1.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#طعم_خوش_آشپزی
ترفندهاي آشپزخونه ای👌👌
💕💕💕
@ashpazzkhooneh
#چالش_لاغری_بهاره😍
#دوشنبه 1397/1/27🌸🌸
✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم
#صبحانه : یک قاشق غذاخوری عسل+1عدد گردو+یک کف دست نان بربری(250کالری)
🍏 #میان_وعده :یک فنجان قهوه
❤️یک ساعت قبل از ناهار چند حرکت شکم و پهلو
💚قبل از ناهار 2 لیوان آب
🍄 #ناهار: سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید + 300 گرم پوره سیب زمینی+یک کف دست نان بربری(350کالری)
☕️میان وعده #عصر :یک لیوان قهوه +یک عدد میوه+چهار عدد مغز
💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب
🍟 #شام:سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +یک لیوان سوپ شیر+یک کف دست نان سنگک(270کالری)
4.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥
🍓 آموزش کباب بدون منقل🍓
#گیف_آموزش_کباب_بدون_منقل😋
بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘
🎀 کانال آشپزخونه
🎀 @ashpazzkhooneh
آشپزخونه
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش کباب بدون منقل🍓 #گیف_آموزش_کباب_بدون_منقل😋 بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘
#کباب_بدون_منقل
مواد لازم :👇
٥٠٠ گرم گوشت گوساله (٣٠٠ گرم) و قلوه گاه گوسفندي (٢٠٠ گرم ) با ٣٠٠ گرم تفاله پياز ( يعني پياز و رنده ميكنيد و ابش و كامل ميگيريد )
نمك و فلفل سياه بميزان لازم
جعفري ساطوري
فلفل تند يك عدد ساطوري شده
فلفل دلمه اي كبابي
بادمجان كبابي شده
پياز اسلايس شده ١ عدد
چند نکته مهم :👇
✅گوشت ب نسبتی ك نوشتم حتمن باشه✅نكته دوم ، دو بار بايد چرخ بشه
✅حتما بايد ٢٠ دقيقه ورز بديد
✅نكته مهم بعدي گوشت ۱ ساعت در يخچال بعد از ورز استراحت كنه
👌خوب طبق كليپي ك ميبينيد پيش بريد يعني بادمجان و فلفل دلمه اي رو كباب كنيد ، بعد پياز رو اسلايس كنيد و با جعفري ساتوري مخلوط كنيد ، ما بقي جعفري رو با فلفل تند ساتوري مخلوط كنيد و با گوشت و تفاله پياز مخلوط كرده و و ورز حسابي بديد در حدي ك گوشت حالت چسبندگي پيدا كنه ، بعد در يخچال استراحت بديد و ب سيخ بكشيد، كنار دستتون ي اب ولرم بزاريد و دستتون و كمي خيس كنيد ، تا بتونيد انجامش بديد روي سيني بزاريد و داخل فر180درجه20دقيقه بزاريد و بعد5دقيقه از بالا حرارت بديد تا كامل بپزه
💖 @ashpazzkhooneh 💖
7.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥
🍓 آموزش قیمه لاپلو🍓
#گیف_آموزش_قیمه_لاپلو😋
بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘
🎀 کانال آشپزخونه
🎀 @ashpazzkhooneh
#چالش_لاغری_بهاره😍
#سه_شنبه 1397/1/28🌸🌸
✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم
#صبحانه : یک کف دست نان سنگگ+1قوطی کبریت پنیر+چای+1 حبه قند+1عدد گردو(180کالری)
🍀 #میان_وعده :یک فنجان قهوه+یک عدد میوه
❤️یک ساعت قبل از ناهار نیم ساعت چند حرکت شکم و پهلو
💚قبل از ناهار 2 لیوان آب
🍄 #ناهار: سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید +4قاشق باقلاپلو+یک تکه کوچک سینه مرغ کبابی +یک لیوان ماست کم چرب(350کالری)
☕️میان وعده #عصر :یک فنجان چای دارچین +چهار عدد مغز
💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب
🍟 #شام:سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +سوپ جو 10 قاشق+یک کف دست نان لواش( 200کالری)
❣قبل خواب یک لیوان شیر کم چرب
3.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥
🍓 آموزش رولت گوشت🍓
#گیف_آموزش_رولت_گوشت😋
بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘
🎀 کانال آشپزخونه
🎀 @ashpazzkhooneh
#رول_ژامبون_و_مرغ
سینه مرغ رو خیلی پهن و نازک برش دادم روش نمک و فلفل ریختم یک لایه ژامبون مرغ گذاشتم و اگر پنیر گودا داشتین بهتره که یک لایه پنیر ورقه ای بذارین من که پنیر گودام تموم شده بود فقط کمی موزارلا داشتم"که میشه همون پنیر پیتزا"..پس روی ژامبون پنیر ریختم و رول کردم با نخ دندون پیوندشون رو محکم کردم😆
به ترتیب توی آرد،تخم مرغ زده شده و پودر سوخاری غلت دادم و توی ظرف مورد نظر گذاشتم و سپردمش به فر تا هم بپزه و هم برشته شه..
میتونید توی روغن زیاد هم سرخش کنید ولی من دنباله هر چیزیم که کالری کمتری داره و از نظر سالم بودنش سالمتره پس گذاشتن توی فر رو انتخاب کردم..
نگران پخته نشدنه مرغ نباشید چون سینه مرغ خیلی زود میپزه و در حد نیم ساعت با درجه 260 توی فر بذارید 5 دقیقه آخر هم گریل روشن کنید تا برشته بشه..
💖 @ashpazzkhooneh 💖