#سوپ_تایلندی
مواد لازم:
▫️مرغ دو تیکه
▫️فتوچینی به میزان لازم
▫️هویج دو عدد
▫️پیاز یک عدد
▫️سیر دو حبه
▫️پیازچه چهار عدد
▫️سویا سس یک قاشق غذاخوری
▫️روغن زیتون یک قاشق غذاخوری
▫️نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه:🍜
ابتداپیاز رو.در روغن زیتون تفت بدین و بعد بهش سیر را اضافه کنید فقط زیر شعله کم باشه تا روغن زیتون نسوزه بعد بهش کمی زردچوبه و فلفل اضافه کنید بعد بهش مرغها را اضافه کنید و بعد هویجها رو هم خرد کرده بهش اضافه کنید و.کمی تفت بدین در آخر سویا سس را اضافه کنید و کمی تفت که دادین نصف لیوان آب بریزین تا مرغها بپزن
وقتی مرغها پختن فتوچینی هارو.که از قبل آبکش کردین داخل ظرف مورد نظر بریزید و مرغ و کمی از آب مرغ را داخل ظرف بریزید و با پیازچه تزیینش کنید.چون سویا سس شور هستش حتما در اضافه کردن نمک دقت کنید.
🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇
همراه ما باشید با بهترین دستورات آشپزی 😍
@ashpazzkhooneh
#سالاد توت فرنگی با مرغ
🍓مواد لازم:
4 قاشق چای خوری روغن زیتون
یک قاشق غذا خوری سرکه بالزامیک
یک قاشق چای خوری عسل
یک دوم قاشق چای خوری آویشن تازه
سه هشتم قاشق چای خوری فلفل سیاه
یک چهارم قاشق چای خوری نمک
دو فنجان توت فرنگی نصف شده
56 گرم گوشت سینه مرغ بدون پوست و استخوان
یک چهارم قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز
اسپری پخت یا مقداری روغن
4 فنجان اسفناج تازه
یک چهارم فنجان پیاز قرمز که ریز ریز شده باشد
3 قاشق غذا خوری گردو بو داده تکه تکه شده
28 گرم پنیر فتا رنده شده
✍طرز تهیه:
یک قاشق غذا خوری روغن، سرکه، عسل، آویشن، یک چهارم قاشق چای خوری فلفل و یک هشتم قاشق چای خوری نمک را با هم در یک کاسه کوچک ترکیب کنید. یک فنجان توت فرنگی اضافه کنید، تکان دهید تا آغشته به مواد شود. اجازه دهید به مدت 10 دقیقه در دمای اتاق بماند.
یک ماهی تابه متوسط را روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. با یک قاشق غذا خوری روغن باقی مانده مرغ ها را چرب کنید، یک هشتم قاشق چای خوری فلفل باقی مانده، نمک و فلفل قرمز را به صورت مساوی روی همه بریزید. ماهی تابه را با اسپری پخت یا مقداری روغن چرب کنید. مرغ را به ماهی تابه اضافه کنید هر سمتش را 2 تا 3 دقیقه یا تا زمانی که کامل پخته شود بپزید. مرغ را از روی ماهی تابه بردارید، بگذارید 5 دقیقه بماند. سپس برش برشش کنید.
اسفناج، یک فنجان توت فرنگی باقی مانده و پیاز را بین دو بشقاب تقسیم کنید. روی هر کدام به مقدار مساوی برش های مرغ و میکس توت فرنگی و بالزامیک بمالید. روی هر وعده یک و یک دوم قاشق غذا خوری گردو و دو قاشق غذا خوری پنیر بریزید.
🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜
آشپزخونه بزرگترین کانال آشپزی در ایتا
👇👇
@ashpazzkhooneh
4.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥
🍓آموزش مزه دار کردن مرغ🍓
#گیف_آموزش_مزه_دار_کردن_مرغ😍
بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘
🎀 کانال آشپزخونه
@ashpazzkhooneh 🎀
1.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صبح ات رو با شادی شروع کن
حتی اگر ته ته قلبت خوشحال نیستی
وقتی به یه روز شاد فکر کنی
می تونی به غم ها غلبه کنی
باور داشته باش😉
🍓 @ashpazzkhooneh
#چالش_لاغری_بهاره😍
#پنجشنبه 1397/2/20
✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم
#صبحانه : چای+1 قاشق غذا خوری عسل+1 کف دست نان سنگک(150کالری)
🍏 #میان_وعده :یک فنجان قهوه+یک عدد میوه
❤️یک ساعت قبل از ناهار چند حرکت شکم و پهلو
💚قبل از ناهار 2 لیوان آب
🍄 #ناهار: سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید + 5 قاشق عدس پلو+یک لیوان ماست کم چرب (300کالری)
☕️میان وعده #عصر :یک فنجان قهوه + شش عدد مغز
💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب
🍟 #شام:سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +4قاشق غذاخوری کشک بادمجان یا میرزاقاسمی+یک کف دست نان سنگک(270 کالری)
قارچ شکم پر با گوشت چرخ کرده
قارچ گرد درشت ۱ کیلو
گوشت چرخ کرده ۰/۵ کیلو
پنیر خامهای ۱۰۰ گرم، تکه تکه شده
۱ حبه سیر ریز شده
۲ قاشق غذاخوری پیازچه خرد شده به علاوه مقداری برای تزئین
۲ قاشق غذاخوری جعفری تازه
۱/۴ پیمانه پنیر پارمزان
۱/۴ پیمانه خرده نان (در صورت حساسیت به گلوتن آن را حذف کنید)قارچ شکم پر
🍲طرز تهیه 🍲
قارچها را بشویید و با حوله کاغذی رطوبت آن را بگیرید. ساقه قارچ را بردارید و بخشهای داخلی قارچ را از آن خارج کنید. مراقب باشید که قاشقتان را به داخل قسمت گردی قارچ نزنید و باعث ترک آن نشوید. سینی فر را کفی گذاشته و یا در صورت نداشتن کفی کاغذ روغنی مخصوص فر بگذارید. بخش کلاهک قارچها را کف سینی فر بچینید به طوری که بخش خالی شده آن رو به بیرون باشد.
در یک ماهیتابه بزرگ روی حرارت متوسط گاز، گوشت چرخ کرده را تفت دهید تا زمانی که قهوهای شود، آن را با کف گیر مرتب بهم بزنید تا اجزا آن بهم نچسبد. اگر آن را خوب بهم نزنید بهم چسبیده و قطعات درشت تشکیل میدهد و به اصطلاح لخته لخته میشود. شما باید از یک ماهیتابه نچسب استفاده کنید چون ما به گوشت روغن اضافه نمیکنیم. ما میخواهیم از روغن موجود در گوشت چرخ کرده برای سرخ کردن آن استفاده کنیم. از یک کاغذ روغنی برای برداشتن روغن اضافی از روی گوشتهای داخل ماهیتابه استفاده کنید. برای اینکار از یک انبر آشپزی برای نگه داشتن کاغذ استفاده کنید، شما که نمیخواهید دستتان بسوزد.قارچ شکم پر
دما را کمی پایین بیاورید و ۱ حبه سیر ریز شده و ۲ قاشق غذاخوری پیازچه را به گوشت اضافه کنید و حدود ۱ دقیقه بهم بزنید تا بوی پیاز در بیاید. پنیر خامه ای تکه تکه شده را به آن اضافه کنید و تا زمانی که ذوب شود آن را بهم بزنید اگر کاملا نرم نشد هم مشکلی نیست.قارچ شکم پر
ماهیتابه را از روی گاز بردارید، خرده نان را به آن افزوده و خوب بهم بزنید، ۱/۴ پنیر پارمزان و ۲ قاشق غذاخوری جعفری را هم به آن اضافه کنید.قارچ شکم پر
مواد درون ماهیتابه را به صورت مساوی داخل کلاهک قارچ بریزید سپس بدون اینکه روی سینی فر را بگذارید آنها را در مرکز فر و با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت قرار دهید حدود ۱۵ دقیقه یا تا زمانی که قارچها نرم شده و رویه آنها قهوهای طلایی شود. قارچها را از داخل سینی خارج کرده در ظرف سرو بگذارید و با کمی جعفری تازه و پیازچه تزئین کنید. نوش جان!!
🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜
آشپزخونه بزرگترین کانال آشپزی در ایتا
👇👇
@ashpazzkhooneh
🍲خوراک لوبیا و مرغ به سبکی خوشمزه😋
مواد لازم برای تهیه :
لوبیا چیتی یا کشاورزی ۲ پیمانه
مرغ و یا گوشت نیم کیلو خرد شده
پیاز دو عدد متوسط
سیب زمینی دو عدد خرد شده
نمک.فلفل .زرد چوبه.
کمی رب
چند تا گوجه گیلاسی
طرز تهیه
پیاز رو با مقدار کمی روغن کمی تفت می دیم تا شیشه ای بشه.گوشت یا مرغ خرد شده رو به پیاز اضافه کرده با کمی زرد چوبه تفت می دیم. لوبیا رو می ریزیم. حدود ۳ لیوان آب می ریزیم تا گوشت و لوبیا خوب بپزه.کمی رب گوجه اضافه کنید.در نهایت سیب زمینی خرد شده رو بریزید و گوجه گیلاسی هارو اضافه کنید .نمک و فلفل رو اندازه کنید. غذای ما آماده است .حتما با نارنج و یا آبلیمو تازه و فلفل سیاه میل کنید.
🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜
آشپزخونه بزرگترین کانال آشپزی در ایتا
👇👇
@ashpazzkhooneh