#چالش_لاغری_بهاره😍
#سه_شنبه 1397/2/18🌸🌸
✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم
#صبحانه : دو عدد تخم مرغ ابپز+یک کف دست نان سنگک+2 حبه قند+چای(250کالری)
🍏 #میان_وعده :3 عدد خرما+ یک لیوان شیر کم چرب
❤️یک ساعت قبل از ناهار چند حرکت شکم و پهلو
💚قبل از ناهار 2 لیوان آب
🍄 #ناهار: سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید + یک کفگیر پلو ساده+3 قاشق غذاخوری خورشت کرفس(350کالری)
☕️میان وعده #عصر :یک لیوان قهوه +چهار عدد مغز
💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب
🍟 #شام:سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +5قاشق پوره سیب زمینی+4 کف دست نان لواش(270کالری)
#ماهی_تنوری
مواد لازم
ماهی سفید: 1 عدد
زردچوبه: 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
پودرسیر: سه چهارم قاشق چایخوری
روغن زیتون: 2 قاشق سوپخوری
آب لیمو ترش تازه: 3قاشق سوپخوری
لیمو ترش ورقه شده: 1 عدد
سیب زمینی: 2 عدد ورقه شده
🍛طرز تهیه🍛
ابتدا باله ها و پولک های ماهی را جدا کنید.شکافی در ناحیه شکم ماهی ایجاد کنید و محتویات شکم ماهی راخارج کنید و داخل شکم و سر ماهی را خوب بشویید و در صافی قرار دهید.زردچوبه، نمک، فلفل، پودر سیر، روغن زیتون و آب لیمو ترش را با هم مخلوط کرده و با برس داخل شکم ماهی و سطح آن رابه این مواد آغشته کنید درآخر ورقه های لیمو ترش را داخل شکم ماهی قرا دهید.سینی فر را با فویل پوشانده و سیب زمینی های ورقه ورقه شده را ر وی سینی بچینید.ماهی را روی سیب زمینی ها قرار داده و سر و دم ماهی را بافول بپوشانید.فر را با حرارت 200 درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی ماهی را نیم ساعت تا 40 دقیقه درطبقه وسط فر قرار دهید.
نوش جان
🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜
آشپزخونه بزرگترین کانال آشپزی در ایتا
👇👇
@ashpazzkhooneh
🔆کانون تبلیغاتی قاصدک
مجری تبلیغات کانال های بزرگ ایتا
🔅کانال خبری جارچی:
http://eitaa.com/joinchat/820051968C2b85dac984
🔅کانال د بخند:
http://eitaa.com/joinchat/2162688C28ee8a0177
🔅کانال آشپزخونه:
http://eitaa.com/joinchat/3473408C39ee34c816
🔅کانال رنگ خدا:
http://eitaa.com/joinchat/4259840Cae11e1630e
🔅کانال طب الائمه(ع):
http://eitaa.com/joinchat/786432C2526535a33
🔅کانال مادر خوب:
http://eitaa.com/joinchat/3080192C02bd24ae55
🔅کانال خبر ورزشی:
http://eitaa.com/joinchat/1441792C0e2f249847
➕پذیرش آگهی
➕پذیرش تبلیغات در کانال شما
@ghaasedak_ad
💫با ما در ایتا دور بزنید💫
@ghaasedak
#آیس_پک
🍓مواد اولیه
بستنی توت فرنگی ۱۰ قاشق غذاخوری
توت فرنگی خردشده دو قاشق غذاخوری
شير و دراژه به ميزان لازم
سس شكلات به ميزان لازم
خامه دو قاشق غذاخوری
🍹طرز تهيه:
بستني، شير و خامه را داخل مخلوطكن ريخته و با درجه تند دستگاه مخلوط ميكنيم به طوري كه مواد كاملا غليظ باشد (توجه داشته باشيد كه ميزان شير بايد اندك باشد و از شير فقط براي بهتر مخلوط شدن مواد استفاده ميكنيم.) سپستوتفرنگي خردشده را به مواد اضافه كرده و آرام هم ميزنيم. ديواره ليوان را سس شكلات زده بعد مقدار كمي توتفرنگي خردشده و دراژه انتهاي ليوان ميريزيم و مواد را داخل ليوان ريخته و مقدار كمي خامه و دراژه براي تزيين روي آيسپك ميريزيم. سپس داخل آن ني مخصوص قرار داده و سرو ميكنيم.
🍓نكتـه:
آيسپك را ميتوانيد با شاهتوت، موز، شكلات، گردو پسته، زردآلو، هلو، سيب، انبه و… تهيه كنيد.
🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜
آشپزخونه بزرگترین کانال آشپزی در ایتا
👇👇
@ashpazzkhooneh
#كراكت_سيب_زمينى_سالمون
سيب زميني دوعدد بزرگ
تخم مرغ يك عدد
شويد خشك يك قاشق غذاخوري(تازه سه قاشق)
ماهي سالمون ١٠٠ گرم
پنير فتا ٥٠ گرم
نمك،فلفل سياه،پودر تخم گشنيز وپودر انبه خشك
(دوعدد تخم مرغ ويك ليوان آرد سوخاري)
سيب زميني ها رو ترجيحاً بافر،مايكروويو ويا هرروشي كه ميخواين بپزين،وقتي خنك شد بكوبينش،ماهي سالمون رو به هر روشي كه ميخواين بخارپز،سرخ ويا آبپز كنين(من كف تابه رو كمي چرب كردم،ماهي رو به سير رنده شده،كمي نمك،زردچوبه وفلفل سياه آغشته كردم و داخل تابه گذاشتم درب تابه رو بستم تا بخار پز وكمي سرخ بشه)
تخم مرغ،ادويه جات،پنير،سيب زميني،شويد و ماهي روبا چنگال مخلوط كردم طوري كه خيلي له نشه وبعضي قسمتاش تكه اي باشه،
بعد داخل آرد سوخاري،تخم مرغ ودوباره آرد سوخاري بغلطونيد و تو روغن غوطه ور سرخ كنين
🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜
آشپزخونه بزرگترین کانال آشپزی در ایتا
👇👇
@ashpazzkhooneh
#خورشت باقلا قاتق
🍲🍲
۲ پیمانه پاچ باقلا پاک شده
۱ الی ۲ قاشق غذاخوری شوید خشک
۲ عدد تخم مرغ
۲ الی ۳ قاشق مربا خوری سیر رنده شده
۲۰ گرم کره
۱ قاشق چایخوری زرچوبه
نمک و فلفل به مقدار لازم
🍲مراحل تهیه خورشت باقلا قاتق
ابتدا به مقدار کافی روغن داخل ماهیتابه ریخته و بعد سیر رنده شده یا کوبیده رو به روغن اضافه کرده و مواد رو کمی با حرارت ملایم تفت میدیم تا بوی سیر بلند بشه اما خیلی طلایی نشه. چون قراره سیر با بقیه مواد هم تفت بخوره و در صورتی که خیلی سرخ بشه در ادامه مراحل میسوزه.
سرخ کردن سیر
حالا پاچ باقالی هایی که از پوست اول و دوم خارج کردیم رو به سیر اضافه کرده و حدود ۲ الی ۳ دقیقه با سیر تفتشون میدیم.
اضافه کردن باقالی
ادویه اصلی این خورشت زرچوبه است که به نسبت بقیه خورشت ها هم بیشتر ریخته میشه (البته در صورتی که دوست ندارین طعم زرچوبه خیلی داخل خورشتتون مشهود باشه کمتر بریزینش). حالا زرچوبه رو هم اضافه کرده و باز مواد رو ۲ الی ۳ دقیقه با هم تفت میدیم.
اضافه کردن زردچوبه
در نهایت نوبت شوید خشک میرسه مقدار شوید بستگی به سلیقه خودتون داره در صورتی خورشت رو پر شوید دوست دارین ۲ قاشق و اگه کم شوید میپسندین ۱ قاشق داخل ماهیتابه بریزین و بعد همه مواد رو باز حدود ۳ دقیقه ای تفت بدین.
اضافه کردن شوید
این نوع باقالی خیلی زود میپزه و کلا این خورشت برای آماده شدن به نیم ساعت زمان احتیاج داره پس لازم نیست آب زیادی داخل موادمون بریزیم. یک الی یکو نیم لیوان آب جوش به موادمون اضافه کرده و کره رو هم داخلش مینداریم و در قابلمه رو میذاریم تا خورشتمون بپزه و جابیوفته و آبش هم کم بشه.
وقتی لوبیا ها پختن و آب خورشت هم کمتر شده بود به خورشتمون نمک و فلفل اضافه میکنیم و بعد تخم مرغارو مثل تصویر زیر داخل خورشت میشکونیم و در ماهیتابه رو میذاریم تا تخم مرغها خوب سفت بشن.
اضافه کردن تخم مرغ
در نهایت تخم مرغا سفت میشن و آب خورشت کمتر میشه و به روغن میوفته … حالا باقلا قاتق خوشمزه، آسون و سریع ما حاضره … نوش جان
🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜
آشپزخونه بزرگترین کانال آشپزی در ایتا
👇🏻👇🏻
@ashpazzkhooneh