eitaa logo
آشپزخونه
210.7هزار دنبال‌کننده
12.9هزار عکس
7.5هزار ویدیو
300 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/a40d.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
🥙کوکو قارچ پسته مواد لازم: 🥗قارچ ۳۰۰ گرم 🥗پیاز ۲ عدد 🥗پسته خام ۱۰۰ گرم 🥗پودر سوخاری 🥗آرد ۲ قاشق 🥗تخم مرغ ۴ عدد 🥗پاپریکا و پودر سیر 🥗ادویه یک قاشق 🥗پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم 🥗فلفل دلمه‌ای طرز تهیه: 🗨قارچ‌ها رو ریز و مکعبی خرد کنید، رنده نکنید، چون آب میندازه. پیازها رو رنده ریز کنید و آبشو بگیرید. فلفل دلمه‌ای رو قرمز انتخاب کردیم تا رنگ زیباش غذا رو جذاب کنه، مکعبی و ریز خرد میکنیم. پسته ها رو بعد از پوست گیری، خرد کنید؛ طوریکه زیر دندون بیاد. همه مواد رو باهم میکس کنید. کف ظرف فر رو با روغن زیتون چرب کنید، مواد رو کف قالب بریزید. روی ملات کوکو، چند برش مکعبی از کره قرار بدید، تقریبا ۳۰ گرم. اجازه بدید تو فر ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه بپزه، اگر تایمتون پُر شد ولی وسط کوکو هنوز نرم بود، فویل بکشید روش و اجازه بدید پانزده دقیقه دیگه بپزه. @ashpazzkhooneh
👆👆👆 مواد لازم: شیر خشک=2 قاشق غذاخوری خامه=1 قاشق مرباخوری وانیل=کمی آب جوش=1 لیوان شکر=در صورت تمایل پودر کاکائو برای تزئین طرز تهیه: تمام مواد را در مخلوط کن به مدت یک دقیقه خوب با هم مخلوط می کنیم سپس مخلوط را در لیوان یا کوپ ریخته و روی آن را کمی پودر کاکائو می ریزیم. @ashpazzkhooneh
✏️مواد لازم 🔸کلم قمری 500 گرم 🔸گوشت چرخ کرده 250 گرم 🔸پیاز 2 عدد 🔸تخم مرغ 1 عدد 🔸برنج 3 لیوان 🔸آرد نخودچی 2 قاشق غذاخوری 🔸سبزی ( شوید.تره.ترخان.ریحان ) 100 گرم ♨️طرز تهیه 🔹داخل کاسه ای گوشت چرخ کرده ، 1 عدد پیاز رنده شده ، آرد نخودچی ، تخم مرغ ، مقداری نمک و فلفل را خوب مخلوط کنید تا مواد یکدست شوند ( آب پیاز رنده شده را با دست بگیرید ) 🔹 با دست از مواد کوفته بردارید و قلقلی های یک اندازه ای درست کنید و در روغن سرخ نمائید و کنار بگذارید ( بهتر است قلقلی ها را به اندازه یک فندق گرد کنید ). 🔹کلم قمری ها را رشته ای خرد کنید و داخل قابلمه بریزید و با مقداری نمک ، زردچوبه و 1-2 لیوان آب بپزید تا نرم شوند ( آب کلم باید تمام شود ). 🔹داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و 1 عدد پیاز را خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم شود سپس کلم های پخته و سبزی های خرد شده را اضافه کنید و چند دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید. 🔹 برنج را 30 دقیقه خیس دهید سپس با چند لیوان آب و مقداری نمک داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید و پس از اینکه کمی جوشید آبکشی کنید ( برنج را زمانی آبکشی کنید که وقتی میان دو انگشت میفشارید اطراف برنج نرم و مغز آن کمی خام باشد ). 🔹قابلمه را روی حرارت قرار دهید ، ته قابلمه مقداری روغن بریزید و ته دیگ دلخواه تان را قرار دهید ( نان ، سیب زمینی و … ) ، مایه کلم ، گوشت های قلقلی و برنج را لایه لایه داخل قابلمه بریزید تا وقتی که مواد تمام شوند. 🔹حرارت را زیاد کنید تا برنج بخار کند سپس نصف لیوان آب را با مقداری روغن مخلوط کنید و روی برنج بریزید و حرارت را کم کنید ، پس از دم کشیدن برنج را در دیس بکشید و با گوشت قلقلی ، برنج زفرانی و … سرو کنید. 💡نکته ها 🔸می توانید بجای سبزی های تازه از سبزی های خشک نیز استفاده کنید، در صورت تمایل 1 قاشق چایخوری پودر لیمو عمانی برای طعم بهتر به مخلوط کلم اضافه نمائید ، بجای کلم قمری از کلم سفید هم میتوانید استفاده کنید. @ashpazzkhooneh
🍻فواید نوشیدنی آب + عسل + دارچین ! ➕. چربی سوزی ➕. رفع کم خونی ➕. تقویت معده ➕. تقویت اعصاب 🍻+ هرروزصبح ناشتا و شب موقع خواب 1قاشق عسل طبیعی را در 1 استکان آبجوش حل و دارچین اضافه کرده ومیل کنید. @ashpazzkhooneh
🥟نان سيميت تركيه‌ای مواد لازم: 🔘كره ١٢٥ گرم 🔘شير ١ ليوان 🔘آب ١ ليوان 🔘روغن مايع 🔘نمك ١ قاشق 🔘شكر ٢ قاشق 🔘خمير مايه 🔘تخم مرغ ١ عدد 🔘آرد ٦ ليوان 🔘شيره انگور 🔘كنجد طرز تهيه: 💬تو يه كاسه بزرگ آب و شير ولرم رو بريزيد و بعد خمير مايه فورى رو اضافه كنيد، كمى هم بزنيد تا خمير مايه حل شه. كره ذوب شده، روغن، شكر، نمك و تخم مرغ رو بهش اضافه كنيد و هم بزنيد. در نهايت، آرد رو اضافه كنيد. اولش با قاشق چوبى مخلوط كنيد، تا جاييكه خمير تو دست بياد. بعد با دست ورز بديد. یه مقدار كه ورز داديد، تو يه كاسه كمى آرد بپاشيد و خمير رو بذاريز تو كاسه، روش پارچه بندازيد و بذاريد جاى گرم و تاريك. حدود يك ساعت بعد، پف خمير رو با دست بگيريد و مجدداً ورز بديد. از خمير به اندازه نارنگى برداريد و گرد كنيد، بعد بصورت لوله هاى ١٥ سانتى در بياريد. دوتا دوتا كنار هم بذاريد و بهم تاب بديد. بعد هم دو سر خمير كه بهم پيچيده شده رو بهم بچسبونيد. تو ظرف شيره انگور كه با كمى آب رقيق كرديد بزنيد و بعد هم تو ظرف كنجد بغلتونيد. كف سينى فر كاغذ روغنى بندازيد. با فاصله كنار هم بچينيد و بذاريد فر با دماى ١٨٠ درجه و بمدت ٢٠ دقيقه. @ashpazzkhooneh
🍰کیک دبل چاکلت مواد لازم: 🥮تخم مرغ 3 عدد 🥮شکر 1 پیمانه 🥮آرد 2 پیمانه 🥮کاکائو نصف پیمانه 🥮بگین پودر 1 قاشق 🥮شیر 1 پیمانه 🥮روغن نصف پیمانه 🥮وانیل کمی 🥮شکلات تلخ طرز تهیه : 🍶ابتدا فر رو با درجه حرارت 180 روشن میکنیم. قالب مورد نظر رو با کره حسابی چرب کنید. آرد و کاکائو و بگین پودر رو سه بار الک کنید. تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن برقی حدود پنج دقیقه هم میزنیم تا حسابی کشدار بشه. اگر با دست اینکا رو میکنید زمان دو برابر میشه. روغن و شیر رو هم به تخم مرغ اضافه کرده و هم میزنیم. حالا همزنو میزاریم کنار و آرد رو کم کم اضافه کرده و با لیسک هم میزنیم. حالا مایع کیک رو در قالب ریخته و میزاریم تو فر به مدت 45 دقیقه. بعد از خارج کردن کیک از قالب سس شکلات رو میریزیم روش. شکلات تلخ رو روی بخار آب بن ماری و سه قاشق روغن مایع رو بهش اضافه کرده و روی کیک میریزیم. @ashpazzkhooneh
🔘برای این که برنج شما خوب قد بکشد و دانه باشد ۲۴ ساعت قبل از پخت، برنج را با آب ولرم بشویید و بعد ۲ تا ۳ سانتی‌متر روی آن را آب بریزید. برای هر کیلو، نصف لیوان نمک که بهتر است از نوع سنگ نمک باشد به برنج خیس کرده اضافه کنید. هنگام پخت برنج زمانی که برنج در حال جوشیدن کامل است مقداری آب خنک به برنج اضافه کنید و به اصطلاح به برنج شوک دهید. این کار باعث قد کشیدن برنج می‌شود. @ashpazzkhooneh
هدایت شده از ایتایار
#تنها_ژلاتین_حلال_ایرانی با یک تیر سه نشان ✨ تغذیه سالم و #ارگانیک ✨ تنها نمونه #صد_در_صد حلال ✨ حمایت از کالای #ایرانی🇮🇷 تنها ژلاتین دارای گواهی حلال از دفتر #نمایندگی_ولی_فقیه http://eitaa.com/joinchat/483065856Cd27380b1cf با ما همراه باشید با کلی دستور دسر و ژله با #ژلاتین_حلال 👌مقوی، سالم، حلال
🍰کیک دبل چاکلت مواد لازم: 🥮تخم مرغ 3 عدد 🥮شکر 1 پیمانه 🥮آرد 2 پیمانه 🥮کاکائو نصف پیمانه 🥮بگین پودر 1 قاشق 🥮شیر 1 پیمانه 🥮روغن نصف پیمانه 🥮وانیل کمی 🥮شکلات تلخ طرز تهیه : 🍶ابتدا فر رو با درجه حرارت 180 روشن میکنیم. قالب مورد نظر رو با کره حسابی چرب کنید. آرد و کاکائو و بگین پودر رو سه بار الک کنید. تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن برقی حدود پنج دقیقه هم میزنیم تا حسابی کشدار بشه. اگر با دست اینکا رو میکنید زمان دو برابر میشه. روغن و شیر رو هم به تخم مرغ اضافه کرده و هم میزنیم. حالا همزنو میزاریم کنار و آرد رو کم کم اضافه کرده و با لیسک هم میزنیم. حالا مایع کیک رو در قالب ریخته و میزاریم تو فر به مدت 45 دقیقه. بعد از خارج کردن کیک از قالب سس شکلات رو میریزیم روش. شکلات تلخ رو روی بخار آب بن ماری و سه قاشق روغن مایع رو بهش اضافه کرده و روی کیک میریزیم. @ashpazzkhooneh
🍝شویدپلو با میگو مواد لازم: 🔹برنج 🔹میگو 🔹شوید خشک 🔹پیاز و سیر زردچوبه و زعفران 🔹🔹نمک و فلفل 🔹روغن طرز تهیه: ▪️ابتدا میگو رو پاک کنید وکنار بزارید. بعد برنج رو آبکش کنید و با شوید خشک مخلوط کنید. بزارید دم بکشه. تو این فاصله که برنج دم میکشه یک عدد پیاز را خرد کرده و سرخ کنید. سپس یکی دوتا سیر را رنده کرده و به پیاز اضافه کنید. بعد کمی زردچوبه اضافه کرده و تفت بدید. حالا میگو رو بریزید وتفت بدید. در اخر زعفران رو ریخته و نمک و فلفل را هم به میزان دلخواه اضافه کنید. حالا میگو اماده شده. میتونید لابه لای برنج بریزید و یا جدا سرو کنید. @ashpazzkhooneh
🥗سالاد اسفناج و توت فرنگی با سس بیکن مواد لازم: ▪️چهار فنجان اسفناج تازه ▪️دو فنجان توت فرنگی خرد شده ▪️یک چهارم فنجان پیاز خرد شده ▪️یک بسته بیکن ▪️یک قاشق غذا خوری شکر ▪️سه قاشق غذاخوری سرکه سیب ▪️نصف قاشق چایخوری خردل ▪️نمک و فلفل به مقدار لازم طرز تهیه: 🥄بیکن ها را خرد کنید و در ماهیتابه سرخ کنید تا ترد شوند. بیکن ها پس از سرخ کردن، روغن پس می دهد، روغن آن را در قابلمه ای کوچک بریزید و پیاز ها را در آن سرخ کنید. بعد از اینکه پیازها طلایی شدند، خردل، سرکه سیب و شکر را به آن اضافه کنید. مواد را روی حرارتِ کم گرم کنید و در حین گرم شدن، آنرا با قاشق هم بزنید. نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و در آخر بیکن های سرخ شده را به آن بیافزایید. توت فرنگی های خرد شده را داخل یک کاسه بریزید و اسفناج را به آن اضافه کنید و سسی را که درست کردید، روی آن بریزید و سالاد را سرو کنید. برای اینکه سالادتان رژیمی تر باشد، می توانید به جای بیکن از روغن نارگیل و به جای شکر از عسل استفاده کنید. @ashpazzkhooneh
🥘شامی سیب‌زمینی هندی مواد لازم: 🥔سیب زمینی ۳ عدد 🥔آرد نخود ۸۰ گرم 🥔زرده تخم مرغ ۱ عدد 🥔لپه پخته ۱ پیمانه 🥔نعناع و جعفری 🥔تخم مرغ کامل ۱ عدد 🥔نمک و فلفل 🥔زیره سبز ۱ قاشق طرز تهیه: 🥙سیب زمینی و لپه را پخته و بهم اضافه می کنیم و میکس می کنیم. سپس زرده را اضافه کرده و سبریجات معطر و آرد نخود بعلاوه ادویه جات را باهم مخلوط میکنیم. به اندازه یک کلوچه برداشته داخل تخم مرغ و آرد نخود زده و داخل روغن سرخ می کنیم. این شامی با سس تمبر هندی هم قابل سرو است. @ashpazzkhooneh