eitaa logo
آشپزخونه
196هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
9.3هزار ویدیو
301 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/AW9c.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
🥄مواد لازم گوشت گوسفندي 600 گرم پيازخرد كرده 2 عدد چغندرخرد كرده 4 عدد ادويه‌ي پلوئي 1 قاشق چايخوري زيره 1 قاشق چايخوري رب انار 1 قاشق سوپخوري روغن به ميزان لازم نمك به ميزان لازم زعفران حل كرده 2 قاشق سوپخوري 🥣طرز تهیه ابتدا برنج را بخيسانيد و آبكش كنيد. اندكي روغن در قابلمه‌ي مناسبي بريزيد، پياز و گوشت را در آن تفت دهيد و بگذاريد گوشت نيم‌پز شود. آن گاه چغندر را در تابه‌ي ديگري بريزيد و همراه با قدري روغن تفت دهيد.سپس ادويه و زيره را بيفزائيد. بعد رب انار و نمك را به گوشت اضافه كنيد. حالا پس از ريختن اندكي روغن و برنج در كف قابلمه‌اي، گوشت را روي آن‌ها بريزيد. بعد نيمي از برنج را روي گوشت بدهيد و چغندر را بيفزائيد.اينك باقيمانده‌ي برنج را روي چغندر و زعفران را نيز روي برنج بريزيد و برنج را به مدت تقريبي 45 دقيقه دم كنيد. اين پلو، مي‌بايد به رنگ‌هاي سفيد، قرمز و زرد در آيد. اكنون پلو را در ديس مناسبي بكشيد و ميل نمائيد. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
زندگی خالی نیست... مهربانی هست، ایمان هست آری تا شقایق هست، زندگی باید کرد... 💢 سلام؛ صبح بخیر 🌹 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
6.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
😍 مواد لازم: پوره ى زردآلو: 2 لیوان پودر ژلاتين:3ق.غ خامه صبحانه: نصف پاکت آب سرد: نصف لیوان مواد کرم زرده تخم مرغ :يك عدد شير : 2لیوان شكر:1لیوان نشاسته ذرت: نصف لیوان وانيل: يك چهارم ق چ . طرز تهیه: نشاسته ذرت و شيرو شکر را باهم مخلوط و روى حرارت ملايم قرار دهيد . زرده را نيز اضافه كرده و مدام هم زده تا كرم به غلظت فرنى برسد وانيل را نيز اضافه كنيد و از روى حرارت برداشته واجازه دهيد كمى خنك شود نيم كيلو زردآلوى خُرد و هسته گرفته و دويست گرم شكر و داخل غذاساز پوره كنيد .ژلاتين را روى آب سرد پاشيده و بعد از اينكه حالت اسفنجى پيدا كرد روى بخار كترى يا داخل ماكرو ، ژلاتين را كاملا حل كنيد و اجازه دهيد كمى از حرارت بيفته .پوره ى زردآلو و كرم وانيلى و خامه را با هم مخلوط كنيد و ژلاتين سرد شده را نيز اضافه كنيد و داخل قالب ريخته و براى ٤ ساعت داخل يخچال قرار دهيد . روش رو با مربای زردالو تزئین کردم که شربتشو جدا کردم و ژلاتین زدم . 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
8.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 لیست خرید برای سس: ماست ۸ قاشق سس مایونز ۳ قاشق سیر ۵ حبه نصف آب لیمو روغن زیتون نصف قاشق غذا خوری آویشن نصف قاشق چایخوری فلفل نوک قاشق چای خوری نمک نصف قاشق چایخوری شکر نصف قاشق غذاخوری لیست خرید خوراک: لوبیا سبز ۲۰۰ گرم بادجون متوسط ۲ عدد کدو ۲ عدد فلفل دلمه رنگی ۱ عدد سیب زمینی متوسط ۳ عدد پیاز ۱ عدد سیر ۴ حبه گوشت‌چرخ کرده ۳۰۰ گرم دارچین نصف قاشق چای خوری پودر گل سرخ ۱ قاشق چای خوری نمک به اندازه ی کافی نکته: - بادمجون رو ده دقیقه داخل آب نمک بذارید و بعد آبکش کنید تا تلخی گیری بشه - برای پخت هر کدوم از صیفی جات تو دستگاه ۱۰ دقیقه زمان کافیه و میتونید همه ی صیفی جات رو داخل تابه هم سرخ کنید - البته برای سیب زمینی ۲۵ دقیقه زمان لازم است 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
3.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم: 6 برش نان یا به تعداد نفرات ، هر نوع نانی میشود 1 عدد تخم مرغ 2 قاشق غذاخوری ماست پنیر پیتزا ورقه ای پنیر چدار سوجوک رنده شده (از فرآورده های گوشتی شبیه سوسیس ، میتوانید از سوسیس استفاده کنید) طرز تهیه: نان ها را ورقه ای ببرید. من نان تست استفاده کردم. ماست و تخم مرغ را داخل کاسه ای هم بزنید. روی نان ها ابتدا مخلوط ماست و تخم مرغ بمالید. سپس پنیر پیتزای ورقه ای بذارید روی پنیر سوجوک رنده شده بریزید و مجدد پنیر پیتزا و چدار بذارید. در فر 200 درجه تا وقتی که روی مواد سرخ شود بپزید. نوش جان 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
2.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ایده جالب برای پذیرایی مواد لازم: گوجه فرنگی 6 عدد. سیر 2 حبه. سیب زمینی پخته و رنده شده یک عدد بزرگ سس مایونز 4 قاشق غذاخوری. دانه انار 6 عدد. زیتون 1 عدد. سینه مرغ پخته شده و ریز شده ۱۵۰ گرم (دلخواه) . طرز تهیه گوجه ها رو مانند کلیپ برش زده و درون اون رو خالی کنید. مواد رو به جز دانه انار و‌زیتون با هم ترکیب کنید و درون گوجه قرار بدید برای ریش بابانوئلی از سس مایونز استفاده کنید و از دانه انار برای بینی و از تکه زیتون سیاه برای چشمان اون استفاده نمایید. . 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
4.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عزیزان این شگلات ها خیلی راحت درست میشه تو فیلم همه چیز واضح ومشخصه ☺ فقط چند نکته از ظرف استیل برای آب کردن شکلات استفاده کنید به هیچ عنوان با آب تماس نداشته باشه باید فقط با بخار آب روان شه از قاشق تمیز برای هم زدن استفاده کنید قاشق خیس نباشه رو کاغذ روغنی با لیوان دایره های بکشید شگلات آب شده رو از مرکز دایره بریزد وبا پشت قاشق به حالت دایره وار بزنید تا یکدست پهن شه کاغذ روغنی چرب کردن نمیخواد به هیییییچچچچچ وجهههههه از روغن مایع یا خامه داخل شگلات استفاده نکنید فقط شگلات باشه توش دمای محیط یک ساعته سفت میشه آجیلی که رو شگلات میریزید اختیاریه عزیزان وقتی شگلات رو بخار آب گذاشتی مرتب بزنید تا از هم باز شن وقتی داره روان میشه گاز رو خاموش کنید ومرتب بزنید تا یکدست شه از داغی که افتاد بریزید تو قیف کاغذی آگه قیف هم نداشتید با قاشق بریزید من کمی هم رو بیسکویت ساقه طلای شگلات ریختم خیلی خوشمزه بود امتحان کنید😋 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕