#سلامتی
⚠️مصرف مداوم #نودلهای فوری فرد را در طولانیمدت در معرض ابتلا به↓
❌بیماریهای مزمن
❌افزایش وزن
❌مقاومت در برابر انسولین
❌التهابات مزمن
❌وبسیاری مشکلات دیگر قرارخواهد داد
👉 @ashpazzkhooneh
🍃✨🌸✨🍃✨🌸✨🍃
دوستانم 💞🌸
برگ هایی ازدفتر💞🌸
زندگیم هستند💞🌸
نمی دانم شما برگ چندم💞🌸
این دفتر هستید💞🌸
اما گوشه 💞🌸
این برگ را تا زده ام💞🌸
تا هرگز فراموش نشوید💞🌸
بهترینها تقدیم شما 💞🌸
#عصرتون_بخیر_دوستان_گلم🌸🍃🌸
🍃✨🌸✨🍃✨🌸✨🍃
@ashpazzkhooneh
#خورش_قارچ
🍲خورش قارچ از اون خورشهاییه که خیلی از شما شاید امتحانش نکرده باشید, اما قطعا با یکبار پختنش, تو لیست غذاییتون قرار می گیره.
قارچها رو اگر بزرگن نصف و اگه خیلی کوچیکن همونطور درسته توی تابه ی چرب شده بریزید, حتما یک ق غ آبلیمو اضافه کنید تا قارچها سفید بمونن. در حدی که آب قارچها کشیده بشه تفت بدید و کنار بذارید.
مرغ رو به قطعات کوچک ببرید و دو طرفش رو در روغن تفت بدید, کمی زردچوبه, یه پیاز بزرگ رنده شده و یه حبه سیر رنده شده رو به مرغ اضافه کرده و تا طلایی شدن پیاز و سیر, تفت بدید. چند پر جعفری و گشنیز ریز خرد شده و یک قاشق پر رب گوجه رو هم اضافه کنید. وقتی رنگ رب باز شد, کمی آب و قارچها رو اضافه کنید. نمک, فلفل, پودر پاپریکا و کمی دارچین به غذا بزنید. روی حرارت ملایم تا جا افتادن خورش بپزید.
👈تو ظرف سمت راست: ترشی لیته ی بادمجون و گلپر و ماست و لبو
امیدوارم خوشتون بیاد.
🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜
آشپزخونه بزرگترین کانال آشپزی در ایتا
👇👇
@ashpazzkhooneh
#املت_قارچ_و_اسفناج
✍روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری
پیاز نگینی شده 1 عدد
قارچ دکمه ای 250 گرم
برگ اسفناج تازه خوردشده هفت هشت گونی
پنیر سوئیسی 1/2 پیمانه
تخم مرغ 8 عدد
شیر 3 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
برای تهیه املت قارچ اسفناج به ترتیب زیر عمل نمایید.
املت قارچ اسفناج
۱- ابتدا فر را با دماي ۳۵۰ درجه فارنهايت(۱۷۵ درجه سانتيگراد) گرم كنيد.تابه مخصوص تارت را با اسپري روغن كمي چرب كنيد سطح ماهيتابه كاملا با روغن چرب شود
۲- در يك قابلمه كوچك روغن زيتون را به ارامي گرم كنيد.پياز و قارچ را اضافه كرده و ۱۵ الي ۲۰ دقيقه آنقدر به هم بزنيد تا حالت كاراملي پيدا كند.در اين مرحله اسفناج را اضافه كرده و كمي هم بزنيد سپس نمك و فلفل را بابت مزه داركردن اضافه كنيد.بهم بزنيد تا مواد كاملاً با هم مخلوط شوند
۳- در لايه اول نصف مواد آماده شده را كف تابه مخصوص تارت ريخته و صاف كنيد و روي آن پنير سوييسي اضافه كنيد
۴- تخم مرغ ها را به همراه شيردر ظرفي به خوبي مخلوط كرده و به آن نمك و فلفل بيفزاييد
۵- تخم مرغ ها را بر روي مواد ريخته و در لايه دوم نصف ديگر مواد را ريخته و نهايتاً سطح غذا را با پنير سوئيسي باقيمانده بپوشانيد
۶- تابه را براي ۲۰-۲۵ دقيقه در فر قرارداده و براي مطمئن شدن از پخت چنگالي را در مركز ماهيتابه فرو كنيد.اگر چنگال بعد از بيرون آمدن تميز بوده و چيزي به ان نچسبيده بود غذا آماده است.۵ دقيقه اجازه بدهيد تا غذا سرد شود.سپس آنرا برش داده و از آن لذت ببريد.
املت قارچ اسفناج شما آماده است. نوش جان😋
🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜
آشپزخونه بزرگترین کانال آشپزی در ایتا
👇👇
@ashpazzkhooneh