eitaa logo
آشپزخونه
196.6هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
9.2هزار ویدیو
301 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/AW9c.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
کیک انجیر مواد لازم آرد : ۲ پیمانه انجیر : ۷ عدد تخم مرغ :۲ عدد شکر : ۸۰۰ گرم ماست :۸۰۰گرم روغن : یک پیمانه وانیل : نصف قاشق چای خوری بیکینگ پودر : نصف قاشق غذاخوری مراحل پخت: ابتدا تخم مرغ ها را به همراه شکر و وانیل در یک ظرف مخلوط کنید و با همزن به میزان ۵ دقیقه با دور تند مواد را مخلوط کنید تا کاملا مایع کشدار و روشن شود. ماست و روغن را به مایع ظرف اضافه و با دور متوسط همزن آنها را مخلوط کنید. آرد و بیکینگ پودر را در این مرحله به مایع اضافه کنید و با دور کند به مدت ۵ تا ۷ ثانیه مخلوط را هم بزنید تا مواد سفت شوند. در کف ظرف قالب خود، کاغذ روغنی بگذارید و با کمی روغن آن را چرب کنید. نصف مواد کیک را در داخل قالب بریزید و سپس بر روی مواد تکه ‌های انجیر را قرار دهید. سپس بقیه مواد کیک را بر روی قالب روی انجیرها بریزید و دوباره بر روی مواد کیک تکه های انجیر را بگذارید و مواد صاف کنید. فر را اول به مدت 15 دقیقه گرم کنید و سپس سینی کیک را به مدت ۱ ساعت و در حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید. بعد از گذشت زمان تعیین شده، فر را خاموش کنید و بگذارید که کیک انجیر ۵ دقیقه در داخل فر بمانند. حالا سینی کیک را خارج کنید و بعد از سرد شدن کیک انجیر، کمی خاک قند بر روی آن بریزید. کیک شما آماده است. @ashpqzzkhooneh
animation.gif
حجم: 284.4K
دلمه پیاز مواد لازم پیاز : 5 عدد گوشت چرخ شده : 200 گرم لپه : 1 پیمانه برنج : 1 پیمانه نمک : به میزان لازم فلفل : به میزان لازم زردچوبه : به میزان لازم جعفری : 1 پیمانه شکر : 1 پیمانه رب گوجه فرنگی : 1 یا 2 قاشق غذاخوری سرکه : 2 قاشق غذاخوری طرز تهیه: در ابتدا پیاز را با نمک آبپز کنید و پیازهای پخته شده را از ته فشار بدهید تا لایه‌لایه بیرون بیاید تهیه مواد میانی : یک عدد پیاز را رنده کرده و با کمی روغن تفت دهید. مقداری زردچوبه و فلفل به آن اضافه کنید و تفت دهید. گوشت چرخ‌کرده را به مواد اضافه کنید و خوب تفت دهید. حدود 1 ق غذاخوری از رب گوجه را اضافه کرده و صبر کنید تا مواد کمی پخته شوند. در انتها برنج و لپه نیم‌پز شده، نمک و جعفری را اضافه کنید و با بقیه مواد مخلوط کنید. سپس داخل هر لایه از پیاز مقداری از مایه بگذارید و لوله کنید. لوله های پیاز را داخل قابلمه بر روی هم بچینید. شکر و سرکه و رب گوجه فرنگی را باهم مخلوط کنید و بر روی حرارت بگذارید تا قوام بیاید. در آخر بر روی پیازها بریزید و به دلمه ها زمان بدهید تا کاملا بپزد. @ashpazzkhooneh
کیک ارده مواد لازم: آرد : 1 پیمانه ارده : 3 پیمانه تخم مرغ : 3 عدد شکر : 800 گرم روغن مایع : 3 پیمانه ماست : 800 گرم بیکینگ پودر : نصف قاشق سوپ خوری وانیل : 1 قاشق چای خوری کنجد : به میزان لازم نمک : 1 قاشق چای خوری مراحل پخت: ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید و سفیده آن را در یک ظرف جدا بریزید. سفیده را با دور تند همزن مخلوط کنید تا کف کند. سپس داخل یخچال بگذارید. در ظرف دیگری زرده تخم مرغ را بریزید و سپس وانیل را به آن اضافه کنید و با همزن آن ها را مخلوط کنید تا کرم رنگ شود. سپس روغن مایع، شکر و ارده را به ظرف زرده تخم مرغ اضافه کنید و دوباره مواد را کاملا مخلوط کنید تا کشدار شود. در این مرحله ماست را به مواد ظرف اضافه و مجدد مخلوط کنید . سپس آرد، بیکینگ پودر و نمک را اضافه و مخلوط کنید. حالا مایع سفیده تخم مرغ را به این مایع ظرف نیز اضافه کنید و به شکل دورانی با قاشق مواد را کاملا مخلوط کنید. قالب کیک را اول با کمی روغن چرب کنید و سپس مقداری کنجد بزنید و مواد کیک را درون قالب بریزید. قالب را به مدت 40 دقیقه و در حرارت 180 درجه سانتی گراد در فر قرار دهید. کیک شما آماده است. @ashpazzkhooneh
: خرما ( بهتره خرما جعبه ای دشتستان باشه) كره ٣٠گرم كنجد، خلال پسته ، پودر نارگيل برای تزيين . 💢ايتدا خرما ها رو از هسته جدا كنيد و در قابلمه روي شعله خيلي ملايم بزاريد و كره اب شده رو بهش اضافه كنيد تا خرماها يكم نرم بشه بعد از روي شعله برداريد و ورز بديد اونقدر ورز بدين تا تمام خرماها يكدست بشه اگر به دست ميچسبيد يكم اب بزنيد به كف دستتون ، و به شكل توپك دربياريد و بغلتانيد توی كنجد ، خلال بادام ، پسته و نوش جان كنيد 💡 @ashpazzkhooneh
چکین پاستیلا مواد لازم مرغ بدون استخوان : 200 گرم خمیر فیلو یا لواش گرد بورک یا لواش سه گوش بورک : 3 ورق پیاز : یک عدد سیر : یک تا دو حبه نمک : به مقدار لازم پودر زنجفیل : یک قاشق چایخوری زردچوبه : 3 قاشق چایخوری جعفری و گشنیز خرد شده : چند قاشق غذاخوری پودر دارچین : یک قاشق چایخوری کره : 25 گرم زعفران دم کرده : دو قاشق سس خوری روغن زیتون : چند قاشق غذاخوری تخم مرغ : دو عدد خمیر بادام ( بادام سابیده ) : 40 گرم گلاب یا عرق بهارنارج : یک قاشق غذاخوری صمغ عربی : یک قاشق چایخوری ( اگر ندارید خیلی مهم نیست ) زیتون خرد شده سبز و سیاه : 10 عدد ادویه مخلوط : یک قاشق چایخوری شکر : یک قاشق غذاخوری مراحل پخت: ابتدا مرغ را خرد کرده و در تابه بریزید. سپس پیاز خرد شده و سیر و جعفری و گشنیز را به مرغ اضافه کنید و با روغن زیتون و ادویه جات تفت دهید. با حرارت ملایم اجازه دهید مواد خود بپزند. اگر لازم بود کمی آب اضافه کنید تا کاملا پخته شود. سپس اجازه دهید مواد خنک شود. آب و سس داخل مرغ را بردارید و با کمی کره گرم کنید و داخلش دو تخم مرغ را بکشنید و هم بزنید تا بپزد. برای تهیه خمیر بادام مقداری بادام را داخل آب جوش بریزید و بعد خالی کنید و پوست بگیرید. سپس کمی روغن داخل تابه ای بریزید و بادام ها را به مدت 5 دقیقه تفت دهید. بعد اجازه دهید خنک شوند. بادام ها را داخل بلندر ریخته و با پودر شکر مخلوط کنید. ادویه مخلوط و عرق بهار نارنج و صمغ عربی را به آن اضافه کنید. ورقه های فیلو یا بورک را با قلم موی سیلیکونی چرب کنید. به این صورت براق و شفاف میشوند و دیگر پاره نمیشوند . سینی فر یا قالب شیفون کیک یا قالب دلخواه را چرب کنید. یک تا دو لایه خمیر پهن کنید و سپس یک لایه خمیر بادام و یک لایه مخلوط تخم مرغ و یک لایه از مرغ ادویه ای داخل آن قرار دهید. یک لایه خمیر قرار دهید و باز هم از مواد لایه ای بریزید. در صورت تمایل میتوانید زیتون خرد شده هم اضافه کنید. سپس روی تمام مواد را با خمیر بپوشانید. فر را روی 200 درجه سانتیگراد گرم کنید و پاستیلا را حدود 25 تا 30 دقیقه تا زمانیکه روی خمیر طلایی شود در فر قرار دهید. سپس پاسیتلا را داخل ظرف دلخواه قرار دهید و با مقداری شکر و دارچین، داغ داغ سرو کنید. @ashpazzkhooneh
animation.gif
حجم: 280.3K
@ashpazzkhooneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
منتخبی از بهترین کانال‌های ایتا در موضوعات مختلف 👇👇👇 ⚽️ خبر ورزشی: http://eitaa.com/joinchat/1441792C0e2f249847 😳 دانستنی ها و عجایب: http://eitaa.com/joinchat/2031616C985fe67082 📡 خبرهای داغ: http://eitaa.com/joinchat/820051968C2b85dac984 🙇 پاسخ به شبهات: http://eitaa.com/joinchat/1575813132Cf8a227efb8 💡ترفند و خلاقیت: http://eitaa.com/joinchat/2949120C9140c13730 📚 پاسخ به سوالات شرعی: http://eitaa.com/joinchat/2433810441C44a9642b2c 🍵 آشپزخونه: http://eitaa.com/joinchat/3473408C39ee34c816 🙏🏻 شفا و حاجات: http://eitaa.com/joinchat/3538944C089feb5f85 📝 توصیه های آیت الله بهجت: http://eitaa.com/joinchat/3670016C0dec66a4a0
#کیک_خیس_کاراملی‌ مواد لازم: ‌ شكر يك پيمانه سرخالی شير يك پيمانه روغن مايع يك پيمانه سر خالی پودر كرم كارامل يك عدد تخم مرغ سه عدد وانيل نصف ق چ آرد يك و نيم پيمانه بكينگ پودر يك ق غ ‌ طرز تهیه: شكر،شير و روغن مايع رو باهمزن خوب مي زنيم(يك دقيقه)سپس پودر كارامل رو اضافه كرده و يك دقيقه ی ديگه می زنيم،حالا از اين مواد يك پيمانه برداشته و كنار ميگذاريم برای روی كيك(ميشه سس كارامل) بعد تخم مرغ هارا دونه دونه به مواد اضافه ميكنيم و پس از ريختن هر تخم مرغ خوب هم ميزنيم،در آخر وانيل رو با آخرين تخم مرغ اضافه و خوب مخلوط ميكنيم،حالا آرد و بكينگ پودر رو كه سه بار الك كرديم اضافه و با ليسك هم ميزنيم و مايه كيك رو داخل قالب چرب شده می ريزيم و آن را تو فر از قبل گرم شده و بادماي ١٨٠به مدت ٣٥تا٤٠دقيقه بعد از پخت اجازه ميديم کمی.گرم رو به خنك شه سپس از قالب خارج كرده و برش ميزنيم ويك پيمانه سس كارامل رو كه كنار گذاشته بوديم كم كم روی كيك می ريزيم تا به خوردش بره كيكمون آمادس يه كم بمونه خوشمزه ترهم ميشه ‌ @ashpazzkhooneh
اسموتی سیب و دارچین مواد لازم سیب ... 2 عدد موز ... 1 عدد ماست ... 2 /1 پیمانه شیر ... 2 /1 پیمانه پودر دارچین ... 1 قاشق سوپخوری بادام ... 4 /1 پیمانه طرز تهیه 1- ابتداسیب‌ها را بشویید و بعد از آن که پوستشان را گرفتید،آن‌ها را خرد کنید و سپس آب آن‌ها را بگیرید و کنار بگذارید. 2- همچنین شما می توانید بدون اینکه آب سیب ها را بگیرید آنها را در مخلوط کن بریزید.ولی برای اینکه اسموتی یکدست تر شود بهتر است از آب سیب ها استفاده کنید. 3- حالا موز را هم پوست بگیرید و خرد کنید سپس آن را هم کنار بگذارید. 4- حالا موز، آب سیب،بادام،دارچین،شیر و ماست را داخل مخلوط‌کن بریزید و دستگاه را روشن کنید. کمی صبر کنید تا مواد خوب با هم مخلوط شده و مایه نرم و یکدستی حاصل شود.اسموتی شما آماده است. 5- اسموتی را اکنون داخل لیوان‌هایی که برای سرو کردن آماده کرده‌اید بریزید، در صورت تمایل آن‌ها را با مقداری پودر دارچین تزیین کرده ، سرو کنید. نکات 👈 به جای بادام می توانید از هر مغزی که دوست دارید مثل پسته یا گردو استفاده کنید. 👈 در صورت تمایل برای تهیه این اسموتی می توانید از چند برگ نعنا استفاده کنید تا نوشیدنی تان عطر و طعم دلچسب تری پیدا کند. @ashpazzkhooneh