آشپزخونه
@ashpazzkhooneh
پیتزا مارگاریتا
مواد لازم
آرد -- ۲ ¼ تا ۳ ¼ پیمانه
مخمر -- ۱ بسته
نمک -- ۴/۱ قاشق چایخوری
آب گرم -- ۱ پیمانه
روغن مایع یا روغن زیتون -- ۲ قاشق سوپخوری
طرز تهیه خمیر پیتزا
¼ آرد، مخمر و نمک را در یک کاسه بزرگ مخلوط کرده، آب و روغن را به آن اضافه میکنیم و با سرعت پایین همزن برقی به مدت ۳۰ ثانیه آن را بهم میزنیم. مواد چسبیده شده به کناره های ظرف را به طور مداوم با همزن میگیریم. سپس مواد را به مدت ۳ دقیقه با سرعت بالا هم میزنیم. به کمک یک قاشق تا جای ممکن از باقی آرد به این مایه اضافه کرده، مخلوط میکنیم. سپس خمیر را بر روی سطحی آرد پاشی شده قرار داده، بقیه آرد را با دست به آن اضافه کرده، خمیر را در کل به مدت ۶ تا ۸ دقیقه ورز میدهیم تا اینکه خمیری نسبتا سفت با سطحی نرم و ارتجاعی به دست آید.خمیر تا جایی نیاز به آرد دارد که بهدست نچسبد.سپس خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده، رویش را میپوشانیم و میگذاریم ۱۰ دقیقه استراحت کند. برای اینکه خمیرتان معطر و خوش مزه تر شود می توانید از یک قاشق چای خوری سیر له شده و سبزیجات معطر استفاده کنید.
⬅️ نکات مهم پخت پیتزا
۱- ابتدا روی نان را سس بزنید. از سس گوجه یا رب گوجه همراه با سیر و پیاز رنده شده استفاده کنید.
۲- مقداری روغن زیتون روی سطح نان اسپری کنید.
۳- برای بهتر چسبیدن مواد ابتدا یک لایه پنیر پیتزا بزنید.
۴- بعد از اینکه مواد را روی نان چیدید یک لایه دیگر پنیر پیتزا بزنید و روی آن روغن زیتون اسپری کنید.
۵- اگر می خواهید پیتزا کشدار شود ۵ دقیقه پیش از اتمام پخت آن را از فر خارج کرده و یک لایه دیگر پنیر ریخته و روی آن آب اسپری کنید.
۶- به مواد اولیه پیتزا ریحان تازه اضافه کنید تا خوش طعم و خوش عطر شود.
۷- بعد از اینکه پیتزا پخته شد ۳ الی ۵ دقیقه به آن مهلت دهید سپس آن را سرو کنید. تا حسابی کشدار و جانانه شود!
مواد لازم
گوجه فرنگی -- سه عدد متوسط
ریحان تازه -- 100 گرم
سیر -- دو حبه
پنیر پیتزا -- 300 گرم
خمیر پیتزا -- به مقدار لازم
نمک -- به مقدار لازم
فلفل -- به مقدار لازم
طرز تهیه
1- ابتدا سیرها را با رنده ریز رنده می کنیم.
2- در یک تابه با مقداری روغن تفت می دهیم تا طلایی شوند .
3- سپس گوجه فرنگی ها را رنده یا به صورت ریز خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم.
4- مقداری نمک و فلفل اضافه می کنیم و تفت دادن را ادامه می دهیم تا آب گوجه فرنگی تبخیر شود.
5- فر را با حرارت ۲۷۵ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود.
6- مقداری ریحان را هم به تابه اضافه می کنیم و کمی از آن را برای تزیین روی پیتزا نگه می داریم.
7- پس از اینکه مایه پیتزا آماده شد آن را روی خمیر پیتزا پهن می کنیم.
8- در این مرحله پیتزا را برای ۱۵ دقیقه داخل فر قرار می دهیم تا نیم پز شود .
9- سپس از فر خارج می کنیم و پنیر پیتزا را روی پیتزا می ریزیم و ریحانی که برای تزیین نگه داشته بودیم را هم روی پیتزا می گذاریم.
10- می توانیم چند حلقه نازک گوجه فرنگی هم برای تزیین روی پیتزا بگذاریم.
11- پیتزا را مجددا برای ۱۵ دقیقه دیگر داخل فر قرار می دهیم تا پختش کامل شود و پنیر طلایی شود.
12- پس از ۱۵ دقیقه پیتزای ما حاضر است.
13- پیتزا را روی یک سطح صاف قرار می دهیم و با کارد به ۸ قسمت تقسیم می کنیم.
14- در پایان روی پیتزا پودر آویشن می پاشیم و با سس کچاپ سرو می کنیم.
@ashpazzkhooneh
معجون انبه و شیر
مواد لازم
شیر ... 2 پیمانه
شکر 5 قاشق غذاخوری
یخ ... 1 پیمانه
انبه ... 1 پیمانه
طرز تهیه
1- شیر، شکر و تکه های یخ را درون میکسر بریزید و کمی بزنید تا یخ ها خرد شوند سپس انبه خرد شده را به آن اضافه کنید.
2- برای سرو، معجون را درون لیوان بریزید و داخل ان تکه های انبه بیندازید.
نکته
👈 در صورت تمایل میتوانید برای طعم و غلظت بیشتر یک فنجان خامه نیز به این معجون اضافه کنید.
👈 اگر دوست ندارید معجون زیاد سرد و یخ زده باشد میتوانید از یخ استفاده نکنید. به جای آن انبه ها را از قبل خرد کنید و در فریزر قرار دهید تا یخ بزنند. سپس با بقیه مواد میکس کنید.
👈 همچنین میتوانید از مقداری موز یخ زده استفاده کنید. این کار معجون را شیرین تر و غلیظ تر میکند.
@ashpazzkhooneh
animation.gif
حجم:
98.8K
طرز تهیه شیرینی رژیمی
مواد لازم:
شیر 150 میلی لیتر
کره 30 گرم
آرد 50 گرم
تخم مرغ زده شده1 عدد
عسل30 گرم
شکلات شیری برای تزئین50 گرم
طرز تهیه:
ابتدا شیر را داخل تابه بریزید کمی که ولرم شد کره را اضافه کنید وقتی کره آب شد، عسل را با مواد مخلوط کنید، دقت کنید در تمام مراحل پخت حرارت باید کم باشد و با قاشق چوبی هم زده شود.
حالا آرد را یک مرتبه اضافه کنید، هم بزنید تا به خورد مواد برود. سپس گاز را خاموش کنید و یک عدد تخم مرغ هم زده را در دو مرحله با مواد مخلوط کنید، با قاشق مرتب هم بزنید تا مواد به صورت خمیر وسط تابه جمع شود.
مواد را پس از کمی خنک شدن داخل قیف با ماسوره ی دلخواه بریزید و داخل سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتید، به صورت نوارهای بلند ماسوره بزنید، سپس روی شیرینی ها را با یک قاشق کره ی آب شده برس بکشید و در فر 170 درجه به مدت 20 دقیقه بگذارید بپزند تا روی آن طلایی شود، پس از سرد شدن می توانید نصفی از شیرینی ها را با شکلات آب شده تزیین کنید.
@ashpazzkhooneh
کیک انجیر
مواد لازم
آرد : ۲ پیمانه
انجیر : ۷ عدد
تخم مرغ :۲ عدد
شکر : ۸۰۰ گرم
ماست :۸۰۰گرم
روغن : یک پیمانه
وانیل : نصف قاشق چای خوری
بیکینگ پودر : نصف قاشق غذاخوری
مراحل پخت:
ابتدا تخم مرغ ها را به همراه شکر و وانیل در یک ظرف مخلوط کنید و با همزن به میزان ۵ دقیقه با دور تند مواد را مخلوط کنید تا کاملا مایع کشدار و روشن شود.
ماست و روغن را به مایع ظرف اضافه و با دور متوسط همزن آنها را مخلوط کنید.
آرد و بیکینگ پودر را در این مرحله به مایع اضافه کنید و با دور کند به مدت ۵ تا ۷ ثانیه مخلوط را هم بزنید تا مواد سفت شوند.
در کف ظرف قالب خود، کاغذ روغنی بگذارید و با کمی روغن آن را چرب کنید.
نصف مواد کیک را در داخل قالب بریزید و سپس بر روی مواد تکه های انجیر را قرار دهید.
سپس بقیه مواد کیک را بر روی قالب روی انجیرها بریزید و دوباره بر روی مواد کیک تکه های انجیر را بگذارید و مواد صاف کنید.
فر را اول به مدت 15 دقیقه گرم کنید و سپس سینی کیک را به مدت ۱ ساعت و در حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید.
بعد از گذشت زمان تعیین شده، فر را خاموش کنید و بگذارید که کیک انجیر ۵ دقیقه در داخل فر بمانند.
حالا سینی کیک را خارج کنید و بعد از سرد شدن کیک انجیر، کمی خاک قند بر روی آن بریزید.
کیک شما آماده است.
@ashpazzkhooneh
☀️
#ترفند_آشپزی 🍽
🐟 مزه دار کردن ماهی به روش جنوبی ها👇🏻
⬅️ جنوب ایران برای مزه دار کردن ماهی از روش هایی استفاده می کنند که ماهی را بسیار خوشمزه و ترد می کند. برای مزهدار کردن ماهی میتوان از سبزیجات🌱 و ادویههای گوناگونی استفاده کرد.
🔹مزه دار کردن ماهی با گشنیز
🔹مزه دار کردن ماهی با سیر🧄 و پیاز 🧅
🔹مزه دار کردن ماهی با رزماری
🔹مزه دار کردن ماهی با زنجبیل
🔹مزه دار کردن ماهی با تمر هندی
@ashpazzkhooneh
هدایت شده از 👤 ادمین کانون تبلیغاتی قاصدک👤
امسال که نمیتونیم #افطاری دورهمی داشته باشیم ان شاء الله کمک کنید هرشب حداقل برای سیصد نفر افطاری خواهیم داشت. هم از #ثواب افطاری دادن محروم نمیشید و هم ثواب کمک به #محرومین را خواهید برد.
هر افطاری ده هزار تومان.
منتظر کمکهای شما و نذورات تان هستیم.
#افطار
#ماه_رمضان
#ماه_مبارک_رمضان
#کرونا
شماره کارت:
۶۲۷۳۸۱۱۱۳۸۷۱۲۵۹۸
شماره حساب:
۱۸۱۳.۷۵۸.۶۰۶۰۶۲۱.۱۹۵
شماره شبا:
۳۵۰۶۳۰۱۸۱۳۷۵۸۰۶۰۶۰۶۲۱۱۹۵
بانک انصار
به نام گروه جهادی نائب الزیاره
لینک پرداخت: https://ppng.ir/d/PdyL
آشپزخونه
#_شیرینی_کدو_حلوایی
مواد لازم خمیر:
روغن زیتون : یک دوم پیمانه
شکر : یک دوم پیمانه
ماست : یک دوم پیمانه
تخممرغ : ۲ عدد
بیکینگ پودر : یک قاشق چای خوری
آرد : دو و سه چهارم پیمانه
عرق بهار نارنج : یک چهارم پیمانه
مواد میانی:
پنیر لبنه : ۲۰۰ گرم
خامه فرم گرفته : ۲۰۰ گرم
شکر : ۲ قاشق سوپ خوری
زرده تخممرغ : یک عدد
پوره کدو حلوایی : ۲۰۰ گرم
عرق دارچین : یک چهارم قاشق چای خوری
طرز تهیه:
ابتدا شکر و تخممرغ را باهم مخلوط کرده، حال ماست و روغن زیتون را ریخته و خوب مخلوط کرده تا یکدست شود بعد آرد و بیکینگ پودر را الک کرده و اضافه کنید و در آخر عرق بهار نارنج را اضافه کنید خمیر به دست آمده را خوب ورز داده تا یکدست شود.
حال خمیر را برای ۳۰ دقیقه استراحت داده و سپس روی سطح آرد پاشی شده باز کرده و با قالب گرد متوسط قالب زده و در سینی مافین چیده و در فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد برای زمان ۱۵ تا۲۰ دقیقه قرار دهید.
@ashpazzkhooneh
#_کیک_سبزیجات
🔹۲ تخم مرغ
🔹۱ پیمانه ماست
🔹۱/۲ پیمانه روغن مایع
🔹نمک و فلفل سیاه
🔹۱ قاشق غذاخوری سرصاف بیکینگ پودر
🔹۲ پیمانه آرد
🔹۲ سیب زمینی خام خرد شده
🔹۲ هویج رنده شده
🔹۱۰۰ گرم پنیر کاشار رنده شده
🔹مقداری جعفری یا شوید خرد شده
🔹مقداری پیاز سرخ شده(اختیاری)
طرز تهیه:
تخم مرغ ها ،ماست و روغن رو هم بزنید، آرد، نمک و بیکینگ پودر را مخلوط و الک کنید و اضافه کنید و مخلوط کنید، بقیه مواد هم اضافه کنید .داخل قالب که کاغذ روغنی گذاشتین بریزین و روی آن را کنجد بپاشید و در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه بپزید تا سرخ شود.
@ashpazzkhooneh
animation.gif
حجم:
222.1K
دلمه قارچ با مرغ
مواد لازم
قارچ -- نیم کیلوگرم
سینه مرغ -- 1 عدد
روغن زیتون -- 2 قاشق غذاخوری
پیاز -- 1 عدد
فلفل دلمه ای -- 1 عدد
پنیر موزارلا -- 200 گرم
سس گوجه فرنگی -- 2 قاشق غذاخوری
زردچوبه،نمک،فلفل -- به مقدار لازم
موادلازم برای سس
آرد -- 3 قاشق غذاخوری
شیر -- 1 پیمانه
کره -- 50 گرم
طرز تهیه
1- ابتدا سینه مرغ را به قطعات کوچک و مناسبی خرد کنید.
2- سپس آن را همراه با روغن زیتون و پیازی که به قطعات ریز خرد کرده اید، در تابه ای ریخته و روی حرارت ملایم تفت دهید.
3- بعد از تفت مواد ادویه های لازم را به مرغ تفت داده شده اضافه کنید و درب تابه را بگذارید تا بخارپز شوند.
4- چند دقیقه بعد فلفل دلمه ای و سس گوجه فرنگی را نیز اضافه کنید.
5- در این بخش قارچ های شسته شده را خشک کنید و دسته آن را جدا کنید تا داخل قارچ خالی شود.
تهیه سس
6- ابتدا کره را در ظرفی بریزید تا آب شود.
7- سپس آرد را اضافه کنید و با کره خوب مخلوط کنید.
8- پس از آنکه کره و آرد خوب مخلوط شدند کم کم شیر به دمای محیط رسیده را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.
9- پس از انکه تمام شیر را اضافه کردید هر ادویه و گیاه معطری که دوست دارید را اضافه کنید و مجدد سس را هم بزنید تا به غلظت مورد نظر برسید.
10- سپس داخل قارچ های آماده شده را با مواد اولیه پر کنید و روی آن را ابتدا با سس تهی شده و بعد پنیر موزارلا بریزید .
11- فر را روی 180 درجه سانتی گراد قرار دهید.
12- قارچ ها را داخل سینی فر بگذارید.
13- 20 دقیقه بگذارید دلمه ها بپزد.
@ashpazzkhooneh