#اش_کله_جوش
✍🏻این اش حتمآ سبزی کوهی که اسمش ( آق پنجر )هست میخواد سبزی خشک هست اول خیس میکنیم چند بار ابشو عوض میکنیم میزاریم جدا یه ربع بجوشه ابش رو عوض میکنیم میزاریم کنار
پیاز رو نگینی خرد کرده و درون قابلمه با مقداری روغن تفت می دهیم تا کمی سبک شود، خیلی سرخ نشود
❌سپس سبزی و بلغور ( شسته شده) یک پارچ اب ریخته و روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا بپزد در قابلمه بهتر است نیمه باز باشد و گاهی آش را هم میزنیم موادی که نیم پز شد نخود پخته هم اضافه میکنیم اندازه هاش به سبزیتون بستگی داره سبزی که پخت با دست کشیدنی باز میشه یعنی کشدار نرم میشه شروع به جا افتادن کرد عدس پخته شده و نمک اضافه میکنیم بعد میزاریم خوب بپزه باید زود زود بهم بزنیم ته نگیره اگر ابش کم بود کمی اب قلم باشه به جای اب استفاده کنید اخرای پخت کشک رو اضافه میکنیم میزاریم نیم ساعت کشک بپزه روش پیاز داغ فراوان میزیزیم
🥄(میتونین سه حبه سیر رنده شده هم اضافه کنین)
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#قیمه_کاسالین_و_کیچری_هندی
دو پیاز بزرگ را چوب کبریتی و نازک خلال کنید و در روغن تفت دهید. وقتی پیازها طلایی شدند دو حبه سیر له شده ، زردچوبه و کمی زنجبیل در صورت تمایل به آن اضافه کنید.گوشت چرخ شده را به پیاز داغ استفاده کنید و بگذارید قهوه ای شود، 1 ق گشنیز خرد شده ، 5 عدد فلفل سبز خرد شده و سه قاشق پر رب گوجه فرنگی اضافه کرده و شعله را کم کنید. بگذاربد خورش جا بیفتد .
برای برنج کیچری نیز یک عدد پیاز را خرد و سرخ کنید، نصف قاشق زنجبیل رنده شده، 2 حبه سیر رنده شده ، زردچوبه را بهمراه 7 پیمانه برنج خیس شده و یک و نیم پیمانه عدس را به مواد اضافه کنید و آنها را به آرامی هم بزنید.
نیم لیتر آب جوش را طوری به مواد اضافه کنید که روی مواد را بگیرد. به غذا مدام سر بزنید و وقتی عدس ها پختند شعله را کم کنید و بگذارید تا برنج به آرامی دم بکشد. این برنج برای سرو شدن با قیمه کاسالین تهیه می شود اما در هند این برنج به تنهایی و سرد برای صبحانه سرو می شود.
.
.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🌺الهی امروز پر باشه
🌼از خبرها و اتفاقهای خوب
🌺الهی که تو کارتون موفق
🌼تو زندگیتون خوشبخت و
🌺پیش خدا عزیز باشید
🌼سلام صبحبخیر
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
1.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#طعم_خوش_آشپزی
نون شکلاتی خوشمزه برای صبحانه و عصرانه 🍞🍫🍃
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش #شامی_پوک 😍😋
لپه 150 گرم( 3/4 لیوان)
گوشت 150 گرم
◀بنا به سلیقه خودتون میتونید از گوشت گوسفند یا گوساله استفاده کنید
◀اینجا از گوشت گوساله استفاده کرد
◀برای این شامی گوشت چرخکرده قابل استفاده نیست
سیب زمینی کوچک 1 عدد(دلخواه)
تخم مرغ 1 تا 2 عدد
◀در ویدئو در مورد اضافه کردن تخم مرغ دوم کامل توضیح داده
◀پیاز برای پخت گوشت 1 عدد متوسط
نمک؛فلفل؛زردچوبه به میزان لازم
زعفران آبکرده 1 تا 2 قاشق غذاخوری به دلخواه
◀پیشنهاد میکنیم زعفران رو حذفش نکنید طعم عالی به شامی میده
😇❤مراحل در فیلم کامل توضیح داده شده
◀حتما بعد از پخت گوشت و سیب زمینی و لپه صبر کنید هر سه کاملا خنک شوند وگرنه مواد عرق میکنه و شامی در روغن وا میره
◀گوشت را با دست یا عذاساز ریش ریش کنید
◀لپه و سیب زمینی را در غذاساز پوره و میکس کنید یا با گوشت کوب بکوبید تا کاملا نرم شوند
◀مواد شامی باید خوووب ورز داده بشه تا کاملا منسجم شود
◀چرا شامی وا میره؟
یا موادتون داغ بوده و پوره کردید
یا ورز کافی نبوده
یا تخم مرغ کم بوده
یا مواد شامی نیاز به استراحت بیشتری در یخچال داشته
◀بعد از آماده شدن مواد شامی، مواد را در ظرف بریزید و در یخچال 2 تا 24 ساعت استراحت بدید بعد از یخچال دربیارید تا کمی به دمای محیط برسه و مطابق فیلم فرم بدید و در روغن کاملا داغ سرخ کنید
◀برای اینکه مواد شامی موقع فرم دادن به دستتون نچسبه خیلی کم دستتون رو خیس کنید
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
4.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترفند طلایی 👈 #بسته_بندی_گوشت 😉
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
7.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مرغ_نمکی
مواد لازم:
مرغ یک عدد کامل
زعفران دم کرده به مقدار لازم
نمک حدود نیم کیلو
مواد داخل شکم مرغ :
سه تا پیاز خلالی شده
نمک و فلفل و زردچوبه و پودر دارچین به مقدار لازم
کشمش یک مشت پر
گردو یک مشت
پرک لیموعمانی به اندازه دلخواه
آلو بخارا یا قیصی پنج عدد
برای چاشنیش یکمم رب انار
✅ مرغ تیکه ای رو هم با این روش می تونید درست کنید
✅ این شیوه پخت برای کسایی که فر ندارن هم مناسبه
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕