eitaa logo
آشپزخونه
196.6هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
9.2هزار ویدیو
301 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/AW9c.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
دربارداري ميوه بخوريدتاکودكتان باهوش شود! اگرمادران باردار درطول روز٦وعده ميوه با آبميوه طبيعي بخورند،نوزادشان درسن1سالگي،٦يا٧نمره ازلحاظ ميزانIQبالاترخواهدبود @ashpazzkhooneh
🍃✨🌸✨🍃✨🌸✨🍃 دوستانم 💞🌸 برگ هایی ازدفتر💞🌸 زندگیم هستند💞🌸 نمی دانم شما برگ چندم💞🌸 این دفتر هستید💞🌸 اما گوشه 💞🌸 این برگ را تا زده ام💞🌸 تا هرگز فراموش نشوید💞🌸 بهترینها تقدیم شما 💞🌸 🌸🍃🌸 🍃✨🌸✨🍃✨🌸✨🍃 @ashpazzkhooneh
🍲خورش قارچ از اون خورشهاییه که خیلی از شما شاید امتحانش نکرده باشید, اما قطعا با یکبار پختنش, تو لیست غذاییتون قرار می گیره. قارچها رو اگر بزرگن نصف و اگه خیلی کوچیکن همونطور درسته توی تابه ی چرب شده بریزید, حتما یک ق غ آبلیمو اضافه کنید تا قارچها سفید بمونن. در حدی که آب قارچها کشیده بشه تفت بدید و کنار بذارید. مرغ رو به قطعات کوچک ببرید و دو طرفش رو در روغن تفت بدید, کمی زردچوبه, یه پیاز بزرگ رنده شده و یه حبه سیر رنده شده رو به مرغ اضافه کرده و تا طلایی شدن پیاز و سیر, تفت بدید. چند پر جعفری و گشنیز ریز خرد شده و یک قاشق پر رب گوجه رو هم اضافه کنید. وقتی رنگ رب باز شد, کمی آب و قارچها رو اضافه کنید. نمک, فلفل, پودر پاپریکا و کمی دارچین به غذا بزنید. روی حرارت ملایم تا جا افتادن خورش بپزید. 👈تو ظرف سمت راست: ترشی لیته ی بادمجون و گلپر و ماست و لبو امیدوارم خوشتون بیاد. 🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜 آشپزخونه بزرگترین کانال آشپزی در ایتا 👇👇 @ashpazzkhooneh
#خورش_قارچ @ashpazzkhooneh
#ایده 🍡يدونه قاشق اسكوپ بستني بخريد و با اين توپهاي خوشگل از مهمونهاتون پذيرايي كنيد😍 سايز كوچك قاشق اسكوپ رو بخريد تا بتونيد توپهاي كوچيك از هندوانه و طالبي و ملون داشته باشید. @ashpazzkhooneh
در این روزهای پایانی ماه مبارک شعبان🌙 بالون آرزوهایت را به سمت خدا بفرست❤️ به امید اجابت با آرزوی برآورده شدن همه آرزوهاتون😇 هرچی آرزوي خوبه مال👈تو👉 @ashpazzkhooneh
#شربت_بنفشه 🍸 🔸به ازای هر یک لیوان بزرگ آب سرد يك ق غ سرخالی گل بنفشه و دو سه ق غ شکر رو خوب آسیاب کنین و توی آب سرد بریزین.برای طعم بهتر یه مقدار گلاب یا عرق بیدمشک بهش اضافه کنین. @ashpazzkhooneh
#طعم_خوش_آشپزی 🌽خواص ذرت از مفیدترین مواد غذایی برای بانوان میباشد. فیبر موجود در ذرت برای دوران یائسگی بیسیار مفید است. به ساخت و حفظ کلسیم اسخوان ها کمک میکند. @ashpazzkhooneh
✍روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری پیاز نگینی شده 1 عدد قارچ دکمه ای 250 گرم برگ اسفناج تازه خوردشده هفت هشت گونی پنیر سوئیسی 1/2 پیمانه تخم مرغ 8 عدد شیر 3 قاشق سوپخوری نمک و فلفل به مقدار لازم برای تهیه املت قارچ اسفناج به ترتیب زیر عمل نمایید. املت قارچ اسفناج ۱- ابتدا فر را با دماي ۳۵۰ درجه فارنهايت(۱۷۵ درجه سانتيگراد) گرم كنيد.تابه مخصوص تارت را با اسپري روغن كمي چرب كنيد سطح ماهيتابه كاملا با روغن چرب شود ۲- در يك قابلمه كوچك روغن زيتون را به ارامي گرم كنيد.پياز و قارچ را اضافه كرده و ۱۵ الي ۲۰ دقيقه آنقدر به هم بزنيد تا حالت كاراملي پيدا كند.در اين مرحله اسفناج را اضافه كرده و كمي هم بزنيد سپس نمك و فلفل را بابت مزه داركردن اضافه كنيد.بهم بزنيد تا مواد كاملاً با هم مخلوط شوند ۳- در لايه اول نصف مواد آماده شده را كف تابه مخصوص تارت ريخته و صاف كنيد و روي آن پنير سوييسي اضافه كنيد ۴- تخم مرغ ها را به همراه شيردر ظرفي به خوبي مخلوط كرده و به آن نمك و فلفل بيفزاييد ۵- تخم مرغ ها را بر روي مواد ريخته و در لايه دوم نصف ديگر مواد را ريخته و نهايتاً سطح غذا را با پنير سوئيسي باقيمانده بپوشانيد ۶- تابه را براي ۲۰-۲۵ دقيقه در فر قرارداده و براي مطمئن شدن از پخت چنگالي را در مركز ماهيتابه فرو كنيد.اگر چنگال بعد از بيرون آمدن تميز بوده و چيزي به ان نچسبيده بود غذا آماده است.۵ دقيقه اجازه بدهيد تا غذا سرد شود.سپس آنرا برش داده و از آن لذت ببريد. املت قارچ اسفناج شما آماده است. نوش جان😋 🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜 آشپزخونه بزرگترین کانال آشپزی در ایتا 👇👇 @ashpazzkhooneh
#املت_قارچ_و_اسفناج @ashpazzkhooneh
6.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش پنکیک طرحدار🍓 😋 بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘 🎀 کانال آشپزخونه 🎀 @ashpazzkhooneh
استفاده مکرر از روغن های سرخ کردنی درطبخ غذاها که متأسفانه در ساندویچ فروشی ها این موضوع به وفور مشاهده میشود،شانس ابتلا به انواع زخم و سرطان معده را به شدت افزایش میدهد. @ashpazzkhooneh