eitaa logo
آشپزخونه
196.6هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
9.2هزار ویدیو
301 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/AW9c.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
🍔ساندويچ مرغ و ترخون امروز يك ساندويچ ساده و خوشمزه با طعم جديد آموزش ميدم ،اميدوارم ازش لذت ببريد.بنظر من عطر و طعم ترخون در اين ساندويچ ،خيلي جالبه. طرز تهيه: يدونه سينه ي مرغ رو از قبل با پياز و سير و نمك و فلفل و زردچوبه بپزيد و بذاريد خنك بشه بعد مكعبي كوچيك برش بزنيد. در يك كاسه اينا رو مخلوط كنيد:يك چهارم ليوان مايونز(ميتونيد از نوع كم چرب استفاده كنيد)+دو تا سه ق آب مرغ+سه ق ساقه ي كرفس نگيني شده+دو ق ترخون خرد شده+يك ق جعفري خرد شده+دو ق پياز ريز خرد شده+نمك و فلفل+يك ق آبليموي تازه اينا رو مخلوط كنيد و بعد مرغ خرد شده رو اضافه كنيد و مثل تصوير در نان ساندويچي سرو كنيد. نوش جان 🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜 آشپزخونه بزرگترین کانال آشپزی در ایتا 👇👇 @ashpazzkhooneh
#ساندویچ_مرغ_و_ترخون @ashpazzkhooneh
🍹شربت زعفران🍹 دستور تهیه برای 4 نفر است. شکربه میزان لازم زعفران سابیده شده نصف قاشق غذاخوری گلاب 3 قاشق غذاخوری در صورت تمایل آب نیم لیتر 🍹طرز تهیه آب را در درون قابلمه ای بریزید و بر روی شعله گاز قرار دهید تا به دمای جوش برسد.زیر شعله گاز را کم کنید و شکر را به آب اضافه کنید و مخلوط شکر و آب را به خوبی هم بزنید.پس از حل شدن شکر در آب زعفران خیس خورده را به مخلوط آب و شکر اضافه نمایید و مواد مخلوط شده شربت را به خوبی هم بزنید تا یکدست شوند. بعد از این که همه مواد شربت باهم مخلوط و یکدست شدند گلاب را به آن ها اضافه کنید و دوباره مواد شربت را به مدت ۱۵ دقیقه بر روی حرارت قرار دهید تا شربت غلیظ شود.قابلمه را از روی حرارت گاز بردارید و بعد از خنک شدن شربت آن را در درون ظرف شیشه ای درب داری بریزید و ظرف را در درون یخچال قرار دهید.برای سرو شربت زعفران یک سوم لیوان را شربت و مابقی را با آب خنک پر کنید.اضافه کردن تخم شربتی در شربت زعفران نیز بسیار رایج است که هم طعم خوبی به شربت میدهد هم شربت را زیبا تر میکند و هم خواص آنرا بیشتر میکند برای این کار لازم است پیش از اضافه کردن آنها به شربت تخم شربتی ها را خیس و لعاب دار کنید و بعد از اینکه اطرافشان مایعی ژله ای تشکیل شد آنرا داخل شربت زعفران بریزید. 🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜 آشپزخونه بزرگترین کانال آشپزی در ایتا 👇👇 @ashpazzkhooneh
#شربت_زعفران @ashpazzkhooneh
#ترفند_آشپزی🍲 🔸برای اینکه قورمه سبزی مان خوب روغن بیندازد و به اصطلاح روغن سبز تیره پس بدهد، وسط های پختن خورش یک قاشق شنبلیله که خیلی خوب سرخ و خشک شده به آن اضافه کنید. 🍓 @ashpazzkhooneh
مواد لازم: سینه مرغ نصف1 عدد پیاز سرخ شده1 عدد متوسط تخم مرغ کوچک 3عدد فلفل دلمه خرد شده یک ق غ زرشک یک ق غ نمک و فلفل و پاپریکا به میزان لازم زعفران دم شده یک ق غ طرز تهیه: سینه مرغ را با یک عدد پیاز و نمک و فلفل و زردچوبه بذارید بپزه بعد ریش ریش کنید وریز خرد کنید.در کاسه ای تخم مرغهارا با نمک و فلفل و پاپریکا و یک قاشق غذا خوری زعفران بریزید تا از لختگی دربیاد.بعد زرشک و پیاز داغ و فلفل دلمه را اضافه کنید.در آخر هم سینه مرغ را اضافه کنید.تو تابه روغن بریزیدبذارید گرم شود،کل مواد کوکو را اضافه کنید،صافش کنید و دَرِ تابه را بذارید.بعد که کمی خودش را گرفت و طلایی شد حدود ۳_۴دقیقه بعد برش بزنید و برگردونید 🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇 همراه ما باشید با بهترین دستورات آشپزی 😍 @ashpazzkhooneh
#کوکوی_مرغ 🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇 همراه ما باشید با بهترین دستورات آشپزی 😍 @ashpazzkhooneh
1.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#صبحونه_خوشمزه😋 #کلیپ_آموزش_مرحله_به_مرحله بفرستید واسه همه کدبانوها😍 #سری_جدید کلیپ های این کانال رو از دست ندید😋 @ashpazzkhooneh
#سالادكرفس_گشنيز 🔅٥ليوان ساقه و برگهاي جوان كرفس(خرد شده)+٣/٤ليوان برگ گشنيز+١پيازچه خرد شده+نصف يك فلفل قرمز تند 🔅براي سس:٤ق غ آبليموي تازه+يك ق غ سركه سيب+دو ق غ روغن زيتون 🍓 @ashpazzkhooneh
بعضی چیزها را باید هر روز زنده‌اش کنی تا خودت،زندگی کنی؛ عشـ🌹ـق را دوســـت داشتن را لحظه هاتون، سرشار از حس ناب زندگی 🍓 @ashpazzkhooneh
اگر دیابت دارید،فندق تازه میل کنید 😋 زیرا مواد نشاسته ای کم و کلسیم، پتاسیم،منیزیوم، سدیم و آهن فراوان دارد همچنین با داشتن فسفر برای افراد دارای فعالیت فکری زیاد، مفید است 🍓 @ashpazzkhooneh
👈غذا هایی که نباید دوباره گرم شوند کدامند 💠چغندر 💠سیب زمینی 💠مرغ 💠اسفناج 💠قارچ 💠کرفس 💠تخم مرغ 👈زیرا باعث ایجاد سرطان می شود 🍓 @ashpazzkhooneh