🥘خوراک کدو سبز با پنیر پیتزا
🔸مواد لازم
* پیاز / 1 عدد (خرد شده )
* روغن زیتون / 1 قاشق غذاخوری
* کدو / 4 عدد بزرگ ( حلقه شده )
* آب / 2 قاشق غذاخوری
* پودر زیره سبز / 2/1 قاشق مرباخوری
* فلفل قرمز / 2/1 پیمانه ( ریز شده و سرخ شده )
* نمک و فلفل / مقداری
* پنیر فتا / 2 قاشق غذاخوری
🥘طرز تهیه :
پیاز خرد شده را برا حرارت متوسط 5 دقیقه با روغن زیتون تفت دهید تا نرم شود. کدو، آب و زیر را اضافه کنید، شعله را کم کنید و درب ظرف را ببندید تا مخلوط 3 تا 5 دقیقه ریز جوش بزند و کدوها نرم شوند. فلفل قرمز خرد شده و سرخ شده را اضافه کنید. پنیر رنده شده را روی کدوها بپاشید و سرو کنید.
نکته: فلفل قرمزها را میتوانید به جای سرخ کردن کبابی کرده و پوست بگیرید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍅جوجه کباب با بلال و سالاد گوجه فرنگی🍗
🍔مواد لازم برای 4 نفر:
سینه مرغ بدون پوست و استخوان: 700 گرم (به قطعات 5 سانتیمتری تقسیم شود).
سیر: 2 حبه (کاملا ریز شود).
پودر آویشن: نصف قاشق غذاخوری
روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به اندازه لازم
بلال درسته: 4 عدد (به عنوان مخلفات غذا).
گوجه گیلاسی: نیم کیلو
پیازچه: 4 عدد (خرد شود).
پوست رنده شده پرتقال: یک قاشق چایخوری
سیخ چوبی 15 سانتیمتری: 8 عدد (در آب خیس شود).
🌽طرز تهیه:🌽
• کبابپز را روی شعله متوسط – زیاد قرار دهید.
• درون کاسهای، مرغ، سیر، آویشن، یک قاشق غذاخوری روغن زیتون و نصف قاشق چایخوری نمک و به همان اندازه فلفل را با هم مخلوط کرده و خوب هم بزنید.
• جوجهها را به سیخ بکشید.
• جوجهها و بلالها را همزمان روی کبابپز قرار داده و هر چند وقت یکبار آنها را بچرخانید. این کار حدود 7 تا 10 دقیقه زمان لازم دارد.
• برای سالاد: درون کاسهای گوجهفرنگی، پیازچه، پوست رنده شده پرتقال، باقیمانده روغن زیتون، سه چهارم قاشق چایخوری نمک و یک چهارم قاشق چایخوری فلفل را با هم مخلوط کنید.
• جوجه و ذرت را با سالاد گوجه فرنگی میل کنید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
آقایون خانوما این عالیه از دستش ندین😍👆👆
تا دیر نشده ثبتنام کنین رایگانه🌺
ارتباط واقعا مؤثر
ارتباط واقعا مؤثر
🧆ماهی کنجدی🧆
🫕مواد اولیه:
🍴فیله ماهی (شیر، قباد، و...) 300 گرم
🍴کنجدخام - دو قاشق غذاخوری
🍴 سس خردل - دو قاشق غذاخوری
🍴 شیر - دو قاشق غذاخوری.
🥣طرز تهیه:
شیر و سس خردل را مخلوط کنید و فیلههای پاک و آب گرفته شده را درون آن بغلتانید، سپس فیله را در کنجد خام قرار دهید (کمی فیله را درکنجدها فشار داده و سپس با تکان کوچک کنجدهای اضافی را بگیرید.)
فر را از قبل 220درجه سانتیگراد داغ کنید. ماهیها را روی سینی چرب شده فر بچینید و به مدت 10 تا 12 دقیقه بپزید. سیبزمینی آبپز یا سالاد سیبزمینی یا هر نوع سالاد تازه فصل میتواند با این ماهی سرو شود.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🥙دلمه سیب زمینی با لوبیا🥙
✅مواد لازم:
◽️سیب زمینی: شش عدد.
◽️روغن : چهار قاشق غذاخوری.
◽️پیاز بزرگ: یک عدد.
◽️ سیر: دو حبه.
◽️ زردچوبه: یک قاشق چایخوری.
◽️زیره: یک قاشق چایخوری.
◽️سس تند کاری: دو قاشق غذاخوری.
◽️کنسرو لوبیا قرمز: چهارصد گرم.
◽️آب لیموترش: یک قاشق غذاخوری.
◽️ رب گوجه فرنگی: دو قاشق غذاخوری.
◽️ آب: یک چهارم پیمانه.
◽️گشنیز: مقداری برای تزیین.
◽️ نمک و فلفل: به میزان لازم.
🥪طرز تهیه:
سیب زمینی را شسته و با یک چنگال تمام سطح آن را سوراخ کنید. سپس آنها را در فری که از قبل با حرارت 180 سانتی گراد گرم شده به مدت یک ساعت و پانزده دقیقه خوب میپذیم. حدود بیست دقیقه قبل از پایان پخت مواد میانی را به این صورت آماده میکنیم، روغن را در یک قابلمه گرم کرده و پیاز خرد شده را به مدت پنج دقیقه تفت میدهیم. سپس سیر، زرد چوببه و زیره را به آن اضافه میکنیم و یک دقیقه دیگر تفت میدهیم.
لوبیا قرمز، آب لیمو، رب گوجه، نمک و فلفل را به همراه سس افزوده و به مدت 10دقیقه روی حرارت قرار میدهیم، بعد از پختن سیب زمینیها روی آنها دو برش ضربدری میزنیم و مواد را داخل سیب زمینیها میریزیم.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍗بریانی گوشت بوقلمون🍗
✅مواد لازم (برای 4 نفر):
• 680 گرم سیب زمینی شیرین
• 2 حبه سیر رنده شده
• 1/4 پیمانه شیر کم چرب
• نصف قاشق چایخوری نمک
• 340 گرم گوشت سینه بوقلمون (چرخکرده)
• نصف پیمانه پیاز خرد شده
• 1 و 1/4 پیمانه کدو سبز خرد شده
• یک پیمانه هویج خرد شده
• نصف پیمانه ذرت کنسروی
• 1/4 پیمانه آب
• 225 گرم سس گوجه فرنگی
• دو قاشق غذاخوری سس فلفل
• دو قاشق چایخوری مریم گلی
• 1/8 قاشق چایخوری فلفل سیاه
🧆طرز تهیه🧆
1. فر را با دمای 375 درجه فارنهایت روشن کنید. در یک تابه متوسط، سیب زمینی های شیرین و سیر را تفت دهید. در تابه را بگذارید تا آب بیندازند و پس از خشک شدن آب آنها (حدود 15 تا 20 دقیقه) از روی حرارت بردارید. سیب زمینی ها را پوره کنید و به سرعت شیر و نمک به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد نرم و یکدست شوند. روی آن را بپوشانید و گرم نگه دارید.
2. در یک تابه بزرگ، گوشت بوقلمون و پیاز را روی حرارت ملایم تفت دهید تا گوشت طلایی شود. کدوسبز، هویج، ذرت و آب را اضافه کنید و اجازه دهید مواد بجوشند. حرارت را کم کنید و در تابه را بگذارید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🥯نان هویچ 🥕🥕
🥐مواد لازم برای داخل نان- هویج رنده شده: 5 عدد متوسط/ پودر زنجبیل: یک قاشق غذاخوری/ فلفل سبز خرد شده: 2 عدد/ پودر زردچوبه: نصف قاشق مرباخوری/ پودر زیره: یک قاشق مرباخوری/ نمک: به اندازه دلخواه/ روغن: یک قاشق غذاخوری.
🍞مواد لازم برای تهیه خمیر نان:
آرد گندم: 2 پیمانه
آب: یک پیمانه
روغن: 4 قاشق غذاخوری
نمک: کمی
🥣🍴طرز تهیه:🍴🥣
کمی روغن را در ماهیتابه گرم کنید سپس هویج، پودر زنجبیل، نمک، فلفل سبز، پودر زیره و زردچوبه را به آن اضافه کنید و تفت دهید.
روی مواد را بپوشانید و بگذارید به مدت 6 دقیقه روی حرارت کم بپزد. پس از آماده شدن، گاز را خاموش کنید و مواد را کنار بگذارید تا کاملاً خنک شود.
آرد، روغن، آب و نمک را با هم مخلوط کنید و به شکل خمیر دربیاورید.
خمیر به دست آمده را به 6 قسمت مساوی تقسیم کنید؛ هر یک را کمی باز و وسط آن را با مواد پر کنید و سپس کناره های آن را جمع و به آرامی با وردنه باز کنید.
نان را روی ماهیتابه نچسب کمی گرم شده قرار دهید تا کمی بپزد، سپس برگردانید. مقداری کره یا روغن به هر طرف بمالید و کمی روی ماهیتابه بگذارید تا بپزد.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍘شامی پوکه
🍞مواد لازم: گوشت: 500 گرم ، لپه: 3 لیوان، سبزی معطر: شامل ترخون، مرزه و جعفری ، نمک، فلفل و زرد چوبه: به میزان لازم ، پیاز: یک عدد ، روغن: به میزان لازم
🧆طرز تهیه:🧆
ابتدا لپه و گوشت را بپزید و سپس دو تا سهبار آنها را چرخ کنید. سبزیجات معطر را هم ریز خرد کرده و پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید و همراه زردچوبه و نمک و فلفل با هم مخلوط کرده و خوب ورز دهید. روغن را در ماهی تابه بریزید و روی حرارت بگذارید. از مواد شامی به اندازه یک نارنگی کوچک بردارید و کف دست آن را صاف و گرد کنید و وسط آن را هم با انگشت سوراخ ایجاد کرده تا هنگام سرخشدن مغز پخت شود .
این شامی زیاد روغن مصرف نمیکند. ترجیحا با روغن زیتون و روی حرارت بسیار ملایم آن را سرخ و در ظرف مناسب چیده و اطراف آن را با سبزیجات بخار پز و چند برش لیمو ترش، تزئین نمایید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
😋«سالاد ماکارونی با لوبیا»
🍝مواد لازم: یک بسته پاستای فنری شکل|200 گرم لوبیا سبز|8 تا 10 ورق کالباس|10 عدد پیازچه|300 گرم گوجه فرنگی ریز (گیلاسی)|300 گرم نخود|شش قاشق غذاخوری آب گوجه فرنگی|دو قاشق غذاخوری سرکه|یک قاشق چای خوری پودر زیره|یک قاشق چای خوری پودر گشنیز|دو قاشق غذاخوری گشنیز تازه خرد شده|نمک و فلفل سیاه.
در یک ظرف آب جوش و نمک پاستا را ریخته تا کاملاً بپزد سپس آبکشی کرده و بگذارید تا آب آن کاملاً برود. لوبیا سبزها را در ظرف آب ریخته و بگذارید به مدت 5 تا 10 دقیقه بپزند تا نرم شوند سپس آنها را آبکشی کنید و در جایی گرم نگه دارید.
کالباس های بیکن دودی را به مدت دو تا سه دقیقه تفت دهید سپس به قطعات کوچک برش دهید و به لوبیا ها اضافه کنید.
پیازچه ها را خرد کنید و در یک ظرف ریخته سپس گوجه های گیلاسی را از وسط نصف کنید و به همراه نخود به پیازچه ها اضافه کنید. در یک ظرف جداگانه آب گوجه فرنگی با سرکه و ادویه و گشنیز تازه را مخلوط کرده و به مخلوط پیازچه، گوجه و نخود اضافه کنید.
سپس همه مواد را با یکدیگر مخلوط کرده و به پاستا اضافه کرده و لوبیاسبز پخته و کالباس بیکن دودی را نیز اضافه کنید
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍛خورش قيمه با قارچ🍛
🥘مواد لازم :
🫕كره 3 قاشق سوپخورى،
🫕قارچ: 300 گرم،
🫕لپه: يك دوم فنجان،
🫕پياز خرد شده و كمى تفت داده شد: يك قاشق غذاخورى،
🫕رب گوجه فرنگى: يك قاشق غذاخورى،
🫕ليمو عمانى: 4 عدد،
🫕سيب زمينى: نيم كيلو،
🫕آب ليمو ترش تازه: يك قاشق سوپخورى،
🫕 فلفل و نمك: به ميزان لازم به اندازه اى كه بخواهيد!
🥣شيوه پخت: لپه را مى شوييم و كمى در روغن تفت مى دهيم و مى پزيم. قارچ را پس از شستن ورقه ورقه مى كنيم و به همراه پياز تفت داده شده، كمى تفت مى دهيم. سپس نمك، ليمو عمانى، فلفل و رب گوجه فرنى را به غذا اضافه مى كنيم و مى گذاريم نيم ساعت بپزد. اكنون نوبت سرخ كردن سيب زمينى هاى خلال شده با حرارت كم درون روغن است. فقط 5 دقيقه مانده به سرو غذا، آب ليمو ترش تازه را به خورش قيمه بيفزاييد. حال قيمه آماده است آن را ترجيحا در بشقاب گود چينى بكشيد و با سيب زمينى سرخ شده تزيين نماييد. چنان چه اندازه هاى بالا را رعايت كرده باشيد على القاعده اين غذا براى سير كردن 6 نفر كافى مى باشد البته در صورتى كه همزمان پلوى سفيدتان نيز دم كشيده باشد.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🥞🥞پنكيك خرما🥞🥞
🍘مواد لازم براي 16 نفر
🥠تخم مرغ(5 عدد)، آرد (يك ليوان)، شير (يك ليوان) كره يا روغن جامد (4 تا 5 قاشق غذاخوري)، مغز گردو كه به اندازه نخود خرد شده باشد (يك ليوان)، دارچين (2 قاشق غذاخوري)، مغز پسته (به مقدار لازم)، خرما (به اندازه دلخواه)🥠
🍘طرز تهيه: روغن و تخم مرغ را هم بزنيد، سپس دو عدد از سفيده ها را كنار بگذاريد. شير را مخلوط كنيد و هم بزنيد. آرد را كم كم الك كنيد و به مايه بيفزاييد و هم بزنيد تا گلوله نشود.اكنون سفيده هاي تخم مرغي را كه كنار گذاشته ايد خوب هم بزنيد تا كاملاً سفيد و سفت شود و بعد به مايه اضافه كنيد. ماهيتابه دسته داري را روي اجاق بگذاريد تا داغ شود. سپس كمي روغن فقط به اندازه اي كه ماهيتابه چرب شود داخل ظرف بريزيد و مقداري از مايه به قدري كه سطح ماهيتابه را به صورت نازك بپوشاند داخل آن بريزيد و حرارت اجاق را كم كنيد تا مايه خودش را بگيرد و دور آن كمي برشته وپخته شود اكنون با دقت پنكيك را زير و رو كنيد. وقتي همه مايه را به همين ترتيب آماده و كنار گذاشتيد.سپس با خرما و مغز پسته تزیین کنید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🧅دورچین پیاز جعفری🧅
😋☘️از دورچین پیاز جعفری در ساندویچها و کنار انواع غذاهای گوشتی استفاده می شود.☘️🍀
🔶پیاز مقداری
🔶روغن
🔶جعفری مقداری
🔶 فلفل سیاه
🔶نمک
🍀جعفری شسته و پاک شده را خرد کنید اما ساطوری نکنید.
🍀پیاز خلال شده را با جعفری در یک کاسه مخلوط کنید.
نمک و فلفل سیاه بزنید.روغن مایع اضافه کنید و سبزیجات را با روغن ماساژ دهید.🥙🥣
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕