#طعم_خوش_آشپزی
#دسر_موز_و_بیسکوییت
مواد لازم
▫️شیر:1لیوان
▫️پودر کاسترد:1قاشق غذاخوری سر پر
▫️شکر:2قاشق غذاخوری
▫️گلاب :1قاشق غذاخوری
▫️بیسکوییت پتی بور کاکائویی
▫️گردو:3تا4عدد
▫️موز:1عدد
▫️زعفرون آب شده:1قاشق غذاخوری
▫️شکلات چیپسی:به مقدار لازم
▫️خامه صبحانه:2قاشق غذاخوری
طرز تهیه🍹
ابتدا شیر,پودر کاسترد,زعفرون,شکر و گلاب رو با هم خوب مخلوط کرده و روی حرارت میزاریم و مدام هم میزنیم تا به غلظت فرنی برسه و بعد خامه صبحانه را اضافه کرده و از روی حرارت بر میداریم.بیسکوییت ها رو کمی خرد میکنیم و موز رو حلقه ایی خرد
میکنیم,
گردو رو هم کمی خرد میکنیم بعد از دسر کاسترد کمی ته لیوانها میریزیم و بعد بیسکوییت خرد شده و بعد کمی گردو و موز و بعد روش کمی شکلات چیپسی و دوباره دسر کاسترد روش اضافه میکنیم و به همین ترتیب ادامه میدیم تا لیوان پر بشه.
بعد چند ساعت داخل یخچال قرار میدهیم و بعدش آماده سرو میشه.من با این مقدار2تا لیوان درست کردم,اگر میخواهید تعدادش بیشتر بشه میتونید مواد رو بیشتر کنید.
💕 @ashpazzkhooneh
🍃✨🌸✨🍃✨🌸✨🍃
لحظه ها... ⏰
تنـــها مهاجرانی هستند کــــه🕊
هرگــــز!!!..
باز نخواهنــد گشت🕊
شــاد زندگی کنید، 😊
وشادی را هدیه بدهید. 🎀🎁🎀
#عصرتون_شیرین_و_دلچسب 🍰🍧🍹🍧😊🌹
🍃✨🌸✨🍃✨🌸✨🍃
@ashpazzkhooneh
#چالش_لاغری_بهاره😍
#چهارشنبه 1397/2/12
✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم
#صبحانه : یک کف دست نان سنگگ+30 گرم پنیر+خیار+گوجه+یک فنجان قهوه(180کالری)
🍀 #میان_وعده :یک لیوان شیر کم چرب+یک عدد میوه
❤️یک ساعت قبل از ناهار نیم ساعت چند حرکت شکم و پهلو
💚قبل از ناهار 2 لیوان آب
🍄 #ناهار: سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید + 2 ق خورشت آلواسفناج+5 قاشق پلوساده+15 گرم گوشت خورشتی( 300کالری)
☕️میان وعده #عصر :یک لیوان قهوه + شش عدد مغز یا یک عدد میوه
💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب
🍟 #شام:سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +10 قاشق سوپ شیر+یک کف دست نان لواش ( 250کالری)
#طعم_خوش_آشپزی
#كوفته_دال_عدس
مواد لازم
▪️عدس قرمز 1 ليوان
▪️بلغور ريز 1/3 ليوان
▪️پياز 1 عدد
▪️جعفري ساطوري شده نصف ليوان
▪️پيازچه خرد شده نصف ليوان
▪️رب گوجه فرنگي 1 ق غ
▪️نمك،فلفل قرمز بميزان لازم
▪️روغن مايع نصف ليوان
▪️آبليمو 4 ق غ
طرز تهیه🍘
ابتدا عدس قرمز را شسته داخل قابلمه ريخته با 1/5 ليوان اب و كمي نمك ميزاريم روي حرارت تا بجوش بياد بلغور رو هم شسته هنگامي ك مقداري از اب عدس باقي ماند بلغور را اضافه كرده در قابلمه را گزاشته تا بلغور با بخار عدس خوب نرم بشه و اگه بلغور نرم نشد كمي اب جوش اضافه كنيد باز بزاريد دم اين مخلوط نبابد اب داشته باشه
پياز رو نگيني خرد كرده و با روغن مايع خوب تفت داده و در اخر رب رو اضافه كرده خوب همزده حالا پياز سرخ شده را ب بلغور و دال عدس اضافه كرده همچنين نمك و فلفل قرمز و آبليمو تازه،جعفري و پيازچه خرد شده را با دست خوب ورز داده يا ميتونيد توي دست شكل داده يا هم مثل من توي قالب ريخته بعد از يك ساعت استراحت داخل يخچال توي ظرف برگردونيد
پ.ن. كوفته عدس بدون پخت مجددد بصورت سرد سرد سرو ميشه
همراه ابليمو تازه و كاهو سرو ميشه
💕 @ashpazzkhooneh