🍀حمص اسفناج🍀
0.5 قوطی کنسرو نخود
40 گرم اسفناج
1.5 حبه سیر
35 گرم ارده
0.25 عدد لیموترش
25 گرم پنیر سفید
1.5 عدد نان پیتا
15 میلی لیتر روغن کنجدبه مقدار لازم نمک
🔵لیمو، اسفناج و سیر را بشویید.
لیمو را چهار قاچ کنید و نان پیتا را با قیچی به صورت مربعهای متوسط خرد کنید. سیر را رنده کنید.
کنسرو نخود را در غذاساز ریخته و آن را میکس کنید. سپس ارده را به میکس نخود اضافه کنید.
اسفناج، پنیر و سیر را به غذاساز اضافه کنید و میکس کنید تا کاملا یکدست شود و به میزان دلخواه نمک اضافه کنید.
در تابهای روغن کنجد را داغ کرده و نانهای برش خرده را سرخ کنید تا طلایی شود
حمص را با نان سرخ شده سرو کنید. نوش جان!
🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜
آشپز خونه بزرگترین کانال آشپزی در ایتا
👇👇
@ashpazzkhooneh
#چالش_لاغری_بهاره😍
#جمعه 1397/2/14🌸🌸
✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم
#صبحانه : یک کف دست نان سنگگ+1قوطی کبریت پنیر+چای+1 حبه قند+1عدد گردو(180کالری)
🍀 #میان_وعده :یک فنجان قهوه+یک عدد میوه
❤️یک ساعت قبل از ناهار نیم ساعت چند حرکت شکم و پهلو
💚قبل از ناهار 2 لیوان آب
🍄 #ناهار: سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید +4قاشق باقلاپلو+یک تکه کوچک سینه مرغ کبابی +یک لیوان ماست کم چرب(350کالری)
☕️میان وعده #عصر :یک فنجان چای دارچین +چهار عدد مغز
💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب
🍟 #شام:سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +سوپ جو 10 قاشق+یک کف دست نان لواش( 200کالری)
❣قبل خواب یک لیوان شیر کم چرب
⚜دسر خرما و قیسی مخصوص
خرما، ۲۵۰ گرم
کره، ۲۵ گرم
گردوی کوبیده شده، ۲ قاشق سوپ خوری
قیسی، ۲۵۰ گرم
خامه، ۲ قاشق سوپ خوری
شکر، نصف پیمانه
🍘طرز تهیه دسر خرما و قیسی مخصوص
در ابتدا خرما را در یک کاسه بریزید و مقداری اب رویشان بپاشید تا خیس بخورند بعد از آن که خرماها خوب خیس خورد داخل سبدی بریزید و هسته ها را بیرون بیاورید.ماهیتابه کوچکی را آماده کنید و کره را داخل آن بریزید و روی اجاق گاز قرار دهید تا کره آب شود.خرماهایی را که هسته هایشان را گرفته اید به کره اضافه کنید و 5 تا 7 دقیقه تفت بدهید.زیر خرماها را خاموش کنید و خرمایی را که تفت داده اید در ظرف بچینید و روی آن را با گردو بپوشانید.دسر خرمای شما آماده است.
🍘برای تهیه دسر قیسی قیسی ها را خوب بشویید و در قابلمه ای حاوی آب بریزید و روی اجاق بگذارید تا خوب بپزد بعد از اینکه قیسی ها پخت شکر را به آن افزوده و بگذارید تا به جوش آید.کره را به قیسی شیرین بیفزایید.و حرارت را تا زمانی روشن بگذارید تا آب و شکر جذب قیسی ها گردد و مواد غلیظ شود.در این موقع زیر قیسی ها را خاموش کنید و مخلوط را برای سرو در یک ظرف بریزید در آخر خامه را اضافه کنید و کمی بهم بزنید تا با قیسی و شربت مخلوط گردد.مخلوط دسر خرما را روی قیسی بپاشید و گردو را نیز روی مواد بپاشید.دسر شما آماده است آن را با چای نوش جان کنید.
🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜
آشپز خونه بزرگترین کانال آشپزی در ایتا
👇👇
@ashpazzkhooneh