eitaa logo
آشپزخونه
196.6هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
9.2هزار ویدیو
301 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/AW9c.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
✍روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری پیاز نگینی شده 1 عدد قارچ دکمه ای 250 گرم برگ اسفناج تازه خوردشده هفت هشت گونی پنیر سوئیسی 1/2 پیمانه تخم مرغ 8 عدد شیر 3 قاشق سوپخوری نمک و فلفل به مقدار لازم برای تهیه املت قارچ اسفناج به ترتیب زیر عمل نمایید. املت قارچ اسفناج ۱- ابتدا فر را با دماي ۳۵۰ درجه فارنهايت(۱۷۵ درجه سانتيگراد) گرم كنيد.تابه مخصوص تارت را با اسپري روغن كمي چرب كنيد سطح ماهيتابه كاملا با روغن چرب شود ۲- در يك قابلمه كوچك روغن زيتون را به ارامي گرم كنيد.پياز و قارچ را اضافه كرده و ۱۵ الي ۲۰ دقيقه آنقدر به هم بزنيد تا حالت كاراملي پيدا كند.در اين مرحله اسفناج را اضافه كرده و كمي هم بزنيد سپس نمك و فلفل را بابت مزه داركردن اضافه كنيد.بهم بزنيد تا مواد كاملاً با هم مخلوط شوند ۳- در لايه اول نصف مواد آماده شده را كف تابه مخصوص تارت ريخته و صاف كنيد و روي آن پنير سوييسي اضافه كنيد ۴- تخم مرغ ها را به همراه شيردر ظرفي به خوبي مخلوط كرده و به آن نمك و فلفل بيفزاييد ۵- تخم مرغ ها را بر روي مواد ريخته و در لايه دوم نصف ديگر مواد را ريخته و نهايتاً سطح غذا را با پنير سوئيسي باقيمانده بپوشانيد ۶- تابه را براي ۲۰-۲۵ دقيقه در فر قرارداده و براي مطمئن شدن از پخت چنگالي را در مركز ماهيتابه فرو كنيد.اگر چنگال بعد از بيرون آمدن تميز بوده و چيزي به ان نچسبيده بود غذا آماده است.۵ دقيقه اجازه بدهيد تا غذا سرد شود.سپس آنرا برش داده و از آن لذت ببريد. املت قارچ اسفناج شما آماده است. نوش جان😋 🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜 آشپزخونه بزرگترین کانال آشپزی در ایتا 👇👇 @ashpazzkhooneh
#املت_قارچ_و_اسفناج @ashpazzkhooneh
6.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش پنکیک طرحدار🍓 😋 بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘 🎀 کانال آشپزخونه 🎀 @ashpazzkhooneh
استفاده مکرر از روغن های سرخ کردنی درطبخ غذاها که متأسفانه در ساندویچ فروشی ها این موضوع به وفور مشاهده میشود،شانس ابتلا به انواع زخم و سرطان معده را به شدت افزایش میدهد. @ashpazzkhooneh
#ترفند_آشپزی 🍜اگر ته چین شما شل می شود حتما نسبت مواد اصلی که برنج و مرغ و ماست است بیشتر از تخم مرغ شماست. یا اینکه زمان پخت کم است ومواد خودش را نگرفته است 👇👇 @ashpazzkhooneh 🍎
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
3.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓آموزش ناهار رژیمی با مرغ🍓 😋😍 بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘 🎀 @ashpazzkhooneh 🎀
4.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش ژله هندوانه🍓 🍉😋 بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘 🎀 کانال آشپزخونه 🎀 @ashpazzkhooneh
#ایده تزیین فینگر فود با نان تست،ژامبون،پنیر و گوجه گیلاسی 🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃 همراه ما باشید با بهترین دستورات آشپزی 😍 @ashpazzkhooneh
🍃✨🌸✨🍃✨🌸✨🍃 ❤ ❤ بارالها 🙏 وسوسه های نفس نگذاشت😔 جانم در نهر رجب تطهیر شود😔 از در آویختگان درخت طوبای شعبان هم که نبودم😔 ترحم فرما🙏 و در دریای رحمت رمضانت مستقرم نما ...🙏 آمیـــــــــــن یا رَبَّ شب‌ها را بکوب✨ و دلت را به او بسپار تنها جایی✨ است ڪه "ساعت اداری" ندارد✨ و ورود برای ازاد است✨ پیشاپیش حلول ماه رمضان مبارکــــــــَ 🌙 🙏 🍃✨🌸✨🍃✨🌸✨🍃 @ashpazzkhooneh
🍃✨🌸✨🍃✨🌸✨🍃 سلام😊✋ ☕ 😊 🌺 به دوشنبه ۲۴ اردیبهشت ماه خوش آمدید🌺 روزتون پرازخیروبرکت🌺 و پر از امیدوشادی😊 دلاتون بی کینه وغم❤ تنتون سالم💪 براتون روزخوبی☀️ را آرزو میکنم🙏 🍃✨🌸✨🍃✨🌸✨🍃 @ashpazzkhooneh
مواد لازم ▫️٢ ق غ نشاسته ذرت ▫️٣ ليوان شير ▫️نصف ليوان فندق پودر شده ▫️٣ ق غ پوره آناناس ( ميوه اناناس رو رنده ريز كنيد ) ▫️شكر يك ليوان ▫️وانيل نوك ق چ ▫️شكلات تخته اي تلخ ٨٠ گرم ▫️٢ ق غ پودر كاكائو ▫️بيسكوييت شكلاتي پتي بور ٢٠ عدد طرز تهيه ابتدا نشاسته ذرت رو با يك ليوان از شير سرد حل ميكنيم تا گوله نشه سپس مابقي شير رو ريخته و با شعله ملايم روي حرارت قرار ميديم و شكر رو اضافه ميكنيم شكر كه حل شد پودر فندق و اناناس و كاكائو و شكلات تخته اي كه بن ماري كرديم رو بهش اضافه ميكنيم هم ميزنيم تا همه مواد مخلوط شود و كمي شعله رو بيشتر ميكنيم تا دسرمون مثل فرني غليظ بشه سپس حرارت رو خاموش وانيل رو اضافه ميكنيم و هم ميزنيم بيسكوييت رو با كمك دست خرد كرده كف جام يا ظرف دلخواهمون ميريزيم بعد به همين منوال يه لايه بيسكوييت يه لايه دسر ميريزيم تا ظرفمون پر بشه روش پودر فندق ميريزيم ٢ ساعت داخل يخچال ميزاريم و سپس امادست اين دسر قالبي نميشه ( در صورتي كه ميخواين قالبي در بياد بايد ٢ ق غ ژلاتين رو با نصف ليوان شير بن ماري كنيد و ٤ ق غ شكر به دستور اضافه كنيد ). @ashpazzkhooneh