eitaa logo
آشپزخونه
195.4هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
9.4هزار ویدیو
301 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/AW9c.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
4.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😋😋 یعنی این نوشیدنی بی نظیره🤤😍 خوده بهشته🥲♥️ 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
👇 دو موز کوچک را در مخلوط‌کن برقی بریزید و با درجه متوسط کاملا نرم و یکدست کنید‌ یک فنجان ماست یونانی و نصف فنجان شیرتوت‌ فرنگی را به مخلوط موز اضافه کنید تا کاملا باهم مخلوط شوند نصف فنجان غلات صبحانه رنگین‌کمانی را به مواد اضافه کنید و به آرامی با قاشق هم بزنید مواد را در ظرف‌های کوچک بریزید چوب‌ بستنی را در آن قرار دهید و مدت ۸ ساعت در فریزر بگذارید تا کاملا جامد شود . 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍗مواد لازم فيله مرغ 6 عدد کره 50 گرم ماست 3 قاشق غذاخوري سماق قرمز ترش 3 قاشق غذاخوري نمک و فلفل به مقدار لازم 🥣مواد لازم براي سس ماست : ماست خامه اي 3 قاشق غذاخوري مايونز 1 قاشق غذاخوري فلفل قرمز تند ( يا شيرين ) نصف قاشق غذاخوري جعفري خرد شده نصف قاشق غذاخوري نمک به مقدار لازم 🍣طرز تهیه فيله ي مرغ را پس از پاک کردن لاي دو ورقه ي نايلون قرار داده با بيفتک کوب دو سه ضربه ي ملايم بزنيد تا کمي صاف و نرم شود. سپس روي هر فيله را ابتدا کمي کره و سپس مقداري ماست بماليد و با نمک و فلفل مزه دار کنيد.سماق را به صورت راه راه با فاصله روي فيله بريزيد. سيخ را مانند سوزني که پارچه را کوک مي زند در فيله طوري فرو کنيد که قسمت هاي سماق دار در فرورفتگي ها قرار گيرد و قسمت ماست دار در برجستگي ها باشد.سيخ ها را آرام برداشته با کره اي که داغ شده است رو ي حرارت ملايم سرخ کنيد.طرز تهيه سس ماست : ماست، مايونز، فلفل، جعفري خردشده را با کمي نمک مخلوط کرده با کباب سرو کنيد. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
خوشدلی خواهی🌸 پی او گیر، کاندر باغ مهر صبح را از بوی این گل ذوق‌خندان گشتن است....🍃 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
4.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍳• دیگه نیمرو تکراری درست نکن🥰 . 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
8.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 2 لیوان شیر گرم نصف لیوان آب گرم 1 لیوان روغن 1 قاشق غذاخوری کره (در دمای اتاق) تقریباً 1 قاشق غذاخوری نمک 3 قاشق غذاخوری شکر 2 عدد تخم مرغ (یکی از زرده ها برای مالیدن روی خمیر) 1.5 قاشق غذاخوری مخمر خشک 8 لیوان آرد قنادی یک کف دست شوید خورد شده چند قاشق کره برای مالیدن مخمر و دو ق شکر و اب ولرم و شیر ولرم را درون یک کاسه بریزید تا ده دقیقه روش. و بپوشونید بزارید جای گرم تا تخمیر شود. مواد دیگر را اضافه کنید ، آرد را به تدریج اضافه کنید و یک خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد (به مدت 10 دقیقه ورز دهید) و شوید را اضافه کنید و دوباره ورز دهیدخمیر را به مدت نیم ساعت بپوشانید و در جای گرم استراحت دهیدده قسمت کنید و روی هر قسمت یک قاشق کره بزنید (برای جلوگیری از چسبیدن آن) چانه را با دست پهن کنید. کره نرم شده را بمالید. نوارهایی به شکل رول درست کنید. و گرد کنید . آن را روی سینی فر مرتب بچینید. زرده تخم مرغ را با 1 قاشق چایخوری شکر مخلوط کرده و روی خمیرها ها بزنیدبزارید تو فر به مدت نیم ساعت با دمای ​180-190 درجه. به محض بیرون اوردن روش پارچه بزارید تا خشک شود . . 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
بانو جان ❤️ شاد باشی یا غمگین حال تو به اهل خانه واگیر دارد! 💎 تو محور این زندگی هستی... لبخندت ، فقط یک لبخند نیست! 💙آرامش یک خانواده است... ✅ پیشنهاد ما به شما👇👇 ثبت نام در دوره کاربردی ارتباط مؤثر با همسر👇 https://eitaa.com/moshavereh_et/467 ☘️با هدف تحکیم و تعالی خانواده این دوره با تخفیف ویژه برگزار خواهد شد ❀✾••┈┈•❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•❀ 🦋 کارشناس خــ🌱 ـــانواده و استاد دانشگاه ‌❣️ /
7.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
براق_شکلاتی مواد لازم: پودر ژلاتین 🥄۹گرم شکلات 🍫۲۵گرم شکر🍚 ۲۳۰ گرم آب سرد 💧۳ قاشق سوپخوری آب معمولی ۱۳۰گرم پودرکاکائو🍫 ۳۰گرم خامه صبحانه 🥣۱۳۰ گرم . 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
7.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 🟤 مواد لازم ✅ خرما هسته گرفته (بهتره از رطب استفاده نکنین) ✅ نان محلی (کپو) (در کرمان به این نان ضخیم کپو (یا خورشیدی) میگن و اگه در دسترس نبود میتونین از تافتون یا سنگگ نرم استفاده کنین) ✅ روغن حیوانی (از روغن مایع یا کنجد هم میشه استفاده کرد) ✅ گردو و کنجد (دلخواه میشه از پسته و نارگیل هم استفاده کرد) ✅ ادویه ها شامل دارچین، هل، زیره، بادیان (رازیانه) (ادویه چنگمال دلخواهه در کرمان از تخم گشنیز و سیاه دانه هم استفاده میکنن) . 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
6.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍗😍😋 غذایی لذیذ و خوشمزه، کافیه یبار درستش کنی متوجه طعم جذابش میشی😋 . 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
7.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 خیار ۱۰عدد آب ۱لیوان نمک ۱قاشق غذا خوری سرکه یک پنجم لیوان فلفل قرمز ۱قاشق چایخوری سرخالی سیر ۱حبه ترخون ۱شاخه ۱_خیار ها را شسته و بعد خشک کنیدو سه نقطه از خیارها را سوزن بزنید و داخل شیشه به همراه ترخون و سیر قرار دهید . ۲_در ظرفی آب نمک سرکه و فلفل قرمز را با هم مخلوط کنید و شیشه خیارها را از این آب پر کنید. ۳_ شیشه را داخل یک قابلمه ای که تا نصفه آب کرده اید قرار دهید وقتی که آب به جوش آمد زمان بگیرید بعد از ۱۰ دقیقه زیر قابلمه را خاموش کنید. ۴_ شیشه را بیرون بیاورید و اجازه دهید تا کاملا خنک شود به این روش شیشه کاملاًهواگیری می شود . . 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕