eitaa logo
آشپزخونه
195.2هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
9.4هزار ویدیو
301 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/AW9c.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
3.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔆 از عید فطر تا جمعه سیاه 💢 در روز ۱۶ شهریور ۱۳۵۷، مردم تهران با شکوهی بی‌سابقه به خیابان‌ها آمدند. رژیم پهلوی در واکنش به این خیزش عظیم، همان روز در تهران و چند شهر دیگر اعلام حکومت نظامی کرد. 🔆 در همین تظاهرات، شورای انقلاب اسلامی قطع‌نامه‌ای صادر کرد که نقش تعیین‌کننده‌ای در روند انقلاب داشت. در این قطع‌نامه: 🔻 از مردم برای حضور در تظاهرات علیه شاه دعوت شد. 🔻 بر وحدت اسلامی و صلح‌آمیز بودن اعتراضات تأکید گردید. 🔻 امام خمینی (ره) به‌عنوان رهبر انقلاب معرفی شد و ولایت فقیه مطرح گردید. 🔻 حکومت شاه، غیراسلامی و وابسته به بیگانگان معرفی شد. 💢 تنها یک روز بعد، در ۱۷ شهریور ۱۳۵۷، نیروهای ارتش شاهنشاهی در میدان ژاله (شهدای فعلی) مردم بی‌دفاع را به گلوله بستند. این کشتار فجیع که به «جمعه سیاه» شهرت یافت، موجی از خشم عمومی را برانگیخت و نقطه عطفی در مسیر پیروزی انقلاب اسلامی شد.
4.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹یه خوشمزه اسفناجی🥗🥬 ❄اسفناج: نیم کیلو ❄پیاز : ۱ عدد بزرگ ❄سیر : حدود ۴ حبه ❄تخم مرغ : ۳ تا ۴ عدد 🍕@ashpazzkhooneh🍕
7.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🏻‍🍳پودینگ موز شکلاتی🧑🏻‍🍳 🥛شیر ۱ لیتر 🥚زرده تخم مرغ ۲ عدد 🍌موز رسیده ۲ عدد 🥄شکر ۱ استکان چایخوری 🥡آرد سفید ۳ ق غ 🥄نشاسته گندم یا گل ۲ ق غ 🍥کمی خامه صبحانه یا کره ۱ ق غ 🍫شکلات شیری ۸۰ گرم 🍪بیسکوییت پتی بور کاکائویی نصف بسته 🍕@ashpazzkhooneh🍕
بستنی سنتی من واسه مهمانی شیر یک کیلو ۴۰۰ گرم شکر ثعلب یک قاشق چای خوری سر صاف گلاب یک استکان زعفران رنگ دلخواه مغزیجات هم به اندازه دلخواه و خامه به دلخواه شکر و ثعلب را بادهم مخلوط کرده و بعد شیر رو اصافه کرده هم می زنیم تا خوب مخلوط بشه وبعد گلاب و زعفران دم کرده رو اضافه کرده ودر فریزر گذاشته و هر نیم ساعت یکبار هم می زنیم تا زمانی که سفت بشه وقتی کمی سفت شد مغز پسته یا گردو رو اضافه می کنیم وبعد خامه رو توی یک سینی پهن کرده وقتی یخ زده خورد کرده و به بستنی اضافه می کنیم تا بستنی کاملا سفت بشه من همیشه این مدلی درست می کنم البته من چهار کیلو شیر داشتم ولی برای شما دوستان مقدار یک کیلو شیر و مقدارش رو گذاشتم🌹🌹 🍕@ashpazzkhooneh🍕
6.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاستاآلفردو تقّلبي😋 اين همون پاستا الفردويي معروفيه كه تومنوي همه رستورانا هست ولي آلفردو نيست😁 🧷چيزايي كه لازم داريم: _١ دونه سينه مرغ _ قارچ _١٠گرم كره _٢حبه سير _١ دونه خامه پاكتي صبحونه _نصف ليوان شير _نمك وفلفل سياه _١مشت اسفناج _نصف پسته پاستاپنه _پنيرپيتزا هرچي بيشتر بهتر 🍕@ashpazzkhooneh🍕
🔸 بهترین چیز برای زنان 🔸 ⚪️ حضرت زهرا (سلام‌الله‌علیها): 🔵 خَيْرٌ لِلنِّسَاءِ أَنْ لاَ يَرَيْنَ اَلرِّجَالَ وَ لاَ يَرَاهُنَّ اَلرِّجَالُ. 🔴 بهترین چیز برای زنان آن است که (بدون ضرورت) مردان را نبینند و مردان نیز آن‌ها را نبینند. 💬 کشف الغمة، ج ۱، ص ۴۶۶. 🍕@ashpazzkhooneh🍕
7.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سرشیر خانگی مواد لازم: شیر نیم کیلو خامه نیم کیلو نشاسته نصف ق ع حتما شیر پر چرب باشه و بهتره از لبنیاتی بگیرید، خامه هم بهتره از لبنیاتی باشه. اجازه بدید حرارت زیاد باشه، جوش که اومد کم کنید. مدوام هم بزنید تا یک ساعت. مواد باید نصف ظرف بشه بعد خاموش کنید. خنک شد بذارید یخچال، ۲۴ساعت بمونه بعد آماده‌ست. 🍕@ashpazzkhooneh🍕
✨راز آب ننداختن قارچ روی پیتزا: 👇🏻👇🏻 همین کارهای کوچیک، پیتزات رو حسابی حرفه‌ای می‌کنه🤌🏻✨ 📍بهتره اول پوست قارچ رو بگیرید بعد خیلی سریع زیر شیر بشورید و اصلا قارچ رو داخل اب خیس نکنید چون مثل اسفنج تمام اب رو جذب خودش میکنه بعد هم فوری خشکش کنید. 📍ترجیحا از قارچ تازه و سفت استفاده کنید. 📍برش های نازک بزن. 📍حرارت فر بالا باشه. ❌روی پیتزا رو خیلی شلوغ نکنید و چند لایه مواد روی هم نریزید. دیگه موقع اشپزی نگران کثیف شدن گاز و چدن هاش نباشید😎🤌🏻 چون با دستمال مرطوب چندمنظوره پاک‌کننده سطوح تِست، هر لکه‌ای در چند ثانیه محو می‌شه، بدون نیاز به آبکشی.انقدر کار باهاش راحته، مطمئنم عصای دستتون میشه😍 آموزش سس همه کاره🤤: شما این سس رو برای پاستا یا ساندویچ هم میتونید استفاده کنید🤌🏻 دو‌ عدد گوجه رو با دو حبه سیر داخل تابه بذارید. در تابه رو حدود ده دقیقه بذارید تا گوجه نرم بشه و پوستش به راحتی جدا بشه، بعد با پشت چنگال له کنید. اب گوجه که کامل کشیده شد بهش نمک، فلفل سیاه و اویشن اضافه کنید. در اخر اگه دوست داشتید بهش یک قاشق پنیر خامه ای و جعفری تازه بزنید🤌🏻 مهمه که سس شما آب اضافه نداشته باشه. ‎سینه ی مرغ یک عدد : از وسط ببرید اگه بزرگه کمی بکوبید. ‎نمک فراون بهش بزنید و یکم فلفل‌ و بیشتر از ۴ دقیقه هر طرفش رو سرخ نکنید وگرنه مرغتون خشک میشه🤌🏻. 🌿 بعد از دو دقیقه که از تابه خارج‌کردید نوار باریک ببرید. ‎ برای خمیر: ‎شیر یا آب ولرم نصف لیوان ‎خمیر مایه یک ق غذا خوری ‎شکر یک ق چ خ ‎نمک نصف ق چ خ ‎روغن سه ق غ خ ‎آرد یک و نیم تا دو لیوان ‎سطح خمیر رو با چنگال سوراخش کنید، روش رو سس پیتزا بزنید، و بعد یه لایه پر پنیر پیتزا بریزید.در اخر هم هرچی دوست دارید به عنوان تاپینگ روش قرار بدید. من سینه ی مرغ سرخ شده، قارچ و زیتون زدم. هر دستگاهی که دارید از قبل حسابی گرمش کنید. ‎دمای فر: در فر ۲۲۰ درجه از قبل گرم شده ۱۵-۲۰ دقیقه، سه دقیقه اخر گریل رو روشن کنید.⁩ ‎تایم ثابت، دما👇 ‎⭕️برای فر برقی دمای ۲۰۰ درجه فن کانوکشن روشن ‎⭕️تستر دمای ۱۹۰ درجه حرارت از پایین سه دقیقه اخر از بالا روشن کنید. ‎⭕️سولاردام و ماکروفر دما ۱۸۰ درجه حالت کانوکشن 🍕@ashpazzkhooneh🍕
6.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
املت بادمجون پنیری اگه بادمجون دوست دارید این املت یکی از خوشمزه هاس مواد لازم : بادمجون هارو به شکل دلخواه برش بزنید داخل آب نمک بذارید تا تلخیشون گرفته بشه،آبشون که کشیده شد داخل روغن دو‌طرفشون رو‌سرخ کنید. روش پنیر پتیزا بریزید تا آب شه، تخم مرغ رو با چنگال بزنید تا از لختگی دربیاد و‌ روی بادمجون و‌پنیر بریزید و اجازه بدید تا تخم مرغ بپزه 🍕@ashpazzkhooneh🍕
5.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ مجلسی مخصوص طرز تهیه: اول تیکه ای از مرغ مثل سینه یا پشت یا ران مرغ که کوچکتر میشه رو استخوان جدا میکنیم نمک و فلفل میزنیم یا طعم دار میکنیم با ابلیمو و...بعد پهن میکنیم داخل از سبزیجات بخار پز مثل هویج و ذرت و نخود ف نگی پر میکنیم و یک تکه پنیر ورقه ای میگذاریم رول میکنیم با خلال دندون فیکسش میکنیم داخل ظرف فر میگذاریم دورش هم سیب زمینی میریزیم و روش گوجه فرنگی گیلاسی و فلفل دلمه ای میگذاریم.بعد روش هم سس میریزیم که ترکیب رب گوجه فرنگی و ابلیمو ونمک و فلفل هست بعد در فر میگذاریم با دمای 200درجه به مدت 20-25دقیقه روشو میتونید فویل هم بکشید میشه فویل هم نکشید 🍕@ashpazzkhooneh🍕