7.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_خوراک_مرغ_بخارپزخوشمزه
مواد لازم:
گوشت مرغ : نیم کیلو رب گوجه : یک قاشق غذاخوری پیاز ریز: 4 عدد
سیر یا پودر سیر: دو حبه
فلفل سیز: یک عدد (اختیاری)
فلفل دلمه ای: یک عدد کوچک
روغن یا کره: یک قاشق برگ بو
طرز تهیه ابتدا مرغ رو تیکه کنید. رب رو با یک قاشق روغن، نمک، ادویه و زردچوبه تفت بدید و روی مرغ بریزید.
مرغ ها رو توی شیشه بندازید و روش رو با پیاز، فلفل، سیر یا پودر سیر، فلفل دلمه ای پر کنید. در انتها یک قاشق روغن و نصف استکان آب بریزید و در شیشه رو محکم ببندید.
یک قابلمه حاضر کنید و تا نصفه آب بریزید. شیشه در بسته رو توی قابلمه و بعد روی شعله کم اجاق گاز بذارید. این غذا به 3 تا 4 ساعت زمان نیاز داره تا بپزه.
با جوشش آب توی قابلمه، مواد داخل شیشه بخارپز میشن. طعم مواد حفظ میشه و غذا فوق العاده خوشمزه میشه. با گوشت قرمز و گوشت بلدرچین هم میتونید همین روش رو اجرا کنید.
این غذا برای افراد لاغر و ضعیف،
بیمارایی که نیاز به مراقبت دارن، کودکان و سالمندان مناسبه.
نوش جان 💖
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
4.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کوبیده_مرغ_رستورانی بهترین دستور😋 🍗
نوش جان 💖
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
هدایت شده از قاصدک
❓بهترین اتفاقی که توی بهشت میفته چیه؟
🔞 بچه خنگای جهنم کیان؟
⏳ دنیای هرکس چقدر طول میکشه؟
🧿 با چشم زخم چیکار کنم؟
😫 چرا خدا سرمون این همه بلا میاره؟
🧐 میدونید فک و فامیل خدا کنار من و شما زندگی میکنن؟
💥 اینا سوالای مهم و پرتکراری هست که آدم دوست داره جوابشو از قرآن بخونه و بشنوه.
💟 استاد بابانژاد که کارشناس موضوعات قرآنی و اجتماعی رادیومعارف هستند هر روز توی کانال ایتاشون یک آیه از یک جزء رو سه دقیقه توضیح میدن تا به جواب همه سوالاتت برسی.
برای عضویت کلیک کنید 👇
https://eitaa.com/joinchat/63242240C180b1c3bc8
9.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دیپ_بادمجان_کبابی_یونانی
مواد لازم برای ۲ نفر :
بادنجان متوسط ۴ عدد
فلفل کاپی یا دلمه ای ۱ عدد بزرگ
نمک و فلفل مقدار لازم
پیازچه ۵ عدد متوسط
جعفری ساطوری ۲ ق.غ
مواد سس :
سرکه یا اب لیمو ۲ ق.غ
سیر ۱ حبه
روغن زیتون ¼ یا ⅕ پیمانه
نمک و فلفل مقدار لازم
این دیپخوشمزه یک میان وعده خوشمزه و یا کنار غذای خوب و همچنین مزه جذاب برای دوستان مزه خور میباشد .
بادنجان و فلفل ها را کبابی کنید . بعد بزارین توی قابلمه در دار ۱۰ دقیقه بمونه تا براحتی پوستش جدا بشه . بعد بزارین روی صافی یا ابکش تا آب اضافه بادنجان خارج بشه .
حالا بادنجان و فلفل و ریز ریز و ساطوری کنید .
پیازچه و جعفرس و ساطوری کنید و به بادنجان اضافه کنید . سس و هم بریزین اگه نمک و فلفل نیاز داشت باز اضافه کنید .
.
نکات :
سرکه سفید ، سرکه سیب یا اب لیمو مجاز .
بجای فلفل کاپی از دلمه ای هم میشه استفاده کرد فقط قرمز .
از پنیر فتا هم توی این ترکیب میتوانید استفاده کنید .
نوش جان 💖
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#دانمارکی_خانگی
۱/۵ ق غ خمیر مایه رو با یک ق غذا شکر مخلوط کرده و نصف لیولن آب ولرم اضافه و هم بزنید درپوش بزارید تا عمل بیاد.
دو عدد تخم مرغ ، یک فنجان شیر ، یک لیوان شکر، سه ق غ روغن مایع و خمیر مایه عمل آمده و نصف ق مربا وانیل رو مخلوط کنید و حدود ۳ الی ۴ لیوان آرد الک شده رو کم کم اضافه کنید و هم بزنید . خمیر و ورز بدید سلقون بکشید و جای گرم ۱_۲ ساعت استراحت بدید.
برای کرم داخل شیرینی
۴ ق غ نشاسته ذرت و توی دو فنجان شیر حل کنید دو فنجان شکر و یک عدد سفیده تخم مرغ اضافه کنید و روی حرارت شعله مدام هم بزنید تا غلیظ شه. نصف ق غذا وانیل و ۷۰ گرم کره اضافه کنید و هم بزنید از روی حرارت بردارید. وقتی از حرارت افتاد داخل قیف بریزید.
خمیر آماده شده رو به سه قسمت تقسیم کنید و هر قسمت رو به شکل مستطیل به ضخامت ۲ میل و ابعاد ۱۵×۳۰ باز کنید. وسط خمیر از کرم بریزید و خمیر رو تا کنید. به اندازه های مساوی برش بزنید. تو سینی چرب شده بچینید و دستمال بکشید ۲۰ دقیقه استراحت بدید.
بعد زرده تخم مرغ رومال کنید و کنجد بپاشید. طبقه آخر فر به مدت ۱۵ دقیقه با حرارت ۱۷۵ درجه بپزید
نوش جان 💖
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#دسر_موز_مخملی
_شیر ۳ لیوان
_بستنی زعفرانی ۲ عدد لیوانی
_موز ۲ عدد بزرگ
_خامه ی صبحانه ۲۰۰گرم
_شکر ۶ تا ۸ قاشق غذاخوری
_پودر ژلاتین ۳ قاشق و نصفی غذاخوری
_زعفران دم کرده به مقدار لازم (در صورت تمایل )
و بیسکویت پتی کاکائویی جهت مخملی کردن دسر
ومغز گردو در صورت تمایل
و اما روش کار به این صورت هست که ابتدا شیر و شکر و خامه و موز،بستنی را داخل مخلوط کن ریخته و خوب مخلوط میکنید
دسر را بچشید و شیرینی آن را با ذائقه خود تنظیم میکنید.
سپس پودر ژلاتین را در ۳/۴ لیوان آب سرد روی بخار کتری بنماری میکنید تا شفاف شود
زعفران دم کرده را (در صورت تمایل ) را به همراه ژلاتین بنماری شده به مواد داخل مخلوط کن اضافه کنید و خوب مخلوط میکنید
در صورت تمایل مغز گردو را خرد کرده و در مرحله آخر به دسر اضافه کنید ولی از مخلوط کن استفاده نکنید با قاشق هم بزنید دسر را در قالب مورد نظر که قبلا چرب شده ریخته و یک شب تا صبح داخل یخچال قرار دهید
برای تزیین دسر می تونید از بیسکویت پتی بور کاکائویی استفاده کنید به این صورت که بیسکویت پتی را آرد کرده و روی دسر الک کنید
نوش جان 💖
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
ســــــلام
صبح زیباتون بخیر
روزتون ختم به زیباترین خیرها
امیدوارم
امروز حاجت دل پاک و مهربانتون
با زیباترین حکمتهای خدا یکی گردد
الهی به امید خودت🌸
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#مرباي_پوست_پسته_تازه
▫️پوست پسته تازه ٢٥٠ گرم
▫️شکر نیم کیلو
▫️هل به میزان لازم
▫️گلاب 1 فنجان
▫️ليمو ترش به ميزان لازم
▫️خلال پسته 1/2 فنجان
🔸پوست پسته ها را می شوییم و براي گرفتن تلخي حدود شش ساعت داخل آب سرد قرار می دهیم و سپس دو بار مي جوشانيم و مجددا به مدت سه ساعت داخل آب سرد قرار ميدهيم.
سپس شكر را با آب مي جوشانيم تا به غلظت مناسب برسد و پوست پسته ها را اضافه ميكنيم و اجازه ميدهيم تا كمي قل بزند و مراقب باشيم تا پوست پسته ها نرم نشود و پس از حدود پنج دقيقه كه جوشيد خلال پسته ها را اضافه ميكنيم.
سپس كمي گلاب و هل اضافه ميكنيم.
در نهايت چند قطره آبليمو اضافه ميكنيم تا شکرک نزنه و بلافاصله شعله را خاموش ميكنيم.
مرباي خوشمزه مون آماده س.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
15.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سینه_مرغ_شکم_پر
مواد لازم
برای مرغ
4 سینه مرغ
1 قاشق چایخوری چاشنی ایتالیایی اختیاری
1 قاشق چایخوری پاپریکا اختیاری
پودر سیر 1/2 قاشق چایخوری
۱ قاشق چایخوری نمک
فلفل سیاه 1/2 قاشق چایخوری
روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
برای داخل شکمش
2 فنجان گل کلم بروکلی
1/4 فنجان فلفل دلمه ای خرد شده
½ فنجان پنیر پیتزا
4 اونس پنیر خامه ای
2 حبه سیر ریز شده
نمک و فلفل
نوش جان 💖
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
9.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کباب_خوشمزه
مواد لازم :
800 گرم گوشت سفید مرغ
4 قاشق چایخوری (30 گرم) ادویه جات ترشی جات
350 گرم (2 فنجان) فلفل زرد
350 گرم (2 فنجان) فلفل قرمز
600 گرم (2.5 فنجان) بادمجان
کارتن آب میوه (23 10 10 7 7 سانتی متر)
4 چوب چوبی (قبل از استفاده در آب خیس کنید)
سس گوشت کبابی (BBQ)
روش
مقوایی از آبمیوه را آماده کنید ، قسمت بالای مقوا را ببرید. گوشت سفید ، فلفل ، بادمجان را برش دهید. گوشت ، ادویه ها و سبزیجات را در یک جعبه مقوایی مرتب کنید ، چهار عدد چوب کباب پز بگذارید و مقوا را به مدت 2 ساعت در فریزر بگذارید.گوشت را به مدت 20 دقیقه در دمای اتاق بگذارید ، سپس آن را از مقوا خارج کرده و به 4 قسمت برش دهید
نوش جان 💖
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
8.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#محلبی_ماه_رمضان👩🍳
یک لیوان شیر(لیوان فرانسوی دسته دار)
یک قاشق غذاخوری شکر(اگر شیرینتر میخواهید دو قاشق بریزید)
یک قاشق غذاخوری پودر نشاسته ذرت
وانیل نوک قاشق چایخوری
گلاب و پودر هل مقداری
نوش جان 💖
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕