر داشتم وبه ظرف کوبوندم بعد دستم خیس کردم کمی کوچکتراز گردو برداشتم تو دستم گرد کردم تو سینی چیدم گذاشتم یخچال. بعداز نیم ساعت با کمی کره تفت دادم کوفته هارو برداشتم دوتا پیاز رنده کردم تو همون تابه ریختم نمک وزرد چوبه زدم پیازم که سبک شد یه قاشق سر پر رب اضافه کردم باز تفت دادم بعد سه چهارتا گوجه رنده کردم به موادم اضافه کردم بعد آب جوش اضافه کردم بعد هم کوفته ریزه هارو توش ریختم . من چند تکه دنبه هم اضافه کردم یه ساعت گذاشتم بجوشه بخاطر دنبه خواستم چربیش آب بشه . بعداز یک ساعت سیب زمینی خردشده و آلو جنگلی اضافه کردم دوباره اجازه دادم تا یک ساعت هم بپزه. البته اگه دنبه اضافه نکنین همون یک ساعت کافیه. وهمون موقع که کوفته هارو میریزین سیب زمینی و آلو رو بریزین. واینکه من آبش زیاد کردم تا مثل آبگوشت بشه آبش برداشتم جدا سرو کردیم @ashpazzkhooneh
animation.gif
696.4K
شير: ۳ لیوان آرد برنج: ۳ ق غ نشاسته ذرت: ۲ ق غ خرما: ۱۵ عدد دارچين: ۱ ق م هسته خرماها رو درآورده و با كمی آب روی حرارت می گذاریم تا نرم شود وبعد خرما را با چنگال له می كنيم. آرد و نشاسته را به شير سرد اضافه کرده و هم می زنيم تا كامل تركيب شوند و بعد خرما و دارچين را نيز به شير اضافه کرده و روی حرارت ملايم مرتب هم می زنيم تا بجوشد و قوام آید . سپس در ظرف سرو ريخته وصبر می كنيم خنک شود وبه دلخواه تزيين كنيد. @ashpazzkhooneh
✅ انجام به صورت توسط حکیم هم اکنون در کانال زیر 👇👇 💟 eitaa.com/joinchat/3862364166C6ed3b11f40 🔸به همراه کارگاه رایگان فرصت محدود❌
مواد لازم📝 لوبیای مخصوص باقلاقاتق ۲۵۰ گرم کره ۲۰۰ گرم سیر یک بوته تخم مرغ ۴–۳ عدد شوید خشک ۲/۱ فنجان یا شوید تازه: ۱۰۰ گرم زرد چوبه یک قاشق چایخوری نمک و فلفل به مقدار لازم ✍طرز تهیه: لوبیای مخصوص باقلا قاتق را شسته و یک روز قبل آن را خیس می‌کنیم. سپس پوست آن را می‌گیریم. سیر را پوست گرفته و خرد می‌کنیم و با کره کمی تفت می‌دهیم. باقلای پوست گرفته را اضافه می‌کنیم و خوب تفت می‌دهیم. زرد چوبه و شوید را اضافه می‌کنیم و کمی تفت می‌دهیم. به باقلا آنقدر آب اضافه می‌کنیم تا یک بند انگشت روی آن را آب بگیرد. شعله را ملایم کرده و می‌گذاریم بپزد، ولی له نشود. نمک و فلفل آن را میزان کرده و ۳ عدد تخم مرغ را هم می‌زنیم و به خورشت اضافه می‌کنیم و در ظرف را می‌گذاریم تا تخم مرغ‌ها کمی سفت شوند و سپس آن را در ظرف می‌کشیم. یکی از تخم مرغ‌ها را نیمرو کرده و در وسط ظرف خورشت قرار می‌دهیم. نکته: ۱_اگر لوبیای باقلا قاتق را کمی سرخ کنیم، هنگام پختن له نمی‌شود. ۲- این نوع خورش باید کمی آب داشته و جا افتاده باشد. @ashpazzkhooneh
#ذرت_مکزیکی🌽 😋 ▫️کنسرو ذرت ٢ قوطی ▫️قارچ خرد شده ١ پ ▫️پنیر پیتزا ١/٢ پ ▫️سس مایونز ٢-٣ ق غ ▫️نمک فلفل و آویشن به میزان لازم ▫️کره ۵۰ گرم 🔸ابتدا کنسرو رو می جوشونیم. کره و قارچ رو داخل تابه میریزیم و تفت میدیم تا قارچ سبک بشه بعد ذرت رو اضافه میکنیم و در تابه رو میذاریم و اجازه میدیم روی حرارت ملایم بخارپز بشه. 🔸نمک فلفل و اویشن رو میریزیم, سس هم اضافه میکنیم کمی که مواد به خرد هم رفتن پنیر رو میریزیم و وقتی آب شد زیر تابه رو خاموش میکنیم. الان فصل بلاله میتونید از دونه های تازه بلال هم استفاده کنید فقط بپزید تا نرم بشه @ashpazzkhooneh
#آیس_چاکلت 💡حتماً همه ی شما تابحال نوشیدنی هات چاکلت یا شکلات داغ را امتحان کرده اید. اما اگر از طرفداران شکلات باشید در فصل گرما و تابستان نمی توانید سراغ این نوشیدنی بروید پس بهتر است این آیس چاکلت یا شکلات سرد را امتحان کنید که با داشتن عرق نعناع نسبت به نمونه های مشابه از خنک کننده گی بیشتری برخوردار است. ✏️مواد اولیه آیس چاکلت: 🚩شیر سرد نصف لیوان 🚩آب جوش نصف لیوان 🚩شکلات تخته ای (در طعم دلخواه) 300 گرم 🚩یخ (میتوان از چند اسکوپ بستنی بجای یخ استفاده کرد) 🚩عرق نعناع 1 قاشق غذاخوری 🚩برگ نعناع برای تزیین ♨️طرز تهیه آیس چاکلت: 🔹طرز تهیه شکلات سرد بدین صورت است که ابتدا لازم است که شکلات تخته ای را رنده بزنید تا به قطعات ریزتری خرد شود و سپس به همراه اب جوش و عرق نعناع در مخلوط کن بریزید تا ترکیب شده و یک مایع غلیظ شکلاتی ایجاد شود. در تهیه آیس چاکلت می توانید از شیر های طعم دار و یا شکلات های طعم دار و یا حتی مغز دار استفاده نمایید و این کاملا بستگی به سلیقه ی شما دارد . 🔸در مرحله ی بعد ، شیر را به مواد بالا اضافه نمایید و کاملا مخلوط نمایید . یک لیوان مناسب انتخاب کرده و آیس چاکلت را در درون آن ریخته و هم چنین قطعات یخ را نیز بیفزایید و تزیین را نیز می توانید با استفاده از برگ نعناع انجام دهید . @ashpazzkhooneh