eitaa logo
آشپزخونه
211.8هزار دنبال‌کننده
12.9هزار عکس
7.4هزار ویدیو
300 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/a40d.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
با ماساژ کف پا کمردرد را تسکین دهید 👌 🔸بر اساس علم رفلکسولوژی تحریک نقاط خاصی از پا به تسکین کمردرد مزمن، حتی بیشتر از ماساژهای معمولی کمک میکند. روش انجام ماساژ: 🔸کار ماساژ را با ریختن کمی روغن بدن بر روی پا آغاز کنید. سپس انگشتان شست خود را از پاشنه پا به سمت انگشتان پا بکشید و تمرکزتان را روی قوس کف پا بگذارید. این حرکت را به مدت چند دقیقه تکرار کنید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#فرنی_شکلاتی🍮 😋 نیم لیتر شیر 3ق س شکر 1ق س پودرکاکائو، 1ق س اردبرنج، 1ق س نشاسته ذرت رو باهم توی ظرف میریزیم‌و باهمزن دستی خوب هم‌میزنیم‌تا کاملا صاف و یکدست بشه گلاب روهم‌اضافه میکنیم ومیذاریم‌روی حرارت مدام‌هم میزنیم تا مایع غلیظ‌بشه به غلظت مناسب که رسید شعلرو‌خاموش میکنیم و فرنی رو‌توی ظرف مورد نظر ریخته تزیین‌میکنیم 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آش_بلغور موادلازم سبزی آش (تره، گشنیز، جعفری، اسفناج) نیم کیلو (بیشترم شد چه بهتر) نخود نصف پیمانه لوبیاچیتی نصف پیمانه عدس یک‌پیمانه بلغور گندم یک‌پیمانه پیاز نعنا نمک، فلفل، زردچوبه طرزتهیه نخود و لوبیا رو‌باهم و عدس رو جدا از شب قبل بزارید خیس بخوره یکی دوبار آبش رو‌عوض کنید نخود و لوبیا رو باهم بزارید بپزه بلغور، عدس، سبزی و پیاز خورد شده رو همراه زردچوبه(یکی دوقاشق غذاخوری بریزین خوشرنگ شه)، نمک و فلفل سیاه (من یه کوچولو فلفل زیاد میریزم) در قابلمه بریزید آب اضافه کنید و بزارید جوش بیاد بعد از جوش آمدن زیر شعله رو‌کم کنید و درش رو بزارید و اجازه بدید بپزه و کمی لعاب بندازه اگر آب قلم داشتین حتما داخل اش بریزید نداشتین یه دونه عصاره گوشت بندازین بعد از اینکه نخود و لوبیا پخته شد به آش اضافه کنید صبر کنید خوب لعاب بندازه، هر از گاهی آروم هم بزنید تا آش ته نگیره پیاز داغ آماده کنید برای روی آش (من پیاز زیاد دوست دارم یکی دو قاشق پیاز داغ هم داخل آش میریزم آخراش که خیلی خووشمزه میکنه) نعنا رو هم با کمی روغن در تابه ی دیگری یه کوچولو تفت بدید 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#حلوا_مسقطي 💙🍀مواد لازم شش پيمانه. آب نشاسته گل (معمولی). يك پيمانه گلاب يك پيمانه زعفران يك چهارم پيمانه شكر يك پيمانه مغز (پسته .بادام.....) روغن مايع پنج ق غ 💙🍀.طرز تهیه ايندفعه به پيشنهاد دوست عزيزم همه مواد رو اول با هم مخلوط كردم و بعد گذاشتم رو حرارت كه بنظرم نسبت به دفعه هاي قبل حلوام خيلي بهتر شد نشاسته و اب و شكر و زعفرون و گلاب را با قاشق خوب هم بزنيد تا نشاسته كامل حل بشه و بعد روي حرارت قرار دهيد با حرارت ملايم مدام هم بزنيد حرارت را زياد نكنيد و حتما مدام هم بزنيد وقتي شروع كرد به غليظ شدن حرارت رو كم كم كنيد شبيه به دم كردن برنج بذاريد يك ساعت و نيم با حرارت كم خوب خامي نشاسته كرفته و حلوا شفاف بشه . مواظب باشيد هم بزنيد ته نگيره يا دون دون نشه . (همزدن زیاد باعث بیش‌تر کش اومدن حلوا میشه ) در اخر روغن را اضافه كنيد يا هم مغز بادام اكه دوست داريد سپس حرارت و خاموش کنید و بذاريد دو سه دقيقه از داغي بيوفته و سريع بريزيد داخل ظرف سرو چون سريع رؤيه ميبنده و اين حلوا در بيرون از يخچال هم سفت ميشه ميتونيد بذاريد در دماي محيط 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یکی بیاد اینو درست کنه ببینیم واقعیه یا سرکاریه🙄🙄🙄 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
دانه کرفس شنیده بودین؟!! 👈6 مزیت خوردن دانه های کرفس 🔹️منبع خوبی از مواد معدنی ضروری مانند کلسیم و منگنز و آهن هستند. 🔹️میزان کمی از کالری را به بدن وارد 🔹️از سلامت استخوان ها حمایت می کنند. 🔹️به افزایش تولید سلول های قرمز خون کمک می کنند. 🔹️سطح قند خون را بهبود می بخشد. 🔹️با باکتر ی ها مبارزه می کند. 🔹️دارای خواص آنتی اکسیدانی است. 🔹️دانه کرفس برای درمان بیماری هایی مانند برونشیت، اختلالات پوستی و آنفولانزا استفاده می کنند. ➕به صورت عصاره یا کپسول در دسترس هستند 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#نان_سیب_زمینی 🥯 😋 ▫️حدود 5 تا 6 عدد سیب زمینی متوسط ▫️یک عدد تخم مرغ و یک زرده برای رومال ▫️1 ق چ بکینگ پودر ▫️نمک و فلفل کمی ▫️1 تا 2 ق غ روغن زیتون ▫️100 گرم آرد الک کرده ▫️پنیر پارمزان یک پیمانه 🔸سیب زمینی ها رو آبپز کنید و پوست بگیرید. پوره کنید و بعد خنک کنید. با روغن زیتون و تخم مرغ مخلوط کنید و‌ نمک و فلفل بزنید. اکنون آرد رو کم کم اضافه کنید تا خمیر یکدستی بوجود بیاد و اگه لازم بود کمی آرد اضافه کنید اما سفت نشه. از خمیر چونه درست کنید. پهن کنید و به اندازه دلخواه دربیارید. ضخامت زیاد نباشه. سینی رو چرب کنید و کاغذ بندازید. خمیر رو منتقل کنید و بین شون فاصله بذارید. با چنگال روی نونا خط بندازید. با زرده و کمی روغن مایع رومال درست کنید و رویه نونها بمالید و از پنیر رنده شده کمی بپاشید. در صورت تمایل کنجد و یا زعفران یاسیاه دونه ویا شوید و ... روشون بپاشید. فر رو از قبل روشن و داغ کنید و روی 200 درجه سانتیگراد تنظیم و به مدت حدود 20 تا 25 دقیقه بپزید تا طلایی بشه 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نکاتی مهم درباره‌ی ابراز محبّت زبانی 🔴 #استاد_عباسی 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
اگه میخواید گوشت چرخ کرده رو مثل همبرگر برای داخل ساندویج دایره ای درست کنید کافیه داخل یک درب دبه های بزرگ رو سلفون بزارید داخلش رو با گوشت پر کنید و با قاشق فشار بدید بعد با همون سلفون جدا و بسته بندی کنید 🍔😋 🎀 🌸 🎀 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ای وای انقدر زولبیا خوردم .... باز که اضافه وزن پیدا کردم 😀😀 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🌷سلام صبحتون بخیر 🍃🌷ان شاءالله 🍃🌷قلبتون لبریزاز مهربانی 🍃🌷وجودتون 🍃🌷سرشاراز سلامتی 🍃🌷زندگی تون 🍃🌷پراز عشق و محبت 🍃🌷وعاقبت بخیر 🍃🌷باشید و خوشبخت 🍃🌷روزتون زیبا و در پناه خدا 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
درست کردن شکلات های زیبا برای پذیرایی از مهمونهای عزیزتون 🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕