eitaa logo
آشپزخونه
210.7هزار دنبال‌کننده
12.9هزار عکس
7.5هزار ویدیو
300 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/a40d.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
تارت نارنگی مواد لازم برای لایه تارت خرده بیسکویت ... 2 پیمانه کره آب شده ... 113 گرم شکر ... 2 قاشق غذاخوری مواد لازم برای لایه پنیری پودر قند ... یک چهارم پیمانه پنیر خامه ای ... 250 گرم مواد لازم برای سس نارنگی زرده تخم مرغ هم زده شده ... 6 عدد آب نارنگی ...3 چهارم پیمانه نشاسته ذرت ... یک قاشق غذاخوری پوست نارنگی ریز رنده شده ... یک و نصف قاشق مرباخوری کره خردشده ... 113 گرم شکر ... نصف پیمانه مواد لازم برای تزیین تارت نارنگی خامه هم زده شده ... یک و نیم پیمانه پودر قند ... 2 قاشق غذاخوری وانیل ... کمی برش های نارنگی ... به مقدار لازم طرز تهیه 1- فر را روی 170 درجه سانتی گراد تنظیم کنید. 2- تمام مواد لایه را در ظرف بریزید و خوب مخلوط کنید. 3- در یک قالب مخصوص 28 سانتی که کف آن قابل برداشتن است، پهن کنید. 4- مواد را به پایین و کناره قالب فشار دهید و به مدت 7-8 دقیقه در فر بپزید و سپس بگذارید خنک شود. 5- یک چهارم فنجان پودر شکر و پنیر خامه ای را در کاسه هم بزنید تا صاف و یکدست شود. 6- سپس روی لایه آماده شده پهن کنید و در یخچال قرار دهید. 7- زرده های هم زده شده را کنار بگذارید. 8- آب میوه، نصف پیمانه شکر، نشاسته ذرت و پوست نارنگی را با هم مخلوط کنید و روی حرارت کم بپزید و مرتب هم بزنید تا مواد شروع به جوشیدن کند و غلیظ شود. 9- مواد آماده شده را از روی حرارت بردارید. 10- به مقدار کمی از این مواد گرم؛کره اضافه کنید و هم بزنید تا کره ها ذوب شود. 11- سپس برای مدتی کاملا هم بزنید و روی حرارت قرار دهید تا غلیظ شود. پس از کمی سرد شدن پهن کنید و در یخچال قرار دهید. 12- خامه و پودر قند و وانیل را با هم مخلوط کنید و هم بزنید و با آن و برش های نارنگی تزیین کنید. @ashpazzkhooneh
#خانه_داری🍃 اگر طلا و جواهراتتون کدر شده و دیگه درخشش روز اولش رو نداره🔻 آنها را در یک فنجان آب گرم قرار داده و یک «قرص تمیز کننده دندان مصنوعی‌» اضافه کنید و 30 دقیقه فرصت دهید. @ashpazzkhooneh
چیزکیک شکلاتی مواد لازم آرد دو لیوان شکر یک لیوان سر پر تخم‌مرغ ۴ عدد روغن‌مایع نصف لیوان بکینگ پودر ۲ ق م پودر کاکائو دو ق غ آبجوش دو سوم لیوان وانیل کمی ابتدا زرده و سفیده رو‌ جدا میکنیم بعد یک سوم از شکر رو با سفیده ها میزنیم تا فرم بگیره بعد بزارید کنار زرده ها رو با بقیه شکر و وانیل بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه بعد روغن مایع رو اضاف کنید بعد آب جوش رو بریزید و هم بزنید . همزنو خاموش کنید با لیسک آرد و بکینگ پودر رو‌که از قبل الک کردید کم کم بهش اضاف کنید ( کمی از سفیده رو هم اضافه کنید باز کمی آرد) تا تمام بشه بعد بریزید تو قالب چرب و آرد پاشی شده ( قالب قطر ۲۴) با درجه ۱۸۰ به مدت ۴۰تا ۴۵ دقیقه برای چیز کیک من یه بسته ۲۰۰ گرمی پنیر خامه ماسکار پونه رو با۴ ق غ پودر قند زدم بعد بهش ۲۰۰ گرم خامه صبحونه زدم و دو ق غذاخوری هم پودر کاکايو اضافه کردم ژلاتین بن‌ماری هم (یک و نیم ق غ)اضافه کردم بعد کیکو که پودر کردم با گاناش مخلوط کردم و کمی هم فندق بو داده خرد سده اضافه کردم اگه دیدید موادتون سفته کمی شیر بزنید بعد داخل رینگ بریزید و فشرده کنید بعد مواد پنیری رو بریزید و بزارید بخچال تا ببنده. بعد از بخچال خارج کنید و شکلات بن ماری شده دور تا دور کیک با قیف بریزید. اون‌ توپکای شکلاتی رو هم به صورت گردالی تو دستم شکل دادمو تو شکلات آب شده غلطوندم @ashpazzkhooneh
دمی ماش مواد لازم برنج ...2 پیمانه ماش ... 1 پیمانه کره ... 25 گرم یا 2 قاشق غذاخوری روغن حیوانی هل (درصورت تمایل) ... به میزان دلخواه نمک ... به مقدار دلخواه زردچوبه ... به مقدار دلخواه فلفل ... به مقدار دلخواه طرز تهیه 1- برنج پاک کرده را با آبی که دست را نسوزاند دو سه مرتبه بشویید تا آب رویش زلال شود. 2- برنج را زیاد چنگ نزنید که خرد می شود. رویش به قدری آب داغ بریزید که یک بند انگشت روی برنج آب باشد. 3- به ازای هر پیمانه برنج یک قاشق چای خوری نمک اضافه کنید. (نمک آن را بچشید، کم بود اضافه کنید.) 4- ماش را در قابلمه ای که می خواهید برنج را در آن دم کنید، کمی تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند. 5- بوی خامی ماش که رفت، با ۳ برابر آب بگذارید بپزد. نرم شود ولی له نشود. 6- برنج نیم تا یک ساعت خیس شده را همراه روغن به ماش نرم شده اضافه کنید. اگر آب برنج کم بود به قدری آب اضافه کنید که یک بند انگشت روی آن را بگیرد. 7- زیر قابلمه حرارت متوسط باشد تا آب برنج کشیده شده و حفره هایی در برنج ایجاد شود. 8- برنج را کمی هم بزنید و از کناره ها به وسط بریزید تا شکل کوه شده و آبهای زیر آن بخار شود. 9- وقتی آبش کامل کشیده شد، با دسته قاشق چند سوراخ در برنج ایجاد کنید و با حرارت ملایم دم کنید. 10- تا نیم ساعت در قابلمه را برندارید تا برنج به خوبی دم بکشد. نکات 👈 در صورت تمایل می توانید زمان دم کشیدن کمی شوید خشک یا شوید تازه خرد شده لابلای برنج بریزید. 👈 این پلوی خوشمزه را می توانید با گوشت چرخ کرده ، قلقلی ، مرغ، ماهی ، تخم مرغ طبخ نمایید. @ashpazzkhooneh
☀️ #ترفند_آشپزی 🍕 🧀🥦 استفاده بیش از حد از مواد برای پرملات شدن پیتزا یا تزیین روی اون نه تنها باعث خوشمزگی پیتزا نمیشه 🙊 🙉 بلکه باعث وا رفتن و ریختن پیتزا 🍕 میشه درضمن قبل از استفاده از مواد پیتزا آبشون 💦 رو بگیرید تا موقع پخت آب پس ندن و پیتزاتون خراب نشه 😋 @ashpazzkhooneh
كرم توت فرنگى(5 نفر) مواد لازم ژله توت فرنگی ... 1 بسته شير ... 1 پيمانه شكر ... 1 پيمانه خامه ... 1 پيمانه دنت توت فرنگی ... 1 عدد توت فرنگی فيله شده ... 1 پيمانه ورق ژلاتين ... 1 عدد طرز تهیه 1- شير وشكر را روی حرارت هم ميزنيم. 2- ورق ژلاتين را اضافه ميكنيم و مرتب هم ميزنيم. 3- از روی حرارت برميداريم تا به دمای محيط برسد. 4- بعد ازسرد شدن خامه را اضافه ميكنيم. 5- در ظرف ديگر ژله توت فرنگی را مطابق دستور درست ميكنيم. 6- بعد از سرد شدن ژله آن را با مخلوط شير و خامه كه از قبل درست كرديم ترکیب ميكنيم. 7- درون قالب دلخواه ریخته و فيله های توت فرنگی را در آن پخش ميكنيم. @ashpazzkhooneh
☀️ #نکات_خانه_داری 🏡 🚿 اگر هنگام باز بودن شیر آب داغ بخار روی آینه را می پوشاند چاره کار خمیر ریش است 🛡 قدری خمیر ریش روی آینه بمالید و بعد با یک حوله آن را پاک کنید آینه دیگر بخار نمی کند این کار باید حداقل ماهی یک بار تکرار شود 👌☺️ @ashpazzkhooneh
درت پودینگ یا پودینگ کثیف ( dirt pudding) مواد لازم پودینگ کاکائویی آماده ... 1 بسته ( میتونید تو خونه خودتون پودینگ کاکائویی هم درست کنید) شیر ... 2 پیمانه خامه ی شیرین شده ... 1 پیمانه بیسکوییت کاکائویی ... 1 بسته پاستیل کرم طرز تهیه 1- بیسکویت را داخل نایلون بریزید و با گوشت کوب یا وردنه خرد کنید. 2- پودینگ کاکائویی آماده را با 2 پیمانه شیر یا هر مقدار شیری که روی دستور جعبه هست درست کنید. 3- سپس خامه ی شیرین شده را به پودینگ اضافه کرده و خوب هم بزنید. 4- مقدار خیلی کم حدود چند قاشق غذاخوری از بیسکوییت خرد شده را با پودینگ مخلوط کرده و هم بزنید. 5- پودینگ را داخل لیوان بریزید و روی آن پاستیل کرم بزارید. 6- سپس روی آن هم بیسکوییت خرد شده بریزید. @ashpazzkhooneh
#ایده 🥣 پاک کردن ظرف سوخته 🥣 غذات سوخته یا ته گرفته😭 🧴🧽 بدتر از همه شستن کف قابلمه وماهیتابه س😔😕 🧂 کافیه مقداری نمک بریزید و بذارید حدود ده دقیقه ⏰بجوشه بعدش ببینید چه راحت تر تمیز میشه💪 @ashpazzkhooneh
كرم توت فرنگى(5 نفر) مواد لازم ژله توت فرنگی ... 1 بسته شير ... 1 پيمانه شكر ... 1 پيمانه خامه ... 1 پيمانه دنت توت فرنگی ... 1 عدد توت فرنگی فيله شده ... 1 پيمانه ورق ژلاتين ... 1 عدد طرز تهیه 1- شير وشكر را روی حرارت هم ميزنيم. 2- ورق ژلاتين را اضافه ميكنيم و مرتب هم ميزنيم. 3- از روی حرارت برميداريم تا به دمای محيط برسد. 4- بعد ازسرد شدن خامه را اضافه ميكنيم. 5- در ظرف ديگر ژله توت فرنگی را مطابق دستور درست ميكنيم. 6- بعد از سرد شدن ژله آن را با مخلوط شير و خامه كه از قبل درست كرديم ترکیب ميكنيم. 7- درون قالب دلخواه ریخته و فيله های توت فرنگی را در آن پخش ميكنيم. @ashpazzkhooneh
کله جوش مواد لازم گوشت چرخ کرده ... 300 گرم گردو ... 10 عدد کشک ... 200 گرم آرد ... 2 قاشق غذاخوری پیاز متوسط ... 2 عدد نعنا خشک ... 2 قاشق غذاخوری آب ... 4 لیوان زردچوبه ... به مقدار لازم نمک ... به مقدار لازم فلفل ... به مقدار لازم طرز تهیه 1- پیازها را پوست بکنید و خلالی خرد کنید. 2- داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و پیازهای خرد شده را درون روغن تفت دهید تا طلایی و نرم شود. 3- سپس مغز گردو ها را خرد کنید و یه پیاز داغ اضافه کنید ، کمی تفت دهید تا گردو ها نیز نرم شود. 4- گوشت چرخ کرده را درون کاسه ای بریزید و نمک و فلفل اضافه کنید ، کمی گوشت را ورز دهید و با دست گلوله های کوچکی از گوشت درست کنید. 5- سپس گوشت قلقلی ها را در روغن سرخ کنید و کنار بگذارید. 6- قابلمه ای را روی حرارت متوسط قرار دهید و درون آن 4 لیوان آب بریزید. 7- سپس آرد ، مقداری زردچوبه ، نمک و فلفل بریزید و بگذارید به جوش بیاید. 8- پس از اینکه آب به جوش آمد کشک را اضافه می کنیم و مواد را خوب با هم مخلوط می کنیم. 9- پس از 10 دقیقه که مواد جوشید می توانید پیاز داغ ، مغز گردو ها و گوشت قلقلی سرخ شده را اضافه کنید. 10- در انتها نعنا را می ریزیم و اجازه می دهیم 10 دقیقه دیگر مواد بجوشد. 11- در آخر غذا را از روی حرارت بر می داریم و در ظرف مناسبی سرو می کنیم. @ashpazzkhooneh
سالاد بادمجان کبابی ترکی مواد لازم بادمجان ... 4 عدد پیاز ... 1 عدد ذرت ... 1 قوطی جعفری ... به مقدار مورد نیاز فلفل قرمز (فلفل ترکیه ای) ... 3-4 عدد سیر درشت ... 1 حبه روغن زیتون ... 3-4 قاشق غذا خوری پودر فلفل قرمز پرک شده ... به مقدار مورد نیاز سس انار (رب انار) ... 1 قاشق غذا خوری آب لیمو ... 1/2 لیمو متوسط طرز تهیه 1- بادمجان و فلفل را روی اجاق کبابی کنید و پوستشان را جدا کنید و ریز ریز خرد کنید. 2- پیاز را خلالی خرد کنید ، سیر و جعفری را خرد کنید. 3- مواد خرد شده را همراه بقیه مواد داخل ظرفی بریزید و هم بزنید سپس داخل ظرف سرو بریزید. 4- در انتها می توانید با نعناع تازه سرو کنید. نکات 👈 برخی فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی را همراه بادمجان کباب کرده و ساطوری می کنند. 👈 می توانید تخم مرغ پخته خرد شده هم به سالاد بادمجان کبابی اضافه کنید. 👈 در صورت تمایل ترکیب گشنیز و جعفری خرد شده در سالاد بریزید. 👈 می توانید به جای رب انار و آبلیمو از سس زیر استفاده کنید: 3 قاشق ماست، یک حبه سیر رنده شده ، یک قاشق چایخوری نعنا خشک ، 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون و کمی فلفل و نمک را باهم مخلوط کرده و با سالاد میل نمایید. @ashpazzkhooneh